Coinbase Vs Coinbase Pro (aiemmin GDAX): Mikä on ero?

Kryptovaluutta on ollut erittäin mielenkiintoinen tila, ja joka päivä ohi teollisuus on kypsymässä ja lisää yhä enemmän ominaisuuksia. Mutta silti monet ihmiset huolestuttavat teollisuuden turvallisuusnäkökohtia. Se pelottaa monia ihmisiä siitä, että heidän ansaitut rahansa voivat vain kadota jonain päivänä, jos joku hakkeri tai jokin ilkeä henkilö vain älykkäämpiä kuin vaihto jonain päivänä.

Täällä Coinbase yrityksenä ja pörssinä on erottautunut vaihdon täynnä olevan teollisuuden keskuudessa. Tämä maine siitä, ettei hakkeroitu edes kerran elämässään, on saanut monet ihmiset uskomaan brändiin, pörssiin ja viime kädessä teollisuuteen. Tänä päivänä Coinbase on yleisimmin tunnustettuja tuotemerkkejä, kun joku puhuu kryptovaluutanvaihdosta ja sen lisäksi, että se ei ole enää vain turvallisuutta, se johtuu myös siitä, että pörssi on ollut aktiivinen ja sisältää muutoksia ja ominaisuuksia, jotka soveltuvat kaikentyyppisten asiakkaiden vaatimuksiin.

Parhaan kaupankäyntiympäristön tarjoamiseksi sekä aloitteleville että kokeneille kauppiaille Coinbase luotiin pörsseihin, mikä tarjoaa parhaan mahdollisen työkalun, jota kukin kauppiasluokka vaatii. Vaikka Coinbase tutustuttaa kokematon kauppias kryptovaluuttaan ja kaupankäynnin perusteisiin, Coinbase Pro (tunnettiin aiemmin nimellä GDAX) antaa kaikki ammukset, joita kokenut kauppias tarvitsee ampumaan nämä kaupankäynnit. On olemassa monia muita ominaisuuksia, jotka eroavat toisistaan, vaikka molemmat pörssit olisivat saman Coinbase-sateenvarjon alla.

Mikä on Coinbase Platform

Coinbase on käyttäjäystävällinen versio suositusta kaupankäyntialustasta. Sen avulla käyttäjät ja kauppiaat voivat kirjautua helposti, yhdistää pankkitilin, luotto- tai maksukortin ja ostaa kryptovaluutta tarvitsematta oppia markkinatilauksista, rajoittaa tilauksia, spreadeja tai mitään muuta. Seuraava on Coinbase-alustan käyttöliittymä.

Mikä on Coinbase PlatformLähde: coinbase.com

Mikä on Coinbase Pro?

Coinbase Pro on ammattimainen kryptovaluuttakauppapaikka, joka on pohjimmiltaan Coinbasen vanha kaupankäyntialusta GDAX, jolla on uusi käyttöliittymä. Coinbase Pron avulla kauppiaat voivat ostaa samat kryptovaluutat kuin Coinbasessa, mutta tässä yhtäläisyydet loppuvat. Lisäominaisuudet, jotka ovat käytettävissä Coinbase Prossa, mutta eivät Coinbase-palvelussa, ovat-

 • Vaihda salauksesta salaukseen
 • Voi sijoittaa markkinoita, rajoittaa ja lopettaa tilauksia
 • Tehokkaammat kaaviot lyhyen aikavälin trendien analysointiin (syvyyskaavio, tilauskanta, volyymi jne.)
 • Pienemmät palkkiot ja jopa mahdollista saada nollamaksullinen tapahtuma oikealla tilaustyypillä

Mikä on Coinbase ProLähde: pro.coinbase.com Mikä on Coinbase Pro2Lähde: pro.coinbase.com

Vaikka kohdistettaisiin erilliseen kauppiaiden ryhmään, nämä kaksi kryptovaluutta-kaupankäyntialustaa täyttävät lopulta samat, täsmälleen samat asiat: henkilö aloittaa fiat-valuutalla ja lopulta kätensä salausvaluutassa. Nämä helppokäyttöisyys, palkkiot ja hienostuneisuus eroavat toisistaan ​​merkittävästi. Tämän artikkelin lukemisen jälkeen käyttäjillä on vahva käsitys Coinbase- ja Coinbase Pro -laitteiden välisistä eroista ja samankaltaisuudesta seuraavissa luokissa:

 • Saatavilla olevat kryptovaluutat / kaupankäyntiparit
 • Helppokäyttöisyys
 • Palkkiot
 • Turvallisuus
 • Kaupankäynnin voima ja nopeus

Lue myös: Top 10 Penny-kryptovaluuttaa – halvat Altcoins sijoittaa vuonna 2019

Saatavilla olevat kryptovaluutat / kaupankäyntiparit

Molemmat pörssit ovat täällä vastakkain, kun molemmat käyttäjäryhmät pääsevät käsittelemään melkein samoja kryptovaluuttoja. ERC 20 -merkkien tuen ilmoittamisen jälkeen on ollut pari kolikkoa, jotka ovat saatavana Coinbase Prossa eikä Coinbasessa. Lisäksi maantieteeseen perustuva erottelu on paljon. Seuraavat valuutat, joita voi ostaa fiatista, ovat molemmilla alustoilla:

Saatavilla olevat kryptovaluutat

Helppokäyttöisyys

Coinbase on yrityksenä aina pyrkinyt tarjoamaan helppokäyttöisyyttä asiakkailleen.

Kolikkopohja: Coinbase-alustan käyttöliittymä on yksinkertainen, yksinkertainen tapa ihmisille ostaa suosituimpia kryptovaluuttoja tarvitsematta oppia päivittäisten kauppiaiden työkaluja. Coinbasella on myös upea älypuhelinsovellus perusversiolleen. Sen avulla elinkeinonharjoittaja voi tehdä kaiken mitä tarvitsee, mukaan lukien ostaminen, myyminen, vastaanottamisen lähettäminen, lompakon saldojen ja suorien markkinahintojen tarkistaminen.

Coinbase Pro: Coinbase Pro on sen sijaan hankalampi käyttää kuin tavallinen Coinbase -alusta, mutta on silti käyttäjäystävällinen verrattuna muihin edistyneisiin kaupankäyntialustoihin. Kaiken kaikkiaan käyttöliittymä on todella suunniteltu, sillä navigointi on helppoa USD: n, EUR: n ja GBP: n välillä sekä helppo navigointi jokaiselle kryptovaluutalle, jolla voi käydä kauppaa: Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Bitcoin Cash ja muut rahakkeet.

Palkkiot

Kolikkopohja: Coinbase veloittaa noin puolet yhden prosentin (0,50%) erosta digitaalisten valuuttojen ostoista ja digitaalisen valuutan myynnistä. Todellinen leviäminen voi kuitenkin olla suurempi tai pienempi johtuen digitaalisten valuuttojen hintamarkkinoiden vaihteluista Coinbase Prossa hinnan noteerausajankohdan ja tilauksen toteutusajan välillä.

Coinbase perii maksun (Spreadin lisäksi), joka on suurempi a) kiinteästä maksusta tai (b) vaihtelevasta prosenttimaksusta, joka määräytyy alueen, tuotteen ominaisuuden ja maksutyypin mukaan. Kiinteät palkkiot ovat seuraavat:

 • Jos tapahtuman kokonaissumma on pienempi tai yhtä suuri kuin 10 dollaria, maksu on 0,99 dollaria.
 • Jos tapahtuman kokonaissumma on yli 10 dollaria, mutta pienempi tai yhtä suuri kuin 25 dollaria, maksu on 1,49 dollaria.
 • Jos tapahtuman kokonaissumma on yli 25 dollaria, mutta pienempi tai yhtä suuri kuin 50 dollaria, maksu on 1,99 dollaria.
 • Jos tapahtuman kokonaissumma on yli 50 dollaria, mutta pienempi tai yhtä suuri kuin 200 dollaria, maksu on 2,99 dollaria.

Coinbase Pro: Coinbase Pro käyttää valmistaja-takaaja -mallia määrittäessään kaupankäyntimaksunsa. Likviditeettiä tarjoavilta tilauksilta (“valmistajatilaukset”) veloitetaan erilaiset maksut kuin likviditeettiä saavilta tilauksilta (“ottajien tilaukset”).

Kun elinkeinonharjoittaja tekee tilauksen markkinahintaan, joka täyttyy välittömästi, näitä kauppoja kutsutaan saajaksi ja he maksavat 0,05–0,25 prosentin palkkion. Toisaalta, kun elinkeinonharjoittaja tekee tilauksen, joka ei vastaa välittömästi olemassa olevaa tilausta, kyseinen tilaus asetetaan tilauskantaan. Jos toinen asiakas tekee tilauksen, joka sopii elinkeinonharjoittajan kanssa, näitä kauppoja pidetään tekijöinä ja niistä veloitetaan 0,00% – 0,15%. Pörssi on listannut seuraavan hintataulukon vastaavien hintatasojen palkkioista:

Palkkiot

Turvallisuus

Turvallisuuden osalta molemmat keskukset noudattavat hyvin samanlaista protokollaa. Jos elinkeinonharjoittaja aikoo käyttää verkkolompakkoa salauksensa tallentamiseen, Coinbase on luultavasti luodinkestävin ja turvallisin tapa tehdä se. Coinbase-alusta tarjoaa 2FA: n, jotta elinkeinonharjoittaja voi lisätä ylimääräisen suojaustason tililleen. Sama koskee Coinbase Prota, joka tarjoaa myös 2FA: n lisäämään ylimääräisen suojaustason käyttäjän toimintaan.

Vaikka tämä näyttää kaiken kaikkiaan hyvältä, Coinbase-ongelmana on kuitenkin se, että elinkeinonharjoittaja ei itse omista yksityisiä avaimiaan. He ovat täysin riippuvaisia ​​Coinbasesta suorittaessaan siirtoja. On myös kiitettävää, että Coinbasea ei ole hakkeroitu, mutta ei ole mitään varmuutta siitä, että sitä ei koskaan voi koskaan tapahtua. Siksi on suositeltavaa pitää kryptovaluutta kylmävarastossa.

Saatat myös pitää: Australian parhaat salausvaihdot [2019 PÄIVITETTY]

Nopeus

Kolikkopohja: Coinbase on salamannopea siitä hetkestä lähtien, kun elinkeinonharjoittaja painaa ostoa siihen saakka, että tilillä on Bitcoin, Ethereum jne. Coinbasen nopeudella on kuitenkin kaksi varoitusta:

 • Pankkitilin siirtoaika
 • Nostot / salausvaluutan lähettäminen

Coinbase Pro: Aivan kuten Coinbase Pro -alusta, Coinbase Pro on identtinen nopeuden suhteen. Salauksen lähettäminen alustalta voi viedä vähän ylimääräistä aikaa, mutta jos kauppias lähettää toiseen osoitteeseen Coinbasessa, se on salamannopea ja ilmainen.

Molemmat pörssit tarjoavat saumattoman kokemuksen salauksen kauppiaille, vain vaikeustaso tekee merkittävän eron näiden kahden välillä ja täyttää näin Coinbasen vision. Kuten Brian, Armstrong laittaa blogiinsa

“Viime kädessä haluamme tukea laajempaa valikoimaa digitaalisia aineistoja, ja annamme näin asiakkaillemme työkalut, arvosanat ja arvostelut, jotta he voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä. Tavoitteenamme on ylläpitää luotettavaa kokemusta, jonka asiakkaamme ovat odottaneet, samalla kun lisätään asiakkaidemme kysyttyä omaisuutta. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me