Sjælden anmeldelse – En introduktion til det mest populære NFT-marked

Oversigt

Ticker RARI
Pris 4,22 USD
Markedsværdi / markedsrangering 8.824.730 USD / # 392
Hele tiden høj 10,91 USD
all time low 0,264878 USD
Cirkulerende forsyning 1.655.238 / 25.000.000
Token Type ERC-20
Token Type Ikke-svampelige poletter (NFT)
Internet side https://app.rarible.com/

Ved siden af ​​DeFi er ikke-svampelige tokens (NFT) en af ​​de voksende sektorer i krypto- og blockchain-økosystemet. En NFT er en digital repræsentation af unikke genstande som kunst, spil, samleobjekter osv. 

Sjælden er en NFT-markedsplads for brugere at oprette og sælge digitale samlerobjekter gennem sin platform. Rarible gør det lettere for brugerne at oprette og prege deres digitale samleobjekter uden behov for kodningsfærdigheder. I denne Rarible NFT-gennemgang undersøger vi produktet, og hvordan fungerer det. Vi undersøger også de grundlæggende aspekter af Rarible såvel som brugssagen for dets oprindelige token RARI. 

Hvad er sjældent?

Rarible blev lanceret i begyndelsen af ​​2020 af Alexei Falin og Alexander Salnikov og er en open source-markedsplads for brugere til at prege, sælge og oprette samleobjekter. Enhver bruger kan få adgang til markedet for at oprette og vise deres illustrationer. Brugere kan også samle de viste kunstværker ved at købe dem i Ethereum-tokens. 

Det er en ikke-frihedsberøvende markedsplads, og derfor er du fuldstændig i besiddelse af dine tokens. Platformen tilbyder også intellektuelle ejendomsrettigheder (IP) til en bruger gennem et bevis for herkomst. Købere og sælgere kan handle på samleobjekter, der tilbydes på Rarible NFT-markedet med næsten ubetydelige omkostninger. 

Hvordan fungerer Rarible NFT Marketplace?

En bruger kan enten oprette en samlerobjekt eller udforske den sjældne markedsplads. Brugeren skal forbinde en Ethereum-tegnebog som Metamask, Fortmatic, Walletlink eller Walletconnect til Rarible’s interface. 

En bruger kan enten oprette en samlerobjekt ved hjælp af Raribles tjenester eller udforske markedet for at købe en digital samlerobjekt. En af de unikke egenskaber ved Rarible er, at en bruger ikke behøver at have nogen kodningsoplevelse for at skabe deres kunst. 

Det er en åben markedsplads og kan derfor tilgås af enhver person. Det oprindelige symbol for Rarible er RARI. 

Fordele og ulemper ved sjælden

Fordele

 • Open source og ikke-frihedsberøvende markedsplads
 • Gør det lettere for brugere at oprette og prikke deres egne digitale tokens
 • En brugervenlig oplevelse for ikke-kodere
 • Peer-to-peer-handel med lave omkostninger ved NFT’er eller samleobjekter

Ulemper

 • Dårlige skuespillere kan manipulere markedet for fejlagtigt at få adgang til RARI-token
 • Projektet er stadig i sine tidlige faser, og vi kunne ikke finde en hvidbog eller en køreplan
 • Understøtter kun tokens fra Ethereum blockchain-netværket

Hvordan kan en bruger få adgang til RARI?

RARI-tokenet kan ikke købes direkte fra den Rarible-markedsplads. I stedet tilgås det ved at deltage i markedet ved hjælp af forskellige metoder. 10% af RARI’s samlede forsyning var airdropped til NFT-samlere i juli 2020. Efter dette distribueres RARI-token til købere og sælgere af den Rarible-markedsplads.

Hver uge hver søndag distribueres RARI-tokens gennem en proces kaldet Marketplace liquidity mining. I denne proces distribueres 50% af tokens til køberne, og 50% af tokens distribueres til sælgere af det Rarible-marked.

Evaluering af RARI

Den samlede levering af RARI er 25.000.000. Tokenet distribueres på følgende måde:

Token Distribution

 • 10% tokens blev luftdroppet i juli 2020. Heraf blev 2% tildelt Rarible brugere og 8% blev tildelt alle NFT-indehavere.
 • 60% af tokens tildeles til likviditetsminedrift på markedet. Hver uge frigives 75.000 RARI-tokens, der udbetales til købere og sælgere. 
 • 30% af RARI-tokens tildeles investorerne og teamet. 

Token Utility

RARI er et værktøjstoken, der har følgende brugssager på det Rarible-marked. 

 • Styring – Et af de vigtigste anvendelsesmuligheder for RARI-token er, at det fungerer som et styringstoken i det Rarible-økosystem. Med RARI-token kan skabere og samleobjekter stemme om de forskellige funktioner inklusive systemopdatering. RARI-tokenholdere vil have en afstemning om Raribles handelsgebyrer, dens udvikling og nye funktioner, der skal implementeres på markedet for Rarible. 
 • Kuratorer – Rarible marketplace sigter mod at etablere en community-driven markedsplads gennem indehaverne af RARI-token.
 • Fremhævede kunstværker- RARI-tokenholdere kan også give et boost og stemme på et udvalgt kunstværk blandt dets markedsplads. 

Finansiering

I september 2020, Sjælden modtaget finansiering fra CoinFund, et Newyork-baseret blockchain-investeringsselskab. Imidlertid er detaljerne og størrelsen af ​​finansieringen ikke offentliggjort. I henhold til en officiel erklæring vil finansieringen blive brugt til at opbygge en community-driven NFT-markedsplads, der muliggør direkte interaktion mellem samlere og skabere. 

Grundlæggende analyse af sjælden

Grundlæggende om projektet

Sjælden er en af ​​de første blandt et nyt NFT-økosystem. Desuden giver det en unik mulighed for købere og sælgere af samleobjekter til at interagere med hinanden. Dens platform er designet til at imødekomme brugere fra en ikke-teknisk baggrund. Ved at aktivere en open source-markedsplads tilskynder det et inkluderende samfund for alle til at deltage i en NFT-markedsplads. 

Rarible har også til formål at omdanne sig selv til en decentraliseret autonom organisation (DAO). Med dette formål har den indført en styringsmodel med RARI-indehavere. Token-styringen muliggør deltagelse fra samfundet, der bidrager til væksten på markedet. 

En anden fordel ved Rarible NFT er dens fusion med DeFi-økosystemet. Rarible’s forbindelse til Yearn Finance’s yInsure-initiativ letter udstedelse af forsikring i form af tokens. yInsure tillader brugere at tegne tokeniseret forsikring på forskellige DeFi-aktiviteter gennem det Rarible-marked. 

Holdet

Det officielle websted for Rarible indeholder ikke meget information om holdmedlemmerne eller dets grundlæggere. Efter ekstern forskning fandt vi, at Alexei Falin og Alexander Salnikov er grundlæggerne af Rarible NFT-markedet. Webstedet mangler dog data om dets andre hold af udviklere og markeringsafdeling. 

Sjældent hold

Selvom der ikke var tilstrækkelig information tilgængelig om Alexei Falin, har den anden medstifter Alexander Salinkov mere end 7 års erfaring inden for teknisk baggrund. Alexander har også været forbundet med nogle fremtrædende kryptoprojekter, herunder Humaniq. 

Køreplan

En af ulemperne ved dette projekt er, at det mangler en ordentlig køreplan for Raribles fremtidige dagsordener. Mens en af ​​dens postdetaljer om nogle af de funktioner, som Rarible undersøger, er der ingen hvidbog eller køreplan, der beskriver lanceringer eller varighed af disse funktioner. Et af dets indlæg tyder på, at Rarible-teamet i øjeblikket arbejder på prisopdagelsesmekanisme, DeFi NFT’er, mobilapp, brøkdel ejerskab af produkter osv.. 

Er sjælden en fidus?

Nej. Rarible er et ægte produkt, der beskæftiger sig med at opbygge en markedsplads for NFT-tokens inklusive dem, der henvender sig til DeFi-brugssager. Det giver en innovativ mekanisme for købere og sælgere til at udnytte anvendelserne af blockchain-teknologi. 

Det har imidlertid også et antal smuthuller inden for dets grundlæggende såvel som inden for dets iboende produkt. For eksempel mangler dets websted tilstrækkelig information om sit produkt, dets team, køreplan osv. Den sjældne markedsplads har heller ikke en hvidbog til at skaffe detaljer om sit produkt.  

Er der risici ved at bruge sjælden?

Ja. Et af smuthullene i Rarible-strukturen er udnyttelsen af ​​platformen gennem vaskehandel. I dette scenarie køber en bruger vildledende kunst fra sig selv for at opnå RARI-token. Manipulation af markedspladsen og RARI-token kan føre til devaluering af projektet.

** Gennemsnitlig vurdering 8.2 / 10

Sjælden vurdering

En note til investorer

Rarible har formået at skabe en brummer og er i øjeblikket et af de nye projekter i NFT-infrastrukturen. Det giver en relativt enkel og intuitiv brugergrænseflade, som alle brugere kan interagere med. Integrationen med DeFi-brugssagerne gør det også til et potentielt interessant projekt at passe på. 

Men på samme tid har projektet en lang vej at gå. Der er smuthuller i vaskehandlen, som angribere kan udnytte. Platformen skal også have en korrekt defineret køreplan for sine fremtidige dagsordener. Samlet set er Rarible bestemt et af de projekter, man skal holde øje med i den nærmeste fremtid.

Sjældne nøglespørgsmål, besvaret.

Hvor kan jeg finde hvidbogen fra Rarible?

Rarible har ikke en hvidbog på sit websted. 

På hvilke børser er projektet anført?

Dens token RARI kan tilgås gennem decentraliserede udvekslinger som Uniswap, Balancer, MXC etc.

Hvad er projektets samfundsstatistik?

Fra oktober 2020 er der 4 sociale mediekanaler af Rarible. Dette inkluderer Medium, Twitter, Telegram, og Uenighed.

Er der nogen konkurrenter til Rarible-projektet?

Der er ingen direkte konkurrenter til Rarible-projektet lige nu. Imidlertid er et antal NFT-tokens og markedsplads under udvikling fra oktober 2020.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me