Poseidon Network IEO -katsaus, luokitus ja täydellinen analyysi

Kuvittele, että pystyt maksamaan alle kolmanneksen siitä, mitä Google Cloud veloittaa pilvitallennuspalveluistaan. Yrityksille, jotka käyttävät tuhansia dollareita pilvivarastopalveluihin kuukaudessa, tämä muuttaisi peliä. Silti juuri sitä ABCC IEO Launchpadilla käynnistetty blockchain-projekti Poseidon lupaaa.

Poseidon on äskettäin käynnistetty projekti, jonka tavoitteena on käyttää lohkoketjua yhteen pilvivarastoa ja kaistanleveyttä tarvitsevien yksiköiden yhdistämiseksi IoT: n omistajien kanssa, joilla on liikaa näitä palveluita. Käynnistys kohdistuu pääasiassa verkkosisällön tarjoajiin, joiden on joskus maksettava kohtuuttoman paljon sisällönjakelupalvelujensa optimoimiseksi. Niiden nykyiseen asiakaskuntaan kuuluvat videoiden suoratoistoyritykset, videosisällön tuottajat, bloggaajat, kehittäjät, verkkosuunnittelijat ja kaupankäyntialustat.

Poseidon-verkko: Pilvitietokone Blockchainissa

Poseidon on yksi ensimmäisistä blockchain-projekteista, joka käynnistettiin ABCC-salausvaluutanvaihdossa. Sen tavoitteena on tarjota foorumi, jossa pöytätietokoneiden ja laitteiden omistajat voivat hyötyä taloudellisesti liikaa kaistanleveyttä tai tallennustilaa.

Yksittäiset älypuhelinten ja työpöytien omistajat on luokiteltava kevyiden solmujen tarjoajiksi. Yritykset, joilla on suuret liitettyjen tallennusjärjestelmien verkot, ovat Super Node -palvelun tarjoajia. Kun jommankumman tyyppinen palveluntarjoaja jakaa ylimääräiset resurssinsa Poseidon-verkon kautta, he saavat korvauksen QQQ-tunnuksina.

Tarjotakseen palvelujaan menestyksekkäästi, Poseidon perustuu kerrostettuun järjestelmään. Yksi kerros riippuu suunnatusta asyklisestä kaaviosta, mikä tarkoittaa, että sillä on kyky laajentua loputtomasti. Tämä voi myös auttaa alentamaan transaktiomaksuja, kun useampi solmu liittyy verkkoon.

Kerros 2 on sekoitus muiden lohkoketjujen käyttämiä tekniikoita, mukaan lukien älykkäät sopimukset. Se auttaa tekemään Poseidon-alustasta turvallisemman ja nopeamman.

Yksityiskohtainen valkopaperi

Poseidon kertoo tosiasiat projektistaan ​​56 sivun Whitepaperilla. Se on teknisempi kuin useimmat valkoiset lehdet ja korostaa tietoja, joita monet uudet potkut aloittelijat jättävät mainitsematta. Asiakirjan alussa hahmotellaan markkina-analyysi tietovarastoteollisuudesta maailmanlaajuisesti ennen sen palvelujen ja sovellusten kuvaamista.

Poseidon on ylpeä siitä, että se tarjoaa alustan laitteiden omistajille paitsi ylimääräisen kaistanleveyden ja levytilan myös supernopean alustan. Kuten julkaisussa kuvataan, suunnitellaan 5G-verkon nopeuksien hyödyntämistä viiveen vähentämiseksi ja heidän verkonsa tekemiseksi maailman parhaaksi pilvipalvelupalveluksi..

Valkopaperi osoittaa edelleen, kuinka Poseidon aikoo jakaa 21 miljardia valmiiksi louhittua QQQ-merkkinsä. Sijoittajat kilpailevat 10%: sta, kun taas tiimi ja neuvonantajat jakavat 30%. Valtava osuus yhteisöistä, 30% pidetään rahakkeista, kun taas 30% pidetään palkkiona kaivostyöläisille.

Maailmanlaajuinen tiimiprofiili

Poseidon-projekti koostuu suuresta vähintään 25-jäsenisestä tiimistä. Heistä 12 on neuvonantajia, ja merkittävä määrä ICO: lla / IEO: lla on viisi tai vähemmän neuvonantajia. Lähes jokaisella jäsenellä on tausta blockchainissa, mikä tekee siitä vahvan ja sopivan käsillä olevaan projektiin.

Kevyt Lin– toimitusjohtaja ja yksi perustajista, Lin on menestyvä sarjayrittäjä, jonka hankkeisiin kuuluu Wretch.cc, Yahoon ostama yritys. Hän on myös Taiwanissa sijaitsevan BiiLabs-teknologiayrityksen perustaja. Linin vahvuus on hänen luovuutensa ja kykynsä skaalata startupit menestyviksi tuotemerkeiksi, taitot, jotka hän toivoo tuovan Poseidonille.

Mike Lin– verkon varatoimitusjohtaja Mike odotetaan valvovan suurimman osan päivittäisestä toiminnasta Poseidonissa.

Qing Wang– Wangin perustajajäsen, teknologiajohtaja, valtuutetaan Poseidonin tiimiin, joka koostuu arkkitehdeistä, tuotantoinsinööreistä, suunnittelijoista ja kaikista muista, jotka käsittelevät verkon teknisiä näkökohtia..

Andy Tian– Asia Innovations Groupin toimitusjohtajana Tian tulee olemaan Poseidon-verkoston neuvonantaja. Hänen taustansa on johto, erityisesti viihdepalveluita tarjoavat mobiilialan startupit. Koska videosisällön kiihdytys on tärkeä osa Poseidonia, Tianin neuvontapalvelut vaikuttavat verkkoon.

Liiketoimintamalli: QQQ- ja PSD-rahakkeet

Poseidon perustuu vankkaan liiketoimintamalliin. Verkko käyttää lohkoketjua helpottaakseen sisällön kiihdyttämistä kustannustehokkaammin, mutta nopeasti ja tehokkaasti. On selvää, mitä Poseidon tarjoaa. Se on kuitenkin uusi projekti, jossa toivotaan, että se pystyy häiritsemään monen miljardin pilvitallennusteollisuuden.

Yksi tapa, jolla startup toivoo houkuttelevansa käyttäjiä, on ansaita palvelujaan kaikille asianosaisille. Tietokoneiden ja laitteiden omistajat ympäri maailmaa tarjoavat tallennustilan ja kaistanleveyden sisällöntuottajat ja yritykset tarvitsevat.

He saavat maksun QQQ-tunnuksena. Yhteisöt, jotka haluavat vuokrata ylimääräisen tallennustilan ja kaistanleveyden, maksavat myös samoilla tunnuksilla. Poseidon hyötyy veloittamalla palveluistaan ​​maksuja. Tästä huolimatta verkko pyrkii pitämään kaistanleveyshintansa 0,03 USD jokaisesta toimitetusta GB: stä. Kilpailijat, kuten Google Cloud, Amazon ja Microsoft, veloittavat välillä 0,09 – 0,123 / 1 Gt.

Taustatekniikka:

Poseidon koostuu Ethereumin, NEM: n ja EOS: n innoittamasta itsenäisestä lohkoketjusta. Se integroi myös erilaisia ​​sisällönjakelujärjestelmiä. Nämä järjestelmät muodostavat yhdessä verkon, jossa käyttäjät voivat jakaa kaikenlaisia ​​tiedostoja helposti ja nopeasti. Ekosysteemissä ovat hajautetut sovellukset, joita ohjaavat älykkäät sopimukset, Poseidonin hajautetut CDN- ja QEdge-järjestelmät.

Kumppanivaihto: ABCC

Toisin kuin alkuperäiset kolikot, Poseidon aloitti ABCC vaihto Launchpad. ABCC on kryptovaluuttamarkkinapaikka, kuten Binance tai Coinbase. Ja kuten Binancella, sillä on palvelu, jonka avulla uudet salausprojektit voivat hyödyntää suosioaan markkinointitarkoituksiin.

ABCC on suhteellisen uusi ja tukee hieman yli 70 altcoiinia. BTC: n, ETH: n, USDT: n ja ABCC: n äskettäin käynnistämä AT-tunnus on perusvaluutta sen verkkosivustolla. Uutena pörssinä ABCC: llä ei ole valtavaa asiakaskuntaa, josta Binance ylpeilee.

Silti se on kasvava yritys, joka on paljon suositumpi kuin Poseidonin kaltaiset startupit. Vaihdolla on tarvittavat resurssit Poseidonin markkinointiin ja myöhemmin sen lisäämiseen kaupankäynnin kohteena olevien kolikoiden luetteloon. Tämä auttaa Poseidon-verkostoa saavuttamaan joukkomuuntautumisen nopeammin kuin jos se pyrkii edistämään palveluitaan itsenäisesti.

Salaus-joustavuus

ABCC hoitaa KYC-todentamisen kaikille, jotka haluavat sijoittaa Poseidon Networkiin. Investoinnista puhuen, projektin maailmanlaajuinen rahoitusvaihe on parhaillaan käynnissä. Poseidon Network sijaitsee Taiwanissa, maassa, joka tukee salausta, mutta ihmiset kaikkialta maailmasta voivat sijoittaa.

Kuten edellä mainittiin, Poseidon Networkiin sijoitettua rahaa säilytetään älykkäinä sopimuksina kuuden kuukauden ajan. Sijoittajat saavat kuitenkin QQQ-rahakkeet välittömästi ja voivat vaihtaa niitä ABCC: llä pian sen jälkeen. Minimi, jonka voit sijoittaa, on 50 USDT, mikä ansaitsee sinulle 25000 QQQ.

Tunnuksen jakelu

Vaikka 2,1 miljardia QQQ-tunnusta myydään projektin IEO-vaiheen aikana, se edustaa vain 10% kaikista QQQ-tunnuksista. Joukkue säilyttää 20% rahakkeista. Neuvonantajat ja kumppanit, kuten ABCC, jakavat 10%, kun taas 30% pidetään palkkioita varten. Loput 30% käytetään palkitsemaan kaivostyöläisiä, ihmisiä, jotka vuokraavat kaistanleveyttä ja tallennustilaa yhteisölle.

Poseidon Networkin PSD-rahakkeet, joita käytetään vakuuskelpoisten sijoittajien arvopapereina, ovat ERC-20-rahakkeita. Niistä vain miljardi kaivetaan. Niiden hinnat ja allokaatiorakenteet julkaistaan ​​myöhemmin.

Yhteisön hyväksyminen

Poseidon Network on yllättävän suosittu uudessa projektissa. Sillä on 11 000 seuraajaa Twitterissä ja 5000 tykkäystä Facebookissa. Käynnistys on suosituin Twitterissä, jossa se julkaisee viestejä viikoittain. Ryhmän Medium-blogi on myös suosittu ja aktiivinen.

Tiekartta

Projekti alkoi viime vuonna. Kehitysvaihe oli ohi 4. vuosineljänneksellä 2018. Poseidon toivotti yksityiset sijoittajat tervetulleiksi loppuvuodesta 2018. Tällä hetkellä ryhmä on julkisessa varainhankintavaiheessa. Muutaman kuukauden kuluessa Poseidon odottaa alkavansa kääntää voittoja jopa 9 miljoonaan dollariin kuukaudessa. Se viimeistelee myös hajautetut QEdge- ja Qontrollers-järjestelmät tämän vuoden viimeiselle neljännekselle mennessä.

Huomautus sijoittajille

Poseidon Networkilla on vankka liiketoimintasuunnitelma ja suuri, monipuolinen joukko insinöörejä, johtajia ja neuvonantajia, joilla on rikas tausta blockchainissa. Hankkeen tekniset järjestelmät ovat jo valmiit, mikä tarkoittaa, että suurin osa lisärahoituksesta menee järjestelmien markkinointiin ja kiillottamiseen.

Projektin kohdeyleisö on miljardit ihmiset, joita Google, Amazon ja Microsoft palvelevat tällä hetkellä pilvitallennus- ja tietojenkäsittelypalvelujensa kautta. Se on täynnä teollisuutta, mutta jälleen kerran markkinat ovat valtavat ja kasvavat jatkuvasti.

Poseidonin suurin haaste on vakuuttaa sisällöntuottajat omaksumaan alustansa. Järjestelmät ovat jo käytössä. Markkinointi ja verkon pitäminen yllä 24/7 ovat sen keskeisiä tehtäviä. Jos se pystyy saavuttamaan sen, Poseidonista voi tulla voima, jonka kanssa on varauduttava.

Voit ostaa Poseidon Network -tunnuksen ABCC-vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me