Tesla ylittää Bitcoinin arvon: Mikä on parempi pelaaminen?

Sähköinen ajoneuvovalmistaja Tesla Motors on virallisesti arvokkaampi kuin Bitcoin. 2. heinäkuuta 2020 yhden yhtiön osakkeen hinta oli 1208,66 dollaria, mikä antoi yrityksen kokonaismarkkina-arvoksi yli 224,1 miljardia dollaria. Tämä on tähtitieteellinen luku yritykselle, joka edelleen menettää rahaa taseessaan, ja selvästi sijoittajat toivovat Teslan tulevaisuuden lupauksen mullistaa ajamisen, koska tiedämme, että se tekee yrityksestä arvokkaampaa kuin nykyään.

Bitcoin-sijoittajat tekevät saman asian kryptovaluutan kanssa. Olettaen, että yhden Bitcoinin hinta on 9000 dollaria, markkina-arvo on noin 168 miljardia dollaria. Kaikkien aikojen korkeimmillaan, lähes 20 000 dollaria, Bitcoinin markkina-arvo on 334 miljardia dollaria. Sekä Bitcoin että Tesla aikovat muuttaa maailmaa vallankumouksellisen teknologian avulla, sijoittajat ja yksi ovat todennäköisesti katsoneet toista.

Teknologiakannat ja kryptovaluutat ovat olleet melko hyvät uhkapelit viimeisen vuosikymmenen aikana. On luonnollista, että toiseen tai toiseen (tai molempiin) sijoittavat pelaajat kysyvät itseltään, mikä on parempi uhkapeli? Bitcoin tai Tesla?

Miksi Tesla on arvokkaampi kuin Bitcoin juuri nyt?

Teslan viimeisimmissä neljännesvuosiraporteissa yleisölle ilmoitetaan, että yritys myi 90 635 autoa edellisellä vuosineljänneksellä. Se ei todellakaan ole suuri määrä verrattuna suurempiin autovalmistajiin, kuten Toyota, mutta asia on, että myytyjen autojen määrä ylitti huomattavasti Wall Streetin analyytikoiden odotukset.

Kaiken kaikkiaan sijoittajat ovat olleet Elon Muskin johdolla nousussa Teslassa yhtä kauan, ellei kauemmin kuin Bitcoinilla. Yksi Teslan tärkeimmistä eduista on, että Tesla-autoilla on välitön apuohjelma, johon kuluttajat voivat luottaa juuri nyt. Tämä apuohjelma on kyky ajaa autoa ilman polttoainetta, mikä säästää kuluttajan rahaa. Se puhuu myös siitä, että yhä useammat Tesla-autot ostetaan automaatio-ominaisuuksilla, eli ihmisten ei enää tarvitse ajaa.

Vaikka Bitcoinilla on varmasti hyötyä vertaisverkkojärjestelmänä, se ei silti ole useimpien kansallisten valuuttojen tasolla yleisön tai pienten, keskisuurten ja suurten yritysten käytön tai käyttöönoton helppouden kannalta..

Mitä Bitcoinin saavuttaminen edellyttää?

Kuluttajien näkökulmasta lisääntyvä adoptio ja hyödyllisyys päivittäin on mitä Bitcoinin on ylitettävä Tesla. Ihannetapauksessa kokonaiset kansakunnat päättävät vetäytyä hallituksesta, tai maailman täytyy nähdä hallitusten ja suuryritysten ottavan Bitcoin käyttöön suuremmassa mittakaavassa, jotta markkina-arvo pysyisi pysyvästi Teslan edessä.

Todellisuudessa Bitcoinilla on ylitettävä paljon esteitä päästäkseen tälle tasolle. Voi jopa kestää, että koko sukupolvi ihmisiä hyväksyy Bitcoinin kelvollisena valuuttana, jotta digitaalinen kulta olisi enemmän kuin Tesla Motorsin kaltainen yritys. Kaksi asiaa, jotka erottavat Tesla-moottorit ja Elon Muskin Bitcoinille, on se, että Muskilla on valta yrityksen tulevaisuuteen ja yleisö luottaa hänen ideoihinsa. Bitcoin luottaa ihmisten yhteisöön jakamaan ja toteuttamaan ideoita, jotka skaalaavat lohkoketjua ja tekevät salauksen käytöstä kannattavampaa pitkällä aikavälillä.

Bitcoin tai Tesla? Kumpi pelaajien pitäisi lyödä vetoa juuri nyt?

Totuuden mukaan on todennäköistä, että Tesla ja Bitcoin eivät ole hyviä uhkapelejä lyhyellä aikavälillä. Hallitukset käyttävät yhä enemmän rahaa ärsykepaketteihin suuren yleisön hoitamiseksi, ja koronaviruspandemia on edelleen villi kaikkialla Yhdysvalloissa. Jotakin on annettava, ja kun talous lopulta kestää suuren taantuman, harvat ihmiset heittävät rahaa Bitcoiniin tai ostavat kalliita Teslan. Pandemian ensimmäinen aalto maaliskuussa 2020 lasketaan todisteeksi. Bitcoinin hinta laskee 3100 dollariin, kun ihmiset paniikkiin.

Pitkällä aikavälillä Bitcoinilla voi olla enemmän potentiaalia räjähdyksen suhteen, mutta on todennäköistä, että sijoittajilla, jotka voittavat vedonlyöntiä Bitcoinista Teslan yli, on yli 10 vuoden sijoitushorisontti. Seuraavan vuosikymmenen aikana Tesla on todennäköisesti vakaampi uhkapeli, joka taataan ansaitsemaan sijoittajille voittoa, mutta Bitcoinilla voi olla korkeampi nousu. Kummassakin tapauksessa tekniikkaan sijoittamisen tulisi aina olla osa tasapainoista salkkua. Riippumatta siitä, valitsetko Bitcoinin tai Teslan, tulee todella omaan analyysiisi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me