Edistääkö eSports-vedonlyönti, kun Pro Sports palaa?

11. maaliskuuta 2020 urheilumaailma pysähtyi, kun NBA peruutti Oklahoma City Thunderin ja Utah Jazzin välisen pelin ja ilmoitti, että Jazzin pelaaja sai koronaviruksen. Pelaajat asetettiin karanteeniin ja Thunderia käskettiin olemaan poistumatta areenalta useita tunteja, kunnes heille annettiin selvitys. Myöhemmin ilmoitettiin, että taudin diagnosoitu pelaaja ei ollut kukaan muu kuin Jazz-keskus Rudy Gobert.

Vain muutama päivä ennen kuin Gobert esiintyi pelissä Toronto Raptorsia vastaan ​​sairaudesta huolimatta. Hän puristi myös lehdistötilaisuudessa koronavirusta koskevan vitsi, joka kosketti kaikkia toimittajien asettamia mikrofoneja vain siirtyäkseen pukuhuoneeseen ja koskettaakseen muiden pelaajiensa tavaroita, minkä seurauksena myös joukkuetoveri Donovan Mitchell sairastui..

NBA: n sulkemisesta ilmoitettiin melkein heti sen jälkeen, kun kaikki muut suuret urheiluliigat ympäri maailmaa seurasivat pian. Vaikka urheilun ja kaikkien julkisten kokoontumisten lopettaminen oli ja on edelleen oikea tapa tehdä näitä COVID-19-aikoja, virus jätti pelaajat ilman live-urheilua lyödä vetoa. Vaihtoehtona on lyödä vetoa eSportsista, trendi, joka varmasti kasvaa ajan myötä.

Kysymys on, että NBA: n on tarkoitus jatkaa toimintaansa heinäkuun lopussa ja muut urheiluliigat perässä, menestyvätkö eSports-vedonlyönnit, kun ammattilaiset palaavat?

Miksi eSports-vedonlyönti on tärkeää Bitcoinille ja kryptovaluutalle

Kaksikymmentä vuotta sitten ajatus ammattimaisesta videopelaajasta, joka ansaitsee 100 000 dollaria vuodessa ja jota merkittävä juomabrändi sponsoroi League of Legends- tai Counterstrike: Global Offensive -peliin, oli suorastaan ​​vastenmielinen..

Nykyään suurten turnausten palkintorahat eivät ole mitään aivastelua, ja turnaukset täyttävät säännöllisesti stadionit, jotka ovat täynnä videopelien faneja, jotka kannustavat suosikkijoukkueitaan. Puhumme 20000 ihmistä pakkaamassa täällä areenalla.

Palkintorahojen ja katsojien kasvaessa on järkevää, että yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita panostamaan näihin tapahtumiin.

On useita syitä, joiden vuoksi näiden ihmisten pitäminen kiinnostuneina eSportsista on ratkaisevan tärkeää. Ensinnäkin, se tukee digitaalisen valuutan vedonlyöntiteollisuutta aikana, jolloin ei ole suuria urheilulajeja. Toiseksi, se altistaa useamman pelaajan ajatukselle lyödä vetoa eSportsista, kun he etsivät tapoja lisätä pankkitilinsä. Kolmanneksi ja mikä tärkeintä, sekä eSports-vedonlyönnin kohdeyleisö että niiden kohdeyleisö, jotka todennäköisimmin sijoittavat Bitcoiniin ja muihin digitaalisiin valuuttoihin, ovat samat. Toisin sanoen ihmiset, jotka pelaavat videopelejä ja Bitcoinin kautta, ovat todennäköisesti nuoria aikuisia miehiä, jotka ovat kiinnostuneita urheilusta ja tekniikasta, kaksi asiaa, jotka Bitcoin-vedonlyönti yhdistää erittäin hyvin.

Kuinka paljon panostetaan eSports vs. perinteinen urheilu?

On arvioitu, että 5,5 miljardia dollaria panostettiin eSportsiin vuonna 2016. Tämä luku on jaettu kolmen tyyppisen vedonlyönnin välillä: käteisvedot, nahkapanokset ja salausvedot. Tänä vuonna tämä luku on odotetaan olevan 12,9 miljardia dollaria.

Tämän näkökulmasta pelaajat panostivat yli 368 miljardia dollaria vuonna 2011 perinteisiin urheilutapahtumiin. Vaikka kiva osa tästä rahasta, hieman alle 32 miljardia dollaria tuli säännellyistä verkkouhkapeleistä, muut 336 miljardia dollaria tuli offline-uhkapeleistä.

Ottaen huomioon, että salauksen käyttöönotto on vielä kaukana siitä, että ihmiset näkevät sen jokaisessa tiili- ja laastimyymälässä tai kasinolla säännöllisesti päivittäin, online-uhkapelaaminen on paljon suositumpaa vuonna 2020 kuin vuonna 2011, on vain osa salausmaailman täytyy nähdä, jotta vedonlyönti ja salaus ovat yhtä suosittuja kuin käteisellä tekeminen. Mutta tietysti todellinen kysymys on, pysyvätkö eSports-vedot vakaina, kun urheilu palaa?

Vastaus on todennäköisesti kyllä. Vakavimmat salauspelaajat, jotka lyövät vetoa perinteisistä urheilulajeista, tekevät sen, koska he ovat perinteisen urheilun faneja, mutta kaikki urheilupelaajat eivät ole videopelien faneja tai ainakaan riittävät panostamaan siihen. Joten vaikka jotkut urheilupelaajat varmasti ruokkivat vedonlyöntitarpeitaan eSportsilla, vakavat pelaajat, jotka pelaavat rahaa ansaitsemaansa, eivät todennäköisesti heitä yhtä paljon salaustaan ​​videopeleihin kuin baseballin tai NBA: n palatessa. esimerkiksi.

Silti numerot todistavat, että sekä eSports-vedonlyönnit että perinteiset urheiluvedonlyönnit ovat täällä pysyäksesi, riippumatta siitä, sijoitetaanko nämä panokset kryptovaluuttaan vai ei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me