USD / CAD-voimat korkeammat markkinoiden hitaana päivänä

Aloittaessani tämän artikkelin kirjoittamista USD / CAD painaa uusia päivittäisiä huippuja ja vain noin 7 pisteen päästä eräästä voittotilauksestani. Odotin erittäin hiljaista päivää valuuttamarkkinoilla, mikä se oli. Onneksi oli yksi tai kaksi poikkeusta, joista USD / CAD on yksi. Vaikka muut suuret parit tuskin liikkuivat tänään, USD / CAD on tähän mennessä saanut noin 68 pistettä. Todella vaikuttava tähän aikaan vuodesta! Katso tätä päivittäistä kaaviota:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

Tämän päivän hintatoiminto paitsi otti kaksi edellisen päivittäisen baarin korkeutta, mutta erittäin tärkeä swing-korkeus on tällä hetkellä tulessa. Vaihtokurssi tarvitsee vain 12 pistettä tämän tärkeän tason rikkomiseksi, joka on merkitty punaisella ympyrällä yllä olevassa kaaviossa.

 

Saatat ihmetellä, miksi tämä taso on niin tärkeä. Näet, luultavasti paljon stop loss -määräyksiä on pinottu juuri tämän korkean swingin yläpuolelle. Toisin sanoen pysäytä menetettyjen kauppiaiden tappiot. Monet lyhyet kauppiaat ovat saattaneet sulkea paikkansa jo, mutta jotkut pitävät edelleen kiinni näistä myyntiasemista toivoen hinnan kääntämisen laskevan hintaa uudelleen. Joten jos hinta rikkoo tätä tärkeää tasoa (1,35885), monet kauppiaat joutuvat suorittamaan ostotapahtumia, kun heidän stop loss -tilauksensa laukaistaan, mikä lisää ylimääräistä polttoainetta tuliseen härkätrendiin, joka on jo tulipalossa. Vaikka tällaisen tauon seuranta voisi olla rajallista tänä vuodenaikana, uudella vuodella, jossa markkinaosuus on tiheämpi, voi olla jonkin verran aggressiivista seurantaa. Ennen kuin tarkastelemme kaupan asetuksia, tutkitaan tämän parin viikkokaavio:

 

USD / CAD viikkokaavio

On ilmeistä, että nousevat markkinatoimijat hallitsevat markkinoita. Yksi opettajistani opetti minua kerran olemaan taistelematta institutionaalisia osallistujia vastaan, jotka liikkuvat ja hallitsevat valuuttamarkkinoita. Nämä kaverit heittävät miljoonia ja miljardeja dollareita ympäri näyttämöä ikään kuin se olisi pieni muutos. Uudet kauppiaat käyvät kauppaa usein suurella vauhdilla, mikä tyhjentää heidän tilinsä nopeasti. Ylä- ja alaosien poimiminen voimakkaissa trendeissä on erittäin vaarallista. Kaupankäynti trendillä on silloin, kun iso raha on, ja juuri siitä puhun tässä tapauksessa. Usean viikon ajan USD / CAD on tulostanut korkeampia korkeimpia ja matalampia tasoja – terveellisen nousutrendin elintärkeitä ominaisuuksia. Tällä hetkellä pari on noin 12 pisteen päässä rikkomasta toista tärkeää viikoittaisen (ja päivittäisen) kaavion korkeutta. Mahdollisuudet saada lisää pariskuntaa tästä parista ovat hyvät, joten katsotaanpa, kuinka voimme pelata sitä…

 

Lyön vetoa, että odotat mahtavaa teknistä kauppaa. No, yksinkertaisuus tuottaa usein enemmän rahaa kuin monimutkaisuus. Tässä on jälleen päivittäinen kaavio:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

Tämä on kaupan järjestely, jonka pelaaminen voi viedä muutaman viikon. Jos sinulla ei ole tarpeeksi kärsivällisyyttä odottaa niin kauan, tämä ei ehkä ole ihanteellinen kauppa. Tämä on luultavasti yksinkertaisin kaupan määritys, jota voit käyttää tällä parilla tällä hetkellä. Olen samaa mieltä, tulevina päivinä saattaa olla hienompia merkintöjä ja parempia mahdollisuuksia, ja ehkä käyn nämä läpi seuraavien viikkojen aikana, mutta tässä meillä on yksinkertainen asennus, joka voi lisätä ylimääräisen yhden tai kaksi prosenttia tilillesi seuraavien viikkojen aikana tai jopa muutamassa päivässä, jos olet onnekas. Sinun ei tarvitse katsoa sitä koko ajan, ehkä joka toinen päivä. Voit siirtää pysäytystappion kannattavuuteen, kun kauppa on voittoa noin 350 pistettä. Jos haluat asettaa ja unohtaa sen, se voi myös toimia. Olen juuri tehnyt oston lopetusmääräyksen hintaan 1.35790, jolloin riskin prosenttiosuus tilistäni kohdistetaan 1,25 prosenttiin. Pysäytä tappio = 400 pistettä ja ota voitto = 500 pistettä. Katsotaanpa, miten menee, pidän sinut ajan tasalla. Muista, että tämä kauppa voi viedä viikkoja tavoitteen saavuttamiseen tai tappion pysäyttämiseen. Muista myös, ettet vaaranna rahaa, jolla ei ole varaa menettää. Valuuttakauppa on riskialtista, ja tämä kauppa (kuten mikä tahansa muu kauppa) voi helposti mennä väärään suuntaan. Kaupankäynnin todennäköisyydet eivät varmuudet. Okei, riittää vastuuvapauslauseke, nyt katsotaanpa nopeasti USD / JPY:

 

USD / JPY – Maailman toiseksi eniten vaihdettu valuuttapari

 

Vain EUR / USD: llä on enemmän likviditeettiä kuin USD / JPY: llä. Syvempi likviditeetti lisää usein johdonmukaisuutta valuuttakaupan teknisessä analyysissä. Liikkeet ovat usein vähemmän hämmentäviä, ja stop loss -sijoitus voi normaalisti olla tarkempi kuin esimerkiksi eksoottisilla FX-pareilla tai hyödykkeillä.

 

USD / JPY päivittäinen kaavio

USD / JPY on vakiinnuttanut muutaman viime päivän. Tämä yhdistäminen on härkä lipun muodossa, joka on jatkokuvio. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että tämä voimakas valuuttakurssin nousu ei ole vielä ohi. Jos pari nousee tuoreisiin päivittäisiin huippuihin pian, se voi avata tien 121.60: een ja sen jälkeen 123.70: een, jota seuraa 125.00.

Siinä kaikki tänään, kauppakaverit. Nauti viimeisimmistä kaupankäyntipäivistä vuonna 2016!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me