S&P ja Dax siirtyvät ostovyöhykkeisiin, mutta ole täällä erittäin varovainen!

Hei, kauppiaat! Puhuin tänään yhden asiakkaani kanssa ja kuulin muutaman tarinan kauppiaista, jotka epäonnistuivat, ja kauppiaista, jotka ansaitsevat kasaa rahaa. En todellakaan kuullut mitään uutta.

Menestyneet kauppiaat yhdistivät älykkään kaupankäynnin, hyvän rahanhallinnan ja sitkeyden. Useimmissa tapauksissa hyvä rahanhallinta ja älykäs kaupankäynti tulivat vasta myöhemmin, ja heidän sitkeytensä veti heidät läpi.

Elinkeinonharjoittajat, jotka eivät päässeet toimeen, olivat niitä, jotka käyttivät liikaa vipuvaikutusta, polttivat sormensa ja luopuivat ennen kuin hallitsivat itseään ja markkinoita.

Yritän tuoda esiin tämän: ei ole helppoa oppia kauppaa. Sinun täytyy kestää monia vaikeuksia, ja ehkä menetät rahaa prosessin aikana. Mutta älä anna periksi äläkä lopeta oppimista. Jatka kaupankäyntiä, kunnes tulet kannattavaksi. Jos olet menettänyt kaikki rahasi, käy kauppaa demotilillä hetkeksi. Sinnikkyyssi maksaa loppujen lopuksi.

Tutkitaan, mitä markkinoilla on tarjolla …

 

S&P 500 – Mikä terävä korjaus!

S&P 500 päivittäinen kaavio

En pidä tällaisesta laskusta, kun etsin ostomahdollisuuksia. Vaikka tämä vihreä laatikko on ihanteellinen alue ostettavaksi, on otettava huomioon, että tämän päivän laskeva kynttilä on yksi aggressiivisimmista punaisista kynttilöistä tässä kuvakaappauksessa. Katsokaa sen rungon kokoa. Haluammeko todella ostaa tämän kokoonpanon heti? Toki, jos olet aggressiivinen kauppias, mene siihen! Mutta konservatiivinen menetelmä olisi odottaa selkeää signaalia siitä, että tämä ostovyöhyke pysyy tukena. Se tapa, jolla tämän päivän laskeva kynttilä lävistää impulsiivisesti tähän ostoalueeseen, saa minut epäilemään, tuleeko se tukemaan. Olisi ollut ihanteellista, jos hinta ajautui tälle ostovyöhykkeelle noin neljän tai viiden kaupankäyntipäivän kuluessa ja sitten alkoi osoittaa merkkejä uudesta ostopaineesta. Jotkut laskutahot joko 4 tunnin tai päivittäisessä kaaviossa olisivat olleet täydellinen. Katsotaan kuitenkin, miten hinta reagoi nykyiseen tasoon lähipäivinä. Ehkä härät yllättävät meidät uudella hyökkäyksellä kaikkien aikojen korkeimpiin korkeuksiin.

 

Dax – tuetaan edelleen

Dax-päivittäinen kaavio

Dax laski myös tänään, mutta ei niin aggressiivisesti kuin S&P. Huomaat, että hinta ei ole koskenut 20-EMA: ta ja on edelleen suuren kynttilän (oikealla neljännen kynttilän) alueella. Toisaalta tämän päivän lasku S: llä&P on ottanut esiin kynttilänsä. Joten tällä hetkellä Dax näyttää paremmalta kuin S&P, vaikka tarvitsemme vielä kelvollisen hintatoimintasignaalin Dax: lla ennen kuin ryhdymme pitkiin positioihin.

 

Nikkei 225 – liikkuu edelleen sivuttain

Nikkei 225 -taulukko

Nikkei on jäänyt jälkeen S: stä&P ja Dax. En ole tällä hetkellä kiinnostunut ostamaan tätä japanilaista osakeindeksiä, varsinkin kun se suljettiin tänään alle 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon.

 

USD / JPY – epäonnistuu jälleen

USD / JPY päivittäinen kaavio

USD / JPY hylkäsi tänään jälleen 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon. Tämä liukuva keskiarvo on ollut valtava dynaaminen vastustaso viime viikkoina. Toistaiseksi tekniset vihjeet viittaavat vielä johonkin sivuttain liikkumiseen tai jopa valuuttakurssin laskuun. BoJ (Japanin keskuspankki) on kuitenkin huomenna nousemassa korkopäätöksensä, rahapoliittisen lausuntonsa, tulevaisuudennäkymien ja lehdistötilaisuuden kanssa. Tämä voi aiheuttaa ratkaisevan purkautumisen alueelta, jolla tämä pari käy kauppaa. Olemme nähneet BoJ: n kokouksista johtuvia massiivisia liikkeitä aiemmin, joten katsotaanpa, tuottavatko ne jotain mielekästä huomenna.

 

WTI-raakaöljy – nyt sivuttain

WTI-raakaöljyn päivittäinen kaavio

Toistaiseksi raakaöljyn hintaa tuetaan edelleen, varsinkin jos hinta pitää pidon yli 52 dollaria tynnyriltä.

Yllä olevasta kaaviosta näet, että kolmion kuvio on muodostunut parin viime viikon aikana. Tällainen yhdistäminen johtaa usein taukoon korkeammalle, kuten tässä kaaviossa näkyy. Jos aiot käydä kauppaa tällä instrumentilla tällä tavalla, varmista, että odotat vahvaa päivittäistä sulkeutumista kolmion yläosan yläpuolelle, ennen kuin aloitat pitkän sijaintisi. Haluat poistaa väärät purkaukset mahdollisimman pitkälle. Muista vain, että hinta voi myös murtautua kolmion pohjan läpi, vaikka ensisijainen suunta on yläosaan.

En kirjoittanut kultaa tänään, mutta yksi analyytikoistamme, herra Ron Rabinov. Katso hänen aamupäiväkirjastaan ​​paikallisanalyysi tästä jalometallista ja myös siitä, mihin Yhdysvaltain dollarin odotetaan menevän. Tässä on linkki: https://www.fxmarketleaders.com/forex-blog/january-30th-morning-brief

 

Uutiset

Huomenna tärkein tapahtuma on BoJ-kokous, mutta pidä silmällä myös Kanadan BKT-lukua, joka on klo 13.30 GMT.

Meillä on myös EKP: n puheenjohtajan Mario Draghin puhe klo 8.30 GMT ja Euroopan kuluttajahinta- ja BKT-luvut klo 10.00 GMT.

Myöhemmin päivällä meillä on CB Consumer Confidence -numero Yhdysvalloista klo 15.00 GMT.

Tässä kaikki, kauppiaat. Pysy kuulolla, koska meillä on vielä paljon tehtävää läpi tämän viikon!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me