S&P og Dax flytter til købszoner, men vær meget forsigtig her!

Hej forhandlere! Jeg talte med en af ​​mine kunder i dag og hørte et par historier om handlende, der mislykkedes, og handlende, der tjener masser af penge. Jeg hørte faktisk ikke noget nyt.

De succesrige handlende var dem, der kombinerede smart handel, god pengestyring og udholdenhed. I de fleste tilfælde kom den gode pengestyring og den smarte handel først senere, og det var her deres udholdenhed trak dem igennem.

De handlende, der ikke nåede det, var dem, der brugte for meget gearing, brændte fingrene og gav op, før de kunne mestre sig selv og markederne.

Det punkt, jeg prøver at gøre, er dette: det er ikke let at lære at handle. Du bliver nødt til at udholde mange vanskeligheder, og måske mister du nogle penge i processen. Men giv ikke op og stop aldrig med at lære. Fortsæt med at handle, indtil du bliver rentabel. Hvis du har mistet alle dine penge, skal du handle på en demo-konto et stykke tid. Din udholdenhed vil betale sig i sidste ende.

Lad os undersøge, hvad markederne har at tilbyde …

 

S&P 500 – Hvilken skarp korrektion!

S&P 500 dagligt diagram

Jeg kan ikke lide denne form for tilbagegang, når jeg leder efter købsmuligheder. Selvom denne grønne kasse er det ideelle område at købe, skal vi overveje, at dagens bearish lys er et af de mest aggressive røde lys i dette skærmbillede. Se på størrelsen på dens krop. Vil vi virkelig købe ind i denne opsætning med det samme? Sikker på, hvis du er en aggressiv erhvervsdrivende, skal du prøve det! Men den konservative metode ville være at vente på et klart signal om, at denne købszone holder som støtte. Den måde, hvorpå dagens bearish lys stansede impulsivt ind i denne købszone, får mig til at tvivle på, om det holder som støtte. Det ville have været ideelt, hvis prisen drev ind i denne købszone i løbet af cirka fire til fem handelsdage og derefter begyndte at vise tegn på nyt købstryk, der trådte ind. Nogle nedadgående væger på enten 4-timers eller dagligt diagram ville have været Perfekt. Lad os ikke desto mindre se, hvordan prisen reagerer på dette nuværende niveau i løbet af de næste par dage. Måske vil tyrene overraske os med et nyt angreb på de nylige højdepunkter i alle tider.

 

Dax – Understøttes stadig

Dax dagligt diagram

Dax faldt også i dag, men ikke så aggressivt som S&P. Du vil bemærke, at prisen ikke har rørt 20-EMA og stadig ligger inden for det store breakout-lys (det fjerde lys fra højre). På den anden side er dagens tilbagegang på S&P har taget det nederste af sit udbrudstearinlys ud. Så i øjeblikket ligner Dax et bedre køb end S&P, selvom vi stadig har brug for et gyldigt prishandlingssignal på Dax, før vi deltager i lange positioner.

 

Nikkei 225 – Bevæger sig stadig sidelæns

Nikkei 225 dagligt diagram

Nikkei har haltet bag S&P og Dax. Jeg er ikke interesseret i at købe dette japanske aktieindeks i øjeblikket, især efter at det lukkede under dets 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit i dag.

 

USD / JPY – Fejler igen

USD / JPY dagligt diagram

USD / JPY afviste sit 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit igen i dag. Dette glidende gennemsnit har været et formidabelt dynamisk modstandsniveau i løbet af de sidste par uger. Indtil videre peger de tekniske led på noget mere sidelæns bevægelse eller endda et fald i valutakursen. Imidlertid er BoJ (Bank of Japan) oppe i morgen med deres rentebeslutning, pengepolitiske erklæring, forventningsrapport og pressekonference. Dette kan medføre en afgørende breakout fra det interval, som dette par aktuelt handler i. Vi har tidligere set massive træk som følge af BoJ-møder, så lad os se om de vil levere noget meningsfuldt i morgen.

 

WTI råolie – sidelæns for nu

WTI råolie dagligt diagram

For nu forbliver prisen på råolie understøttet, især hvis prisen bevarer trækkraft over $ 52 pr. Tønde.

I diagrammet ovenfor kan du se, at der er dannet et trekantmønster de sidste par uger. Denne form for konsolidering fører ofte til en pause højere, som vist i dette diagram. Hvis du vil handle med dette instrument på denne måde, skal du sørge for at vente på et fast hver dag tæt over trekantstoppen, inden du starter din lange position. Du vil fjerne falske breakouts så vidt muligt. Husk bare, at prisen også kan bryde igennem bunden af ​​trekanten, selvom den foretrukne retning er til topsiden.

Jeg skrev ikke om guld i dag, men en af ​​vores analytikere, hr. Ron Rabinov, gjorde det. Tjek hans morgen brief for nogle spot-on analyser af dette ædle metal, og også hvor den amerikanske dollar forventes at gå. Her er linket: https://www.fxmarketleaders.com/forex-blog/january-30th-morning-brief

 

Nyheder

Den vigtigste begivenhed i morgen er BoJ-mødet, men hold også øje med det canadiske BNP-nummer, som er kl. 13:30 GMT.

Vi har også en tale af ECBs præsident Mario Draghi kl. 08:30 GMT og europæiske CPI og BNP-tal kl. 10:00 GMT.

Senere på dagen har vi CB Consumer Confidence Number ud af USA kl. 15:00 GMT.

Det er alt for nu, handlende. Hold øje med, da vi stadig har meget action at dække i hele denne uge!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me