Daily Brief, 30. syyskuuta – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kulta tänään!

Huomenta kaverit,

Kullan hinta päättyi 1897,50: een sen jälkeen, kun se oli noussut korkeimmalle tasolle 1899,11 ja alimmalle tasolle 1875,50. Kaiken kullan liike pysyi nousevana koko päivän. Kullan hinnat jatkoivat edellisen päivän voittojaan ja nousivat tiistaina toisena peräkkäisenä päivänä Yhdysvaltain dollarin heikkouden ja Yhdysvaltain kongressin lisätoivotusten vuoksi..

Tiistaina New Yorkin keskuspankin toimitusjohtaja John C. Williams sanoi, että koronaviruksen aiheuttamasta taantumasta huolimatta Yhdysvaltain talous oli odotettua terveempi. Hän sanoi myös, että taloudella kestää noin kolme vuotta voimansa palauttamiseksi ja palaamiseksi pandemiaa edeltävälle tasolle.

Hän ennusti, että työllisyysluku tarvitsee kolme vuotta palata normaaliin tasoon, ja työllisyyden enimmäistaso tulisi saavuttaa mahdollisimman pian, jotta talous elpyy.

Samaan aikaan Philadelphian keskuspankin presidentti Patrick Harker sanoi tiistaina, että talouden elpyminen Yhdysvalloissa riippuu ihmisistä, jotka noudattavat vakioituja menettelytapoja. Hän sanoi, että rokotteiden kehittämisellä ja viruksen leviämisen hidastamisella Yhdysvaltojen kansalaisten naamioilla on tärkeä rooli talouden elpymisessä..

Harker lisäsi, että huolimatta siitä, että talouskasvu on ollut odotettua nopeampaa viime kevään taantuman jälkeen, uusien infektioiden määrän jatkuva lasku tarvitaan kasvuun. Harker uskoo, että infektion leviämisen lasku johtuu maskien käytöstä, erityisesti sisätiloissa.

Yhdysvaltojen elvytysapupaketista Harker sanoi, että työttömät työntekijät ja pienyritykset sekä muut pandemian kärsimät muut tarvitsivat uuden valtionapupaketin, ja liittovaltion virkamiesten olisi toimitettava se. Hän ehdotti, että julkisen talouden elvytyksestä olisi tarjottava vielä vähintään 1 biljoona dollari, jotta BKT ei laskisi edelleen.

Toisaalta keskuspankin varapuheenjohtaja Richard Clarida sanoi tiistaina, että Fed ei nosta korkoa ennen kuin työmarkkinat elpyvät kokonaan. Hän sanoi myös, että korkoa ei nosteta ennen kuin 2 prosentin inflaatiotavoite on saavutettu ja tavoite on ylitetty jo jonkin aikaa.

Yhdysvaltain keskuspankki on kuitenkin jo ennustanut, että nämä ehdot täyttyvät vasta vuonna 2023. Fedin virkamiesten päivittäiset kommentit aiheuttivat Yhdysvaltain dollarin laskun, joka työnsi keltaisen metallin hinnat ylöspäin..

Samaan aikaan Yhdysvaltain valtiovarainministerin Steven Mnuchinin ja parlamentin puhemiehen Nancy Pelosi tuoreimmat kommentit tukivat ärsykeympäristöä. Tiistaina Pelosi kertoi toivovansa pääsevänsä Valkoisen talon kanssa sopimukseen koronaviruksen tukipaketista tällä viikolla. Pelosi puhui tapaamisensa jälkeen Steven Mnuchinin kanssa, ja hänen kommenttinsa tukivat optimismia siitä, että Yhdysvallat ilmoittaa pian seuraavan elvytyskierroksen.

Maanantaina Pelosi sanoi, että demokraattiset lainsäätäjät olivat julkistaneet uuden 2,2 biljoonan dollarin koronaviruksenhoitopaketin. Markkinakauppiaat piristivät tätä uutista ja alkoivat ostaa kultaa työntämällä hinnat lähelle 1900-tasoa.

Samaan aikaan Yhdysvaltojen tiedot olivat tiistaina vaihtelevia, mutta niillä ei ollut juurikaan vaikutusta Yhdysvaltain dollariin, eivätkä ne saaneet vauhtia keltaisten metallien hinnoille. Lisäksi Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset jännitteet jatkoivat kasvuaan, kun Yhdysvaltain presidentti Trump alkoi leimahtaa Kiinaa ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja varmistaakseen asemansa toiseksi toimikaudeksi. Tämän lisäksi Kiinan mahdollisuudet saavuttaa Yhdysvaltojen ostotavoitteet, jotka on määritelty maailman kahden suurimman talouden välisessä ensimmäisen vaiheen kauppasopimuksessa, vähenevät myös päivittäin, mikä tuki myös riskittömiä markkinatunnelmia ja turvasataman kullan hintoja.

Toinen tekijä, joka tuki kullan nousua tiistaina, oli koronaviruspandemiaan liittyvien lisääntyvien pelkojen lisääntyminen sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että virus oli ottanut kymmenen kuukauden aikana enemmän ihmishenkiä kuin malaria, HIV, influenssa ja kolera. Se on myös aiheuttanut maailmanlaajuisen taloudellisen tuhon ja häirinnyt jokaisen ihmisen jokapäiväistä elämää. Pelot lisääntyivät, koska uutiset siitä, että koronavirusinfektioiden maailmanlaajuinen kuolleiden määrä on ylittänyt miljoonan rajan ja että tauti leviää edelleen nopeasti.

Markkinakauppiaat odottavat nyt innolla ensimmäistä Yhdysvaltain presidentin keskustelua Donald Trumpin ja Joe Bidenin välillä, joka alkaa tänään myöhään. Lisäksi Steven Mnuchin ja Nancy Pelosi toimittavat keskiviikkona myös tuoreita päivityksiä Yhdysvaltain elvytyspaketista, joka jo tukee keltaisten metallien hintoja sen tuottaman optimismin takia..

 • Päivittäiset tekniset tasot:

  Tukea vastarintaa

  1859,54 1896,64

  1 836,77 1 910,97

  1822,44 1933,74

  Kääntöpiste: 1873,87

Jalometalli, kulta, käy kauppaa 1 882 tasolla, ja se on muodostanut laskevan kynttilän tuntikohtaisesti. Yliostettu metalli on todennäköisesti kaupankäynnissä laskuteholla, jotta Fibonacci-retracement-taso olisi 38,2%. Alemmalla puolella kulta voi löytää tukea 1876-tasolla, ja vastuksesta tulee tukialue. Samanaikaisesti laskeva 1876-tason purkautuminen voi johtaa kullan hintoihin kohti 1872-tasoa. Laskeva ennakkoluulo hallitsee tänään. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me