Daglig briefing, 30. september – Alt hvad du behøver at vide om guld i dag!

Godmorgen fyrer,

Guldpriserne lukkede ved 1.897,50 efter at have placeret et højdepunkt på 1.899,11 og et lavt på 1.875,50. Samlet set forblev bevægelsen af ​​guld bullish hele dagen. Guldpriserne udvidede deres gevinster den foregående dag og steg for anden dag i træk på tirsdag på grund af svagheden i den amerikanske dollar og stigende håb om yderligere stimulusforanstaltninger fra den amerikanske kongres.

Tirsdag sagde administrerende direktør for New York Federal Reserve, John C. Williams, at trods den koronavirusinducerede recession var den amerikanske økonomi sundere end forventet. Han sagde også, at økonomien ville tage omkring tre år at genvinde sin styrke og vende tilbage til sine præ-pandemiske niveauer.

Han forventede, at antallet af beskæftigelser ville have brug for tre år for at vende tilbage til det normale, og maksimale beskæftigelsesniveauer skulle nås så hurtigt som muligt for at økonomien kunne komme sig.

I mellemtiden sagde præsidenten for Philadelphia Federal Reserve, Patrick Harker, tirsdag, at det økonomiske opsving i USA afhænger af, at folk følger SOP’erne. Han sagde, at udviklingen af ​​vacciner og langsommere spredningen af ​​virussen gennem brug af masker af amerikanske borgere vil spille en vigtig rolle i det økonomiske opsving.

Harker tilføjede, at på trods af at den økonomiske vækst var hurtigere end forventet siden recessionen sidste forår, er der stadig behov for et vedvarende fald i antallet af nye infektioner for vækst. Harker mener, at faldet i spredning af infektionen skyldes brugen af ​​masker, især indendørs.

På den amerikanske stimulanshjælpepakke sagde Harker, at ledige arbejdere og små virksomheder sammen med andre, der blev hårdt ramt af pandemien, havde brug for en ny statsstøttepakke, og føderale embedsmænd skulle levere den. Han foreslog, at der skulle tilvejebringes mindst endnu 1 billion dollar i finanspolitisk stimulus for at forhindre BNP i at falde yderligere.

På den anden side sagde næstformand for Federal Reserve, Richard Clarida, tirsdag, at Fed ikke hæver renten, før arbejdsmarkedet genopretter fuldstændigt. Han sagde også, at satserne ikke hæves, før inflationsmålet på 2% er nået, og målet er blevet overgået i nogen tid.

De Forenede Staters Centralbank har imidlertid allerede forventet, at disse betingelser ikke vil blive opfyldt før 2023. Doviske kommentarer fra Fed-embedsmænd den dag forårsagede et fald i den amerikanske dollar, der skubbede de gule metalpriser opad.

I mellemtiden støttede de seneste kommentarer fra den amerikanske finansminister Steven Mnuchin og husets formand Nancy Pelosi stimulusmiljøet. Tirsdag sagde Pelosi, at hun håbede på at nå til en aftale med Det Hvide Hus om coronavirus-hjælpepakken inden denne uge. Pelosis talte, efter at hun mødtes med Steven Mnuchin, og hendes kommentarer understøttede optimismen om, at USA snart vil annoncere den næste runde af stimulusforanstaltninger.

Mandag sagde Pelosi, at demokratiske lovgivere havde afsløret en ny pakke på 2,2 billioner $ coronavirus. Markedshandlere jublede denne nyhed og begyndte at købe guld og skubbede priserne tæt på 1.900-niveauet.

I mellemtiden var de amerikanske data blandede tirsdag, men de havde ringe indvirkning på den amerikanske dollar og kunne ikke give noget momentum for de gule metalpriser. Derudover fortsatte spændingerne mellem USA og Kina med at stige, da den amerikanske præsident Trump begyndte at blusse mod Kina foran det amerikanske præsidentvalg for at sikre sin position til anden periode. Derudover er Kinas chancer for at nå sine amerikanske købsmål, som beskrevet i fase 1-handelsaftalen mellem verdens to største økonomier, også faldende dag for dag, hvilket også understøtter det risikofyldte markedssentiment og de sikre havnepriser på guld.

En anden faktor, der understøttede guldstigningen tirsdag, var den stigende frygt i forbindelse med coronaviruspandemien, efter at det blev rapporteret, at virussen havde taget flere liv end malaria, HIV, influenza og kolera i en periode på 10 måneder. Det har også forårsaget global økonomisk ødelæggelse og har forstyrret hver enkelt persons daglige rutine. Frygten øgedes på grund af nyheden om, at det globale dødstal fra koronavirusinfektioner har passeret en million mark, og at sygdommen stadig spreder sig hurtigt.

Markedshandlere afventer nu meget den første amerikanske præsidentdebat mellem Donald Trump og Joe Biden, som starter sent i aften. Desuden vil Steven Mnuchin og Nancy Pelosi også levere friske opdateringer om den amerikanske stimuluspakke onsdag, som allerede støtter de gule metalpriser på grund af den optimisme, den skaber.

 • Daglige tekniske niveauer:

  Support modstand

  1.859,54 1.896,64

  1.836,77 1.910,97

  1.822,44 1.933,74

  Drejepunkt: 1.873,87

Det ædle metal, guld, handler på 1.882-niveau, og det har dannet et bearish opslugende lys på timeperioden. Det overkøbte metal vil sandsynligvis handle med en bearish bias for at fuldføre et Fibonacci retracement-niveau på 38,2%. På den nedre side kan guld finde støtte på 1.876 niveau, hvor modstanden bliver støtteområdet. Samtidig kan den bearish breakout på 1.876-niveau føre guldpriserne mod 1.872-niveauet. En bearish bias dominerer i dag. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me