Joitakin enemmän jenivoimaa matkalla? USD / JPY voisi siirtyä alle 100 pian

Viime viikon keskiviikkona USD / JPY tarttui hetkeksi tarjoukseen BOJ-kokouksen ja korkopäätöksen takana, mutta epäonnistui trendilinjan vastarinnassa ja sulki päivän selvästi alhaisemman hinnan alapuolella. Valuuttakurssi on tanssinut 100-tason ympäri jo jonkin aikaa, kuten joku kävelee paljain jaloin kuumilla hiillä. Hinta on viime aikoina noussut tältä suurelta psykologiselta tukitasolta useita kertoja pystyäkseen voittamaan sitä. Näyttää siltä, ​​että tämä tukitaso on hitaasti mutta varmasti heikentynyt aivan kuten muinaiset armeijat törmäsivät vihollistensa puisia kaupunkiportteja vastaan ​​ja heikensivät puolustustaan ​​vähitellen. Varmasti monet institutionaaliset markkinatoimijat pitävät silmällä tätä 100 tasoa ja odottavat sen antavan periksi. Voit varmasti tietää, että monet pysäytystappiot laukaistaan, kun näimme vakuuttavan läpimurron tämän tason läpi ja etenkin alle 98,80. Monet älykkäät kauppiaat ovat päässeet pitkälle 100-tasolla, ja he ovat varmasti kyenneet hyötymään näistä kaupoista. Niillä, jotka edelleen pitävät kiinni näistä paikoista, pysähtymishäviönsä sijoittuvat todennäköisesti alueelle 98.00-99.00 tai jopa korkeammalle (niille, joiden pysähdykset ovat tasalla). Jos nämä pysähdykset laukaistaan ​​ja suuret markkinaosapuolet hyppäävät uusiin lyhyisiin positioihin, se voi painostaa valuuttakurssia. Se voi olla erittäin houkutteleva breakout-kauppa tai jopa hyvä breakout-uusintakauppa. Tarkastellaan päivittäistä kaaviota:

 

USD / JPY päivittäinen kaavio

 

Täältä näet kuinka karhut ja sonnit ovat painineet tämän päätason yli. Pidän muodostuneesta laskevasta kolmiosta / kiilamuodostelmasta, varsinkin kun se on muodostunut niin tärkeällä tasolla. Sitä pidetään jatkokuviona, ja selvästi, sonnit työntävät yhä vähemmän takaisin tässä taistelussa alueen yli.

 

Kaupankäynnin purkautuminen voi olla hankalaa, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Uskon, että hyvä tapa pelata tätä paria, jos todellinen purkautuminen tapahtuu, voi olla odottaa, että Breakout-tason uudelleentesti saapuu. Katso seuraava kaavio:

 

USD / JPY päivittäinen kaavio

 

Joten tässä ajatuksena on käydä kauppaa vahvistamalla, että breakout on todella todellinen kauppa. Kun tällainen merkittävä tukivyöhyke rikkoutuu, se usein vaihtaa roolia ja muuttuu vastustusvyöhykkeeksi. Olen varma, että olet kuullut aiemmasta tuesta, joka muuttuu uudeksi vastustukseksi. Ensinnäkin voimme odottaa vahvaa päivittäistä sulkeutumista alle 100-tason. Sitten haluamme nähdä retracementin, joka vie meidät takaisin breakout-tasolle tai ainakin lähelle tätä tasoa. Tässä tapauksessa voimme käyttää 100,00-tasoa vertailupisteenä syöttääksesi. Tämän ei ole tarkoitus olla lyhytaikaista päivänsisäistä kauppaa, vaan pikemminkin pitkäaikaista kauppaa, jonka voittotavoite voi kestää päiviä tai jopa viikkoja. Kynttilänjalan muodostumasta ja muista muuttujista riippuen voidaan käyttää melko suurta pysäytyshäviötä. Jopa 200–250 pisteen pysäytyshäviö on hyväksyttävää, ja joissakin olosuhteissa tiukempi pysäytys voisi myös tehdä työn. Tällöin teknisen rakenteen arvioimiseksi olisi käytettävä harkintaa uuden kaupan aloittamisen yhteydessä. Hyvä tavoite olisi kaksinkertainen stop stop -etäisyytesi, ja jos jaat sijaintisi, puolet positiosta voidaan ottaa pois, kun kauppa saavuttaa kaksinkertaisen stop loss -etäisyyden. Loput positiosta voidaan käyttää tavoittamaan paljon suurempi tavoite, riippuen yksittäisen kauppiaan kaupankäyntisuunnitelmasta. Tietenkin jäljellä olevan sijainnin pysäytyshäviö on saatettava kannattavuuteen, kun ensimmäinen asema osuu maaliinsa tai jopa aikaisemmin.

 

GBP / USD

 

Vaikka tämä pari on ollut kiinni jo muutaman kuukauden ajan, sillä on varmasti mahdollisuus hajota edelleen. Olemme äskettäin kuulleet viimeaikaisen Brexitin seurauksena lisääntyneestä huolestumisesta Yhdistyneen kuningaskunnan rahoitusnäkymistä. Tämä on painanut punnan, ja se voi varmasti heikentää punta entisestään. Katso seuraava kaavio:

 

 

GBP / USD päivittäinen kaavio

 

Vahva vastusvyöhyke, jossa pari äskettäin muodosti kaksinkertaisen pohjan, voisi kenties olla kova vyöhyke karhujen valloittamiselle. En olisi yllättynyt nähdessäni pomppua tällä tasolla, vaikka se olisi vain heikko korjaus. Siitä huolimatta mikään ei sano, että tämä pari ei ammu heti tämän tason läpi. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että valuuttakurssi saattaa saavuttaa kaksoispohjan tason, ja hinta on tällä hetkellä vain noin 173 pistettä pois vuotuisesta matalasta, joka asetettiin 6. heinäkuuta aiemmin tänä vuonna.

 

Uutisia ja tapahtumia

 

Huomenna meillä on EKP: n presidentin Mario Draghin puheet kello 13.05 GMT ja EKP: n Nowotnyn puheet klo 14.00 GMT. Kolme FOMC: n jäsentä puhuu myös eri aikoina päivän aikana. Huomenna ei ole merkittäviä taloudellisia tietoja, lukuun ottamatta Yhdysvaltain uusien kotimyyntien lukumääriä, jotka julkaistaan ​​klo 14.00 GMT, ja joilla voi olla lievä vaikutus valuuttamarkkinoihin.

Onnea kaupankäyntiin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me