Noget mere yenstyrke på vej? USD / JPY kunne snart flytte sub 100

Onsdag i sidste uge fangede USD / JPY kort et bud på bagsiden af ​​BOJ-mødet og rentebeslutningen for kun at fejle ved modstand mod trendlinjen og lukke dagen langt under åbningskursen. Valutakursen har danset omkring 100-niveauet i et stykke tid nu, som en person, der går barfodet på varme kul. Prisen er for nylig hoppet over dette store psykologiske supportniveau flere gange uden at være i stand til at overvinde det. Det ser ud til, at dette støtteniveau langsomt men sikkert bliver svagere og svagere ligesom de gamle hære ramte mod træfjeldene til deres fjender og svækkede deres forsvar lidt efter lidt. Bestemt er der mange institutionelle markedsaktører, der holder øje med dette 100-niveau og venter på, at det viger. Du kan helt sikkert vide, at mange stoptab vil blive udløst af, at vi så en overbevisende pause gennem dette niveau, og især under 98,80. Mange smarte forhandlere har deltaget længe på 100-niveauet, og de har helt sikkert været i stand til at tjene på disse handler. De, der stadig holder fast ved disse positioner, har sandsynligvis deres stoptab placeret i zonen 98.00 til 99.00 eller endnu højere (for dem, der har stop placeret ved break even). Hvis disse stop bliver udløst, og store markedsdeltagere springer ind i nye korte positioner, kan dette lægge yderligere pres på valutakursen. Det kan være en meget tiltalende breakout-handel eller endda en god breakout-retest-handel. Lad os se på et dagligt diagram:

 

USD / JPY dagligt diagram

 

Her kan du se, hvordan bjørne og tyrer har kæmpet over dette store niveau. Jeg kan godt lide den faldende trekant / kiledannelse, der er dannet, især fordi den er dannet på et så vigtigt niveau. Det betragtes som et fortsættelsesmønster, og tydeligt skubber tyrerne mindre og mindre tilbage i denne kamp om territoriet.

 

Handelsbrud kan være vanskelige, hvis du ikke ved, hvad du laver. Jeg tror, ​​at en god måde at spille dette par på, hvis en breakout faktisk opstår, kan være ved at vente på, at en gentest af breakout-niveauet kommer ind på. Se på følgende diagram:

 

USD / JPY dagligt diagram

 

Så ideen her er at handle med bekræftelsen på, at breakout faktisk er den rigtige aftale. Når en større støttezone som denne er brudt, gennemgår den ofte en rollevending og bliver til en modstandszone. Jeg er sikker på, at du har hørt om tidligere støtte, der bliver til ny modstand. For det første kan vi vente på en fast daglig tæt på 100-niveauet. Så vil vi se en retracement, der bringer os tilbage til breakout-niveauet eller i det mindste tæt på dette niveau. I dette tilfælde kan vi bruge niveauet 100,00 som vores referencepunkt for at komme ind på. Dette er ikke meningen at være en kortvarig, intradag-handel, men snarere en langsigtet handel, der kan tage dage eller endda uger at nå sit overskudsmål. Et ret stort stoptab kan bruges afhængigt af lysestage-dannelsen og andre variabler. Selv et stoptab på 200 til 250 pips er acceptabelt, og under nogle omstændigheder kan et strammere stop også gøre jobbet. Det er her, der skal anvendes skøn til at måle den tekniske opsætning på tidspunktet for indtræden i den nye handel. Et godt mål ville være dobbelt afstanden fra dit stoptab, og hvis du deler din position, kan halvdelen af ​​positionen tages af, når handelen når dobbelt så langt som stoptabet. Resten af ​​positionen kan bruges til at sigte mod et meget større mål afhængigt af den enkelte erhvervsdrivendes handelsplan. Selvfølgelig skal stoptabet af den resterende position bringes i breakeven, når den første position rammer sit mål, eller endnu hurtigere.

 

GBP / USD

 

Selvom dette par allerede er fanget i et interval i et par måneder, har det helt sikkert potentialet til at bryde ned yderligere. Vi har for nylig hørt om fornyede bekymringer over de britiske finansielle udsigter som et resultat af den nylige Brexit. Dette har vejet pundet, og det kan bestemt svække pundet endnu mere. Se på følgende diagram:

 

 

GBP / USD dagligt diagram

 

Den stærke modstandszone, hvor parret for nylig dannede en dobbeltbund, kunne måske være en hård zone for bjørnene at erobre. Jeg ville ikke blive overrasket over at se en hoppe på dette niveau, selvom det kun var en svag korrektion. Ikke desto mindre siger intet, at dette par ikke skyder igennem dette niveau med det samme uden nogen forsinkelse. I øjeblikket ser det ud til, at valutakursen snart kan nå det dobbelte bundniveau, og prisen er i øjeblikket kun omkring 173 kerner væk fra det årlige lavpunkt, der blev sat den 6. juli tidligere på året.

 

Nyheder og begivenheder

 

I morgen har vi taler af ECB-præsident Mario Draghi kl. 13.05 GMT samt af ECBs Nowotny kl. 14:00 GMT. Der vil også være tale af tre FOMC-medlemmer på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Der er ikke nogen større økonomiske dataudgivelser i morgen, bortset fra de amerikanske nye boligsalgstal, der frigives kl. 14:00 GMT, hvilket måske kan have en mild effekt på valutamarkedet.

Held og lykke med handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me