Yhdysvaltain istunnon Forex-tiedotus, 27. maaliskuuta – Riskinäkemys alkaa ja muuttuu jälleen positiiviseksi Euroopan istunnossa

Viime viikon toisella puoliskolla ilmapiiri muuttui todella negatiiviseksi rahoitusmarkkinoilla ja osakemarkkinat laskivat huomattavasti samalla kun turvasatamavarat kuten Gold ja JPY nousivat. Vaikka tällä viikolla tunteet alkoivat parantua ja varovaisuudesta huolimatta markkinat kääntyivät takaisin, vaikkakin hitaasti. Mutta tänään näimme uuden muutoksen markkinoiden ilmapiirissä Euroopan istunnon aikana. Osakemarkkinat laskivat sen vuoksi yli 100 pistettä matalammaksi ja USD / JPY laski lähes 50 pistettä. Mikään ei olisi voinut herättää tätä muutosta, mutta sitä markkinat tekevät, kun he ovat levottomia. Et tarvitse mitään paniikin herättämiseksi.

Tunnelma muuttui kuitenkin uudelleen ja indeksit toipuivat melko hyvin viimeisten tuntien aikana. Joten asiat ovat palanneet sinne, missä jätimme ne eilen. Taloudelliset tiedot ovat olleet tänään melko vähäisiä, vaikka saimme Mario Draghin ja pari muuta EKP: n jäsentä kommentoimaan toistamalla EKP: n rahapolitiikan muutoksen aiemmin tässä kuussa. Draghi kuulosti tavallaan luottavaiselta kotimaan taloudelle ja inflaatiolle, mutta en olisi, jos olisimme viime aikoina nähneet euroalueelta. Euro hyppäsi 20 pistettä, mutta se on nyt takaisin. Brexit-saaga jatkuu monien konservatiivien edustajien ja DUP-puolueen vastustavan edelleen Theresa Mayn sopimusta.

Euroopan istunto

  • EKP: n presidentti Draghi puhuu – Euroopan keskuspankin pääjohtaja Mario Draghi puhui aiemmin Frankfurtissa tänään sanoen, että näkymiin liittyvät riskit ovat edelleen kallistuneet, mutta EKP: llä ei ole puutetta välineistä mandaatin toteuttamiseksi. Valuuttakurssin vahvistumisen vaikutukset ovat nyt kääntyneet, eikä pehmeä laastari välttämättä ennakoi vakavaa laskua. Kotimaan talous on pysynyt suhteellisen joustavana ja hän on edelleen varma siitä, että inflaation jatkuva lähentyminen tavoitteeseen on viivästynyt eikä suistunut. Enimmäkseen sovittaa positiivisilla sävyillä.
  • Lisää EKP: n jäseniä puhumassa – EKP: n pääekonomisti Peter Praet, joka lähtee pian, puhui myös Frankfurtissa tänä aamuna sanoen, että rahapolitiikalla on vain niin paljon tehtävää. EKP on varovainen heikentyneisiin riskeihin ja valmistautunut mahdollisiin mahdollisiin tilanteisiin. Kaikki välineet ovat edelleen käytettävissä, kun palataan korko-ohjaukseen tärkeimpänä poliittisena välineenä. Hän on tylsämpi, mutta jättää EKP: n, joten hänen ei tarvitse kääriä sitä kauniisti, kuten Draghi teki. De Guindos sanoi myös, että euroalue ei ole immuuni muiden alueiden leviämiselle, mutta vaatii, että Fed: n rahapolitiikasta on vain vähän heijastuksia euroalueen inflaatioon ja tuotantoon.
  • CBI toteutunut myynti – CBI: n myyntiindikaattori muuttui negatiiviseksi joulukuussa ja laski -13 pisteeseen, kun ilmapiiri heikkeni kyseisessä kuussa epäonnistuneen Brexit-sopimuksen vuoksi. Tammi- ja helmikuussa indikaattori pysyi 0 pisteessä. Maaliskuussa tämän indikaattorin odotettiin nousevan 5 pisteeseen, mutta sen arvo oli -13 pistettä, mikä osoittaa negatiivisen kehityksen Ison-Britannian talouden vähittäis- ja tukkukaupassa.
  • Yhdysvaltain MBA-asuntolainasovellukset – Yhdysvaltain MBA-asuntolainasovellukset kasvoivat 8,9% 22. päivänä päättyneellä viikolla, kun vastaava luku oli aiemmin 1,6%. Ostoindeksi nousi 267,5 pisteeseen verrattuna aiemmin 251,5: een, markkinaindeksi myös nousi 424,6 pisteeseen edellisen viikon 390,0: sta, kun taas jälleenrahoitusindeksi laski 1 289,5 pisteeseen 1146,8: sta.

Yhdysvaltain istunto

  • Yhdysvaltain kauppatase – Joulukuussa Yhdysvaltojen kaupan alijäämä laski äkillisesti, mikä on myönteistä, mutta tammikuun kasvu oli kaksinkertainen joulukuun vastaiseen verrattuna ja alijäämä kasvoi 59,8 miljardiin dollariin. Tämän päivän helmikuun raportin odotettiin pienen laskun, mutta todellisen lukumäärän odotettiin olevan paljon pienempi – 51,1 miljardia dollaria vastaan ​​- odotettavissa oleva 57,2 miljardia dollaria. Sen pitäisi jossain määrin tyydyttää Donald Trumpia.
  • Kanadan kauppatase – Kanadassa kaupan alijäämä on kasvanut viime kuukausina. Tammikuussa se nousi – 4,6 miljardiin dollariin, joka tarkistettiin pienemmäksi – 4,8 miljardiin dollariin. Tämän päivän raportin odotettiin osoittavan helmikuun alijäämän pienenevän – 3,5 miljardiin dollariin, mutta kyseisen kuukauden todellinen määrä oli – 4,2 miljardia dollaria, joten lasku edelliseen kuukauteen verrattuna, mutta odotusten puute.
  • Yhdysvaltain vaihtotili – Yhdysvaltain vaihtotiliraportti, joka osoittaa tuonti- ja vientitavaroiden, palvelujen, tulovirtausten ja yksipuolisten siirtojen arvon eron edellisen vuosineljänneksen aikana, on laskenut noin – 100 miljardista dollarista vuoden 2017 lopussa – 125 miljardiin dollariin vuoden viimeisellä neljänneksellä. viime vuonna, joka tarkistettiin alhaisemmaksi – tänään 127 miljardiin dollariin. Vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä vaihtotaseen alijäämän odotettiin kasvavan – 130 miljardiin dollariin, mutta se menetti odotukset ja kasvoi edelleen – 134 miljardiin dollariin. Oletan, että Trumpin ilo laskevasta kaupan alijäämästä ei kestänyt kauan.

Nouseva NZD / USD

  1. Trendi on kääntynyt laskuun
  2. RBNZ muuttui dovishiksi viime yönä
  3. Riskivaroihin kohdistuu paineita
NZD / USD lost yli 120 pistettä viime yönä

Vaikka riskisijoitukset ovat laskeneet viime viikon puolivälistä lähtien, NZD / USD on pysynyt varsin hyvässä kunnossa ja jauhanut edelleen korkeammalle viime yöhön asti, jolloin Uuden-Seelannin varantopankki tappoi lopulta kaikki ostajien toivomukset. He kääntyivät sovittamaan muita suuria keskuspankkeja, jotka ovat nyt 5: ssä, ja NZD menetti noin 120 pistettä. Nyt kuva näyttää melko laskevalta NZD / USD: lle ja yritämme jäädä lyhyeksi tälle parille, mutta odotamme paluuta korkeammalle, luultavasti kun 20 SMA (harmaa) saavuttaa hinnan.

Tiivistettynä

Selvä, ilmapiiri on muuttunut tavallaan negatiiviseksi, kun kirjoitin tätä valuuttakauppaa ja osakemarkkinat ovat kääntyneet takaisin alaspäin samalla kun turvapaikan valuutat nousevat. Vaikka markkinat näyttävät edelleen olevan epävarmoja tänään, kun ilmapiiri muuttuu edestakaisin, joten ole varovainen, kun käydään kauppaa siellä, koska markkinat muuttavat puolueellisuuttaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me