Yhdysvaltain sessio Forex Brief, 5. helmikuuta – Palvelupäivä Euroopassa

Tänään on ollut palvelupäivä Euroopalle, kun palvelun PMI-raportti julkaistiin Euroopan istunnon aikana. Euroalueen talous ja maailmantalous ovat hidastuneet viime vuoden toisella puoliskolla, eikä se näytä pysähtyvän, koska tämän päivän palvelunumerot vahvistivat sen jälleen.

Italian palveluala on hidastunut huomattavasti viime kuukausina, ja tämänpäiväinen raportti osoitti, että ala on nyt supistunut sen jälkeen, kun teollisuus supistui muutama kuukausi sitten. Palveluala Ranskassa saa kaksinkertaisen potkun, koska keltaisten liivien mielenosoitukset vahingoittavat erityisesti palveluja heikentyvän euroalueen talouden lisäksi.

Palveluala on ollut supistumassa Ranskassa muutaman kuukauden ajan, koska viimeinen PMI-lukujen korkeampi arvo ei muuta mitään. Saksalaiset palvelut kutistuivat matalammin tammikuussa, kun taas espanjalaisten palvelujen PMI ylitti odotukset ja nousi korkeammalle kuin edellisen kuukauden aikana. Espanjan luvuilla oli myönteinen vaikutus koko euroalueen lukuihin, mutta Espanjan uuden liiketoiminnan indeksi laski lähes kahden vuoden alimpaan tasoon, joka saavuttaa lähikuukausina. Myös Ison-Britannian palvelut laskivat melko lähellä supistumista, joten Brexitin epävarmuus vaikuttaa kaikkiin talouden sektoreihin.

 • Espanjan palvelujen PMI – Espanjan palvelusektori on parhaiten suoriutunut euroalueen suurimmista maista. Espanjan palvelujen PMI-indikaattori oli joulukuussa 54 pistettä, vaikka sen odotettiin laskevan tammikuussa 53,1 prosenttiin. Mutta se nousi edelleen 54,7 pisteeseen. Toisaalta uusien yritysten indeksi laski lähes kahden vuoden alimpaan tasoon.
 • Italian Services PMI – Valmistusteollisuus on supistunut muutama kuukausi sitten Italiassa. Palvelut sukeltivat lokakuussa stagnaatiotason alapuolelle, mutta ne paransivat kahden viime kuukauden aikana. Palvelusektori on nyt taas supistumassa, kun tammikuun määrä oli 49,7 pistettä 50,5: stä.
 • Ranskan palvelujen PMI – Keltaisten liivien mielenosoitukset ovat jatkuneet Ranskassa noin kolmen kuukauden ajan, mikä on vahingoittanut erityisesti palvelualaa. Palvelujen PMI oli joulukuussa 47,5 pistettä ja tämän päivän määrä nousi hieman korkeammaksi, 47,8 pistettä, vaikka se onkin vielä kaukana 50.
 • Saksan palvelujen PMI – Saksassa palveluala on pysynyt hieman paremmin kuin Italiassa ja Ranskassa. Tämän päivän lukumäärä oli kuitenkin pienempi 53 pisteeseen kuin joulukuussa 53,1. Vaikka tämä ala on vielä kaukana pysähtyneisyydestä tällä hetkellä.
 • Euroalueen loppupalvelujen PMI – Euroalueen palvelujen PMI nousi hieman korkeammalle ja oli 51,2 pistettä joulukuun 50,8 pisteestä, mihin Espanjan palveluluvut ovat vaikuttaneet. Mutta yhdistetty lukema laskee alimmalle heinäkuusta 2013, kun taas uusi liiketoimintaindeksi laskee tammikuussa 49,5 prosenttiin joulukuun 50,7: stä. Se on heikoin lukema uusissa yritystoiminnoissa kesäkuusta 2013 lähtien.
 • UK Services PMI – Ison-Britannian palvelut olivat melko lähellä supistumista marraskuussa, mutta ne nousivat korkeammalle joulukuussa. Tämän päivän tammikuun numero oli 50,1 pistettä, mikä on vähemmän kuin aiemmin 51,2, mutta odotukset puuttuivat myös 51,1 pisteestä. Brexit vahingoittaa jatkuvasti taloutta, ja yritysten on yhä epävarmempaa sijoittaa Isossa-Britanniassa.
 • Euroalueen vähittäismyynti – Vähittäismyynti kasvoi marraskuussa 0,3% ja joulukuussa 0,6%, mikä korjattiin tänään korkeammaksi 0,8%: iin. Tämänpäiväinen tammikuun raportti kuitenkin osoitti 1,6 prosentin laskun kyseisessä kuussa, mikä pyyhkii edellisten kahden kuukauden voitot. Vuosimyynti laski 0,6%: iin myös aiemmin 1,8%: sta.

Yhdysvaltain istunto

 • Yhdysvaltain loppupalvelujen PMI –Euroopan palveluraporttien lisäksi meillä on Yhdysvaltain istunnossa lopullinen palveluraportti Yhdysvalloista. Indikaattori oli joulukuussa 54,2 pistettä, ja sen odotetaan pysyvän ennallaan 54,2 prosentissa. Yhdysvaltain talous on paljon paremmassa kunnossa kuin euroalue, ja nämä luvut kertovat tarinan.
 • Yhdysvaltain ISM-valmistamaton PMI  Tämä Yhdysvaltain talouden sektori on ollut todella hyvässä kunnossa, koska se pysyi yli 60 tason muutaman kuukauden ajan viime vuoden loppua kohti. Vaikka se menetti joulukuussa yli kolme pistettä, kuten tammikuussa julkaistu raportti osoitti. Tänään tämän indikaattorin odotetaan olevan 57,2 pistettä pienempi kuin joulukuussa 57,6.
 • Yhdysvaltain IBD / TIPP-taloudellinen optimismi  Tämä indikaattori oli aiemmin noin 56–57 pistettä loppukesällä ja keväällä, mutta se on laskenut useiden kuukausien aikana, mikä osoittaa, että talouden optimismi on heikentynyt maailmantalouden hidastumisen myötä. Tämän päivän lukumäärän odotetaan kuitenkin kasvavan 53,1 pisteeseen aikaisemmista 52,3 pisteestä.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva EUR / GBP

 1. Trendi muuttui laskevaksi viime viikolla
 2. Perusteet heikkenevät
 3. Brexitin epävarmuus kasvaa
Odotamme 200 SMA: n korkeampaa vetoa, ennen kuin menemme lyhyeksi

GBP / USD kääntyi laskuun viime viikon alussa, kun Theresa Mayn Brexit-suunnitelma kasvoi yhä epätavallisemmaksi Ison-Britannian parlamentille. Tämän seurauksena GBP kääntyi pienemmäksi ja nousi laskusuuntaan. Taloudelliset tiedot ovat myös heikentyneet tammikuussa ja toistaiseksi tässä kuussa, ja palvelujen tämänhetkinen lasku antoi punnan jälleen alemmaksi. Yritän saada lyhyen GBP / USD: n, mutta odotan 200 SMA: n (violetti) korkeamman paluun ennen kaupan avaamista.

Tiivistettynä

USD indeksoi edelleen hitaasti suurimmaksi osaksi useimpia valuuttakaupan suurimpia yhtiöitä vastaan ​​lukuun ottamatta AUD: tä, joka sai lisäystä Australian keskuspankilta Aasian istunnossa. Tällainen hintatoiminta kertoo meille, että markkinat eivät tiedä minne kääntyä, joten se nojaa USD: hen vain ollakseen turvassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me