Hvor høj kan Ripple (XRP) gå? | Fremtiden for XRP

Udgangspunktet for, at kryptokurver stiger i fremtiden, er enormt baseret på det faktum, at disse små bidder af innovation vil finde virkelige brugssager. Mens mange af ICO’erne og tokens, der fødte i stigningen i 2017, forsvandt, fordi de ikke havde en brugssag. Hvis man skal adskille mændene fra drengene i kryptoindustrien afhængigt af deres brugssager, vil Ripples XRP helt sikkert toppe mandens liste. Virksomheden, Ripple, har taget hvert skridt for at forbinde den traditionelle forretningsverden til den fremtidige verden af ​​decentralisering og kryptokurver, og det også ved nerven fra virksomheder – finansiering og bankvirksomhed.

Du kan finde denne artikel interessant: Fremtiden for Ethereum: Er den død, eller vil den stige?

Mens XRP ser ud som den mest lovende kryptomønt, har den et sæt problemer, hvor den forsøger at bevise sig være en ægte decentraliseret mønt. Dette er det, der holder mange investorer væk, da XRP befinder sig i en virkelig vanskelig zone, uanset om mønten rent faktisk vil stige som en phoenix eller vil brænde til aske på grund af dens bestemte “sikkerhed” og ikke “decentraliserede” funktioner.

Hvad er Ripple og dens mønt XRP?

Ripple som et firma blev grundlagt i 2012 med dets fastsatte mål og investorer. Mens det første år blev mønten sammenlignet med Bitcoin, men langsomt så verden differentiering komme. Mens der er andre årsager til, var nøgledifferentiatoren, at bitcoin arbejdede ved hjælp af minedrift (proof-of-work), mens Ripple på den anden side brugte en iterativ konsensus-hovedbog og validering af servernes netværk sammen med XRP-kryptokurrency-tokens.

Hovedideen med Ripple var at skabe et system med direkte aktivoverførsler i realtid, der ville være billigere, mere gennemsigtigt og sikkert end de eksisterende betalingsmetoder, såsom SWIFT-betalinger. I dag havde Ripple-firmaet kontorer i Australien, Luxembourg og Storbritannien og gode nok bankpartnere, som det kunne give en oplevelse til at handle globalt uden nogen gnidning og på en helt sikker måde ved hjælp af blockchain. Ved at gå i hænderne på Ripples voksende netværk har banker og andre finansielle institutioner nu den meget tiltrængte dygtighed til at behandle deres kunders betalinger overalt på kloden med en finger på den mest pålidelige og omkostningseffektive måde..

Nøgle forudsigelser på XRP

Med meget af det positive til fordel har der været adskillige opadrettede forudsigelser på XRP.

Roman Guelfi, en kendt kryptoentusiast, har fremsat sin tanke om, at 2019 er året for Ripple, og virksomheden og dens mønt vil nå større milepæle. Ifølge ham, da markedet begynder at se store projekter, der venter på at blive udført, vil de fleste af de forreste løbende kryptokurver i sidste ende tage et bagsæde, og XRP-markedet vil herske her på grund af dets virkelige applikationer.

Og det er ikke kun Roman Guelfi, andre kilder er superoptimistiske for XRPs stigning. Ifølge forudsigelsen fra Oracle Times, som for nylig er nævnt i en af ​​deres artikler, kan XRP muligvis se en enorm stigning så meget som 2000%, forudsætningen er, at Ripple har alle elementer, der kan hjælpe det med at blive det bedste valg for grænseoverskridende betalinger af finansielle institutioner. Ifølge dem er Ripple klar til at erobre pole position i den grænseoverskridende betalingsindustri, som forudsiges at være så stor som $ 9,8 billioner.

Mens uforanderlig Ripple med sin blockchain og XRP kan ændre liv for banksystemet, har det nogle egne problemer at håndtere. Derfor er det lidt vanskeligere at drage en overoptimistisk konklusion med hensyn til pris.

Derfor forsøgte vi at sammensætte relevante “pullers” og “pushers” af prisen for XRP.

Trækkere, der trækker XRP op

1. RippleNet

RippleNet er et netlignende netværk, der er helt decentraliseret og baseret på en aftale mellem Ripple og de andre netværksdeltagere. Deltagerne bruger også den samme teknologi som Ripple og følger et ret konsistent sæt regler og standarder for betalinger. Ved at være på RippleNet kan banker over hele kloden opleve en enkelt, gnidningsfri oplevelse for globale betalinger. Banker og andre finansielle institutioner har også fordel af den dynamiske og robuste tilslutningsmulighed, almindelige og standardteknologi sammen med rige vedhæftede data med hver transaktion. Ripples distribuerede teknologi, selv i sin ubehagelighed, er langt bedre end nutidens grænseoverskridende betalingsinfrastruktur i miles, da dette sænker omkostningerne, øger behandlingshastigheder og leverer end-til-end-synlighed af betalingsgebyrer, timing og levering.

RippleNet

Ripples software skaber et sammenkoblet netværk, der forbinder disse individuelle silede netværk via en åben og neutral protokol, der kaldes Interledger Protocol (ILP). Denne protokol bringer ny effektivitet til økonomisk afvikling, da den muliggør afvikling i realtid og dermed sikrer transaktionssikkerhed. Denne protokol fjerner også afviklingsrisikoen. Ripples software og protokol giver også den tiltrængte datarige meddelelse mellem alle transaktionsparter, hvilket leverer en betalingsoplevelse i realtid til slutbrugerne.

betalingsoplevelse i realtid til slutbrugere

Demo: Sådan fungerer RippleNet – et produktoversigt

2. xStrøm

Ripples software, xCurrent, giver banker mulighed for at adskille sig overordentligt ved at levere nye grænseoverskridende betalingstjenester og nedbringe deres samlede omkostninger ved afviklingen. Softwaren, der er specielt udviklet og designet, så den kan imødekomme de nødvendige krav fra banker og finansielle institutioner ved at integrere sig selv uden at forstyrre den eksisterende arkitektur, der inkluderer de eksisterende rammer for risiko, overholdelse og informationssikkerhed. Ripples xCurrent-produkt installeres og integreres direkte i finansinstitutionens softwarearkitektur og er fuldt kompatibelt med banksystemer ved hjælp af en API-grænseflade eller gennem et oversættelseslag, der har potentialet til at forbruge traditionelle betalingsmeddelelsesformater og komprimere hele integrationstidsrammen til uger.

Alle partnermedlemmer på RippleNet er forbundet via Ripples standardiserede teknologi, xCurrent, som er det første af sin slags globale realtids-bruttoafviklingssystem (RTGS). xCurrent gør det også muligt for banker at sende meddelelser sammen med clearing og afvikling af deres transaktioner med forbedret hastighed, gennemsigtighed og effektivitet på tværs af RippleNets globale fodaftryk for banker og betalingsudbydere.

xCurrent har 4 løsningskomponenter, som praktisk talt løser og dækker hele processen med banktransaktioner. De er –

  • Budbringer: Messenger er en integreret del af xCurrent, som er et API-baseret messaging-modul, der muliggør tovejskommunikation mellem de tilsluttede banker på RippleNet. Det opretter også forbindelse til modtagerbankens forekomst af Messenger for at udveksle KYC og andre betalings- og transaktionsoplysninger.
  • FX Ticker: FX Ticker er en anden vigtig komponent i xCurrent, som tillader udveksling mellem to partnerbøger ved at levere likviditet til tjenesteudbydere, hvorved de kan bogføre valutakurser. Dette modul giver også valutakursen mellem et par hovedbøger, som det er konfigureret med netværket.
  • Validator: Validator er et modul, der kryptografisk giver information om succes eller fiasko for en transaktion. Det koordinerer også kapitalbevægelsen mellem to parter på tværs af hovedbøgerne på en måde, der eliminerer al traditionel afviklingsrisiko og reducerer også forsinkelser i afviklingen. Valideringsmodul giver en one-pint kilde til sandhed for de transaktionsmodparter om succes eller fiasko af en transaktion.
  • ILP Ledger: IP Ledger er en slags underliste til hver partnerbanks hovedbog. Dette modul af xCurrent bruges til at spore kreditter, debiteringer og likviditet på tværs af parter, der er involveret i transaktionen. IP Ledger tillader de parter, der handler, at afvikle midler automatisk, hvilket også betyder, at hele transaktionen afvikles med et øjebliks klik – uanset hvor mange deltagere der er involveret i transaktionen.

xStrøm

3. Ripples partnerskab med førende banker

Ripple har stræbt efter og har fået mest fremtrædende banker over hele verden i sin RippleNet Today RippleNet, overarbejde er blevet et virkelig kraftfuldt og robust netværk, der gør det lettere at oprette forbindelse og transaktioner mellem 200+ globale banker og betalingsudbydere over hele verden. Banker har nu muligheden for let at udnytte den mest avancerede blockchain og decentrale teknologi i den globale betalingsindustri i dag, som giver on-demand likviditet i grænseoverskridende transaktioner og operationel konsistens gennem en fælles ramme kaldet RippleNet. RippleNet er i øjeblikket –

  • At give dem adgang til et standardiseret netværk af institutioner over hele verden.
  • Hjælp dem med at handle på få sekunder, ikke dage, med øjeblikkelig afregning.
  • Tilvejebringelse af ende-til-ende synlighed af gebyrer, status og kundeinfo.
  • Sænkning af kapitalkrav til grænseoverskridende betalinger.

Følgende er listen over Ripples partytelt med partnere med banker:

Ripples partnerskab med førende banker

Ripples partnerskab med førende banker

Ripples partnerskab med førende banker

4. xRapid

Mens xCurrent har spillet sin rolle i at bringe XRP til et niveau, menes det, at den næste tur opad nu vil være i praktisk xRapid. xRapid er det andet produkt på Ripple Labs, der aktivt bruger Ripples token XRP. Dette er en mere almindelig afviklingstjeneste, som enhver betalingstjenesteudbyder eller udbyder af betalingsbehandling kan bruge og høste fordele ved at afvikle betalingen i samme land, region eller i udlandet. Potentialet i xRapid kan ses ved en nylig meddelelse om partnerskabet mellem Fleetcor og Ripple. Fleetcor er et firma på 19 mia. Dollars betalingstjenester med base i USA og meddelte tidligere i år, at de ville prøve og teste med Ripples xRapid-software. Fleetcor er en meget stor aktør i betalingsbranchen, der behandler transaktioner til en værdi af milliarder dollars årligt og har en enorm kundebase af virksomheder, der foretager internationale betalinger til leverandører og medarbejdere over hele kloden..

xRapid

Pushers, der kan bringe XRP ned

Mens der har været tonsvis af positive, har der været kritik, der siger, at XRP ikke er så stor. Der har været flere grunde til det, den mest almindelige er XRP og Ripple er centraliseret. Følgende er de grunde, der ofte høres, hvorfor XRP er en dårlig investering –

1. Der er en stor retssag, der verserer mod Ripple

Ripple er blevet sagsøgt af R3 Holdco LLC på grund af optionskontrakt, og der har været en lang høringsproces, der afventer resultatet. Denne tidligere Ripple-partner hævder, at virksomheden ensidigt opsagde deres kontrakt (via e-mail, hvilket er meget uprofessionelt) og nu ønsker op til $ 1 mia. Fra Ripple. En sådan stor mængde penge kan få Ripple til at frigive endnu mere XRP til markederne og yderligere fortynde prisen. Og de kan dumpe alt, hvad de vil.

2. At være i få hænder kan Ripple labs styre XRP-udbuddet på markeder

Ripples XRP er konsolideret i få hænder kan dumpe ethvert beløb, de ønsker. Der har været meddelelser om, at Ripple Labs vil frigive yderligere “50 milliarder XRP om få år” med “diskretionær måde”. Hvis man tror på decentraliserede kryptokurver, og det er grunden til at investere i denne mønt, ja, så er denne antagelse forkert eller i det mindste udfordret flere gange, fordi XRP er værre end fiat i denne henseende, som i modsætning til Bitcoin har Ripple samlet overforbrug og kan blæse markedet med deres virtuelle mønter, som de finder passende. Centralbanker har i det mindste strenge regler vedrørende udskrivning af penge. XRP er corporate cryptocurrency – men man skal ikke kalde det crypto da, men måske “corporate fiat”.

Konklusion

Ripples XRP har nok ildkraft til at stige til nyere niveauer, og hvis det gør det, vil alle mål, der er angivet over hele linjen, kun være tal. Men ja, man kan ikke benægte risikoen, som faktisk kan gøre XRP til en ‘shitcoin’. Man bliver nødt til at vente og se, hvordan Ripple mildner sine udfordringer og rejser sig fra sin aske som en phoenix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me