Køb Dogecoin – 3 trin guide af

Køb Dogecoin – 3-trins vejledning af CoinGape

Dogecoin er blandt de tidlige kryptokurver. De fleste kryptokurrencyentusiaster vil vide om den underholdende historie bag mønten, men er tabt, når du spørger dem om, hvordan man køber dogecoin eller endda hvorfor man køber den. 

I denne artikel vil vi besvare alle de vigtige spørgsmål omkring Dogecoin for at hjælpe dig med at tage en klog investeringsbeslutning.

Hvad er Dogecoin?

Dogecoin blev oprettet af Billy Markus, en softwareingeniør og Jackson Palmer, tidligere produktchef hos Adobe Systems i juni 2013. Mønten var faktisk beregnet til at være en vittighed, men massiv adoption af samfundet gjorde det til et stort altcoin. 

Palmer købte domænenavnet dogecoin.com og satte billedet af Shiba Inu hund på det. Markus finjusterede en eksisterende kryptovaluta, Luckycoin. Og sådan blev Dogecoin til. I juni 2014 havde mønten nået en markedsværdi på $ 60 millioner. 

Nu nyder Dogecoin 29. position på CoinMarketCap og har en markedsværdi på over $ 300 millioner. Dets tickersymbol er HUND. Og du kan bare ikke forestille dig Dogecoin uden den ikoniske Shiba Inu-hund. 

Hvad kan Dogecoin bruges til?

Dogecoin har ingen defineret nytte. Det er dog blevet brugt af samfundet til flere velgørende formål. Dens mest populære brugssag er at “tippe” indholdsskabere og -delere. Det er også blevet brugt til at skaffe midler til sportshold og enkeltpersoner. I 2014 formåede Dogecoin-samfundet at rejse 67,8 millioner Dogecoins, der var værd omkring $ 55.000 på det tidspunkt til sponsor Josh Wise, en NASCAR-driver. 

doge startede som en vittighedKilde: The Guardian

Skal du investere i DogeCoin?

Dogecoin er et velkendt altcoin blandt erfarne kryptokurrencyentusiaster, og det har overlevet op- og nedture på markedet. 

dogecoin-diagramKilde: CoinMarketCap

I år har det handlet mellem $ 0,0019 til $ 0,0037, hvilket er et ret bredt interval. Mønten påvirkes ikke meget af hype og er relativt stabil. Mønten er kommet så langt på grund af den samfundsstøtte, den har, og det kan antages sikkert, at denne støtte vil fortsætte. Derfor har investorer i dogecoin en chance for at tjene fortjeneste på mønten. Investering i dogecoin er dog muligvis ikke så rentabel som at investere i andre mønter. 

Du kan muligvis også lide: Er Dogecoin en god investering: Fremtiden for Dogecoin

Sådan køber og sælger du Dogecoin

Hvis du ønsker at købe Dogecoin, er det de tre trin, du skal følge. 

Trin # 1 – Få en tegnebog

Før du køber Dogecoin, skal du have en tegnebog for at opbevare den. Det er altid en bedre mulighed for at gemme dine kryptokurver på eksterne tegnebøger end på børsen. Børser er modtagelige for at blive hacket, så dine mønter er ikke tilstrækkeligt sikre, når de opbevares på en børs. Når du køber dogecoin på en børs, foreslår vi, at du straks flytter den til en ekstern tegnebog. 

Der er flere måder at opbevare Dogecoin på. Lad os se på nogle af disse måder –

  1. Dogecoin tegnebog – Denne tegnebog er fra dogecoin-firmaet selv. Det er en blød tegnebog designet specielt til DOGE. Det er blandt de bedste muligheder for opbevaring af DOGE, da det er let at bruge.
  2. Dogecoin papir tegnebog – En dogecoin papir tegnebog er simpelthen at skrive din private nøgle ned på et stykke papir og opbevare den sikkert. Selvom papirbøger er gode mod at beskytte brugeren mod angreb, er de også ubelejlige. De kan gå tabt, misplaceres eller ødelægges let.
  3. Hardware tegnebøger – Hardware-tegnebøger er tegnebøger af USB-type, som hjælper med at gemme private nøgler digitalt. De er meget sikre, fordi de gemmer dine private nøgler adskilt fra computersystemet og er i de fleste tilfælde beskyttet af tofaktorautentificering. De øverste hardware-tegnebøger til Dogecoin er Ledger NanoS, Hold nøglen, og Trezor. Deres ulempe er, at de kan være dyre for den gennemsnitlige bruger. (Du kan også se på vores Trezor Vs Ledger tegneboganmeldelse)
  4. Bløde tegnebøger – Der er andre bløde tegnebøger end dogecoin-tegnebogen, som let kan gemme dine mønter. Jaxx, Coinomi, Exodus, og Atomar er et par populære bløde tegnebøger, der understøtter Dogecoin. 

Trin # 2 – Find en bytte for at købe Dogecoin

Den bedste måde at købe dogecoin på er fra en børs. Flere store børser tilbyder DOGE til BTC, altcoins eller stablecoins. Disse udvekslinger inkluderer Poloniex, Upbit, Kraken, Changelly, og Binance. Vi vil diskutere, hvordan man køber dogecoin med forskellige betalingsmetoder i de kommende afsnit. 

For at købe DOGE fra en børs skal du registrere din konto på børsen og indbetale midler til den. Hvis børsen giver dig mulighed for at købe DOGE direkte med USD, kan du nemt deponere USD på børsen. Men hvis børsen kun tillader handel med kryptovalutaer, skal du først købe den kryptokurrency, der er parret med DOGE og deponere den på din konto. 

Trin # 3 – Sådan sælger du / handler / trækker / udveksler din dogecoin

Du kan sælge DOGE på den børs, du købte den på. Gå til fanen “Sælg DOGE”, og handl den for de tilgængelige kryptovalutaer. Hvis du har modtaget BTC eller ETH til gengæld for din DOGE, kan du konvertere det til USD på en børs, der understøtter crypto-fiat-par. 

Sådan køber du Dogecoin med forskellige betalingsmetoder?

Der er flere betalingsmetoder, som du kan købe dogecoin med. Lad os se på nogle af de mest populære metoder til køb af DOGE.

1. Køb Dogecoin med USD 

Ikke mange børser giver mulighed for at købe DOGE med USD. Changelly vil dog hjælpe dig med at købe mønten med USD. Det er en øjeblikkelig kryptokursudveksling, der har indgået et samarbejde med andre større børser som Binance og Poloniex for at lette hurtige kryptotransaktioner. Platformen opkræver et transaktionsgebyr på 0,25%, og du skal også bære de almindelige netværksgebyrer. Men med Changelly vil du være i stand til at købe DOGE med USD med få klik. 

YoBit, Livecoin, og Exrates er nogle af de andre børser, der understøtter DOGE / USD-par. 

2. Køb Dogecoin med Bitcoin

Det er lettere at købe DOGE med BTC end det er med USD. Flere store børser, herunder Kraken og Binance, understøtter DOGE / BTC-parret. Så, hvis du har BTC, er alt hvad du skal gøre, at deponere det på børsen og købe DOGE

For eksempel, hvis du vil købe DOGE på Kraken, så kan du gøre det her. Hvis du allerede har BTC, kan du blot oprette din konto på børsen og deponere BTC på den. Eller du kan købe BTC med fiat på selve børsen. Med BTC kan du nemt købe dogecoin på børsen. 

For at købe dogecoin på børsen, gå til fanen “Ny ordre” og vælg “Enkel” handelsmulighed. Vælg parret DOGE / BTC, og anbring det beløb, du vil bruge. Efter at have sikret, at alle værdier er indtastet korrekt, skal du placere ordren. 

3. Køb Dogecoin med kreditkort 

Ifølge vores oplysninger er der ingen større udvekslinger, der gør det muligt at købe dogecoin med kreditkort. Men BTC kan let købes med kreditkortet på flere børser, og derefter kan det konverteres til DOGE. 

AtomicWallet giver dig mulighed for at købe BTC med et kreditkort og konvertere BTC til DOGE hurtigt. Coindirect er en peer-to-peer-markedsplads, der hjælper dig med at købe forskellige kryptovalutaer inklusive dogecoin med ZAR, EUR, GBP, NGN, KSH. 

Køb Dogecoin med Paypal

Coindirect, peer-to-peer-markedspladsen tilbyder Paypal-betalinger i de lande, den understøtter. Hvis du bor i Sydafrika eller Europa, kan du købe dogecoin med Paypal

Hvis du bor i USA, kan du bruge Paypal til at købe BTC på en børs som localbitcoins.com og eToro. Du kan derefter overføre BTC til en børs, der tilbyder DOGE at foretage dit køb. 

Nogle hurtige ofte stillede spørgsmål om DogeCoin

1. Er det klogt at købe dogecoin nu? Flere kryptokurrencyanalytikere har forudsagt, at Altseason kommer. Fra 71% er BTC-dominansen faldet til 67,3%, hvilket viser, at Alts sæson allerede er begyndt. Hvis Alts fortsætter med at vokse, er det sandsynligt, at dogecoin også vil vokse. Så køb af dogecoin lige nu ville ikke være en dårlig beslutning, forudsat at altcoins-markedet fortsætter med sin bullish bevægelse. 2. Hvor meget er dogecoin værd nu? Dogecoin handler til $ 0,002753 ved pressetid. Den 19. september etablerede den en ny 30-dages højde på $ 0,002993 midt i altcoins-markedet bull run. 3. Kan Dogecoin udvindes? Ja, dogecoin kan udvindes med en computer-CPU. Det bruger Scrypt-algoritmen, der gør dogecoin-minedrift langt mindre strømintensiv end bitcoin-minedrift. Den gennemsnitlige blokeringstid for dogecoin-netværk er 1 minut. Belønningen for minedrift af en dogecoin-blok er 10.000 DOGE. 4. Hvorfor går dogecoin op? På nuværende tidspunkt stiger dogecoin sandsynligvis, fordi altcoins-markedet stiger. Det nyder godt af denne bull run. 5. Sådan konverteres dogecoin til bitcoin? Her er en liste over børser, der tillader spothandel for DOGE / BTC – https://coinmarketcap.com/currency/dogecoin/#markets. 6. Hvor Dogecoin skal opbevares?

Du kan gemme dogecoin på følgende måder –

I en papir tegnebog

I en hård tegnebog som Trezor, Ledger NanoS eller KeepKey.

I en blød tegnebog som dogecoin tegnebog, Jaxx Wallet eller AtomicWallet.

7. Hvor høj kan Dogecoin gå? Dogecoins ATH er $ 0,018773 USD, som det ramte den 7. januar 2018. Hvis vi ser et tyreløb, der fører de øverste Alts til deres ATH’er, er det sandsynligt, at DOGE også vil ramme sin ATH igen. Det kan endda overgå det tidligere niveau, hvis samfundet fortsætter med at støtte det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me