Trezor vs Ledger: Sammenligning og anmeldelse for bedste hardware-tegnebog (2019)

Sikkerhed er altid af største betydning, når det kommer til at foretage en investering. Da det er investorernes hårdt tjente penge, der er på banen. Derfor ser investorerne efter pålidelige børser at investere og handle på.

Desværre på grund af kryptoindustriens ubehagelighed har ikke mange børser været i stand til at give investorerne den trøst, og der har været gang på gang hacks, der altid minder dem om, at deres penge ikke er sikre. Det varme tegnebøger, den, der er online og styres af børser til at gemme deres brugers kryptokurver, er blevet de mest fremtrædende afvandingsområder for hackere at hacke, da de har mange digitale aktiver.

På grund af dette er disse hacks og konstante trusler, der findes omkring varme tegnebøger. Mange analytikere og gadeeksperter mener, at den bedste måde at sikre disse kryptoaktiver er at gemme dem i kolde tegnebøger eller hardwaretegnebøger. Og de to bedste navne, der kæmper for at få den øverste plads i hardware-tegnebogen, er Trezor og Ledger. Den følgende artikel er beregnet til, at læseren identificerer den bedste kolde tegnebog for sig selv. Derfor er artiklen bygget op omkring sammenligning af funktioner, som en investor generelt ville overveje at købe en kold tegnebog. Disse inkluderer –

 • Understøttede enheder
 • Understøttede mønter af Trezor og Ledger
 • Sikkerhed
 • Opsætning og brugervenlighed
 • Fysisk udseende og holdbarhed
 • Se og føl
 • Koste
 • Konklusion

En hurtig oversigt over Hardware Wallet Trezor

Trezor blev lanceret i sommeren 2014 og var den første hardware-tegnebog, der blev introduceret. Hardware-tegnebogen var af et firma med base i Tjekkiet – SatoshiLabs. Satoshilabs blev grundlagt af Marek Palatinus – med sin forståelse af teknologi og kryptokurrency skabt Trezor – sammen med sin anden opfindelse kaldet Slushpool. Forståelse af ethvert aspekt af kryptoindustrien og den sikkerhed, som hot wallets manglede.

Trezor blev opfundet for at hjælpe investorer og handlende med at forbedre sikkerheden for deres kryptoaktiver, der beskytter dem mod hackere, vira og tredjepartsbedrageri. Ideen bag denne opfindelse var ret enkel og ligetil – Hold digitale aktiver offline væk fra alle ondsindede tegn og under kontrol af brugerne.

Med ikke meget historie bag sig opnåede Trezor-tegnebogen en vis succes, hvilket hjalp den med at opbygge et godt omdømme og har med tiden fortsat forbedret funktionerne og understøttelsen af ​​nye mønter. Med dette har Trezor været i stand til at skille sig ud fra sine konkurrenter og holde trit med den stadigt voksende efterspørgsel efter krypto. Denne langsynethed og dynamik hos grundlæggerne har hjulpet Trezor med at få et ry for at være en af ​​de bedste i branchen.

trezor tegnebog

Hurtig introduktion af Ledger Hardware Wallet

Ledger har siden starten marcheret mod at være førende inden for at levere løsninger relateret til sikkerhed til kryptokurver og blockchain-baserede applikationer. Da Paris er hovedkvarter for virksomheden, har det kontorer i Vierzon og San Francisco, der huser et team på mere end 130 fagfolk.

Ledger kan prale af sin succes og evner til at opfinde en overflod af produkter og tjenester, der bruges til at beskytte digitale og kryptoaktiver for enkeltpersoner og virksomheder. Blandt deres produkter har den mest succesrige været Ledger hardware-tegnebogen, som har kunder i 165 lande. Denne kundeunderstøttelse har hjulpet virksomheden med at skaffe betydelig kapital fra private investorer, som nu ligger på over $ 85 mio. I 4 investeringsrunder.

Ledger ligger langt foran konkurrenterne, når det kommer til at levere sikkerhedsløsninger til kryptokurver. De har alle komponenter, der gør det til et pålideligt brand, det være sig den rigtige blanding af team, lidenskab eller vision.

Ledger Nano S

Enhed, operativsystem og app understøttet

Trezor-enheden er kompatibel både med computer og smartphone. De understøttede operativsystemer er Windows 7 og nyere, macOS 10.11 og nyere, Linux og Android OS.

De nyeste Ledger-enheder kræver enten en stationær computer (mindst 64-bit Windows 8, macOS 10.8 eller 64-bit Linux) eller en smartphone (mindst iOS 9 eller Android 7) til at installere apps, tilføje konti, kontrollere kontosaldoer og administrere sikre transaktioner.

Begge tegnebøgerne, Trezor og Ledger, har deres egen grænseflade, der gør det let at betjene. Sammen med deres egen grænseflade kan brugerne få adgang til dem med mange tredjeparts tegnebog-apps. Tabellen nedenfor viser den førende app og dens kompatibilitet med Trezor vs Ledger.

App Trezor Ledger Nano S
Electrum Ja Ja
MyEtherWallet Ja Ja
Mycelium Ja Ja
Copay Ja Ja
GreenBits Ja Ja
MultiBit HD Ja Ingen
MyTrezor Ja Ingen
Ledger Chrome Ingen Ja

Valutaer understøttet af Trezor Wallet

Trezor understøtter en række digitale aktiver, der inkluderer Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZEC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum (+ alle ERC20-tokens), Ethereum Klassisk (ETC), NEM, Expanse, UBIQ og Bitcoin testnet.

I henhold til de seneste opdateringer er integration af ERC20-tokens i øjeblikket ikke mulig med Trezor Wallets, men de kan nemt og sikkert bruges med Trezor Beta Wallet sammen med andre almindeligt anvendte tredjeparts tegnebøger og tjenester. Mens deres frø og private nøgler forbliver beskyttet i Trezor-enheden. Der er en mulighed for, at nogle af ERC20-tokens kan have svært ved at blive genkendt af Trezor-firmware, men det forhindrer dem ikke i at blive gemt og sendt af Trezor Wallets. Brugere skal bare nævne adressestien til deres token, og det vises som “ukendt token”

Valutaer understøttet af Ledger Nano S Wallet

Ligesom Trezor understøtter Ledger Nano S også en række digitale aktiver, der inkluderer mange fremtrædende mønter og tokens. Hovedmønterne og tokens overføres via Ledger Live-softwaregrænsefladen. Følgende er listen over fremtrædende mønter understøttet af Ledger Nano S, der inkluderer Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum (ETH), Monero (XMR), Ethereum Classic (ETC), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Zcash (ZEC), Dash (DASH).

Ledger Nano S fungerer med sine egne grænseflader: Ledger Live app (gratis Google Chrome-applikation), mens det også giver brugerne mulighed for at bruge andre kompatible softwaretegnebøger, der er nævnt ovenfor i artiklen.

Sikkerhedsforanstaltninger fra Trezor og Ledger

Med hensyn til sikkerhed giver både tegnebøgerne Trezor og Ledger det samme sikkerhedsniveau næsten det nakke mod nakke. Den mest fremtrædende sikkerhedsfunktion i både Trezor og Ledger Nano S er, at de begge bruger deres skærme til at generere og vise den private nøgle offline.

Også tegnebøgerne beder brugerne om at oprette en adgangs-pinkode sammen med et gendannelsesfrø. Ved en tilfældighed, hvis brugeren mister sin tegnebog eller bliver stjålet eller beskadiget, går deres private nøgle tabt. Dette er hvad genopretningsfrøet og PIN-koden er til.

Brugeren kan bruge sit genopretningsfrø til at få deres mønter tilbage. PIN-koden forhindrer andre i at få adgang til tegnebogen – hvis den mistes eller stjæles, kan ingen andre komme ind i hardwaretegnebogen uden den PIN-kode, som brugeren har oprettet.

Bortset fra PIN-koden og gendannelsesfrøet, der hjælper brugeren med at gendanne sin mistede private nøgle, giver begge tegnebøger nu også et tredje lag af sikkerhed kaldet ‘Passphrase’. En adgangssætning kan betragtes som det 24. ord i genopretningsfrøet. Ligesom en PIN-kode har brugeren mulighed for at indstille adgangssætningen. Denne adgangssætning kan være et ord eller et sæt bogstaver. Det forventes, at brugeren husker adgangssætningen i stedet for at skrive den ned og dermed sikre den helt og væk fra ondsindede tegn.

Så med hensyn til sikkerhedsfunktioner står både Trezor og Ledger hals mod hals.

Opsætning og brugervenlighed

Trezor-tegnebogen og Ledger-tegnebogen kommer begge i en fysisk form, der skal tilsluttes en computer via et mikro-USD-kabel. Begge tegnebøger finder kompatibilitet med Windows, Linux og macOS. Opsætningsproceduren for begge tegnebøger er ret enkel og nem. Med trin inkluderer – indstilling af en PIN-kode og nedskrivning af en sikkerhedskopi af gendannelsesfrøet, som kan bruges, hvis stiften går tabt. Tilsvarende er grænsefladen ren, brugervenlig og veldesignet, hvilket gør det meget nemt at bruge i både Trezor Wallet og Ledger Nano S.

Lad os sammenligne, hvordan grænsefladerne ser ud: Trezor vs Ledger

grænseflader Trezor– Trezor grænseflader Ledger– Ledger

Fysisk udseende og holdbarhed

Trezor-tegnebogen består af plast, mens Ledger-tegnebogen på den anden side kommer med et rustfrit stålhus (betyder i en mere premium og robust krop). Dette giver Ledger Nano S en kant over med hensyn til at være mere stilfuld, men det er ikke, hvad en tegnebogholder ser efter. Men hvis vi kun taler om holdbarheden her, scorede Ledger Nano S punktet over Trezor på grund af at være mere beskyttet mod skader.

Look and Feel af Trezor Vs Ledger

Begge, Trezor og Ledger Nano S, er stort set identiske i størrelse. Begge er små nok, hvilket gør det nemt at bære rundt, mens de er diskrete og ikke-påtrængende. Begge enheder har en lille skærm ledsaget af to knapper, der gør det nemt at navigere rundt. Med hensyn til skærmstørrelse har Trezor en lidt større skærm, der har en opløsning på 128 × 64 pixel. Sammenlignende er Nano S den mindste af de to i størrelse og kommer næsten til den halve størrelse af Trezor. Med hensyn til fysisk sikkerhed står Nano S langt foran Trezor, som er lavet af en blanding af plastik og metal med et robust plastindvendigt indkapslet af en roterende metalkappe, der giver det et trendy look.

Koste

Prisen på de to modeller af Ledger er

 • Ledger Nano X – USD 119
 • Ledger Nano S- USD 59

Prisen på de to modeller af Trezor er

 • Trezor T- 165 USD
 • Trezor One – 78 USD

Konklusion

Igen er forskellen langt mindre i begge tegnebøger, for os er det svært at tegne en vinder. Brugeren skal se på den mønt, han vil opbevare og hente sin tegnebog. Også hvis prisen er begrænsningen, er Ledger Nano X bestemt næsten USD 20 billigere sammenlignet med Trezors basismodeller. Rest Trezor og Ledger går helt sikkert head to head med hensyn til at blive afhentet af en bruger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me