Årsrapport 2020: Crypto-derivathandelsvolumen når nye højder + Phemex-casestudie

1. Oversigt

1.1 Den astronomiske vækst inden for handel med kryptoderivater i 2020  

I årenes løb har kryptokurver udviklet sig fra frynseaktiver til almindelig accept. Oprindeligt blev væksten af ​​kryptokurver drevet af handel på spotmarkedet

I 2017 blev Chicago Board Options Exchange (CBOE) og Chicago Mercantile Exchange (CME) de første traditionelle børser, der tilbyder handel med kryptoderivater. Da CBOE og CME er velregulerede og velrenommerede derivatudvekslinger, skabte handel med BTC-futures almindelige interesser fra store virksomheder, banker og enkeltpersoner (HNI’er), der tidligere var skeptiske over for kryptokurver. Handel med kryptofutures på sådanne børser kan dog kun forekomme på almindelige åbningstider. 

I 2020 har udviklingen af ​​decentraliseret finansiering (DeFi) ført til udvikling og innovation i kryptoøkosystemet. Flere kryptobørser har udviklet forskellige afledte produkter til markedet. Mere så er markedet meget modtageligt for disse afledte produkter, hvilket måske er hovedårsagerne til kryptoderivaters astronomiske stigning. Oprettelsen af ​​flere centraliserede og decentraliserede kryptoderivatudvekslinger har ført til 24/7 derivathandel og en daglig omsætningsstigning.

‘Vi har observeret store stigninger i brugerområdet, når det kommer til markedet for kryptoderivater i løbet af det sidste år. Jeg tror, ​​at markedet for kryptoderivater vil fortsætte med at vokse i de kommende år. ’Jack Tao (CEO, Phemex)

1.2 Handelsvolumen af ​​kryptoderivater har nu krydset $ 1,3 billioner

Som rapporteret af Theblockcrypto var den gennemsnitlige daglige handelsvolumen for kryptoderivater over $ 1,3 billioner i december 2020, hvilket repræsenterer 55% af det samlede kryptokurrencymarked. Handel med kryptoderivater har overhalet spotmarkedet, som kun tegner sig for 45% af al kryptohandel. Diagrammerne nedenfor viser handelsvolumen & samlet åben interesse for Bitcoin futures i 2020.  

Datakilde – Theblockcrypto

* Vær opmærksom på, at værdierne i ovenstående diagrammer er tilnærmelser og kun må bruges til retningsbestemt formål. 

1.3 Hvorfor kryptoderivater får popularitet blandt de handlende?

For det første var 2020 et tumultår for det finansielle fiat-system. Den hidtil usete ekspansive finanspolitik og monetære politik truede hele det økonomiske økosystem med massiv inflation. Derfor måtte både individuelle og institutionelle investorer søge levedygtige alternativer til en værdilager uden for det fiat-finansielle system. De henvendte sig til kryptokurver, hvilket førte til en stigning i handelsvolumener. Specifikt tilbød kryptoderivater en chance for at spekulere og afdække de usikkerheder, der præsenteres af COVID-19.

For det andet har den øgede regulering af kryptosektoren øget appetitten for kryptoderivater. Regulering af kryptoøkosystemet ses som en nikkelse af accept fra regeringer og finansielle myndigheder. Dette har ført til, at offentlige selskaber, hedgefonde og personer med høj nettoværdi kommer ind på markedet på jagt efter overlegen afkast. I 2020 blev der vedtaget mest regulering omkring kryptokurver, som faldt sammen med det højeste antal erhvervsdrivende i kryptoderivater. Sådanne handlende, der søger bedre afkast, foretrækker ofte kryptoderivater, da de tillader gearet handel, hvilket forstørrer overskuddet betydeligt.

Også kryptoderivater spiller en vigtig rolle i prisopdagelsen af ​​deres underliggende kryptovalutaer. For eksempel har derivatmarkedets likviditet tidligere manifesteret sig i prisopdagelse for BTC og ETH. Da handlende kan gå længe eller kort som de vil, bliver prisopdagelse mere effektiv i modsætning til spotmarkederne, hvor investorer og handlende kun kan holde kryptoer i håb om, at priserne skal stige. Cryptoderivater sikrer, at prisopdagelse ligger hos udbud og efterspørgsel. Dette hjælper med at reducere de hyppige volatiliteter, der er forbundet med kryptoer, og dermed sikre jævnere prisjusteringer. 

2. Forventninger til kryptoderivater i 2021

Det er værd at bemærke, at introduktionen af ​​derivathandel ofte signalerer modenhed og almindelig accept af ethvert aktiv. Dette skyldes, at derivaterne er designet til de mere sofistikerede forhandlere og investorer. 

Nedenfor er nogle af hovedårsagerne til, at kryptoderivater fortsætter med at stige i 2021 og derefter. 

2.1 Crypto-derivater bringer likviditet ind på markedet

Handel med kryptoderivater betyder, at du ikke behøver at eje de underliggende mønter. Således kan du nemt gå ind og ud af en handel. Det er almindeligt kendt, at der er endelige kryptokurver på markedet. For eksempel er der lidt mere end 17 millioner BTC i omløb fra denne publikation. Dette vil betyde, at BTC er ret illikvid på spotmarkedet, hvilket betyder, at det er modtageligt for prisvolatilitet. Men med derivater kan markedsproducenter let styre deres eksponering ved at give likviditet og afdække deres risici på spotmarkedet. Dette frigør igen likviditet til den underliggende krypto.

2.2 Derivater bruges til at afdække kryptokurrency-prisrisiko

Vi har været vidne til den almindelige accept af kryptokurver. Dette betyder, at købmænd og virksomheder kan bruge kryptoer som betalingsmiddel. Da kryptoer i sig selv er flygtige, giver derivater handlende mulighed for at sikre sig mod sådanne risici. Sig for eksempel, at du forventer, at BTC bliver volatil. I dette tilfælde kan du bruge inverse BTC / USD-futures til at låse en bestemt værdi ind. Dette eliminerer risikoen for at holde kryptoer og hjælper også ombordvirksomheder, der anser kryptoer for at være for risikable.

2.3 Derivater spiller en vigtig rolle i prisopdagelsen af ​​kryptoer

For ethvert aktiv bestemmes prisen ofte af dets udbud og efterspørgsel. Tidligere var prisopdagelse på kryptomarkedet ineffektiv. Dette skyldes, at handel på spotmarkedet dominerede kryptohandel. På spotmarkedet deltager handlende og investorer med kun ét mål: de kryptoer, de har, vil sætte pris på. Med derivater kan handlende gå langt eller kort. Dette kombineret med den øgede likviditet sikrer en mere effektiv prisopdagelsesproces. Bemærk, at effektivitet i prisopdagelse hjælper med at legitimere kryptokurver som omsættelige aktiver.

3. Casestudie: Hvordan Phemex fremskynder vedtagelsen af ​​krypto-derivathandel

3.1 Udviklingen af ​​Phemex-kryptobørs   

Phemex er en centralbank baseret i Singapore krypto-udveksling der tilbyder både spot- og derivathandel. Det startede operationer i november 2019, hvilket gør det til en af ​​de yngste kryptobørsele globalt og en af ​​de hurtigst voksende. Phemex-derivathandel har overgået nogle af de mere etablerede kryptobørser på lidt over et års drift. Det er i øjeblikket rangeret 11. med en daglig omsætning på omkring $ 800 millioner.

Phemex-derivatmarkeder levere evige kontrakter for BTC, ETH, Ripple, Tezos, LTC og Chainlink. Børsen tilbyder også en ikke-krypto GOLD / USD evigvarende kontrakt. Bemærk, at alle kontrakter, der handles på Phemex, afvikles i USD bortset fra den inverse BTC / USD-kontrakt, der afvikles i BTC. Derudover tilbyder Phemex-kontrakter op til 100x gearing.

Phemex

Det er relativt let at navigere på Phemexs handelsplatform. 

På platformens venstre side kan du vælge det marked, du ønsker at handle – spot eller kontraktmarked. En ordrebog i realtid vises også sammen med diagrammet for det valgte aktiv. Phemex-platformen giver dig også let adgang til dine aktuelt åbne positioner, lukkede positioner, aktive ordrer, betingede ordrer, udfyldninger og din ordrehistorik. Dette gør det nemt at styre dine handler og spore din handelshistorik, mens du overvåger prisdiagrammerne samtidigt. 

3.2 Fascinerende funktioner i Phemex crypto exchange, som du skal kende

Phemex-platformen har endataindsigt‘Sektion, som giver dig detaljerede oplysninger om et bestemt omsætteligt kryptoderivat. Dette afsnit indeholder dybtgående information om signaler, tokenoversigt, daglige aktive adresser og søgetendenser. 

Dette afsnit indeholder en bred vifte af oplysninger om evige kontrakter, der tilbydes af Phemex. De inkluderer udløbsdato, start- og vedligeholdelsesmargen, finansieringsgrad, finansieringsinterval, næste finansiering, forudsagt kurs, mærkepris, markeringsmetode, risikogrænse og risikotrin, åben rente, 24-timers omsætning, kontraktstørrelse og maksimal ordremængde.

Nedenfor er en illustration, der forklarer nogle af de fremtrædende funktioner, der tilbydes af Phemex-børsen.

3.3 Hvad gør Phemex til en enestående børs for handel med kryptoderivater?

  • Phemex registrering – Oprettelse af en derivaters handelskonto med Phemex er den nemmeste, da denne børs ikke har nogen KYC-politik. Alt hvad du behøver er at udfylde din e-mail-adresse og indtaste en adgangskode, som det tager mindre end et minut. 

Du kan tilmelde dig med Phemex-børsen fra her:

Phemex

  • Handel med Phemex – Åbning og lukning af positioner med Phemex er relativt let og ligetil. Du har en bred vifte af ordretyper at vælge imellem – markedsordrer, tæt på triggerordrer, kun post, reducer kun, parentesordrer, god til annullering, udfyld eller dræb og “øjeblikkelig eller annuller” ordrer. Med hver position, du foretager, har du friheden til at vælge din foretrukne gearing op til 100X.
  • Phemex sikkerhed – til sikkerhed for tegnebogen har Phemex implementeret et hierarkisk deterministisk koldt-pungesystem designet til at sikre dobbelt bogføring og dermed sikre kundernes midler. Det har også systemsikkerhed på sine maskiner, der er sikret på Amazon Web Service (AWS) Cloud.

Da Jack Tao (CEO, Phemex) talte om sikkerheden ved klientmidler i et nylig interview, sagde han ‘Tænk altid på klienten: hvad de har brug for, og hvordan man sørger for, at deres midler er sikre, i stedet for bare at tænke på at tjene penge . ”

  • Phemex-gebyrer – Phemex opkræver ikke depositum og har meget lave og konkurrencedygtige udbetalingsgebyrer. Kontrakthandelsgebyr på Phemex inkluderer et takgebyr på 0,075% og et producentbelønningsgebyr på 0,025%. Der er også et indledende margengebyr på 1% og et vedligeholdelsesmargengebyr på 0,5%. De gebyrer, der opkræves af Phemex, er i overensstemmelse med industristandarder. 

Vi håber, du fandt denne artikel informativ. I tilfælde af spørgsmål bedes du give os besked i kommentarerne nedenfor. Skål. 

Besøg Phemex at lære mere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me