Årsrapport 2020: Rise Cryptocurrency Derivatives + Huobi Case Study

Crypto Spot vs Derivathandel i 2020

 Med udviklingen af ​​kryptoer gennem årene er kryptokurrencymarkedet kommet ind i derivathandelssektionen. Og volumen har set en betydelig vækst i forhold til året. Oprindeligt gik kryptofuturesudvekslinger gennem flere udfordringer med reguleringssystemerne. Udvekslingen måtte gennemgå mange kontroller, før den blev lanceret offentligt.

I 2019 observerede de allerede eksisterende krypto-fremtidige børser nye poster i handelsvolumen med nye produkter, der blev lanceret undervejs. Yderligere fortsatte året 2020 med at vokse sig større i krypto futures-rummet.

Desuden havde spotmarkedet en langsom start, men fungerede usædvanligt godt i sidste kvartal af 2020 – med bitcoin, der gav det et stort løft. Efter at have kæmpet gennem modstandsniveauer omkring $ 10.000, brød Bitcoin spotmarked med succes og skyrocketede til omkring $ 30.000 ved udgangen af ​​2020.

Ifølge Cryptocurrency Derivatives Exchange Industry Report udgivet i november 2020 fra Token Insight,

handelsvolumenet for kryptoderivater ramte $ 2,7 billioner i 3. kvartal ved at opsummere data fra 42 kryptobørser.

Til sammenligning repræsenterer Q3-værdien en stigning på 25,1% fra Q2-kryptoderivatens handelsvolumen. Den procentvise stigning fra 3. kvartal 2019 lå også på hele 159,4 procent. Disse tal viser faktisk den massive vækst på kryptomarkedet i futures-rummet.

Crypto Spot vs Derivathandel – Korrelationen

Med uventede tal fra derivatmarkederne var korrelationskoefficienten mellem spotmarkedet og derivatmarkedet ikke i overensstemmelse med tidligere kvartaler.

I første kvartal af 2020 var korrelationen mellem spot og futures 0,31, væsentligt lavere end 0,76 i det foregående kvartal, 4. kvartal 2019. Disse tal antyder, at investorer flytter deres fokus til derivatmarkedet og er relativt uafhængige af kryptospot.

Derivatmarkedet repræsenterer nu ~ 55% af det samlede kryptomarked

Stigningen i handelsvolumen for kryptoderivater stoppede ikke efter de første to kvartaler. I henhold til en rapport, der blev offentliggjort af CryptoCompare i januar 2021, oplevede handelsvolumenet i kryptoderivatsegmentet en stigning på 8,6% i december og nåede en heltidshøjde til $ 1,43 billioner sammenlignet med $ 1,32 billioner i den foregående måned.

Desuden repræsenterer markedet for kryptoderivater nu ca. 55% af det samlede kryptomarked. Disse ensartede tal indikerer, at sofistikerede investorer er ivrige efter at udforske futures, da de tilbyder dem midlerne til at spekulere på et marked uden faktisk at skulle købe det..

Office of the Controller of the Currency (OCC) har vist estimater, at banker i øjeblikket har en eksponering på over 200 billioner dollars på hele det nationale derivatmarked, hvilket indikerer den betydning, banker har for derivatprodukter. Og fra figurerne og statistikkerne ovenfor er der store chancer for kryptoderivater at bidrage til eksponeringen.

Vi skal også bemærke børsernes bidrag til den massive stigning i vedtagelsen af ​​handel med kryptoderivater. En sådan bemærkelsesværdig udveksling er Huobi.

I 2020 viste Huobis møntmarginerede futureshandel, der inkluderer 13 betydelige kryptoaktiver, en ensidig handelsvolumen på $ 1,32 billioner, der dominerer alle de andre kryptobørs derude.

Nedenstående diagram forklarer ændringer i markedsandele blandt de bedste børser i 2. og 3. kvartal af 2020.

Huobi(Kilde – Token Insight)

Hvorfor overtager kryptoderivater spothandel?

 Stigningen af ​​kryptoderivater har været sammen med blomstringen af ​​kryptokurrencymarkedet. Her er nogle af hovedårsagerne til, at kryptoderivater overtager spothandel.

Beskyttelse mod flygtighed – Fra starten har kryptokurver ry for at være notorisk ustabile. Cryptoderivater beskytter handlende og investorer mod de volatilitetsrisici, der er forbundet med kryptomarkedet, især i bjørnekørsler. De giver investorer mulighed for at afdække mod eventuelle tab, der måtte opstå som følge af volatilitet.

Adgang til gearing – Derivater giver handlende mulighed for at bruge gearing. På spotmarkedet, hvis du har $ 1.000, får du kun købe kryptoer til en værdi af $ 1000. Den position, du indtager, er begrænset af de midler, du har – spotmarkedet har tendens til at være begrænsende for små detailinvestorer. Med derivater kan du tage gearede positioner. For eksempel, hvis du har $ 1000 og handler derivater med gearing på 200X, betyder det, at du kan åbne en position til en værdi af $ 200.000. Dette øger din fortjeneste markant sammenlignet med handel på spotmarkedet.

Derivater tillader handel i enhver markedsforhold – Bemærk, at forhandlere ikke ejer de underliggende kryptoer med derivater, i modsætning til spothandel. Således kan kryptoderivathandlere spekulere i de underliggende kryptokurveres prisbevægelser og gå lang eller kort, som de vil. Dette sikrer, at erhvervsdrivende høster overskud uanset hvordan prisen vil bevæge sig.

Sikkerhed mod hacking – Hackere kan få adgang til dine tegnebøger og stjæle dine kryptokurver. Nogle af de største krypto-udvekslinger har været ofre for sådan hacking. Investorer på spotmarkederne skal betale ekstra gebyrer for at oprette kølehuse for at sikre deres beholdning. Der er ingen risiko for sådanne tab med derivater, da du ikke ejer nogen kryptovalutaer, men blot satser på at handle med kursudsvingene.

Casestudie – Huobi gør derivater tilgængelige for kryptohandlere over hele verden

Huobi blev etableret i 2013 med hovedkvarter i forskellige finansielle knudepunkter, herunder Singapore, Australien, Kina, Indonesien, Rusland, Argentina, Japan, Sydkorea og Thailand.

Huobi-børsen leverer 340 omsættelige aktiver og har en gennemsnitlig daglig handelsvolumen på $ 58,6 mia. Krypto-afledte aktiver inkluderer futures, møntmarginerede swaps, USDT-marginerede swaps og optioner. Aktiverne tilgængelige på Huobi inkluderer de almindelige kryptoer som BTC, ETH, LTC osv. Sammen med flere andre altcoins og stablecoins såsom USDT og HUSD (Huobis stablecoin).

Huobi-platformen er nem og nem at bruge, især for uerfarne kryptohandlere. De omsættelige kryptoderivater på denne platform er også kategoriseret som ‘favoritter’ – som sporer dine mest handlede derivater, futures, møntmarginerede swaps og USDT-marginerede swaps.

Huobi

Mere så kategoriseres kryptoderivaterne også afhængigt af kontrakterne, som vist i snapshotet nedenfor.

I nedenstående øjebliksbillede kan vi se den nemme adgang til vores aktuelt åbne positioner, ordrer, historie, optegnelser osv. Dette gør det lettere at spore vores portefølje og handelsresultater.

huobi

Huobi introducerede også masser af innovative funktioner som låst margenmekanisme, profit og stop-loss, realtidsafvikling, følg en Maker & Taker for at reducere handelsomkostningerne og forbedre aktivudnyttelsen for sine brugere.

For eksempel giver den nyligt lancerede Daily Settlement-funktion brugerne mulighed for at høste deres belønninger på forhånd uden at vente til afvikling eller levering af deres handler ugentligt. Også den opgraderede take-profit og stop-loss-funktion giver brugerne mulighed for at indstille efter fortjeneste. Derfor giver den spontane forudsigelse af PnL brugerne tillid til næste træk.

Taler om den nyeste innovation hos Huobi, Ciara, VP for Huobi sagde: ‘Jeg taler med mange institutioner hele tiden og lytter til deres feedback, behov, og det er derfor, vi altid har lagt hundrede procent af vores energi på at udvikle nye produkter, fordi de har fortalt os om disse behov. Så som resultaterne er vi designet mange innovative funktioner til at spare brugernes transaktionstid og omkostninger. ‘

Nedenfor er nogle af tallene, der viser virkningen af ​​Huobi på markedet for kryptoderivater:

Huobi

Sådan handles let kryptoderivater på Huobi-udveksling?

 Huobi registrering – Det er enkelt og ligetil at åbne en konto hos Huobi. Du skal kun tilmelde dig din e-mail-adresse – en proces, der tager mindre end to minutter. Alt du skal gøre er at besøge deres officiel hjemmeside og klik på Tilmeld-knappen.

Huobi

Mens det er relativt let at navigere gennem Huobi-handelsplatformen, er det meget lettere at åbne og lukke handler. På venstre side af handelsplatformen vælger du din foretrukne aktivklasse. Platformen giver dig også en bred vifte af tekniske, analytiske værktøjer inklusive diagrammer fra TradingView og dybde af markedsrapporter.

Den enkle illustration nedenfor forklarer nogle af de mest markante markeder og tjenester, der tilbydes af Huobi-børsen.

Huobi

Hvorfor er Huobi bedre end andre derivaters kryptobørs?

Selvom der er adskillige funktioner på Huobi-børsen, der er meget bedre end de andre børser derude, er gebyrer og kundebeskyttelse de funktioner, der skiller sig ud.

Huobi-gebyrer – Huobi-handelsgebyrer er lidt lavere end branchens gennemsnit. Disse gebyrer varierer lidt afhængigt af klassen af ​​kryptoderivater, der handles. For almindelige brugere ligger ‘producent’-gebyret i gennemsnit på 0,02%, mens’ taker’-gebyret varierer fra 0,04% til 0,05%.

I modsætning til konkurrerende platforme, der kræver en handelsvolumen på op til 250 BTC (~ $ 92,5 millioner) for at få VIP-status, kræver Huobi kun 25 millioner, hvilket er meget mere venligt på dette tyremarked. Opnåelse af det højeste niveau (VIP 7) kræver kun 30 dages handelsvolumen til $ 0,5 mia.

huobi

Huobi kundebeskyttelse – Huobi har beskyttet sine kunder med et stærkt cybersikkerhedsforsvarssystem, der minimerer risikoen for Dedicated Denial of Service (DDoS) -angreb. Desuden har Huobi en sikkerhedsfond på 20.000 BTC til alle sine brugere.

For hvert handelspar er der en vis forsikringsfond forberedt. Derudover er der prisgrænser, ordregrænser, positionsgrænser og realtidsovervågning for at beskytte brugere mod markedsmanipulation. For at beskytte brugere mod unødvendige tab i en likvidation designede Huobi en trefaset likvidationsbeskyttelsesmekanisme, og der opkræves ingen transaktionsgebyrer ved delvis likvidation. Dette er noget, vi næppe ser i nogen anden populær kryptobørs.

Vi håber, du finder denne artikel informativ. I tilfælde af spørgsmål, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor. Skål.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me