Mød de projekter, der arbejder for at øge dine DeFi-udbytter

reklame Phemex

Decentraliseret finansiering, eller DeFi, er hurtigt vokset til at blive en af ​​de hotteste tendenser i kryptosfæren i dag.

Med spredningen af ​​decentraliserede børser, åbne udlånsplatforme, afkastbedrifter, forudsigelsesmarkeder og en bred vifte af andre DeFi-anvendelsessager har kryptokurrencyindehavere nu en bred vifte af muligheder for at vende et afkast på deres aktiver.

Med så mange tilgængelige muligheder kan det være en udfordring at opnå det maksimale mulige udbytte. Men heldigvis nok er der også masser af projekter derude, der ønsker at gøre netop det så simpelt som muligt, nogle af de mest fremtrædende inkluderer:

EasyFi (NEM)

Billedkreditter: EasyFi

EasyFi

EasyFi løser et stort problem, som mange kryptovaluta-investorer står over for på et eller andet tidspunkt – skal et aktiv sælges for at købe et andet? På den ene side har det første aktiv muligvis værdsat i værdi, mens det andet måske ikke fungerer så godt som forventet.

Via EasyFi behøver kryptokurrencyinvesteringer ikke at være et hvis / eller det scenarie, det kan være begge dele. Dette, fordi EasyFi giver brugerne mulighed for nemt at deponere deres nuværende aktiver som sikkerhed for at optage lån med lav rente. Dette beløb kan derefter bruges til at købe andre rentable kryptokurver – uden at skulle sælge aktiver for at rejse kapital til yderligere investering.

Som du måske forestiller dig, giver dette investorer mulighed for at drage fordel af kapitalvurderingen af ​​deres sikkerhedsstillelse, mens de frigør likviditet for at foretage yderligere investeringer – i det væsentlige er det som at investere i gearing. Så længe investeringen værdsætter hurtigere end de skyldige renter, opnås en nettogevinst. I betragtning af at renten har tendens til kun at være et par procent, mens mange kryptovalutaer har oplevet flere hundrede procent vækst i det sidste år, bør dette være en enkel opgave for dem med et kræsent øje for højt potentielle aktiver.

Baseret på Matic Network (en Ethereum-lag-2-skaleringsplatform) er EasyFi også i stand til at tackle et andet stort overskud – transaktionsgebyrer. Da Ethereum-gebyrer skyder i luften, reducerer EasyFi gebyrer dramatisk og sikrer, at brugerne ikke længere har brug for at kæmpe med ublu transaktionsgebyrer, når de deponerer / trækker sikkerhed eller tilbagebetaler lån.

YOP Finance (YOP)

Faktureret som en ‘alt-i-en yOptimization-applikation’ har YOP Finance til formål at udnytte de unikke egenskaber ved Ethereum og Polkadot for at hjælpe brugere med at maksimere deres udbytter.

Gennem YOP Finance’s yPlatform får brugerne adgang til et stort udvalg af DeFi-markeder på et enkelt sted og drager fordel af kurateret indsigt, der gør det let at maksimere udbyttet, genopveje deres portefølje og drage fordel af noget af det mest populære udbyttelandbrug og decentraliserede udveksle platforme. Brugere er i stand til nemt at administrere deres DeFi-investeringsportefølje på tværs af en række populære DeFi-platforme og protokoller gennem sin enkle og intuitive brugergrænseflade.

Oven i dette vil brugerne være i stand til at få adgang til en bred vifte af markedsanalyser takket være YOP Finance’s ‘Smart Data Analysis’ -værktøj, der udnytter kraften i kunstig intelligens til at generere nyttige indsigter om populære tokens og markedstendenser, før de distribueres i Brugervenlige data, som brugerne kan udnytte i deres afkastoptimeringsstrategier.

Platformen hjælper brugerne med at maksimere deres udbytte ved at samle alt, hvad de har brug for for at få øje på og udnytte investeringsmuligheder, som andre måtte savne.

Lige nu understøtter YOP Finance DeFi-applikationer bygget på Ethereum og Polkadot. Men det planlægger også at integrere support til førende produkter på flere andre blockchains i den nærmeste fremtid, herunder Binance Smart Chain, EOS, Solana, NEAR og NEO – hvilket til sidst giver brugerne magt til at styre deres eksponering over meget af DeFi-landskabet.

SushiSwap

Billedkreditter: SushiSwap

Hvis du nogensinde har brugt en af ​​de mange automatiserede market maker (AMM) platforme derude, ville du vide, at der i det væsentlige er to måder at vende et udbytte fra dem.

Den første er ved at udføre rentable handler, f.eks. køber lavt og sælger højt, ligesom ved enhver almindelig kryptokursudveksling. Men den anden mulighed vokser hurtigt i popularitet med den stigende interesse for disse platforme – vi taler om at levere likviditet.

Ved at levere likviditet til en likviditetspulje på en AMM som Uniswap, JustSwap, SushiSwap osv. Tjener brugerne en brøkdel af eventuelle handelsgebyrer, der genereres, når nogen udtrækker likviditet fra puljen. Denne brøkdel afhænger af den samlede mængde af tilvejebragt likviditet i forhold til størrelsen på puljen – sådan at en person, der leverer en tiendedel af likviditeten, tjener en tiendedel af gebyrerne.

Mens de fleste AMM’er kun betaler en del af gebyrerne til de nuværende likviditetsudbydere, har SushiSwap en lidt anden model. Dette skyldes, at på SushiSwap distribueres 0,05% af handelsgebyrerne til indehavere af SUSHI-tokens, når de først har sat deres tokens for xSUSHI. I mellemtiden fordeles det resterende 0,25% gebyr til nuværende likviditetsudbydere.

Disse SUSHI-tokens optjenes ved oprindeligt at give likviditet og kan derefter sættes på lang sigt for at tjene belønninger for evigt – selv når den oprindelige likviditet er trukket ud af puljen. Dette gør det velegnet til dem, der foretrækker langsigtede gevinster frem for kortsigtede overskud.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me