Polkastarter Review – DEX-koontiversio ketjujen ylittäville tunnisteille

Polkastarter on hajautettu vaihto (DEX), joka on rakennettu helpottamaan eri lohkoketjuprotokollien välistä yhteentoimivuutta. Se on DeFi-protokolla, jonka avulla yritykset voivat kerätä varoja ketjun rajat ylittävässä tunnussarjassa hajautetussa ja turvallisessa ympäristössä. 

Tässä Polkastarter-katsauksessa tarkastelemme projektia suorittamalla yksityiskohtainen perusteellinen analyysi projektista ja tarkastamalla myös sen alkuperäisen tunnuksen tokenomiikkaa. 

Mikä on Polkastarter?

Polkastarter on hajautettu vaihto (DEX), joka perustuu DeFi-konseptiin. Sen infrastruktuurikerros mahdollistaa useiden lohkoketjuprotokollien vuorovaikutuksen keskenään hajautetusti. Yhteentoimivuuskerroin sallii eri lohkoketjuekosysteemeihin rakennettujen lohkoketjujen välisen vuorovaikutuksen. Polkastarter-projekti on rakennettu Polkadot-verkkoon. 

Polkastarter sallii hajautettujen alustojen kerätä pääomaa verkon kautta. Yritykset tai organisaatiot voivat listata natiivimerkkinsä DEX-alustalla. Polkastarter antaa yrityksille myös mahdollisuuden kerätä varoja hollantilaisten huutokauppojen ja suljettujen tarjousten avulla.  

Käyttäjät voivat osallistua ja vaihtaa omaisuutta sitoutumatta mihinkään tiettyyn blockchain-standardiin, kuten ERC 20.. 

Polkastarterin edut ja haitat

DeFi-projektilla on etuja ja riskejä pääsyyn ekosysteemiinsä.

Plussat

 • Yhteentoimivuus eri lohkoketjuprotokollien kanssa.
 • Tunnisteiden sallittu luettelo.
 • Ristiketju vaihtaa merkkien välillä.

Haittoja

 • Rajoitetut tiedot ryhmän jäsenistä. 
 • Hintojen volatiliteetti on korkea sen alkuperäisessä tunnuksessa.

Mitä ominaisuuksia Polkastarter tarjoaa?

Polkastarter DEX -ekosysteemin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin kuuluu

 • Toiminnallisuus- Helpottamalla yhteentoimivuutta eri lohkoketjuissa, Polkastarter helpottaa mihin tahansa verkkoon kuuluvien vaihtomerkkien käyttöä. Se käyttää sirpalointitekniikkaa vaihtaakseen eri blockchain-protokollien välillä. 
 • Kaupan nopeus- Polkastarter-alusta on rakennettu Polkadot-verkkoon, jolla on suuri kapasiteetti käsitellä tapahtumia. Polkadotin kautta Polkastarter pystyy käsittelemään 160 000 tapahtumaa sekunnissa (TPS) ja jopa miljoonan TPS: n. 
 • Hallinto- Sen alkuperäisen tunnuksen POLS kautta käyttäjät voivat osallistua Polkastarter-ekosysteemiin. Sen natiivimerkin POLS avulla käyttäjät voivat äänestää tuotteen ominaisuuksista, token-apuohjelmasta ja huutokauppatyypeistä. 
 • Tietojen jakaminen- Ketjujen välisten tapahtumien lisäksi Polkastarter helpottaa myös tietojen jakamista eri lohkoketjuihin kuuluvien protokollien välillä. 

Polkastarterin ja POLS: n arviointi

Polkastarterin alkuperäinen tunnus on POLS. POLS-tunnuksen kokonaistarjonta on 100 miljoonaa alkuperäisen kiertävän toimituksen ollessa lähes 18 miljoonaa POLS-toimitusta.

Token-apuohjelma

Alkuperäinen tunnus POLS on apuohjelmatunnus Polkastarter-ekosysteemissä. Sen sovellettavuus Polkastarter-verkossa on kolmella eri tavalla:

 • Hallinto- Tunnusten haltijat voivat osallistua tuotekehitykseen yhteisöäänestyksen kautta.
 • Panostaminen- Käyttäjät voivat sijoittaa POLS-tunnuksen poolipalkkioihin, jotka jaetaan tarjoamalla likviditeettiä Polkastarter-ekosysteemille. 
 • Likviditeetin louhinta- Likviditeetin louhintaohjelma on tapa osallistua päivittäisiin merkkipalkintoihin, 

POLS-jakelu

POLS-tunnuksen jakelu on seuraavissa tiedoissa:

 • 15% siementen myyntiin
 • 27,5% yksityiseen myyntiin
 • 22,5% likviditeettirahastolle, joka toimittaa likviditeettiä Uniswapille ja muille pörsseille
 • 15% ekosysteemin kasvusta, johon sisältyy markkinointi, tietoisuus, kumppanuudet ja vaihdot
 • 10% tiimille ja neuvonantajille
 • 10% säätiön varantoon

Valkoisen kirjeen mukaan tiimi-, neuvonantaja- ja säätiötunnukset on lukittu vähintään vuodeksi.

Varojen käyttö

Kerätyt varat jaetaan seuraaville aloille

 • 45% kehittäjätiimille
 • 20% markkinointitoimiin, mukaan lukien kumppanuudet, tietoisuus ja markkinoille menemisstrategia
 • 5% lakiin ja kirjanpitoon
 • 30% likviditeetin toimittamiseksi pörsseille

Polkastarten perustanalyysitarkistusr

Projektin perusteet

Polkastarter-projekti tarjoaa hyödyllisen tekijän useiden protokollien integroimiseksi ja vuorovaikutukseen. DeFi: n ja kryptovaluuttaekosysteemin suosion jälkeen erilaiset projektit on rakennettu eri lohkoketjuihin, jotka kattavat useita käyttötapauksia. Esimerkiksi jopa DeFi-ekosysteemissä yksi käyttäjä voi käyttää monenlaisia ​​lainoja, lainoja ja stablecoinia. Siksi yksi käyttäjä on vuorovaikutuksessa useiden protokollien kanssa, jotka on kehitetty eri lohkoketjuissa. Polkastarter tarjoaa yhden alustan, joka mahdollistaa yhteentoimivuuden näiden lohkoketjuekosysteemien välillä. Ketjun ylittävien tunnustenvaihtojen avulla käyttäjät voivat muuntaa hetkeksi yhdestä tunnuksesta toiseen. Lisäksi Polkadot-verkon avulla käyttäjät voivat osallistua nopeammin tapahtumien käsittelyyn. 

Joukkue

Projektista puuttuu riittävät tiedot tiimin jäsenistä. Tällä hetkellä sen verkkosivustolla on vain kaksi perustajien nimeä. Kehittäjistä, markkinointipäästä, lakipäälliköstä ja muista projektin osastoista ei ole tietoja. Perustajien lisäksi Polkastarter-projekti mainitsee projektissaan kaksi neuvonantajaa. 

Polkastarter-tiimi

Vaikka LinkedIn-profiilit tarjoavat tietoja perustajista, sen verkkosivusto ei sisällä tietoja heidän asiaankuuluvasta kokemuksestaan. Lisätutkimukset viittaavat myös siihen, että vaikka perustajilla on kokemusta erilaisista projekteista, se ei välttämättä kuulu kryptovaluutan verkkotunnukseen. 

Tiekartta

Polkastarterin valkoisessa paperissa on yksityiskohtaiset tiedot yksityiskohtaisesta etenemissuunnitelmasta, joka on määritelty vuoden 2021 viimeiseen neljännekseen asti. Vuoden 2020 viimeinen neljännes sisältää ominaisuuksia, kuten luvaton listaus, yksityiset uima-altaat, tunnuskoodit ja roskapostin estämisen vuoden 2020 viimeiselle neljännekselle. dynaamisen koronvaihtosopimuksen ja suljetun huutokaupan ominaisuudet vuodelle 2021. 

Onko Polkastarter huijaus?

Ei. Yksityiskohtainen analyysi ei viittaa siihen, että projekti olisi huijaus. Sillä on laaja suunnitelma ja huolellinen tutkimus, joka näkyy sen etenemissuunnitelmasta. Se tarjoaa myös ainutlaatuisia ominaisuuksia DEX-ekosysteemissään, joka täyttää lähitulevaisuuden tarpeet. 

Projektia on kuitenkin päivitettävä ja annettava lisätietoja tiimin jäsenistä. Myös perustajien kokemuksen puute kryptovaluuttahankkeissa aiheuttaa huolta. Lisäksi projekti on vielä kehitysvaiheessa. Projektin suorituskyvyn ja ominaisuuksien analysointi lähikuukausina antaa lisätietoja siitä, miten Polkastarter kestää lausuntonsa. Lisäksi sen verkkosivustolla tai ulkoisissa lähteissä ei mainita palveluntarjoajien tarkastamia yksityiskohtia älykkäästä sopimuksestaan. 

Onko Polkastarterin käytössä riskejä?

Joo. Kuten kaikilla muilla ekosysteemin DeFi-projekteilla, Polkastarterilla on myös omat riskinsä ja haasteensa. Yksi riskeistä sisältää sen älykkään sopimuskoodin hyödyntämisen. Hyökkääjä tai hakkeri voi manipuloida Polkastarterin älykästä sopimuskoodia epärehellisen toiminnan harjoittamiseksi. Tällä voi olla kielteinen vaikutus sen tunnukseen POLS ja koko projektiin. On tärkeää, että älykäs sopimuskoodi tarkastetaan asianmukaisesti, jotta mahdolliset aukot löydetään etukäteen. 

** Keskimääräinen arvio: 8/10

Polkastarter-luokitus

Johtopäätös

Yksi äskettäin käynnistetyn Polkadot-verkon ensimmäisistä hankkeista Polkastarter sisältää lähitulevaisuuden tarpeita vastaavien perustietojen tallentamisen. Sillä on myös yksityiskohtainen tiekartta ja myöhemmät toimet suunnitelmiensa toteuttamiseksi. Kun eri verkoissa kehitetään yhä enemmän blockchain-sovelluksia, Polkastarter näyttää varmasti tietä alustalle, joka integroi useita projekteja.

Polkastarterilla on kuitenkin pitkä tie kuljettavana. Suurin osa sen suunnitelmista on vielä kehitysvaiheessa, ja niitä ei ole vielä pantu täytäntöön kentällä. Mutta tämä DeFi-projekti on varmasti yksi alustoista, joita etsitään tulevina vuosina. 

Polkastarterin avainkysymykset, vastattu.

Mistä löydän Polkastarterin valkoisen paperin?

Polkastarterin julkaisu on saatavana sen verkkosivustolta. Voit myös napsauttaa tätä linkki päästä suoraan sen paperiin. 

Missä vaihtoissa projekti on lueteltu?

Sen tunnusta POLS pääsee ETH: n ja USDT: n kautta Uniswapista, Gateista, MXC: stä, Poloneixista ja Bilaxysta.. 

Mikä on projektin yhteisötilasto?

Lokakuusta 2020 lähtien Polkastarterilla on neljä sosiaalisen median kanavaa. Tämä sisältää Medium, Telegram, Twitter ja LinkedIn. 

Onko kilpailijoita Polkastarter-hankkeesta?

Joo. On parhaillaan kehitteillä olevia hankkeita, jotka keskittyvät blockchain-protokollien yhteentoimivuuteen. Yksi niistä on Alpha Finance. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me