ZeroSwap seuraavan sukupolven moniketjuinen DEX-aggregaattori

Tässä artikkelissa tutkitaan ZeroSwap for DeFi -ominaisuuksia ja määritetään niiden arvoarvo.

DEX ja sen nykyinen tila

Pörssit ovat yksi lohkoketjun ja salausekosysteemin ydinosista. Keskitetyt vaihdot (CEX), kuten Binance ja Kraken, ovat auttaneet helpottamaan salauksen käyttöönottoa parin viime vuoden aikana, vaikkakin muutamalla keskittämiseen liittyvällä kysymyksellä.

Tällä hetkellä hajautettujen ratkaisujen tarve ei ole koskaan ollut kysyntää. Olemme käännekohdassa, jossa käyttäjät ovat jäljessä sensuurin ja keskittämisen kahleista – kannattaen hajautettuja vaihtoehtoja, kuten AMM: ää, ja muita DEX-ratkaisuja. Hajautetut pörssit (DEX) ovat avainasemassa. Vaikka CEX: isillä on edelleen etusija sellaisilla aloilla kuin likviditeetti, fiat-rampit ja alhaisemmat palkkiot. Eri suurten salaustietolähteiden läpi käyminen paljastaa, että DEX: t ovat kiinni ja kypsyvät nopeasti. 

Tiedot osoittavat, että DEX: n kuukausittainen kauppavolyymi oli korkeimmillaan 12 miljardia dollaria, ja noin 4 miljardia dollaria käsiteltiin vuonna 2020. DEX: n ja CEX: n tokenien vuotuiset tuotot ovat 241-44%. 

Tämä osoittaa, että salauksen mukautustrendi siirtyy CEX: stä DEX: ään. Tämä johtuu pääasiassa DeFin noususta kuumana haarana, joka kasvoi 300% ja 200% vuosi vuodelta vuosina 2019 ja 2020. Tällä hetkellä yli 9 miljardia dollaria kokonaisarvosta on lukittu DeFi: ssä. DeFi: n eksponentiaalinen kasvu perustuu lähinnä DEXeihin ja DEX-aggregaattoreihin. 

DEXien pääsy DeFiin on kuitenkin rajallinen lukuisien haasteiden takia, kuten – 

 • Tunnuksen likviditeetti on hajanaista useiden DEX-protokollien ja -palvelujen keskellä
 • Ketjutapahtumiin liittyvät pakolliset korkeat kaasukustannukset
 • Kaupan palkkiot
 • Tehokkaiden markkinatakausmekanismien puuttuminen
 • Alikäyttöliittymät

On olemassa muutama projekti, kuten Uniswap, KyberSwap ja ParaSwap, jotka yrittävät ratkaista tämän ongelman. Mutta he ovat saavuttaneet vaihtelevaa menestystä.

Anna ZeroSwap

ZeroSwap käsittelee näitä tarkkoja asioita. Sen tarkoituksena on tehdä kaupankäynti erittäin helpoksi muulle kuin tekniselle käyttäjälle ja tuo esiin uusia ratkaisuja, jotka auttavat DEXejä useilla alueilla; vahvistamalla siten DeFi-runkoa – todellisen hajauttamisen hengessä. 

ZeroSwap on moniketjuinen kauppaprotokolla, joka tukee neljää apuohjelmaa –

 • DEX-yhteenveto – Tämä mahdollistaa salausresurssien luotettavan vaihdon eri tason 1 ratkaisujen välillä. ZeroSwap käyttää todella moniketjuista arkkitehtuuria, joka tukee alun perin Ethereum- ja Binance-älyketjuja ja tukee vähitellen useampia ketjuja ajan mittaan ja ratkaisee siten likviditeetin pirstoutumisen eri ketjuissa.

 • Likviditeetin kaivostoiminta – Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden yhdistää merkkejä likviditeettirahoitusta varten eri DEX-laitteissa ZeroSwapin kautta. Käyttäjiä kannustetaan palkinnoilla yhdistettyjen rahakkeiden määrän perusteella.

  Likviditeetin louhinta on merkittävä tekijä DeFi: n kasvulle, joka on vastuussa Ethereumin DeFi-liikenteen ajamisesta.

 • Market Making -sarja – Market-making-paketti antaa todellisen ketjukaupan ZeroSwap SDK: n kautta. SDK voidaan integroida helposti käyttäjien nykyisiin työnkulkuihin.

 • DEX-tunnuksen tarjoaminen (DTO) – DEX-tunnusten tarjoamisalusta on alusta osallistumiseen ZeroSwap-palvelussa tarjottuihin alkuisiin tunnuksiin. Käyttäjät voivat ostaa rahakkeita, ja se tarjoaa heille oikeudenmukaisen mahdollisuuden osallistua alkutarjontaan toisin kuin tällä hetkellä Uniswapissa, jossa ei-tekninen kauppias vastustaa backendin botteja. ZeroSwapilla on algoritmi, joka toimii alleviivatun tämän hallitsemiseksi.

ominaisuudet 

Kaikilla apuohjelmillaan yhdistettynä ZeroSwap tuo esiin seuraavat ominaisuudet:

 • Kaasuttomat liiketoimet – ZeroSwap hyödyntää transaktiomaksujen louhintaa tarjotakseen kaasutonta liiketointa kaikille ketjun kaupoille ja likviditeetin lisäyksille tai poistamisille.

 • Zero-Fee – Likviditeetin lisääminen tai poistaminen ja kaupankäynti houkuttelee täysin nolla maksua.

  Palkinnot – Käyttäjät ansaitsevat etuja ketjun kaupoista, likviditeetin louhinnasta ja kun ne tarjoavat likviditeettiä.

 • DEX-yhteenveto – Se tarjoaa yhteenlasketun likviditeetin kaikista olemassa olevista protokollista parhaan markkinamerkkikoron tarjoamiseksi.

 • Hallinto – ZeroSwap käyttää ajan muuttuvaa hallintamekanismia, joka tuo yksimielisyyden protokollan hallintaan.

 • Kehittäjäystävällinen – ZeroSwap-protokolla on täysin teknisesti yhteensopiva, kehittäjäystävällinen, jolloin käyttäjät voivat rakentaa työnkulkuja saumattomasti..

ZEE-tunnus

ZeroSwap-tunnuksen tunnusta kutsutaan ZEE. Se palvelee erilaisia ​​hyödyllisyystarkoituksia, kuten mahdollistavat kaasuttomat liiketoimet ja valtuuttavat likviditeettikaivostyöläisiä ja kauppiaita.

ZEE-tunnus kannustaa kauppaa osallistujia ketjukauppaan ja likviditeetin louhintaan. Jokaisen kaupan aikana protokolla täydentää osan tunnuspalkinnoista välittäjälle kaasun rahoittamiseksi. Näin se tekee ZeroSwap-protokollasta itsekestävän.

ZEE: n kokonaistoimitus on 100 miljoonaa, ja alkuperäisessä kiertotarjonnassa on 22 miljoonaa. Loput jaetaan yksityisen myynnin ja siemenkierrosten kautta.

Kuinka ZeroSwap on parempi kuin Uniswap?

Nyt kun ZeroSwap-tarjouksen ominaisuudet ovat selkeät, on aika tehdä vertailu suosittuun Uniswapiin.

 • Useimmat projektit, kuten 1 tuuma ja Uniswap, yrittävät ratkaista likviditeettiongelman. Kaikista näistä protokollista on myös maksu. ZeroSwap yrittää ratkaista kaasumaksuongelman. Siksi kaikki nämä projektit voivat olla rinnakkain ZeroSwapin kanssa, koska se on aggregaattori, joka tarjoaa nollapalkkioita ja ilman kaasua tapahtumia.
 • Uniswap veloittaa 0,30 prosentin kauppamaksun, mikä on hieman yli maailmanlaajuisen teollisuuden keskimääräisen noin 0,25 prosentin keskiarvon. ZeroSwap ei veloita tällaista maksua.
 • Pelkkä Ether to DAI -symbolinvaihto Uniswapissa vaatii huikeat 55 dollarin kaasumaksut. ZeroSwap lupaa puhtaat kaasuton liiketoimet yllä kuvatulla transaktiomaksulouhinnalla relay-mallilla.
 • Uniswap tukee vain Ethereum-lohkoketjua, kun taas ZeroSwap on moniketjuinen protokolla, joka tukee erilaisia ​​ketjuja, mukaan lukien Ethereum Binance Smart Chain, ja muita. Tämä avaa mahdollisuuksia likviditeettiin ja altistumiseen eri omaisuuserille eri kerroksen 1 alustoilla
 • ZeroSwap tarjoaa likviditeetin louhintaa resurssien yhdistämiseksi ja siitä ansaitsemiseksi. Uniswapilla ei tähän mennessä ollut sellaista, mutta STP-verkko tarjoaa STPT-tunnuksensa Uniswapin likviditeetin louhintaohjelman kautta Uniswap-versiossa 2.

Verrattuna Uniswapin nykyiseen versioon ZeroSwapin suurimpiin eroihin kuuluvat nollakuljetuskustannukset, pääsy useisiin ketjuihin ja hieman lähellä CEX-tason vaihtokokemusta rajoitetilauksilla ketjun kaupoilla, jotka käyttävät erilaisia ​​DEX-protokollia.

ZeroSwap vs. muut

Uniswap ylitti äskettäin keskitetyn ikäisensä, Coinbasen, päivittäisen kaupan määrän – 426 miljoonaa dollaria Coinbasen 348 miljoonaan dollariin, joka kirjattiin 30. elokuuta 2020. Tämä osoittaa käyttäjien siirtyvän kohti DEX-järjestelmiä. Silti Uniswap on vain yhden ketjun DEX-palvelu.

Heinäkuun lopun kysely paljastaa, että DEX-aggregaattoreiden osuus oli noin 20% kaikista DEX-ryhmistä. Tämä osoittaa selvästi ZeroSwap-potentiaalin, joka tarjoaa todellisen DEX-aggregaattorijärjestelmän ketjun kaupassa.

ZeroSwapilla on paljon enemmän toimintoja kuin muilla swap-yhteensopivilla DEX-palveluilla, kuten KyberSwap, ParaSwap tai 1inch – 

 • Kenelläkään niistä ei ole moniketjuista arkkitehtuuria. Yhden ketjun perustaminen rajoittaa sen maksuvalmiutta.

 • Kukaan heistä ei tarjoa kaasutonta liiketointa.

 • Vaikka 1 tuumaa ja Paraswapia ei veloiteta kauppamaksuista, Uniswap ja KyberSwap maksavat.

 • Uniswapia estämättä mikään ei tarjoa likviditeetin louhintaa.

 • Kukaan ei tarjoa hallintotapoja, paitsi KyberSwap. 

Tiimi

 • Chandrashekar Ramu, toimitusjohtaja & Perustaja – Yli 6 vuoden kokemus salaustoiminnasta, arbitraasista ja algoritmisesta kaupankäynnistä. DeFi-evankelista, jolla on syvällinen käsitys DEX: stä botti-kaupankäyntikokemuksensa kautta.

 • Aayushi Jain, toimitusjohtaja & Perustaja –  Yli 4 vuotta blockchain-tilassa hänen kokemuksensa on ollut tuotehallinnassa ja asiakassuhteiden rakentamisessa. Auttaa muokkaamaan erilaisia ​​tuotteita, mukaan lukien Frontier ensimmäisinä päivinä.
 • Puneet Bagewadi, teknologiajohtaja & Perustaja – Hänellä on yli 10 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä. Puneet on täyden pinon kehittäjä, joka on kehittänyt blockchain-ohjelmiston Visa Inc. Ex- Mobstackille ja Wiproille.

Johtopäätös

ZeroSwap on sijoittunut ainutlaatuisesti, koska yksikään sen potentiaalisista kilpailijoista ei tarjoa sitä, mitä se tuo markkinoille. Tämä luo valtavan arvon, joka on todennäköisesti pelinvaihtaja DeFi-tilassa.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me