AvaTrade-arvostelu

Kryptot

Lisätiedot

 • BTCUSD: 1%; EURUSD: .00015; GBPUSD: .0002; KULTA: .5; ÖLJY: 0,03 Kauppamaksut
 • CFD-marginaali
 • [email protected] Sähköposti

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, Paypal, Neteller, Skrill

Valuutat

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD

Vipu

 • 20: 1 Crypto, 200: 1 Mainstream Instruments

Plussat

 • Kätevä CFD-välitys fiat-haltijoille, jotka etsivät kryptoja
 • Kuusi erilaista kryptovaluutta-sopimusta, jotka ovat kaupankäynnin kohteena
 • Yöpymismaksut suhteellisen alhaiset

Haittoja

 • Ei hyväksy Yhdysvaltain liikennettä.
 • Kiinteät levitysmäärät hieman korkeat.

AvaTrade – Viisi erilaista salausvaluuttaa, joiden vivut ovat jopa 20: 1

AvaTrade tarjoaa bitcoinin, ethereumin, litecoinin, ripplein ja dashin marginaalikaupan MetaTrader 4: llä tai omalla omalla alustallaan. Vakuusvaatimukset ovat markkinoiden alhaisimpia, joten jos etsit välittäjää, joka tarjoaa mahdollisuuden suuriin tehtäviin suhteellisen alhaisin kustannuksin, katso Avaa.

Heidän leviämisensä voivat nousta hiukan korkeaksi, mutta swap-korot – niiden korko yön yli -positioihin – ovat suhteellisen alhaisia, ja lainaustoimintaan käytettävissä olevien kryptojen valikoima on markkinoiden paras. Tarjolla on myös tervetuliaisbonus, joka voi saada kauppiaita jopa 10 000 dollariin ilmaiseksi – ja vaikka se ei ole helpoin selvittää, bonus ei sisällä pieniä painoksia, jotka vaikuttavat kykyyn tallettaa, nostaa tai käydä kauppaa kuten haluat. Joten kaikki on ylösalaisin.

Tilin avaaminen

Voit avata esittelytilin, jonka avulla uudet asiakkaat voivat 21 päivän ajan pelata 100 000 dollarin virtuaalirahalla tottuakseen alustaan. Demotilin avaamiseen tarvitaan vain sähköposti ja salasana. Jotta voit aloittaa cryptocurrency -kaupan avatradella oikealla rahalla, sinun on annettava joitain henkilötietoja ja hahmoteltava kaupankäyntikokemuksesi. Kun sinulta kysytään haluamallesi kaupankäyntialustalle, valitse joko AvaTradeAct tai MT4 -alusta, ne tarjoavat kaksi salausta. Voit helposti avata useita alustatilejä rekisteröinnin jälkeen, joten tämä ei ole kriittistä.

Seuraavaksi kerro taustatietosi taloudestasi, ammatistasi ja julista, ettet ole Yhdysvaltain kansalainen (oletko Yhdysvaltain kansalainen? Evolve.Markets on paras veto bitcoin-CFD: siisi, ja 1broker on sinun paikkasi, jos haluat käydä kauppaa mainstream instrumentit bitcoinilla).

Tallettaminen ja nostaminen

Sitten sinulle annetaan käyttäjätunnuksesi ja heidät talletetaan, mikä voidaan tehdä viisumilla tai mastercardilla tai pankkisiirrolla. Sinun on ladattava virallinen henkilötodistus ja yleishyödyllinen lasku avataksesi luottokortin talletusvaihtoehdon, epäilemättä suojataksesi takaisinperinnältä. Minimitalletus on 100 € £ luotto- tai maksukortilta, kun taas pankkisiirrot voidaan suorittaa 500 dollaria.

AVATraden tervetuliaisbonus

Ava houkuttelee uusia käyttäjiä ottamaan askeleen ja vetämään sinne luottokortteja, joiden bonus on 20% talletussummasta. Bonus on voimassa talletuksille, jotka ovat yli 200 dollaria, ja se on rajoitettu yhteensä 10000 dollariin. Bonuksen lunastamiseksi käyttäjien on kerättävä 10000 dollaria jokaisesta 1 dollarin bonuksesta – tai 10 dollaria eräkauppaa kohden – mikä on mittava summa, mutta koska monet käyttäjät työskentelevät 200: 1-vipuilla, se ei ole niin hallitsematon kuin se saattaa ilmestyä ensin. Valitettavasti joukossamme oleville kryptovaluutta-harrastajille, rajoitettu 20: 1-vipuun, tämä mäki voi olla hieman vaikea kiivetä.

Riippumatta, se on ilmaista rahaa. Talletussummat ja tuotot voidaan nostaa bonustilasta riippumatta, joten kaikki on päinvastaista, jos onnistut täyttämään liikevaihtovaatimukset.

Protip – Koska bonus on kaikki tai ei mitään, saattaa olla syytä sormella ilmoittaa ennustettu liikevaihto seuraavan 12 kuukauden aikana, määrittää selvitettävän bonuksen määrä ja tehdä sitten ensimmäinen talletuksesi vastaavasti. Myöhempien talletusten liikevaihto lasketaan kierrätysvaatimukseen, joten tämä voi olla paras mahdollisuus maksimoida bonuspääoma.

Kryptovaluuttakauppa AvaTradella

AvaTrade tarjoaa useita eri alustoja, ja sinulla voi olla lukuisia demo- tai oikeita tilejä. Jokaisella kauppatilillä on liitetty käyttäjätunnus, joka löytyy Oma tili -sivulta, ja pääsalasanasi on sama kaikilla alustatileillä..

Jos haluat käydä kauppaa verkkopohjaisesti, AvatradeACT on ratkaisusi. Kaksi alustaa on ladattavissa, AvaTrader ja MetaTrader 4. Tarkastelemme alla olevaa AvaTrade ACT -ohjelmaa.

Salaus CFD: t AvaTradeACT-alustalla

Voit mukauttaa AvaTrader-alustaa salauksen valuutanvaihtoon napsauttamalla sivun yläosassa olevassa navigointipaneelissa olevaa “instrumenttiluetteloa”, korostamalla valitsemasi salaukset ja napsauttamalla “tilaa”. Tämä lisää ne kaikki näytön vasemmassa reunassa olevaan kauppakorkotaulukkoon, selaa alaspäin nähdäksesi. Napsauta instrumenttia hiiren kakkospainikkeella saadaksesi kaavionäkymän keskinäytön sekä avataksesi kaupan lipun napsauttamalla “Individual deal rate window”. Napsauta sitten osta tai myy.

kaupan liukastuminen

Kaupan määrät määritetään bitcoinissa eikä erissä, joten jos ostat määrän 1, saat yhden bitcoinin. Elinkeinonharjoittajan vaihteluvaihtoehdon avulla voit asettaa siementen määrän kumpaankin suuntaan, johon olet valmis ottamaan kantasi; Tämä on hyödyllistä nopeasti muuttuvilla markkinoilla, joilla toteutus saattaa olla hieman myöhässä. Napsauta “määritä ennalta määritetty pysäytys / menetys” asettaaksesi pysähdys-, voitto- tai peruspysäytysohjeet. Tämä voidaan tehdä myös sen jälkeen, kun kauppa on toteutettu alla olevasta avoimien positioiden yhteenvedosta.

Ostimme yhden bitcoinin hintaan 2333,95, ja p / l on – 20,16 dollaria, joka levisi tilauksen aikaan. Älä pelkää P / L-linjaa, joka heijastuu sipuleihin, jolloin jokainen pip on yhtä suuri kuin penniäkään. Napsauta tilitiedot-välilehteä tarkistaaksesi koko salkun kunnon.

Pelaamme täällä demotilillä, joten tilillä on noin 100 000 dollaria. Käytetty marginaali on vain 116,67 dollaria eli täsmälleen 5% juuri avatusta positiosta.

Oman pääoman prosenttiosuus näyttää tilisi oman pääoman tämänhetkisen tilanteen suhteessa marginaalipyyntöön. Suurin osa ihmisistä ei avaa positiota käyttämällä 116 dollarin marginaalia 100 000 dollarin tilillä, joten oman pääoman prosenttiosuus olisi melko vähän alle 85 500% korkomarginaalin yläpuolella. Myös AvaTrader ja MetaTrader suorittavat marginaalikutsun, kun tilin koko pääoma – saldo plus p / l – saavuttaa 10% usd-marginaalin määrästä. Tässä tapauksessa 11,60 dollaria.

Marginauspyynnön yhteydessä AvaTrade ACT selvittää kaikki sijaintisi; MT4 sulkee ensin suurimman häviävän aseman ja jatkaa, kunnes tilisi oma pääoma on vähintään 10% käytetystä marginaalista. Tarkista alla olevat vipuvaikutus ja marginaalit salauksella.

LeverageMargin
Bitcoin 20: 1 5%
Ethereum 10: 1 10%
Litecoin 5: 1 20%
Ripple 5: 1 20%
Viiva 5: 1 20%

Ajatuksia laiturilla

Joten mitkä ovat mahdollisia etuja AvaTrade-alustan käyttämiselle MT4: n kanssa kryptovaluuttakaupassa?

Ainoa todellinen etu, jonka näemme Avatraden käytössä, on heidän täydentävä tarjouksensa signaalintarjoajista Zulutrade ja Mirrortrader. Jos olet kiinnostunut seuraamaan tiettyjä signaalintarjoajia näiden kahden alustan kautta tai jopa automatisoimaan kaupankäyntiä, nämä saattavat kiinnostaa.

MT4 tarjoaa kuitenkin paljon paremman viikonlopun kaupankäyntitoiminnon. Vaikka kryptovaluuttakauppa on rajoitettua molemmilla alustoilla viikonloppuisin, MT4 antaa kauppiaille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa olemassa olevien avoimien positioiden kanssa yksinkertaisesti kieltämällä uusien avaaminen; Ava ei salli mitään vuorovaikutusta avoimien positioiden kanssa, eli ainoa vaihtoehto huonoilla markkinoilla on ylläpitää marginaalivaatimuksia. Siksi on todennäköisesti parasta sulkea AvaTrade-positiot perjantaina ennen kaupankäynnin päättymistä.

Suosit todennäköisesti myös metatraderin käyttöliittymää (ja logiikkaa hieman vaikeammalla Avatradella – (selitä kuinka marginaali-asia on outoa). Niin pitkä tarina lyhyt: Jos tulet tähän ensimmäistä kertaa ja sinulla ei ole omaa erityistä syytä käyttää AvaTradea, suosittelemme kauppaa Avatraden kanssa MT4: n kautta.

Palkkiotaulukko – Palkkiot ovat jatkuvasti MetaTraderin ja AvaTradeACTin välillä

Levitä (vähintään) Vaihda LongSwaps Short
Bitcoin 20 dollaria -0,0556% -0,0417%
Ethereum 3 dollaria -0,0556% -0,0417%
Litecoin 0,50 dollaria -0,0556% -0,0417%
Ripple 0,0030 dollaria -0,0556% -0,0417%
Viiva 2,50 dollaria -0,0556% -0,0417%

Huomaa, että vähimmäisero on myös todennäköisin.

Matkapuhelin

Android- ja iOS-sovellukset ovat saatavana sekä MT4: lle että AvaTrade ACT: lle, kaikilla toiminnoilla.

Voi etsiä muualta, jos:

Voit saada kätesi todelliseen bitcoiniin.

Bitcoin-omistajilla on kaupankäyntivaihtoehtojen maailma pienillä salauksen sormenpäillä. Bitmex on vain bitcoinilla toimiva futuuri- ja spot-johdannaispörssi, joka tarjoaa alhaisia ​​palkkioita, valtavaa likviditeettiä ja avoimen hintaindeksin. Tarjolla on paljon vaihtoehtoja – tutustu parhaisiin bitcoin-johdannaisalustoihin tehdäksesi hieman hintavertailua.

Bottom Line

AvaTrade on luotettava välittäjä, jolla on yli vuosikymmenen kokemus markkinoista. Yleisesti ottaen kauppiailla on Avan kanssa yksi haara niiden levinneisyydestä, joka on hieman keskimääräistä korkeampi Forex-markkinoilla; koska se koskee kryptovaluuttoja, tämä ero ei ole niin selvä. Lisäksi heidän salausvaihtosuhteensa ovat alhaisimpia siellä, minkä pitäisi kompensoida.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me