BitBuy.ca anmeldelse

Cryptos

Yderligere information

Målgruppe

  • Canada

Depositum

  • Bank Wire, Bank Draft, interac, Flexepin

Valutaer

  • CAD

Fordele

  • Konkurrencedygtige priser
  • Lokale indbetalingsmuligheder
  • Hurtig kontobekræftelse

Ulemper

  • Tilbagetrækningsgebyrer lidt høje

Bitbuy ejes og drives af Torontos helt egen First Ledger Corporation, en gruppe dedikeret til ikke kun at tilbyde en detailbørsplatform, men også et OTC-skrivebord til større forhandlere og en handelsløsning til lokale canadiske virksomheder. Denne gennemgang begrænser sig til detailbørsplatformen, der udmærker sig på nogle få områder – prissætningen er konkurrencedygtig med enhver anden canadisk børs, og handelsgebyrerne er lave. Udviklet af og for canadiere, er alle de lokale indbetalingsmuligheder tilgængelige, og kunderne understøttes af et hold baseret i Toronto.

Med bitcoin-, litecoin-, ethereum- og bcash-markeder er Bitbuy et fantastisk sted for den afslappede canadiske bitcoin- og kryptotrader, som en sikker og intuitiv platform med fremragende support.

Kom godt i gang

Brugere har mulighed for at tilmelde sig ved hjælp af facebook eller google plus detaljer. Vi foretrækker bare at gennemgå standardregistreringsprocessen – vi vil hellere ikke lade facebook vide, at vi bruger en bitcoin-udveksling af de åbenlyse grunde.

Nu er det tid til at konfigurere din tofaktorautentificering. Du bliver nødt til at oprette tofaktorautentificering med dit canadiske telefonnummer. Hvis du af en eller anden grund er uden din telefon, skal du kontakte support og måske frakoble de to-faktor.

Du bliver omdirigeret til indstillingsskærmen, hvor du muligvis kan gennemføre din registrering. Indtast biodetaljerne, vist nedenfor.

Upload dit canadiske regerings-id, en selfie med det nævnte id og et adressebekræftelsesdokument, som en hjælpefaktura, der viser dit fulde navn og adresse. Standard ting.

Hvis du trykker på knappen “Anmod om bekræftelse”, udløses processen. Automatisk verifikation via Trulioo er beregnet til at give de fleste canadiske beboere hurtig adgang.

Deponering og tilbagetrækning

Godt, nu er du bekræftet og kan foretage et depositum. Du kan se nedenunder deres indbetalingsmuligheder samt vigtige statistikker som gebyrer og hvor lang tid det tager for dit indskud at ramme.

Du kan også deponere btc, ltc, eth og bch, hvis du vil, selvom dette er en manuel proces, der indebærer anmodning om en adresse fra supporten, som vil blive leveret via e-mail. Når du har finansieret adressen, vises beløbet i din bitbuy-tegnebog, og det kan handles, sælges eller trækkes tilbage som normalt direkte fra platformen.

Se nedenfor fortrydelsesmetoder og gebyrer.

Bitbuy Cryptocurrency-platformen

Bitbuy giver en canadisk kryptosamfund en sikker, pålidelig, praktisk og kunde-første platform. Tjek nedenstående handelsgrænseflade, som er intuitiv nok til brug for selv de mest uerfarne bitcoinere.

Du kan følge bitbuy-prishandling på diagrammet, der findes på instrumentbrættet. Dette betyder, at du kan forvente at modtage den bedste CAD-prisfastsættelse på markedet eller tæt nok på den til at handle trygt uden at bekymre dig om, at du bliver skaftet.

Se nedenfor gebyrerne for deres mæglertjeneste, også kaldet Express Trades:

CAD-parKøb Sælg
BTC .75% .5%
ETH .75% .5%
XRP .75% .5%
LTC .75% .5%
BCH .75% .5%

Hvis du handler på børsen, modtager du meget forbedrede pro-handelskurser:

Handel med PairMakerTaker
BTC / CAD .16% .26%
ETH / BTC .16% .26%
XRP / BTC .16% .26%
BTC / BCH .16% .26%
BTC / LTC .16% .26%
ETH / CAD .16% .26%
XRP / CAD .16% .26%
LTC / CAD .16% .26%
BCH / CAD .16% .26%

Men hvis du forventer at købe en god del mønter, $ 5.000 og derover, skal du åbne din konto, skrive til [email protected] med emnet ‘Premium Request’ og bede dem om en smule rabat. Fortæl dem, at bitreview sendt dig, kan hjælpe!

Ud over potentialet for lavere gebyrer har premium-kunder adgang til bitbuy-mæglere, der hjælper med at købe og sælge logistik og besvare eventuelle spørgsmål. Der er ofte eksklusive tilbud til premium-kundekreds, hvilket gør programmet værd at tjekke ud.

Support

Premiumagenterne adskiller os pænt til den generelle bitbuy-support, som uden tvivl er den bedste af enhver kryptoplatform i Canada, og hoved og skuldre over de forsømte kryptomasser, der har den ulykke at kræve service fra de amerikanske børser. Mens afhængigheden af ​​e-mail for ting som at få en ikke-btc-adresse måske er lidt frustrerende, viser det også det aktive supportnetværk hos bitbuy! Og aktive er de med et kyndigt og venligt personale til rådighed til hurtigt at hjælpe i canadiske handelstider. Vi er generelt stoppet med at fremhæve support i vores anmeldelser, medmindre det er særlig godt eller forfærdeligt – så bitbuy-support er stærk og værd at nævne.

Mobil

Bitbuy er designet til at være ret venlig på mobil, og alle kontofunktioner kan bruges lige så let på din mobile enhed som fra et skrivebord.

Bundlinie

OK, så moralsk i gennemgangen – bitbuy er en sikker og nem at bruge kryptoplatform med god prisfastsættelse og kvalitet, opmærksom support. Hvis der var et problem, ville det være, at CAD-tilbagetrækningsgebyrer er lidt højere end konkurrencen, men hvis du køber for at holde, er bitbuy et topprodukt på markedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me