CryptoFacilities Review

Kryptot

Lisätiedot

 • Valmistaja: 0; Takaaja: niinkin alhainen kuin 0008 kaupankäyntimaksua
 • Futuurit, spot-marginaalin kauppa
 • [email protected] Sähköposti

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Tallettaa

 • Vain salaus

Valuutat

 • Vain salaus

Vipu

 • Jopa 50: 1

Plussat

 • Ainoa FCA: n hyväksymä bitcoin-futuurikauppapaikka, jolla on vakuutettuja talletuksia.
 • Alhaiset palkkiot
 • Vaihda Ripple-, Ethereum- ja Bitcoin-johdannaisia ​​jopa 50: 1.

Haittoja

 • Volyymi ei ole vielä vakavan kaupankäynnin kohteena.
 • KYC on paljon enemmän mukana kuin vaihtoehtoiset vain salausalustat.

Cryptofacilities Bitcoin ja Ripple Futures Trading Platform

Cryptofacilities on FCA: n sääntelemä johdannaispörssi, joka toimii Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Koko pörssi toimii Ripplellä ja Bitcoinilla, sekä sallittujen talletusten että kaupan vakuuksien suhteen. Nyt on kuusi erilaista instrumenttia, bitcoin-usd-tulevaisuus, ethereum-usd-tulevaisuus, bitcoin-usd-turbo, joka tarjoaa 50X-vipuvaikutuksen, ripple-usd-tulevaisuuden, ripple-bitcoin-tulevaisuuden ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä litecoin-sopimuksen. Jokaisessa näistä instrumenttityypeistä on useita sopimuspituuksia.

Salauslaitoksilla on alhaiset palkkiot ja se on vain kourallinen bitcoin-futuurikauppaa. Cryptofacilities on äskettäin sitoutunut Akuna Capitaliin tarjoamaan likviditeettiä, jota tarvitaan sopimusten maksamiseen.

Päästä alkuun

Tilin avaaminen salaustekniikoilla on mikrokosmos suuremmasta sodankäynnistä salauksen ja yleisen rahoituksen välillä. Kaikki kaupankäynnit ovat vakuudellisia Bitcoinissa tai Ripplessä, joten teoriassa välittömän rekisteröinnin ja talletuksen tulisi olla suoritettavissa a la BitMEX; toisaalta sinulla on cryptofacilities-lupa tarjota säänneltyjä palveluita ja tuotteita Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authorityn alaisuudessa..

FCA vaatii vähimmäisvaatimuksia valtuutettujen myyjien keskuudessa kuluttajien suojelemiseksi, ja monet löytävät mukavuuden näistä suojauksista. KYC-vaatimukset sammuttavat toiset kokonaan – tälle jälkimmäiselle ryhmälle suosittelemme bitMEXiä. Riippumatta taipumuksestasi, salaustoiminnot ovat lakisääteisen asemansa ja turvatoimiensa ansiosta vakuuttaneet kaiken lompakossaan pidetyn bitcoinin USD-arvon.

Cryptocurrency Futures at Cryptofacilities

Cryptofacilities rajoittaa futuurisopimukset neljään erityyppiseen sopimukseen, jotka on lueteltu alla. Erityisen huomionarvoinen on hintataulukko, joka on markkinoiden alin. Huomattavaa on myös rahoitusmaksun tai swap-koron puuttuminen. Joten kyllä, sinun on käytävä läpi KYC, mutta tunnelin toisessa päässä on markkinoiden kilpailukykyisin hinnoiteltu salaus-futuurialusta.

F-XBT: USDT-XBT: USD (Turbo) F-XRP: USDF-XRP: XBT
Sopimuksen koko 1 BTC 1 BTC 10000 XRP 10000 XRP
Pitkä vipuvaikutus 5: 1 49: 1 7: 1 5: 1
vipuvaikutus Lyhyt 7: 1 51: 1 9: 1 5: 1
Valmistajan palkkiot 0 0 0 0
Takaajamaksut .0008 .0008 8 .00012
Maturiteetit 1,2 W; 1,2,3Q 1,2 W 1,2 W; 1,2,3Q 1,2 W; 1,2,3Q

Palkkiot vahvistetaan joko bitcoinissa, ethereumissa tai Ripplessä sopimuksesta riippuen. Irtisanottuja, selvitystilassa olevia tai lopullisia maksuja käsitellään takaajakauppana.

Kuinka käydä kauppaa Bitcoin-futuurijohdannaisilla salaustoiminnoilla

Neljä tarjottua futuuria kulkee ruudun yläkeskikohdan yli, ja napsauttamalla avautuu luettelo instrumenteista, jotka on järjestetty lähimmän toimituspäivän mukaan..

Huomaa palkkion prosenttiosuus, joka on yksinkertaisesti futuurihinnan hinta spot-hinnasta vuotuisena vuodessa riippuen jäljellä olevista päivistä. Yksinkertaisesti englanniksi, jos XBT: USD -väline käy kauppaa negatiivisella hinnalla, se tarkoittaa, että markkinat odottavat ainakin salauslaitosten ilmaisemana bitcoinin spot-hinnan laskevan.

Kun instrumentti on valittu, limiitti- ja markkinatilaukset voidaan tehdä alla olevasta kaupankäynnin lipusta.

Markkinatilauksia ei täytetä enempää kuin 10% nykyisestä keskihinnasta, joten kauppiaat voivat kokea osittain. Käyttäjät voivat asettaa stop loss -ohjeita suorituksen yhteydessä tai tulevaisuudessa.

Stop loss -tilauksissa on kaksi komponenttia, stop-hinta ja rajahinta. Lopetushinta laukaisee tilauksesi, kun taas rajahinta on pahin hinta, jolla positiosi voidaan selvittää. Tämä vaaditaan, koska tilauskannan syvyydessä voi olla suuri ero hintojen välillä tietyinä hetkinä, mikä estää keinotekoisesti masentuneen selvitystilan.

Salauslaitteiden marginaalin vaatimus

Käyttäjille on määritetty käteistilit bitcoineina tai rippleina, ja kaupankäyntiin on suoritettava sisäiset siirrot kullekin instrumentille. Jokainen instrumentti toimii renkailla aidatulla tavalla. Yhden instrumentin marginaalin ylläpitämättä jättäminen ei vaikuta toiseen eikä käteistiliin, mutta käyttäjä on vastuussa marginaalivaatimusten varmistamisesta kullakin instrumenttitilillä. Katso alla marginaalivaatimukset.

XBT: USD-futuuritXRP: XBT-futuurit
Marginaali Pitkä Lyhyt Suojaus Pitkä Lyhyt Suojaus
Edellytetään .2 .1429 16,7% .0204 .0196 2%
Huolto .15 .1071 12,5% .0179 .0172 1,75%
Selvitys .09 .0643 7,5% .0153 .0147 1,5%
Irtisanominen .06 .0429 5% .0051 .0049 .5%

XRP: USD FutureXRP: XBT Futuurit
Marginaali Pitkä Lyhyt Suojaus Pitkä Lyhyt Suojaus
Vaatimus 1,429 1,111 12,5% .03 .03 20%
Huolto 1,027 883 9,4% .0224 .0224 15%
Selvitys 643 500 5,6% .0135 .0135 9%
Irtisanominen 429 333 3,8% .009 .009 6%

Suojausprosentti osoittaa hinnan muutoksen, päinvastoin kuin sijaintisi, mikä johtaisi kokonaisiin sijoitustappioihin, huomioimatta sitä tosiasiaa, että positio puretaan ennen tällaista tapahtumaa.

Saattaa olla parempi muualla, jos:

Tarvitset vakavia määriä.

Cryptofacilities on kehittänyt hyvän tuotteen, mutta ne eivät ole vielä houkutelleet vahvan kaupankäynnin edellyttämää kriittistä massaa. Löydämme tällä hetkellä muutamia syitä suositella salaustoimintoja BitMex, joka on vakiinnuttanut asemansa johtavana salausjohdannaisten vaihdolla tilavuuden mukaan.

Bottom Line

CryptoFacilities on yksi kourallisista kryptovaluuttajohdannaisalustoista markkinoilla ja ainoa, jota säännellään Isossa-Britanniassa. Vaikka sallitaan varojen vakuuttaminen, tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjien on käytävä läpi todellinen KYC-prosessi, mikä on hieman ärsyttävää, kun otetaan huomioon, että alusta hyväksyy vain salauksen. Kuvittelisimme kuitenkin, että monet käyttäjät suosivat FCA-sääntelyä yhdessä KYC: n kanssa molempien puuttumista vastaan.

Kun KYC on valmistunut, käyttäjillä on pääsy yhdelle markkinoiden parhaista alustoista, alhaisimmilla maksuilla ja suurimmalla erääntymispäivämäärillä. Ja tälle suurelle Ripple-hallussapidolle, johdannaiskaupalle, sinulla on oltava Yhdistyneen kuningaskunnan lisensoitu toimintarako, olet juuri löytänyt Mekan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me