Cryptoview | Yksi liitäntä – kaikki tärkeimmät pörssit

Cryptoview Cryptoview

Kun kryptovaluuttojen maailma kehittyy nopeasti, niin kehittyy myös kryptovaluuttojen salkunhallintapalvelujen sektori. Tarve turvallisille ja helppokäyttöisille kryptovaluuttakauppatyökaluille synnytti CryptoView – salauksen salkunhoitaja ja seuranta, suunniteltu all-in-one-ratkaisuksi useiden valuuttatilien ja lompakoiden hallintaan.

CryptoView antaa käyttäjille mahdollisuuden siirtyä nopeasti vaivasta siirtyä useiden salkkujen, keskusten tai lompakoiden välillä luotettavuuteen käyttää yhtä käyttöliittymää kaikkien saldojen seuraamiseen ja samanaikaisesti hallita kauppoja useissa pörsseissä..

Sen lisäksi, että se on edistyksellinen salausportfolion seuranta, CryptoView voi toimia myös täysin toimivana kaupankäyntialustana, koska salkunhallintaohjelmisto on kytketty maailman johtaviin pörsseihin, kuten Binance, Bitfinex, Bitmex, Bitstamp, Bittrex, Cexio, Coinbase, CoinbasePro, CoinEx, HitBtc, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, ja Poloniex.

Usean kartan käyttöliittymä

Yksi CryptoView’n keskeisistä vahvuuksista on täysin muokattava käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat järjestää melkein kaikki työtilan osat. CryptoView-tiimi on kehittänyt yhden kehittyneimmistä monikartoitusliitännöistä, joka pystyy näyttämään jopa 9 kaavioita näyttöä kohti, enintään 5 näyttöä. On enemmän kuin 25 ristikkokokoonpanoa ja 5 näytön esiasetukset.

Ne, jotka käyttävät moninäyttöasetuksia, voivat käyttää “näytöt” -vaihtoehtoa tallentaakseen ennalta asetetut kokoonpanot jokaiselle näytölle, jolla on erityinen ruudukkoasetus ja kaupankäyntiparit. Jokainen esiasetus voidaan ladata tiettyyn näyttöön yhdellä napsautuksella ilman, että sinun tarvitsee asettaa työtilaa joka kerta.

CryptoView on integroitu TradingView ™ tarjoavia kaavioita 85+ kaupankäynnin työkalua ja yli 75 piirtotyökalua sekä aloittelijoille että edistyneille kauppiaille.

Salkun saldonhallinta

Salausportfolionhallinta antaa käyttäjille yksityiskohtaisen erittelyn varojen saldoista, jotka on koottu kaikista liitetyistä pörsseistä, lompakoista ja jopa kylmävarastoista. Tasetaulukko antaa myös lisätietoja kunkin kryptovaluutan nykyisistä kursseista, hintamuutoksista ja trendeistä. Kylmävarastomerkinnät lisätään manuaalisesti luomalla saldosaldo jokaisessa kylmälompakossa.

Suorituskykyanalyysi & Monikauppaa

Toinen hieno työkalu on CryptoView-salkun histogrammi, joka näyttää salkun tilastot. Joka päivä CryptoView ottaa tilannekuvan kaikista salkun omistuksista ja kuvaa ne yksityiskohtaiseen histogrammiin. On myös omaisuuserien / salkkujakauman ympyräkaavioita. Ne, jotka haluavat työskennellä raakatiedon kanssa, voivat viedä molempiin XML ja CSV tiedostomuodot.

All-in-one-monipörssi-alustan avulla käyttäjät voivat tehdä tilauksia, kuten ”raja”, “markkinat”, ”stop-raja” ja ”stop-markkinat” samanaikaisesti kullekin liitetylle pörssille. Lisäksi jokaisella kaupankäyntiparilla on kaupankäynnin historia, tilauskanta, markkinoiden syvyys ja viimeisten kauppojen paneelit.

Cryptoview

Tietojen integrointi

Alustaan ​​integroitujen erilaisten salauskauppatyökalujen joukossa on sisäänrakennettu monilähdeinen salausuutisaggregaattori (yli 20 uutislähdettä), tapahtumakalenterisyöte CoinMarketCal -sivustolla, suora tietosyöte CoinMarketCap -palvelussa ja muut työkalut, kuten tekstiviestien hinta ilmoitukset ja automaattiset sähköpostitaseraportit.

Helppo rekisteröityminen ja tilaus

Kirjaudu kestää enintään muutaman minuutin ja käyttäjille annetaan a 30 päivän ilmainen täysin toimiva kokeilu. Tilaussuunnitelmat välillä 19 dollaria – 13 dollaria kuukaudessa tilauspaketista riippuen.

Rahastonhoitajat

All-in-one-kryptovaluutta-salkunhoitaja soveltuu hyvin myös rahastonhoitajille, jotka voivat hyödyntää usean salkun ja salkun jakamisen toimintoja.

Jokainen tili voi luoda ja hallita enintään 5 erillistä salausportfoliota ja kytke erilaiset keskukset tai lompakot kuhunkin. Tämän avulla käyttäjät voivat joko jakaa salkunsa erillisiin pienempiin salkkuihin tai hallita erillisiä salkkuja asiakkaille tai ystäville.

Käyttäjät voivat myös jakaa kunkin salkun saldotaulukon ja tuloshistogrammin “vain näkymä” -linkillä. Tämä antaa asiakkaille tai kumppaneille mahdollisuuden seurata jaetun salkun suorituskykyä ilman, että he voivat olla vuorovaikutuksessa ja käyttää tiliä.

Turvallisuus

CryptoView: n tietoturvaan suhtaudutaan vakavasti, koska alusta toimii pilvipohjaisessa arkkitehtuurissa, jossa on salatut yhteydet, vahva API-avaimen salaus, DoS-suojaus, 2FA (Two Factor Authentication) sekä kaikki alan yleiset turvallisuusstandardit. Käyttäjien suojaamiseksi laitonta toimintaa vastaan ​​nostot tai varojen siirrot rajoittuvat vain pörssin käyttöliittymään.

Kumppani- ja viittausohjelmat

Kaupankäynnin ja salkunhoidon lisäksi, CryptoView tarjoaa myös kumppaniohjelman, josta voit ansaita 20 dollaria Bitcoinissa jokaiselle maksetulle tilaajalle, joka tulee tytäryhtiölinkin kautta. Siellä on myös viittausohjelma se antaa 2 ilmaista kuukautta jokaiselle uudelle asiakkaalle, joka osti tilauksen ilmaisen kokeilujakson jälkeen.

CryptoView, yksi käyttöliittymä, ei rajoituksia

CryptoView sopii täydellisesti sekä aloittelijoille että edistyneille kauppiaille, ja se tarjoaa vahvan luettelon parhaista kryptovaluuttakauppatyökaluista, joita tarvitaan salausportfolion tehokkaaseen hallintaan. CryptoView hyödyntää kukoistavaa paikallista IT-sektoria, joka tuottaa parhaita kehittäjiä ja suunnittelijoita Euroopassa.

Lisätietoja CryptoView-palvelusta on osoitteessahttps://www.cryptoview.com/

Seuraa CryptoViewia Twitterissähttps://twitter.com/CryptoViewCom

Etsi CryptoView Facebookistahttps://www.facebook.com/CryptoViewCom/

Median yhteystiedot

Yhteyshenkilön nimi: CryptoView-markkinointitiimi

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

Esillä oleva kuva: cryptwerk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me