Nämä ovat eniten palkitsevia Bitcoin-hanoja syyskuussa 2020

Bitcoin-hanat

Bitcoin-hanat ovat helppo tapa saada bitcoineja pienimmissä Satoshis-nimisissä yksiköissä. Niille, jotka ovat kiinnostuneet erityisesti kryptovaluutoista ja Bitcoinista, ne voivat olla erinomainen tapa ansaita ilmaisia ​​salauksia. Jotkut hanoista vain määrittävät tietyt määrät Satoshis-osaajia osallistujien tileille pitkän ajan kuluessa, kun taas toiset edellyttävät, että he suorittavat joitain toimintoja, kuten mainosten katselua, kyselyjen tekemistä jne..

Tässä artikkelissa tuodaan esiin palkitsevimmat Bitcoin-hanat, joita voit käyttää saadaksesi joitain Satoshisia ilmaiseksi, ja jos ripustat tarpeeksi kauan, saatat päätyä saamaan tarpeeksi Bitcoineja kokeilemaan BTC-tapahtumia tai tekemään muita mielenkiintoisia asioita, joita salauksen ihmiset käyttävät Bitcoinille.

Jotkut saattavat vaatia rekisteröitymistä, kun taas toiset eivät. Mikä tahansa kiinnostuksesi on, kaikille on tarjolla ilmaisia ​​Bitcoineja, ja seuraavat hanat pystyvät vastaamaan kiinnostuksesi. Tarpeeksi puhua, nyt mennään suoraan siihen. Täältä löydät palkitsevimmat Bitcoin-hanat syyskuussa 2020.

FreeBitco.in

FreeBitco.in

Tämä on BTC-hana, jonka omistaa kaivosyhtiö, juuri kaverit, jotka ovat vastuussa uusien Bitcoinsin tuomisesta liikkeelle. Tämä selittää, miksi he antavat niin paljon ilmaisia ​​Bitcoineja. Ilmainen Bitcoin voit saada BTC joka tunti. Lisäksi siinä on pelejä ja viikoittaisia ​​arpajaisia, mikä johtaa enemmän Bitcoineja. Kolikot säilytetään turvallisesti lompakossa, ja niiden siirtomaksut ovat huomattavan alhaiset.

Jos pidät kiinni tarpeeksi kauan ansaitaksesi jopa 30000 Satoshisia, alkaa ansaita päivittäinen 4 prosentin korko. He palkitsevat sinut myös anteliaasti viittauksista, eli jos jaat suosittelulinkin ystävillesi ja he käyttävät sitä ilmoittautuessaan, sinut palkitaan 50 prosentilla heidän tuntituloistaan ​​ja 25 prosentilla korkoistaan. Tällä Bitcoin-hanalla on 18 miljoonaa käyttäjää ja vähintään 10 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa, tämä verkkosivusto ei voisi olla oikeutetumpi.

Bonus Bitcoin

Bonus Bitcoin on loistava BTC-hana, koska sinun ei tarvitse odottaa jonkin aikaa tehtävän suorittamisen jälkeen toisen aloittamiseksi. Mitä tulee tähän hanaan, voit aloittaa uuden tehtävän heti kun olet suorittanut sen, mikä ei rajoita tulojasi. Maksutiheys on myös laskettu 15 minuuttiin joidenkin hanojen yhden tunnin välein, joten voit ansaita useammin kuin toiset.

Voit saada peräti 5000 Satoshis-korvausta per automaattinen 5%: n päivittäinen korko. Tämä varmistaa, että tulosi kerrotaan tekemättä melkein mitään. Ne tarjoavat myös 50%: n elinikäisen viittausbonuksen kaikille niille, jotka ovat liittyneet viittauslinkkisi kanssa, ja voit nostaa tulosi milloin tahansa veloituksetta.

FreeBitcoins.com

Tämä on toinen erittäin palkitseva Bitcoin-hana, joka on rakennettu aloittelijoille mielessä. Jos olet uusi salausalue ja haluat ansaita joitain Bitcoineja helposti, tämä on oikea paikka sinulle. Vaikka pääasiassa Bitcoinille, hana tarjoaa nyt ilmaisia ​​Clamcoinia, Dogecoinia, Ethereumia, Litecoinia, DigiBytea ja Monero.

FreeBitcoins.com osoittaa, että Bitcoin voidaan ansaita hauskalla tavalla pelaamalla pelejä, eikä sinun tarvitse rekisteröityä tilille. Se on yksi harvoista, joka antaa kokonaisen Bitcoinin vain verkkosivuston vierailulle kymmenen minuutin välein. Yksi hieno asia tällä verkkosivustolla on, että se ei vain salli ansaita useita kryptovaluuttoja, vaan se antaa sinulle myös mahdollisuuden vaihtaa kolikoita helposti hanassa ilman, että sinun tarvitsee mennä vaihtoon. Tämä ei voisi olla aloittelijaystävällisempää.

Lisäksi? Saat 50%: n palkkion jokaisesta kaveristasi, johon viitat, ja voit nostaa tulosi milloin tahansa lompakkoosi maksutta.

Bitcoin-ulkomaalaiset

Bitcoin-ulkomaalaiset on yksi parhaiten maksavista Bitcoin-hanoista salaustilassa. Käyttäjät voivat ansaita jopa 4000 Satoshis-palkkion pelaamalla pelejä ja muita toimintoja verkkosivustolla.

Siinä on myös mobiiliversio sekä Android- että iOS-laitteille. Tämä antaa sinulle vapauden ansaita ilmaisia ​​Bitcoineja tien päällä missä tahansa, kunhan olet matkapuhelimesi kanssa. Hana palkitsee käyttäjiä tunneittain, joten voit ansaita huomattavan määrän Bitcoineja päivittäin.

Kuu Bitcoin

Kuu Bitcoin on yksi palkitsevimmista Bitcoin-hanoista. Kuten freebitcoins.com, se tarjoaa palkintoja Ethereumissa ja Litecoinissa Bitcoinin lisäksi. Tämä hana antaa käyttäjille vapauden valita, missä kryptovaluutoissa palkintoja saa.

Hanassa on monia bonuksia, ja käyttäjät voivat vaatia palkintoja 5 minuutin välein. Toinen hieno asia tässä hanassa on, että sinulla on vapaus päättää, kuinka usein lunastat palkintoja. Mitä kauemmin olet istuntoa kohti, sitä enemmän väität, ja vain sinä voit päättää, kuinka kauan olet.

Johtopäätös

Nämä ovat parhaita ja palkitsevimpia Bitcoin-hanoja, jotka voisimme löytää, ja jos etsit missä ansaita ilmaisia ​​bitcoineja, älä etsi enää.

Esittelykuva: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me