Dogecoin-hanaluettelo: parhaat tapat ansaita salausta

Dogecoin-hana

Dogecoin-hana on helpoin tapa saada ilmainen DOGE. Internetissä on useita niitä, joita kuka tahansa voi käyttää. Jotkut heistä edellyttävät vain, että painat nappia ajoittain, kun taas toiset pyytävät sinua suorittamaan muutaman tehtävän. Myös niistä saadut palkkiot vaihtelevat. Tässä artikkelissa keskustelemme palkitsevimmista näistä Dogecoin-hanoista, joita voit käyttää saadaksesi ilmaisen salauksen.

Allcoins.pw Dogecoin-hana

Allcoins.pw on yksi palkitsevimmista hanoista. Kryptovaluutoista on pitkä luettelo, mukaan lukien Dogecoin, Bitcoin, Ethereum ja Litecoin. Voit hakea DOGE 6 minuutin välein napsauttamalla painiketta. Pyörien välissä voit ansaita enemmän kolikoita pelaamalla pelejä, tarjousseiniä tai käyttämällä automaattista hanaa.

Tämä hana tarjoaa myös runsaan 50%: n palkkion viittauksesi tuloista. Voit jakaa viittauslinkkisi ystävien kanssa ja kutsua heitä palkitsemaan. Lisäksi voit käyttää hanaa Dogecoinin louhintaan, jos haluat ansaita vielä enemmän. Voit ladata Command Minerin helposti ja antaa sen toimia tietokoneen taustalla. Tämä kaivaa Dogecoinia autopilotilla, kun teet muita asioita. Se on ehdottomasti kokeilun arvoinen, jos haluat saada hyvän määrän ilmaista Dogecoinia hanasta, johon on lisätty hauskaa.

Fly-Doge-hana

Tämä on yksi upeimmista DOGE hanat. Se on maksanut alusta lähtien yli miljoona Dogecoinia. Tämän Dogecoin-hanan avulla voit voittaa jopa 200 dollaria DOGE: ssa joka tunti. Kun olet rekisteröitynyt, voit vain napsauttaa painiketta ja rullata. Voit liikkua tunnin välein ansaitaksesi enemmän. He suorittavat myös kumppaniohjelman, joka maksaa sinulle 20% tytäryhtiön ansaitsemasta DOGE: sta. On myös HI-LO-vedonlyöntipeli, jota voit pelata DOGE: n moninkertaistamiseksi.

Voit nostaa Dogecoinisi milloin haluat, mutta hana maksaa sinulle korkoa, jos jätät sen hana-lompakkoosi. Maksut lähetetään osoitteeseen fly-mart.com ja muunnetaan rahakkeiksi nykyisin vallitsevilla kursseilla. Ehkä hienoin asia tässä hanassa on, että voit käyttää sitä ottamaan salauslainoja paikallisten pankkisiirtojen avulla. Tämä on yksi parhaista Dogecoin-hanoista, jotka löydät verkosta, joten kannattaa kokeilla sitä.

Palohana

Palohana on toinen paikka saada ilmaista Dogecoinia. Kuten Allcoins.pw, se tarjoaa palkintoja muissa kryptovaluutoissa. Yksi merkittävä asia tässä Dogecoin-hanassa on, että pyörien välillä ei ole aikaväliä. Tämä tarkoittaa, että voit pyörittää niin monta kertaa kuin haluat ilman, että sinun on odotettava edes sekuntia. Tietysti tämä lisää ansaintamahdollisuuksiasi merkittävästi.

Hana maksaa myös käyttäjille 20%: n palkkion, kun he ohjaavat ihmisiä käyttämään hanaa. Heillä on oikeus palkkioon eliniän ajaksi niin kauan kuin lähetteet ansaitsevat. On olemassa useita bonuksia ja monia muita tapoja voittaa lisää Dogecoinia. Näitä ovat Daily Rank Rewards, Daily Achievements ja tasot. Maksu lähetetään tarvittaessa suoraan yksityiseen lompakkoon, kun kynnysarvo on saavutettu. Kaikissa on tuettu 9 kryptovaluutta, joten voit ansaita minkä tahansa muun haluamasi salauksen Dogecoinin lisäksi. Kokeile sitä ansaitaksesi DOGE: ta ja muita suosikkidigitaalivaroja.

ESF-hana

ESF-hana on toinen uskomaton Dogecoin-hana. Sen takana oleva joukkue haluaa laittaa salauksen kaikkien käsiin, joilla on tämä hana. Ei siis ole ihme, että se on niin antelias. Sen avulla voit ansaita Dogecoinia 5 minuutin välein. Syntyvän salauksen määrä kuluu ajan myötä, mutta on olemassa tapoja kompensoida. Voit ansaita ylimääräistä keräämällä ES-kolikoita, jotka voidaan lunastaa Dogecoinille tai muulle tuetulle kryptovaluutalle.

Voitettavana on myös päivittäisiä bonuksia sekä 20%: n palkkio. Kaikille, joille viittaat hanaan linkkisi kanssa, ansaitset 20% heidän tuloistaan. Todella mielenkiintoinen näkökohta tässä hanassa on, että sillä on Android-sovellus, jonka voit ladata ja lunastaa ilmaiseksi Dogecoinia tien päällä. IOS-sovellusta kehitetään edelleen, jotta kaikki voivat käyttää enemmän resursseja missä tahansa. Ei ole mitään syytä, miksi et saa ilmaista Dogecoinia ESFaucetin kanssa.

Faucetcrypto

Faucetcrypto on viimeinen Dogecoin-hana, jota harkitsemme. Tämä on toinen monisalaushana, joka antaa myös muita varoja Dogecoinin lisäksi. Tällä hanalla on useita tapoja ansaita. Voit vain lunastaa ilmaisen salauksen 40 minuutin välein, mikä on helpoin tapa. Voit kasvattaa tulojasi katsomalla mainoksia, osallistumalla kyselyihin ja tarjousseiniin.

Faucetcrypto tarjoaa myös 25%: n palkkion, kun ohjaat ystäviä verkkosivustolle. Tämä on toinen helppo tapa ansaita passiivisemmin. Kun ansaitset tarpeeksi, voit tehdä pyynnön, ja salauksesi lähetetään suoraan henkilökohtaiseen lompakkoon. Muita saatavilla olevia hanoja ovat Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin ja monet muut. Hanki Faucetcrypto ja ansaitse ilmaista Dogecoinia. Hanaa käyttää jo lähes miljoona ihmistä päivittäin, ja sinä voit olla yksi heistä.

Johtopäätös

Nämä ovat kuumin Dogecoin-hanat siellä. Dogecoinista on tullut suosikki kryptovaluutta, ja jokainen haluaa sitä, etenkin viime kuukausien suurten hintamuutosten vuoksi. Voit kokeilla mitä tahansa näistä hanoista tai jopa kaikkia, jotta Dogecoin ja muut kryptovaluutat kaadetaan lompakkoosi. Onnea ja hauskaa kerätä salausvaroja tulevaisuutta varten.

Esitelty kuva: medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me