B2BinPay anmeldelse: En sikker og praktisk krypto-betalingsløsning til virksomheder

B2BinPay

B2BinPay er en alt-i-en-kryptovaluta-betalingsløsning, der gør det muligt for handlende og virksomheder fra hele verden at gennemføre, gemme og acceptere onlinebetalinger i en bred vifte af kryptokurver og tokens til bekvemme gebyrer.

Platformen blev oprettet i 2014 af B2Broker firma, en top likviditets- og teknologileverandør, der letter globale kryptobetalinger. Virksomheden har kontorer i Estland, Hongkong og Rusland.

B2BinPay blev udviklet til at betjene et stort udvalg af kunder, såsom forexmæglere, hedgefonde, kryptokursudvekslinger og onlinehandlere, der ønsker at acceptere kryptobetalinger for deres produkter og tjenester.

1. Laveste gebyrer i branchen

B2BinPay tilbyder sine kunder fordelagtige gebyrer, der er meget lave i sammenligning med det markedsgennemsnit, der opkræves af de fleste kryptoprocessorer. Der er forskellige gebyrer anvendt på handels- og virksomhedskonti afhængigt af volumen, type mønt og transaktion, men gebyrerne ligger normalt under 0,5%.

For handlende er møntbehandlingsgebyret for modtagelse af betalinger 0,5%, og udgående transaktioner medfører ingen omkostninger. For stablecoins og tokens anvendes et gebyr på 1% for indgående transaktioner med 0 gebyrer for udgående transaktioner.

Alle transaktioner med det oprindelige token på platformen, B2BX Token, er uden gebyrer.

Gebyret for møntbehandling for virksomhedskonti er som følger:

 • 40% < 1M
 • 25% 1 – 2M
 • 20% 2-5M
 • 15% 5-10M
 • 10% 10 – 50M
 • 05% 50+ M

Behandlingsgebyrerne for stablecoins & B2BX, BNB-tokens er:

 • 1% < 1M
 • 9% 1 – 2M
 • 7% 2-5M
 • 5% 5-10M
 • 3% 10 – 50M
 • 1% 50+ M

Gebyr for behandling af flydende poletter:

 • 40% < 1M
 • 25% 1 – 2M
 • 20% 2-5M
 • 15% 5-10M
 • 10% 10 – 50M
 • 05% 50+ M

Du kan konsultere deres internet side for at se priserne.

2. Over 888 mønter, poletter og stablecoins

B2BinPay gør det muligt for klienter at acceptere 13 kryptovalutaer, herunder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP, DASH, Litecoin, Monero, NEM, NEO, Stellar, Zcash og Cardano samt tokens som Binance Coin, B2BX. På grund af sin integration med så mange topblokchains er det i stand til at understøtte alle tokens udstedt af Ethereum.

3. Handlende & Virksomhedsklients konti

B2BinPay har to typer konti – købmand og virksomhed – som let kan integreres via en enkelt API, der kan tilsluttes på mindre end en time.

Handlende kan drage fordel af konti, der ikke har tilbagevendende gebyrer eller skjulte gebyrer, lave gebyrer, opdateret saldo i realtid og transaktionshistorik samt meget sikre transaktioner. Integrationsværktøjerne giver handlende mulighed for tidligt at integrere B2BinPay på deres hjemmeside og begynde at acceptere kryptobetalinger.

Virksomhedsklienter, såsom mæglere og børser, har adgang til en meget sikker, pålidelig og skalerbar tegnebog. Andre funktioner inkluderet er automatiske tilbagetrækninger til klienter, sikkert API og sandkassemiljø til udvikling af apps samt avancerede realtidsrapporter.

4. Crypto-Crypto og Crypto-Fiat udtræk

Der er to betalingsmuligheder, der er integreret i tjenesten: krypto til krypto og krypto til fiat. Krypto til kryptobetalinger giver dig mulighed for at modtage kryptovaluta for dit websteds produkter, hvor pengene krediteres direkte til din kryptotegn. Krypto / fiat-indstillingen gør det muligt for klienten at betale i kryptovaluta, og forhandleren kan modtage fiat-valuta (USD, EUR), som derefter deponeres direkte på hans saldo.

5. 24/7 responsiv support

B2BinPays supportteam er tilgængeligt døgnet rundt på 8 sprog: kinesisk, engelsk, spansk, russisk, hindi, persisk, urdu og arabisk.

For klienter, der har et problem med en bestemt udvidelse (WooCommerce, Magento, PrestaShop), rådes de til at kontakte en udvikler direkte. Alle udviklere kan kontaktes via den angivne support-e-mail-adresse.

Platformen kan også nås via tre telefonnumre: +44207043-71-76 (GB), +7495108-04-71 (RU) og +357 250-308-82 (CY). Andre spørgsmål eller spørgsmål vedrørende konto eller betalinger kan sendes til følgende e-mail-adresse: [e-mail beskyttet]

6. Direkte bankindskud

Handlende har mulighed for at modtage deres fiat-midler direkte i deres banksaldo og trække kapitalen via SEPA-overførsler (0,5% gebyr) og SWIFT-overførsler (2% gebyrer).

7. Meget sikre transaktioner

B2BinPay giver virksomheder mulighed for sikkert at gemme, overføre og acceptere onlinebetalinger i kryptokurver. Platformen indeholder en række sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer, at kontiene er beskyttet mod forskellige former for svindel og DDoS-angreb, hvilket gør dem meget mere pålidelige end traditionelle betalingssystemer.

8. Tilgængelig globalt

B2BinPay tillader købmænd og virksomheder at gennemføre transaktioner med et globalt netværk af kunder. Transaktionerne medfører gebyrer, som kun er en brøkdel af, hvad traditionelle onlinebetalingsportaler normalt opkræver. Det høje automatiseringsniveau og de høje transaktionshastigheder på op til 20 sekunder giver brugere fra hele verden mulighed for at betale for produkter og tjenester på en bekvem måde.

Dom

B2BinPay er en kryptobetalingsgateway, der gør det muligt for virksomheder og handlende at modtage og sende en række digitale aktiver til og fra kunder uanset deres placering til en meget lav pris.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me