B2BinPay anmeldelse: En sikker, automatiseret kryptobetalingsgateway

Den rigtige betalingsgateway kan hjælpe din virksomhed med at modtage krypto sikkert og i rette tid. Endnu vigtigere kan det hjælpe dig med at holde fokus på din kernetjeneste. Men i en branche, hvor Bitcoin-betalingsgateways er ramt af usikrede systemer, dyre omkostninger og dårlig kundesupport, hvor kan du finde en pålidelig betalingsgateway?

B2BinPay har en løsning. B2BinPay er designet til at levere flere kryptoprodukter og er mere end en Bitcoin-betalingsprocessor. Den har en betalingsprocessor og kryptobøger til både altcoins, tokens og stabile virtuelle valutaer.  

Betalingsgateway

B2BinPay har en sikret, brugervenlig betalingsgateway, der er velegnet til både startups og etablerede online-virksomheder. Betalingsprocessoren understøtter mere end 20 kryptokurver, inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, NEO og EOS.

 Det letter også transaktioner gennem tokens og stabile altcoins som USDT, BNB, Gemini Dollar og True USD. Hvad mere er, B2BinPay giver dig mulighed for at trække penge til din bankkonto via SWIFT eller SEPA.

Derudover tilbyder løsningen disse fordele:

 • Lavt behandlingsgebyr på 0,5%
 • Realtidskurser
 • Sikker kasse
 • Ingen skjulte afgifter
 • Omfattende rapporter om saldi og transaktionshistorik
 • Sandkasse leveres

 B2BinPay tilbyder to planer for virksomheder, der er interesseret i sin multivaluta-processor: handels- og virksomhedsløsninger. Tilbudene har faste behandlingsgebyrer, mens sidstnævnte gebyrer varierer afhængigt af din virksomheds indtjening. 

Handelsløsning Virksomhedsløsning
$ 500 til $ 1000 Engangsgebyrer Engangsgebyr på $ 2500
0,5% gebyr pr. Indgående transaktion Minimumsgebyr på $ 500 pr. Måned
Nul gebyrer for udgående transaktioner 0,05% til 0,4% behandlingsgebyrer for krypto
1% gebyrer for stabile mønter og poletter 0,1% til 1% gebyrer for stabile mønter og poletter
0,5% SEPA-tilbagetrækningsgebyrer $ 350 månedligt gebyr for ikke-flydende tokens
1,5% SWIFT-overførselsgebyrer

Svarende til mange pålidelige betalingsgateways har B2BinPay en brugervenlig API, som virksomheden kan hjælpe dig med at integrere med din virksomhed. For uinitierede hjælper en API med at automatisere hele betalingsindsamlingsprocessen. 

Til gengæld kan du fokusere på markedsføring og ledelse af din virksomhed uden at bekymre dig om dine kunder kan gennemføre køb med succes. Vedrørende udbetalinger kan du indløse din indkomst manuelt eller give B2BinPay tilladelse til at gennemføre betalinger til din bankkonto automatisk. 

Multikurrency Crypto Exchange

En af de sværeste begrænsninger ved mange kryptobetalinger kommer, når du har brug for at udveksle betalinger modtaget via altcoins til BTC- eller FIAT-valutaer. Du skal enten bruge en tredjeparts handelsplatform til at udveksle din krypto eller stå over for udnyttelsesgebyrer.

 B2BinPay kommer med en intern udveksling, du kan bruge til at udveksle en bred vifte af krypto til ekstremt lave gebyrer. Virksomheden giver dig mulighed for at udveksle alle understøttede altcoins, inklusive Ether, Cardano, Bitcoin Cash, Ripple og EOS. 

B2BinPays udvekslingstjeneste fungerer ekstremt ligetil. Det er også automatiseret, hvilket sikrer, at du modtager krypto nøjagtigt, hvordan du vil have det. Som standard er systemet programmeret til at acceptere betalinger ved hjælp af en række altcoins.

 Men efter at have modtaget mønterne konverterer B2BinPay dem til:

 • USD / EURO / GBP kan du hæve på din bankkonto
 • BTC / ETH / XRP osv.
 • USD / USDC / USDT / PAX / GUSD osv.

For at få den ultimative oplevelse anbefaler B2Bin PAY sælgere at bruge disse tre betalingsintegrationsværktøjer:

 • Woo COMMERCE
 • Magento
 • PrestaShop

Varme, kolde og varme tegnebøger

Efter at være lanceret på et tidspunkt, hvor kryptovirksomheder udsættes for voldsom hacking, er B2BinPay bevæbnet med tre tegnebøger, der passer til forskellige lejligheder. Den har hot-tegnebøger, der hjælper med at gemme altcoins med det samme, de modtages fra købere. 

Derefter overfører du dine mønter til kolde tegnebøger, der tilbyder jernklædt, hack-sikker sikkerhed. Men for at sikre, at du kan hæve dine penge hurtigt og bekvemt, har B2BinPay også varme tegnebøger. For at være præcis giver varme tegnebøger bedre sikkerhed end varme tegnebøger, men giver mulighed for hurtigere betalinger sammenlignet med kolde tegnebøger.

At være en B2B-tjenesteudbyder, giver B2BinPay særlige fordele for købmænd, der bruger sine tegnebøger. Disse er:

 • Automatiske tilbagekaldelser af godkendelsen
 • Talrige altcoins, inklusive poletter og stabile mønter
 • Gennemsigtige gebyrer
 • Transaktionshistorik poster
 • Sikker API med en sandkasse
 • Omfattende realtidsregistreringer
 • Ekstremt lave gebyrer

Virksomhedens tegnebøger understøtter mere end 888 mønter. Og med dem alle tilbyder B2BinPay enestående lave transaktionsgebyrer. Det er også meget hurtigt, selvom betalingshastigheder varierer fra den ene krypto til den anden. 

Endnu vigtigere giver B2BinPay stor bekvemmelighed til virksomheder, der bruger både større og mindre kryptokurver. Virksomhedsejere kan bruge Bitcoin, NEO og Ethereum til at overføre penge, de har til hensigt at hæve til deres bankkonti. Men hvis de vil gemme kontanter ved hjælp af krypto, der ikke svinger ofte, kan de bruge stabile mønter.

Kom godt i gang med B2Bin PAY

For at få en B2BinPay-betalingsgateway skal du sende en ansøgning ved at udfylde en kort formular online. Du angiver dit navn, din e-mail-adresse, dit telefonnummer og dit foretrukne sprog for kontaktpersoner. Som reference understøtter virksomheden engelsk, spansk, arabisk, russisk og kinesisk.

Når du har angivet detaljerne og sendt din ansøgning, kontakter B2BinPay dig via dit telefonnummer for yderligere support. Virksomheden leverer en-til-en ombordstigning til sin betalingsprocessor, tegnebøger og udvekslingstjeneste.

Kommunikation og support

B2BinPay leverer personlig kundesupport lige fra det tidspunkt, du ansøger om at bruge sine tjenester. Du får et opkald fra en professionel agent, der guider dig gennem hele processen med at integrere din virksomhed med systemet. 

Virksomheden tilbyder personlig support på flere sprog som nævnt tidligere. Dens primære kommunikationskanal er via telefonopkald. Du kan dog også nå ud til supportagenter via e-mail på [e-mail beskyttet]

Hvis du foretrækker at indbakke virksomheder via deres sociale mediekonti, kan du kontakte B2BinPay på Facebook, twitter eller LinkedIn. Uanset din kommunikationskanal tilbyder virksomheden on-on support for at sikre, at du får kvalitetsassistance. 

Konklusion

B2BinPay er en kryptobetalingsgateway med forskel. Det giver købmænd mulighed for at acceptere betalinger ved hjælp af en række altcoins og tokens gennem dets sikre API og til utroligt lave afgifter. B2BinPay hjælper også virksomhedsejere med at udveksle krypto og trække dem tilbage til deres bankkonti. Og i tilfælde af problemer leverer virksomheden kundesupport døgnet rundt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me