Bybit Review: Cryptocurrency Derivatives Exchange

Et af de største problemer, som kryptohandlere står over for, er manglen på udvekslinger, der lytter eller bryr sig om deres behov. Alt for ofte handler det mere om overskud i stedet, hvilket efterlader mange handlende frustrerede på grund af problemer som lav likviditet, langsomt matchende motorer og dårlig kundesupport.

Bybit, en hurtigt voksende kryptovalutaderivatudveksling, der har til hensigt at løse alle disse problemer. Lad os se. 

Oversigt over bybit 

Bane er Singapore-baseret og blev lanceret i marts 2018. På den pænt designede platform kan du handle i fire kryptovalutaer: BTC, ETH, XRP og EOS. Tilmelding tager mindre end et minut, og du kan begynde at handle med det samme, når du har finansieret din konto.

Bybit er stolt af at tilbyde sine tjenester på flere sprog. Det accepterer også handlende fra de fleste lande i verden, selvom der er nogle undtagelser, herunder USA, på grund af nationale regler. Børsen giver disse funktioner:

  • Evige kontrakter: Du kan indgå en futures-kontrakt uden udløbsdato på Bybit, noget der kaldes evige kontrakter. Priserne beregnes ud fra den senest handlede pris, når du vælger at lukke en kontrakt. 
  • Kraftig matchende motor: børsen har en superhurtig ordrematchingsmotor, der behandler op til 100.000 transaktioner pr. sekund. Til sammenligning behandler PayPal i gennemsnit 193 transaktioner pr. Sekund. EOS, et af de hurtigste blockchain-netværk derude, behandler 50.000 tps.
  • Begyndervenlig handelsplatform: Bybits ordrebog er skræddersyet til begyndere. Men det indeholder også de nødvendige værktøjer til avanceret handel. Brugere kan besøge sektionen i Hjælp for hjælp. USD fungerer som basisvaluta for sikker handel. 
  • Coin swap-funktion: En af Bybits nyeste funktioner er en møntudskiftningsfunktion, der hjælper med at konvertere en mønt til en anden (for f.eks. BTC til XRP) med det samme og mod et fast lille gebyr. Alt kan gøres med få klik. 
  • Avancerede handelsværktøjer: Uanset om du vil angive grænser for profit og stop tab eller skifte indikatorer, har Bybit alle de konfigurationsfunktioner, du har brug for. Det giver også stor likviditet, der hjælper dig med at handle kryptokurrency bekvemt.
  • 100X gearing: Bybit leverer den standard maksimale gearing, der tilbydes af de bedste handelsplatforme. Du kan også indstille gearingen til 2X, 3X, 10X eller 50 gange, når det passer dig.
  • Marker pris: Bybit driver et sofistikeret vareprissystem, hvilket betyder, at positioner er mindre tilbøjelige til afvikling, end de kan være på andre børser. 

bybitKilde: Bybit

Handel på bybit: Gør krav på en velkomstbonus på $ 60

Bybit er designet til at tilbyde handlende en jævn, problemfri oplevelse, startende fra tilmeldingsprocessen til avancerede handelsmetoder. For at komme i gang skal du tilmelde dig med en e-mail-adresse eller et telefonnummer og en adgangskode. Du får tilsendt en sekscifret bekræftelseskode, og det er det. Du behøver ikke at angive dit navn eller andre personlige oplysninger.

bybitKilde: Bybit

Når du har tilmeldt dig, kan du kræve op til $ 60 i bonusser. $ 10 kan kræves uden nogen indbetaling, og yderligere $ 50 kan kræves, hvis du opfylder depositumskravene. Gør krav på din velkomstbonus her

Bortset fra bonusser kan du begynde at handle ved at finansiere din konto ved hjælp af BTC, ETH, EOS eller XRP. Du kan indbetale ved at åbne fanen “aktiver” og “mine aktiver”. Indskudsfunktionen er markeret ved siden af ​​hvert aktiv, og du kan kopiere tegnebogens adresse eller scanne en QR-kode.

Med midler på din konto skal du klikke på “Start handel” og indtage en markedsposition. Bybit viser dig værdien af ​​din kryptovaluta i USD i handelssektionen. Du kan også vælge, om du vil bruge gearing og andre handelsværktøjer, som vi nævnte tidligere.  

Hvis du er til stede på sociale medier, kan du overveje at ansøge om Bybits tilknyttede program. Du kan tjene en 30% provision fra henvisninger og en 10% provision fra underforbundne. 

Handelsgebyrer for bybit

Børsen opkræver gebyrer som følger:

Aktiv Maksimal gearing Market Maker (Modtager 25% rabat) Market Taker
BTC / USD 100x -0,025% 0,075%
ETH / USD 100x -0,025% 0,075%
EOS / USD 25x -0,025% 0,075%
XRP / USD 25x -0,025% 0,075%

Bybit giver markedsproducenter en rabat på 0,025% på det beløb, de sætter på markedet. Hvis du laver et marked til en værdi af $ 10.000, mens Bitcoin er en værdi af $ 8.000, modtager du:

10.000 / 8.000 X -0,025%, hvilket svarer til -0,0003125 BTC. Det kan se ud som et lille beløb, men det kan tilføje op til anstændige mængder kontanter i det lange løb.

Bybits evige kontrakter tiltrækker et finansieringsgebyr, der varierer afhængigt af det aktiv, der udveksles. BTC og ETH til USD opkræves til 0,0278%. EOS opkræves 0,01%, mens XRP koster 0,0141%. Når det kommer til indskud og udbetalinger, behøver du kun betale for mineafgifter. Bybit opkræver ikke depositum og udbetalingsgebyrer uanset beløb. 

Kunde support

Bybit hævder at være lytter og omsorgsfuld kryptoudveksling med mottoet “vi lytter, vi bryr os, vi forbedrer”, og det giver en række kommunikationskanaler til at bakke dette krav. Du kan nå ud til virksomhedens supportteam via en live chat-funktion i nederste højre hjørne af dets websted.

Alternativt kan du sende Bybit en e-mail på [e-mail beskyttet] For at vise deres gennemsigtighed kan du også tale direkte med virksomhedens administrerende direktør på Twitter. Han er aktiv på platformen dagligt, og hans håndtag er @ben_bybit. Andre sociale kanaler for Bybit inkluderer Facebook, Twitter, Reddit, Telegram, Youtube, Medium, og Instagram.

Til afslutning

Bane er bestemt en nybegyndervenlig kryptohandelsplatform. Det har et elegant designet websted med en handelsplatform, der indeholder alle de vigtige handelsværktøjer og et omfattende hjælpecenter, der giver dig alle de svar, du har brug for for at komme i gang. En anden stor fordel er deres 24/7 kundeservice live chat, hvilket betyder, at du hurtigt kan få svar på enhver forespørgsel, du måtte have om platformen. Det får tommelfinger op fra os. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me