WhatToMine – suosituimmat salausvaluutat, joita ei voida kaivaa

Kaikki salauksen harrastajat tietävät mitä kaivosalgoritmi ja whattomine on ja mitä se tekee. Kaivosprosessiin sisältyy tapahtumien validointi ja uusien lohkojen, eli uuden kolikon, luominen, ja algoritmi kasvaa vaikeuksissa ajan mittaan säätääkseen keskimääräiset tuotantoajat.

Mutta on joitain kryptovaluuttoja, joita ei voida louhita, monet teistä saattavat miettiä whattomine, mutta tämä on myöhempää artikkelia varten. Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme joitain suosituimpia altcoineja, joilla ei ole kaivostoiminnan kannustinta, mutta jotka ovat silti arvokkaita.

Ripple

Rippleä ei ole luotu toimimaan tavallisena kolikkona. Se on suunniteltu käytettäväksi pankkijärjestelmän laitosten eikä yksittäisten käyttäjien keskuudessa rajat ylittävien liiketoimien nopeuttamiseksi ja edullisempien maksujen suorittamiseksi.

XRP: tä, Ripple-alustan natiivivaluuttaa, ei voida kaivaa eikä sillä ole kaivostyöläisiä. Tapahtumat validoidaan yksityisellä lohkoketjulla luotettavuuden ja nopeuden varmistamiseksi.

Mutta miksi et voi kaivaa XRP: tä? Ensimmäinen syy on, että kaikki Ripple-kolikot on luonut ja hallinnoinut yksi yritys, nimittäin Ripple Labs. Vaikka he kieltävätkin hallitsevansa täydellisesti kolikkoa, mikä on johtanut tähän asiaan liittyviin moniin kiistoihin.

Tähän mennessä on luotu 100 miljardia XRP: tä, ja vain 41 miljardia on tällä hetkellä liikkeessä. Toisin kuin Bitcoin, jonka kiertävä tarjonta kasvaa enimmillään 21 miljoonasta, Ripplen kokonaistarjontaa ei voida muuttaa, koska kaikki kolikot, jotka ovat koskaan olemassa, on kaivettu.

XRP on kakkosluokan kolikko, jonka markkina-arvo on 13 000 110 726 dollaria ja jonka nykyinen kaupankäyntihinta on 0,316764 dollaria..

Tähtien

Stellar-lohkoketjussa on syntyperäinen valuutta nimeltä Stellar Lumens, XLM, jota ei myöskään voida louhita. Kun alusta lanseerattiin, luotiin 100 miljardin XLM: n yläraja. Toinen tapa, jolla uutta Stellaria syntyy, on inflaatiomekanismi, jonka kiinteä korko on 1% vuodessa. Uudet kolikot lasketaan liikkeeseen viikoittain ja jaetaan äänestysjärjestelmän avulla.

Tähtien kehittämissäätiö on voittoa tavoittelematon järjestö, joka säätelee tähtien jakelua.

Stellar saavuttaa hajautetun sopimuksen käyttämällä omaa Stellar Consensus Protocol (SCP) -nimistä konsensusalgoritmiaan, joka käyttää koorumeja / solmuja sopimukseen pääsemiseksi..

XLM: llä on markkina-arvoltaan seitsemäs asema, jonka arvioidaan olevan 1 948 363 405 dollaria, ja tällä hetkellä kauppaa käydään 0,0101850 dollarilla yksikköä kohti.

Cardano

Cardano on toinen salaus, joka ei käytä ”Proof of Work” -konsensusta kolikoiden tuottamiseen. Sen sijaan se käyttää omaa Proof of Stake -algoritmia nimeltä Ouroboros. Kun uusi lohko vapautetaan, uusia ADA-kolikoita ei lasketa liikkeeseen.

Kuitenkin on edelleen kaivosprosessi, joka liittyy tuotantoprosessiin ja kauppamaksut maksetaan edelleen “kaivostyöläisille”. Joten jatketaan WhatToMine-ohjelmaa ja katsotaan, miten asiat menevät.

Kaivostyöläiset ovat itse asiassa sidosryhmiä, jotka ovat kaivos solmuja, jotka panostavat varoihin. Kaikkien sidosryhmien on valittava lähtöjohtaja, joka on ainoa yksikkö, joka pystyy vapauttamaan lohkon.

Jokainen paikka edustaa 20 sekuntia, mikä tarkoittaa, että lohko julkaistaan ​​20 sekunnin välein. Sidosryhmät valitsevat lähtö- ja saapumisaikojen johtajan jokaiselle lähtöpaikalle.

ADA: n markkina-arvo on 1 113 758 798 dollaria, ja sen hinta on 0,042957 dollaria, sijoitus 11. sijalla.

EOS

EOS on ei-kaivettava kolikko, jossa käytetään delegoitua Proof of Work -protokollaa lohkojen jakamiseen ja konsensukseen. Protokolla varmistaa, että kaikki verkon kolikoiden omistajat voivat valita lohkotuottajan.

Uudet lohkot julkaistaan ​​21 kierroksen jälkeen. Lohkojen lukumäärä, jonka luoja voi vapauttaa, riippuu siitä, kuinka monta ääntä hän sai kolikoiden omistajilta.

EOS perustui alun perin Ethereumin lohkoketjuun, mutta vuonna 2018 se käynnisti oman mainnetinsa ja sen jälkeen vaihdettiin ERC-20 EOS-tunnukset.

EOS sijoittuu viidenneksi, koska sen yläraja on 2 199 769 490 dollaria, ja sillä käydään tällä hetkellä kauppaa 2,43 dollarilla.

NEO

NEO on toinen salaus, jota ei voida kaivaa. Kehityksen päätyttyä kehittäjät louhivat 100 miljoonaa kolikkoa.

NEO-lohkoketju käyttää Proof of Stake -protokollaa NEO: n jakamiseen verkossa. Pitkällä aikavälillä myös konsensus jakautuu.

Alustalla on myös toinen tunnus NEO: sta, jota kutsutaan GAS: ksi, jälkimmäinen merkki annetaan palkkiona NEO-kolikoita. KAASU käytetään maksamaan transaktiomaksut verkossa.

Useimmat PoS-salausvaluutat vaativat käyttäjän pitämään lompakonsa auki koko ajan saadakseen panospalkkionsa, mutta ei NEO: n kanssa. Käyttäjät ovat väittäneet, että heidän lompakot, joissa on sidottu NEO, voivat tuottaa kaasua, joka voidaan vetää 5 minuutin välein.

NEO on 17. sijalla markkinaosuudellaan 497 960 833 dollaria ja 7,66 dollarin kauppahinta on tämä kolikko, jota Whattomine suosittelee?.

IOTA

IOTA: n kokonaismäärä on rajoitettu 2 779 530 283 kolikolle. Kaikki kolikot lyötiin ICO-vaiheen aikana, ja kuten Ripple, ainoa tapa saada IOTA on ostaa se pörssistä tai suoraan sen yritykseltä. IOTA on projekti, joka on luotu viestinnän luomiseen esineiden internetiin (IoT) kytkettyjen koneiden välillä.

Sen ydintekniikka, Tangle, on uusi tietorakenne, joka toimii käyttämällä ohjattua asyklistä kuvaajaa lohkoketjun sijaan. Jos haluat suorittaa maksun tässä epätyypillisessä hajautetussa kirjanpidossa, sinun on vahvistettava kaksi muuta maksua muilta käyttäjiltä.

MIOTA: lla on 13. sijoitus 818 027 285 dollarin ylärajalla ja 0,294304 dollarin arvolla.

Whattomine-painoksen viimeiset ajatukset

Kryptovaluutassa kaivostoiminnan kannustimet pitävät kaivostyöntekijöitä vahvistamassa tapahtumia ja ylläpitämään verkkoa.

Mutta kuten jotkut kryptot ovat osoittaneet meille, on olemassa muita tapoja pitää yksimielisyys ja käyttäjien motivaatio verkossa, kuten panostamalla tai kehittämällä vankka käyttötapa kyseiselle kolikolle. Näemme seuraavassa artikkelissa WhatToMine tarkalleen, joten pysy kuulolla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me