Parhaat IOTA-lompakot vuonna 2019 | Ominaisuudet, turvallisuus ja paljon muuta

parhaat iota-lompakot IOTA-lompakot

finder.com

IOTA on ainutlaatuinen kryptovaluutta, joka perustuu vaihtoehtoiseen Tangle-nimiseen lohkoketjutekniikkaan, joka on suunniteltu käytettäväksi esineiden internet (IoT) -laitteiden kanssa.

Mutta monet MIOTA-haltijat eivät löydä paljon lompakoita, jotka tukevat salausta. Tämä johtuu siitä, että IOTA-kehystä on erittäin vaikea sisällyttää, koska se on hyvin erilainen verrattuna lohkoketjuun.

Saatavilla on kuitenkin useita tallennusvaihtoehtoja. Kattavassa oppaassamme esitämme parhaat IOTA-lompakot.

Kolminaisuus

Kolminaisuus on virallinen työpöydän lompakko, jonka IOTA: n takana oleva tiimi on kehittänyt. Ainoa Trinityn tukema kolikko on MIOTA, eikä muita salauksia todennäköisesti lisätä. On huomattava, että lompakko on edelleen beetatestauksessa.

Lompakkoa voidaan käyttää ja käyttää helposti siirtojen suorittamiseen MIOTA: n kanssa. Käyttöliittymän pääsivulla on tapahtumahistoria, hintakehityskaavio ja parit BTC: n, USD: n, EUR: n ja ETH: n kanssa..

Kolminaisuuden tukena on siemen. On myös mahdollisuus luoda useita tilejä, mutta jokaiselle niistä tarvitaan 81 merkin “siemen”. Kaksitekijän todennusta (2FA) tuetaan myös lisäturvan lisäämiseksi.

Se on saatavana useilla kielillä, ja voit vaihtaa teemojen ja solmun välillä avaamalla avattavan valikon.

Lompakolle on kaksi tilaa: yksinkertainen ja edistynyt. Edistyneessä tilassa on ominaisuuksia, kuten automaattisen vahvistuksen asetus, suojauksen aikakatkaisu ja painike, joka nollaa lompakon.

Trinity on yhteensopiva Macin, Windowsin, Linuxin, Androidin ja iOS: n kanssa TestFlightin kautta. Android-version on ilmoitettu olevan alttiina kaatumisille, joten sitä ei suositella.

Trinity Lompakko

IOTA-lompakko Androidille

Tämä kevyt IOTA-lompakko on tehty Android-käyttäjille. Lompakon avulla voit käyttää MIOTA-varoja kätevästi tien päällä. Se voidaan helposti ladata ja asentaa, minkä jälkeen voit lähettää, pitää tai vastaanottaa IOTA-kolikoita.

Lompakossa on QR-skanneri, IOTA: n valuuttakurssi valuutalle ja muut salasana-asetukset.

Sovellus on edelleen beetaversiossa, koska se julkaistiin äskettäin. Tämän vuoksi virheistä on saatu paljon negatiivisia raportteja.

Ledger Nano S

IOTA-säätiö yhteistyössä Ledger Nano S: n kanssa sisällytti Trinity-lompakon laitteistolompakkoon.

Ledger Nano S käyttää peukaloittamatonta suojattua sirua, joka perustuu kestävään EAL5-protokollaan. Ledger on paras IOTA-lompakko niille, jotka haluavat pitää kolikkonsa turvassa kylmävarastossa.

Lompakko on suojattu PIN-koodilla ja varmuuskopiointilauseella, joka luodaan asennuksen yhteydessä. Se näyttää tavalliselta USB: ltä, jossa on OLED-näyttö ja kaksi fyysistä näppäintä tapahtumien vahvistamiseksi. Käyttäjät voivat tallentaa IOTA: n lisäksi erilaisia ​​kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Litecoin, Ethereum ja satoja muita.

Lompakko yhdistetään USB-kaapelilla tietokoneeseen tai puhelimeen, ja voit helposti navigoida haluamassasi asetuksessa ja sovelluksissa.

Käyttäjien on vain käytettävä Ledger Live ja lataa IOTA-sovellus ja asenna se.

Ledger Nano S

outsidia.com

GUI IOTA Light lompakko

GUI IOTA Light lompakko on integroitu IOTA: n graafiseen käyttöliittymään, jonka avulla voit käyttää varoja helposti ja nopeasti. Lompakkoa voidaan käyttää käyttöjärjestelmissä, kuten Windows, Linux ja Mac, mutta sitä pidetään parhaana IOTA-lompakkona Windows-käyttäjille.

Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, suoraviivainen ja aloittelijoiden kauppiaiden helppo käyttää sitä. Lompakko antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa koko solmu tai kevyt solmu, kun olet ladannut lompakon. On suositeltavaa, että käyttäjät valitsevat valonsolmuvaihtoehdon, koska sinun ei tarvitse muodostaa yhteyttä muihin verkkosolmuihin staattisen IP: n kautta.

Yksityisiä avaimia ei säilytetä kolmannen osapuolen palvelimella, mikä tarkoittaa, että vain sinulla on pääsy kolikoihisi.

Guarda-lompakko

Guarda on suosittu monikryptovaluuttainen lompakko, joka tukee IOTA: n lisäksi useita muita kryptoja, kuten BTC, ETH, XRP, XMR, TRX ja joukko ERC20-merkkejä. Tätä verkkolompakkoa pidetään erittäin turvallisena ja luotettavana, ja se yhdistettynä alustojen väliseen yhteensopivuuteen tekee siitä parhaan IOTA-lompakon MIOTA-kauppiaille.

Lompakon voi asentaa Windows-, Macintosh-, Linux-työpöytäjärjestelmiin sekä Android- ja iOS-mobiililaitteisiin.

Guarda ei tallenna yksityisiä avaimia tai lompakkotietoja välttääkseen hakkeroinnin mahdollisuuden lähettää tietoja verkon kautta. Kaikki tiedot tallennetaan turvallisesti laitteen turvalliseen muistiin, joka poistetaan automaattisesti aina, kun kirjaudut ulos lompakosta.

Guardan tärkein ominaisuus on epäilemättä sen kyky tehdä muunnoksia lompakossa. Käyttäjät voivat vaihtaa salausresursseja keskenään ilman rekisteröitymistä, rajoituksia tai muita lisätoimenpiteitä.

Guarda-lompakko

Nostalgia

Nostalgia on kevyt työpöydän lompakko, joka voidaan asentaa tietokoneisiin, joissa on Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmä.

Lompakossa noudatetaan hyviä turvatoimia, mikä varmistaa, että MIOTA-varoja ei voida hakkeroida niin helposti. Kääntöpuolella sovellus ei ole tarkoitettu niille, joilla ei ole joitain perustaitoja, koska se on melko monimutkainen käyttää. Siksi tätä lompakkoa ei suositella käyttäjille, joilla ei ole tietoa koodauksesta.

Nostalgian käyttämiseksi lompakko on kytkettävä palvelimeen, jossa IOTA käyttää PoW-protokollaa. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on käyttää HTML-editoria, kuten Text Wrangler, avata nostalgia.html-tiedosto. Loput prosessista voivat olla liian monimutkaisia ​​niille, jotka ovat vähemmän teknisesti taitavia, mutta sen asentamiseen on tarjolla useita opetusohjelmia.

Ne, jotka pystyvät käyttämään Nostalgiaa, hyötyvät nopeasta liitännästä IOTA-verkkoon, mikä puolestaan ​​antaa heille mahdollisuuden tehdä nopeita tapahtumia.

Johtopäätös

Tällä tavoin päätämme artikkelimme parhaista IOTA-lompakoista. Jos olet päässyt tämän artikkelin loppuun, sinulla pitäisi olla käsitys siitä, millaista IOTA-lompakkoa etsit.

Esillä oleva kuva: cryptobit.media

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me