Kan du købe krusning på en traditionel pensionskonto?

IRA med Ripple

Mange amerikanere er bekendt med begrebet en individuel pensionskonto eller IRA, fordi det er sådan, de sparer til deres pensionsår, når de holder op med at arbejde. Forskellen mellem en simpel banksparekonto og en IRA er, at renterne på en IRA enten er skatteudskudt eller skattefri, mens en opsparingskonto kan beskattes af den amerikanske regering. Af denne grund alene kan det være attraktivt at spare gennem en IRA, fordi væksten er hurtigere og større sammenlignet med bare besparelser.

Du har måske hørt, at du måske køber Ripple til en IRA. Det er en god ide først at finde ud af, hvad udtrykket Ripple henviser til.

IRA

Dechifrering af en IRA’s krusning

Ripple, der er omtalt i en IRA, betyder faktisk den digitale valuta kaldet Ripple (svarende til Bitcoin). Så en IRA med Ripple vedrører at være i stand til at spare i en IRA ved hjælp af indtægter fra den digitale valuta Ripple (i modsætning til køb af gensidige fonde, obligationer eller aktier). Nogle kan beskrive denne Ripple digitale valuta eller kryptokurrency som Ripple token eller Ripple mønt eller endda simpelthen som XRP.

Ripple som en kryptokurrency fungerer ved at efterligne traditionelle valutaer, fordi den har økonomisk værdi. Den store forskel er, at du med traditionelle valutaer (som den amerikanske dollar) har papirregninger og metalmønter, der kan håndteres i realtid. Ripple-kryptokurrency eksisterer kun i den digitale verden og er i krypteret form. Dette gør det meget sikkert og næsten umuligt at duplikere, så det kan handles sikkert gennem digitale transaktioner mellem mennesker eller organisationer. Den anden store forskel mellem traditionelle valutaer og kryptokurver som Ripple er, at traditionelle valutaer reguleres af regeringer (gennem deres centralbanker), mens kryptokurver ikke reguleres af nogen regering.

Så hvis du er amerikansk og vil spare i en IRA, kan du faktisk handle med Ripple-kryptokurrency og placere din fortjeneste inden for din IRA. Sådan virker det.

Udtrykket Ripple bruges også til at henvise til Ripple-netværket, der er afhængigt af et sikkert pengeoverførselssystem til kryptokurrency-transaktioner rundt om i verden. Ripple kan også betyde den teknologi, der anvendes i dette sikre pengeoverførselssystem såvel som det firma, der hedder Ripple, der udfører sådanne transaktioner.

(Som du kan se, er det vigtigt at være sikker på, hvad du taler om, når du taler om Ripple. Disse definitioner er alle sammenkoblet, fordi de alle er relateret til Ripple-kryptokurrency.)

Ja, du kan købe krusning til IRA

Svaret er så, at ja, det er muligt at købe Ripple for at placere provenuet i en IRA. Ripple-transaktioner udføres normalt mellem finansielle institutioner som banker. Så dette kan synes attraktivt, fordi finansielle institutioner skal være forsigtige med, hvordan de investerer investorfonde, hvilket betyder, at Ripple-transaktioner generelt er sikre. Ripple-transaktioner er også ret hurtige målt i sekunder. Dette betyder, at du bliver nødt til at have forskellige købs- og opbevaringsmuligheder hvis du har til hensigt at handle i Ripple-valuta.

På den anden side kan du se på IRAS simpelthen som traditionelle porteføljer hvor du lægger penge ind, og det tjener penge til dig. Værdien af ​​en IRA er, at du får sparet så meget som muligt, så din interesse også maksimalt er. Derefter er du i stand til at opbygge din pensionskasse år for år ved fortsat at lægge penge i din IRA regelmæssigt. Det kan så med sikkerhed siges, at en Ripple IRA har tendens til at være en sikker investering for dig.

Mulige tilbageslag i Ripple Trade

En af grundene til, at folk måske stiller spørgsmål om Ripple IRA, er, at det er et nyt investeringsfelt, hvor ikke mange mennesker har betydelig erfaring endnu. Det største tilbageslag, du kan blive udsat for i Ripple-handler, er at du mister værdien af ​​din Ripple-kryptovaluta, fordi du handlede i en ikke-rentabel transaktion. Dette betyder for eksempel simpelthen, at du købte din Ripple-kryptokurrency for en dollar hver, men solgte den til 50 cent hver – så du mistede 50 cent i den aftale.

Mulige fordele ved krusning

Der er to kendte fordele ved at investere i en Ripple IRA-konto. De er:

  • At kunne tjene penge i et skatteudskudt system, når du handler i Ripple-valuta, eller endda når du holder fast i din Ripple-valutainvestering på lang sigt. (Ved skatteudskudt betyder det, at din IRA ikke vil blive beskattet af den amerikanske regering endnu for en investering, der kommer fra din Ripple-transaktion, indtil et stykke tid senere).
  • Omgå mere risikable IRA-investeringer såsom traditionelle aktier, der har tendens til at svinge i værdi over tid

Kassér ikke traditionelle investeringer

Når du kender disse, behøver du ikke gå hele grisen og smide andre investeringsmuligheder helt til fordel for Ripple IRA’er. Investorer har stadig mulighed for at investere i både traditionelle investeringer (såsom aktier, investeringsforeninger og obligationer) og i Ripple IRA på samme tid. Pointen er dog, at du skal analysere dine investeringsudsigter godt, så du får mest ud af hver.

Afsluttende tanker

Mange ansatte amerikanere vil oprette deres egne traditionelle IRA-pensionskonti, fordi de ønsker at forberede sig på deres pension. Så overvej at oprette din egen Ripple IRA nu, mens Ripple-valutaen er i sin spirende fase. På den måde kan du drage fordel af den lave pris på Ripple-kryptokurrency og derefter investere Ripple-transaktionsprovenu i den IRA. Det hele afhænger af din appetit på risiko, da nogle mennesker kan lide mere risiko i deres investeringer for at høste mest fordelene ved muligheden.

pensionsopsparing

Ripple-transaktioner er ret hurtige og varer i sekunder, så du skal virkelig være opmærksom, når du handler i Ripple-valuta. På trods af hastigheden og risikoen kan du helt sikkert drage fordel af Ripple-handel, så din Ripple IRA vokser i volumen og værdi på lang sigt.

Fremhævet billede: cryptopress.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me