Vakaa kolikko – mitä ne ovat ja mitä ne tarkoittavat?

vakaat kolikot

Yksi kryptovaluuttamaailman pääkysymyksistä on, että suurin osa ostamistasi ja käydyistä kolikoista ei pidä arvoa koko ajan. Itse asiassa niillä on taipumus joko nousta tai laskea arvoa erittäin nopeasti, joten sinun on löydettävä luova tapa käsitellä tätä prosessia. Vakaat kolikot saattavat auttaa.

Mitä ovat vakaat kolikot?

Nämä ovat kryptovaluuttoja, jotka on suunniteltu pitämään vakaat arvot. Tether on hyvä esimerkki, koska tämä on blockchain-pohjainen omaisuus, jolla käydään kauppaa edelleen 1 dollarin hintaan. Se on yhteydessä Yhdysvaltain dollariin, ja se tulee olemaan sellainen pitkällä aikavälillä. Vaikka jokaisella vakaalla kolikolla on oma osuutensa mekanismista, niillä kaikilla on sama pääidea. Heillä on vakuus ja he hoitavat toimituksia. Tämä tarjoaa kannustimia markkinoille kolikon kauppaa varten tiettyyn hintaan.

vakaat kolikot

vuonna kryptovaluutta maailmassa on aina rajoituksia ja kauppoja, joita et voi tehdä, koska käytät tiettyä valuuttaa. Tämä tulee tietysti olemaan melko suuri ongelma etenkin rajoitusten ja määräysten vuoksi. Pörsseillä ei ole kauppaa USD: ssä, joten heidän on luotettava salausvaluuttoihin, jotka pitävät aktiivisesti arvonsa vakaana mahdollisimman pitkään.

Vakaiden kolikoiden käyttö

Salausvaluutanvaihto mieluummin mieluummin käyttää vakaita kolikoita, koska ne pitävät arvonsa ja ihmiset ovat kiinnostuneempia niiden myynnistä ja käytöstä hienolla ja ainutlaatuisella tavalla. Tällaisten vakaiden kolikoiden käyttö on aina tärkeää, koska saat enemmän huomiota ja luottamusta ratkaisuihin, joihin keskityt. Suurimman osan ajasta tämä voi olla erittäin vaikea tehdä, joten sinun on aina ylitettävä rajoja yrittäessäsi löytää oikeat ratkaisut tarpeisiisi. Ei ole koskaan helppoa yrittää saavuttaa suuruutta varsinkin pitkällä aikavälillä, ja mitä enemmän teet, sitä parempi se on.

Joidenkin vakaa kolikoiden ongelma on, että ne ovat alttiita romahtamiselle. Jos on ongelmia, kolikoilla, kuten Tether, ei ole oikeaa määrää USD-takuita siirtääkseen takaisin fiatille. Se voi johtaa romahtamiseen, jos sitä ei käsitellä oikein, joten tietämys kaiken hallitsemisesta ja käsittelemisestä voi olla erittäin tärkeää pitkällä aikavälillä.

Mutta hihna ei ole ainoa vakaa kolikko siellä. Vakaa Gemini-kolikoilla on myös 1-1-lähestymistapa USD: n suhteen. Asiaa, joka tekee heistä parempia, on se, että heillä on lainsäädännön noudattaminen ja avoimuus. Se on ehdottomasti kannattavaa melko vähän, ja se tuo sinulle paljon paremman roolin ja hienoja tuloksia, joita voit tutkia koko ajan. Mutta aloitteeseen osallistuvat hallitukset päätyvät ongelmiin, koska foorumi voi jäädyttää minkä tahansa tilin eikä sallia kyseisen omistajan siirtää tunnuksia. Se, että on olemassa yksi epäonnistumispiste, saattaa olla ok, mutta merkkien tekeminen siirtämättömiksi on tietysti merkittävä haittapuoli.

stablecoins

MakerDao

Tämä on hajautettu autonominen organisaatio, joka toimii myös Yhdysvaltain dollaria vastaan. Mutta sen takana on Ethereum, mikä on erittäin tärkeää. Heidän vakaa DAI-kolikkonsa on myös yhden dollarin arvoinen ja he ylläpitävät vakautta erittäin tehokkaan älykkään sopimusjärjestelmän kautta, joka on suunniteltu itsenäiseksi. Saadaksesi DAI-kolikon sinun on lähetettävä rahakkeet Maker-alustalle, ja ne lukitsevat rahakkeet. Tämä on ensimmäinen vakaa kolikko, jota ETH tukee. Haittapuoli on, että se on erittäin monimutkainen ja se liikkuu hitaasti. Joten se ei ehkä pysty tarjoamaan yleistä nopeutta ja tehokkuutta, jota monet ihmiset odottavat tällaisilta tavaroilta. Aluksi on silti sen arvoista, mutta tuloksia voidaan ehdottomasti parantaa sen avulla.

Basecoin

Tämä on jälleen yksi esimerkki kolikosta, joka ylläpitää 1 dollarin lähestymistapaa, mutta ne käyttävät konsensusta tässä pääpainopisteenä. He tekevät sopimuksia ja laajentavat kolikoiden toimitusta tilanteen mukaan. Jos kolikon arvo on alle 1 dollari, he saavat kolikoiden haltijat ostamaan joukkovelkakirjoja ja siihen käytetyt kolikot tuhoutuvat. Joten hinnan noustessa ne poistavat ylimääräiset kolikot vakauden ylläpitämiseksi. Se tarjoaa erinomaisen lähestymistavan vakaisiin kolikoihin ja lähestymistapa on loistava. Sitä tuetaan merkittävillä varoilla, mutta sen perussidosprosessi tarvitsee uskoa protokollaan, ja se voi olla kaksiteräinen miekka useammin kuin ei.

Havven

Havven keskittyy myös vakauteen, mutta heidän tapauksessaan heillä on järjestelmä, joka tukee automaattisesti kahta kolikkoa. Nimikkeet ovat ensimmäinen kolikko ja tämä on vakaa kolikko. Havvens ovat varamerkkejä. Nomins-tapahtumista peritään maksu yritykselle, ja järjestelmä vapauttaa Havvensin vakauttamaan itsensä ja välttääkseen ongelmia.

Hyödyt ja haitat salausteollisuudelle

Kuten voitte kuvitella, ensisijainen etu on, että saamme vakauden kryptovaluuttamaailmassa, mikä on erittäin vaikeaa saavuttaa tällä hetkellä. Paitsi, että järjestelmien automaattinen säätäminen ja korjaaminen välttääksesi tiettyjen arvojen ylittämisen, on erittäin vaikuttavaa ja myös erittäin hyödyllistä käyttää.

Haittapuoli on, että monet näistä järjestelmistä ovat erittäin monimutkaisia, mikä tarkoittaa, että ne saattavat joskus epäonnistua, jos siinä on edes pieni virhe. Silti se, että meillä voi olla vakaita kolikoita ja käyttää niitä tarkoituksenmukaisella tavalla liiketoimiin, on erittäin tärkeää. Suurin osa vakaista kolikoista on pystynyt säilyttämään likviditeettinsä ja arvonsa jo jonkin aikaa. Ja se tarkoittaa, että vakaa kryptovaluutan mahdollisuus on ehdottomasti olemassa. Meidän on vain luotettava niihin ja luotettava täällä luotuun järjestelmään, jotta voimme tuottaa parempia ja tehokkaampia tuloksia pitkällä aikavälillä. Vakaa kolikko kannattaa ehdottomasti tarkistaa, jos haluat vakaa kryptovaluutta!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me