Electroneum Review: Johdanto ETN: ään

Electroneum

Ei voida kiistää sitä, että kryptosfääri on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen väline, jossa on paljon huomiota ja mielikuvitusta vangitsevia projekteja.

Alalla, jota hallitsevat projektit, jotka joko yrittävät voittaa Bitcoinia tai Ethereumia tai ratkaisevat joitain kiireellisimpiä asioita, kuten skaalautuvuus ja yksityisyys, on yksi projekti, jolla on aivan toinen tehtävä, ja se menee nimellä Electroneum.

Projektin tavoitteena on tuoda kryptovaluutta valtavirtaan tulemalla ensimmäiseksi digitaaliseksi valuutaksi, jota käytetään päivittäisessä kuluttajakaupassa ja kulutuksessa, mikä Satoshi Nakamoto itse kuvitteli luodessaan Bitcoinin. Tämän saavuttamiseksi projektit tuovat yhden kaikkein tärkeimmistä laitteista yhtälöön, älypuhelimiin. Toinen mielenkiintoinen joukkueen tavoite on korvata suurin osa pelien sisäisistä valuutoista ETN: llä.

Mikä on Electroneum?

Lyhyesti sanottuna Electroneum on mobiililaitteiden ensimmäinen kryptovaluutta, jonka tavoitteena on tulla paljon enemmän kuin spekulatiivinen omaisuus. Sen tavoitteena on tehdä salausvarojen ostamisesta yhtä helppoa kuin koskaan ennen. Hankkeen innovatiivisinta puolta edustaa se, että käyttäjät ympäri maailmaa voivat kaivaa Electroneumin tunnuksen, ETN: n, suoraan älypuhelimista.

Electroneumin lohkoketju

Pohjimmiltaan Electroneum-lohkoketju on perusta uuden aikakauden mobiilimaksujärjestelmälle. Electroneum-sovelluksen kaivosominaisuudet antavat käyttäjille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden maksaa salauksella. Lohkoketju on rakennettu Monero-lohkoketjun päälle, ja sillä on odotusten mukaan mielenkiintoisia turvaominaisuuksia.

Aivan kuten Monero, Electroneumin blockchain sisältää myös varkainosoitteita. Järjestelmä käyttää kertaluonteista julkista avainta, joka estää vastaanottajan varoja liittymästä suoraan lompakkoonsa. Koska kolmas osapuoli voi tarkastaa osoitteen sen olemassaolon osoittamiseksi, vastaanottaja saa varat lompakon yksityisen näkymän avaimen kautta, joka todella “skannaa” estoketjun. Luodaan kertakäyttöinen yksityinen avain, joka vastaa lähettäjän julkista avainta.

Tämä tekee lohkoketjusta uskomattoman turvallisen, koska vastaanottaja voi yksinkertaisesti käyttää varat käyttämättä muuta kuin yksityistä kulutusavainta. Koko tämä prosessi ei sisällä suoria linkkejä lähettäjään tai vastaanottajaan. Tuloksena on nopea ja melko halpa järjestelmä. Electroneumin tapahtumien keskimääräiset kustannukset ovat noin 0,2 ETN.

Electroneumin mobiilisovellus

Kuten tämän katsauksen alussa mainittiin, mobiilisovellus on iso osa Electroneumin ekosysteemiä. Aluksi saatavilla vain Android, sovellus voidaan nyt asentaa iOS laitteita.

Sovellus on erittäin käyttäjäystävällinen ja sitä voidaan käyttää digitaalisen lompakon käyttämiseen. Se tarjoaa myös käyttäjille mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa ETN: ää, luoda offline-paperilompakoita. Toinen huomionarvoinen näkökohta on se, että kuka tahansa, joka kutsuu viisi kaveria liittymään verkkoon, osallistuu automaattisesti kilpailuun 5000 ETN: n voittamiseksi.

Liikkuva kaivos

Sen tunnuksen laajan käyttöönoton varmistaminen on yksi projektin päätavoitteista. Siksi kaivosprosessin on oltava mahdollisimman monien ihmisten saatavilla. Yksi iso osa on varmistaa, että Bitcoinin ja Ethereumin kaivostoimintaa hallitsevalla suurella yhteenliittymällä ei ole merkitystä tässä.

Electroneum tarjoaa työpöytäsovelluksia Windowsille, macOS: lle ja Linuxille sekä tukea useille kaivospooleille ja virtuaalipalvelimille. Ylivoimaisesti mielenkiintoisin näkökohta on kuitenkin se, että käyttäjät voivat suorittaa mobiilikaivostoimintaa. Sovellus on suunniteltu älykkäästi, jotta puhelimesi keskusyksikkö voi harjoittaa simuloitua kaivostoimintaa.

Kaivosprosessi on erittäin tehokas siinä mielessä, että se ei käytä suuria määriä Internet-tietoja eikä aiheuta puhelimesi kuumenemista tai menettää merkittävää akun käyttöikää. Vaikka prosessi on edelleen virtuaalinen (se ei vahvista uusia lohkoja lohkoketjussa), käyttäjät saavat silti palkkioita. Tämä on enemmän markkinointiliikettä. Tämän tyyppinen toiminta varmistaa, että Electroneum saavuttaa viruksen kasvun.

Keskimääräinen lohkopalkkio on noin 9500 ETN, ja kaivosalgoritmin ASIC-resistentin luonteen vuoksi kolikoita voidaan silti kaivaa perusprosessorilla (tai älypuhelimen prosessorilla)..

Kaivostoiminta

ETN: n tärkeät näkökohdat

ETN: n kokonaismäärä on 21 miljardia kolikkoa. Syyskuun puolivälissä vuonna 2017 käynnistetyn ICO: n ansiosta jaettiin yhteensä 6,3 miljardia ETN: ää. ICO: n aikana sijoittajille varattiin 4,4 miljardia ETN. Projektin takana oleva 12 hengen tiimi vastaanotti 20 miljoonaa ETN: ää. Tämän kirjoituksen aikaan liikkeessä on hieman yli 9 miljoonaa ETN: ää.

Tällä hetkellä ETN ei kuulu maailman suosituimpiin rahakkeisiin. Siksi sitä voi ostaa vain muutamasta pörssistä, kuten Salaus, KuCoin, Nestemäinen, TradeOgre, KolikkoBene, ja Salaus.

Ainoa turvallinen tapa tallentaa ETN on verkkolompakossa alustan virallisesta sovelluksesta. Lompakonhallinnan avulla käyttäjät voivat asettaa online- ja offline-lompakoita. Lompakkoihin pääsee käyttämällä samoja kirjautumistietoja kuin alustalle.

Lompakko

Johtopäätös

Electroneumilla on pitkä matka edessään, ja puhtaana tehtävänsä mukaan se tulee olemaan erittäin vaikea tehtävä. Projektin nimenomainen aikomus saada ETN-tunnuksensa laajamittainen hyväksyminen kohdistamalla mobiiliyleisöille ja älypuhelinten käyttäjille on kiitettävää, mutta sen menestys voi hyvinkin riippua vähemmän teknisestä tekniikasta ja enemmän projektin tiimistä hyvien kumppanuuksien varmistamiseksi..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me