Ledger Nano S vs Trezor vs KeepKey | Salauslaitteiston lompakon vertailu

Nykyään salakirjoittajilla ja harrastajilla on laaja valikoima vaihtoehtoja, kun he haluavat tallentaa digitaalisen omaisuuden ja salakirjat. Olipa se sitten miten tahansa, on sovittu tosiasia, että turvallisin valinta salausvaluuttojen tallentamiseksi ovat laitteiston lompakot.

Laitteiston lompakot luodaan siten, että ne ovat periaatteessa immuuneja tietokoneviruksille. Lisäksi yksityisen avaimen tietojasi ei koskaan altisteta toimivalle järjestelmälle. Suurimmalla osalla laitteistolompakoita on myös hyvä salaustekniikka ja tuki kymmenille kryptovaluutoille.

Jonkin aikaa kauppiailla ja salauksen harrastajilla, jotka haluavat tallentaa digitaalisen omaisuuden turvallisesti laitteistolompakolle, oli vain yksi valinta: Trezor. Trezor on ensimmäinen laitteistolompakko, joka on tullut markkinoille (vuonna 2014), ja hiukan varhaisesta “lyijystä” huolimatta se menetti markkina-aseman kahdelle muulle kilpailijalleen: Ledger Nano S, ja KeepKey.

Nykyään näitä kolmea pidetään vaihtoehtona kaikille salauskauppiaille, jotka ovat taipuvaisia ​​turvaamaan yksityisyyttä. Tässä artikkelissa käsitellään useita näkökohtia ja vertaillaan näitä kolmea, mikä auttaa sinua selvittämään, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

Hinnoittelu

Aloitamme hinnoittelusta, koska tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä ostettaessa mitä tahansa laitteistolompakoita. Ledger Nano S on halvin kolmesta, vain 79,99 dollaria. Trezor ja KeepKey eivät ole paljon kalliimpia, koska ensimmäinen voi olla 129 dollaria ja toinen 149 dollaria.

Ulkonäkö ja näyttö

Vaikka Trezor on alkuperäinen laitteistolompakko näiden kolmen välillä, se ei menetä paljon suunnittelun suhteen kollegoidensa suhteen. Se on hieman kookkaampi kuin sekä Ledger Nano S että KeepKey, mikä ei ehkä ole huono asia, koska sitä voivat käyttää erittäin helposti myös suurempien sormien käyttäjät.

trezor.io

Ledger Nano S näyttää hyvin samankaltaiselta kuin tyypillinen USB-muistitikku, ja siinä on pienin näyttö kolmesta, ja se on myös kompaktin kolmesta, kun sen suojakansi on “taitettu”. Vaikka Trezorilla on isompi näyttö kuin Ledger Nano S, se ei ole yhteensopiva KeepKeyn suurella näytöllä. Epäilemättä KeepKey on muodikkain lompakko kolmesta, jossa on alumiinirunko, toisin kuin kahden muun käyttämä muovi..

Tuetut kolikot

Tuettujen kolikoiden osalta Ledger Nano S on kuningas, kun taas KeepKeyllä on pienin määrä tuettuja kolikoita kolmesta. Luettelo kaikista tuetuista resursseista löytyy kaikkien kolmen lompakon virallisilta verkkosivustoilta: Ledger Nano S, Trezor, ja Pidä avainta.

Ohjelmistojen yhteensopivuus

Lompakoiden käyttämiseksi käyttäjien on liitettävä ne jonkinlaiseen ohjelmistoon. Sekä Trezor että Ledger Nano S ovat erittäin hyviä, koska molemmat tarjoavat laskentatukea Electrumille, Myceliumille, MyEtherWalletille, Copaylle, GreenBitsille, GreenAddressille. KeepKey on viimeinen ohjelmistojen yhteensopivuuden suhteen.

Turvallisuus

Tarpeetonta sanoa, että kaikki kolme lompakkoa on suunniteltu kiinnittämällä huomiota turvallisuuteen. Esimerkiksi Ledger Nano S: llä on kaksisiruarkkitehtuuri, kun taas kaksi muuta käyttävät erityyppisiä suojattuja elementtejä, jotka eivät välttämättä ole huonompia kuin ensimmäiset. Kaikki kolme lompakkoa tarjoavat käyttäjilleen mahdollisuuden turvallisesti suojata ja varmuuskopioida lompakonsa. Vieläkin vaikuttavampi on se, että nämä lompakot on suunniteltu käytettäväksi jopa tietokoneissa, joissa on haittaohjelmia, ainakin teoriassa.

Perustaa

Kaikkien kolmen lompakon käytön aloittaminen on melko suoraviivaista, eikä sen pitäisi kestää enempää kuin muutama minuutti. Aloittamiseksi käyttäjät tarvitsevat mikro-USB-kaapelin kaikkien kolmen käyttämiseen.

Trezorin asetukset

Asenna Trezorille Trezor Bridge -ohjelmisto tai Trezor Chrome -laajennus (tai Android-sovelluksen Trezor manager, johon käyttäjät tarvitsevat OTG-kaapelin). Kun ohjelmisto on asennettu ja laitteeseen kytketty tietokone, käyttäjien on kytkettävä laite uudelleen ja valittava joko luoda uusi lompakko tai tuoda palautuslauseella.

Ledger Nano S -asetus

Ledger Nano S -lompakon asettaminen on melko samanlaista. Käyttäjien on käytettävä mukana toimitettua USB-kaapelia liittääkseen kirjanpito tietokoneeseen ja noudattamalla näytön ohjeita. Voit myös luoda joko uuden tai tärkeän lompakon palautuslauseella. Seuraava vaihe sisältää PIN-koodin valitsemisen (on tärkeää muistaa PIN-koodi, koska kolmen väärän peräkkäisen merkinnän saaminen johtaa lompakon sisällön täydelliseen pyyhkimiseen). Lopuksi käyttäjien on joko ladattava Ledger Wallet Bitcoin Chrome -sovellus tai Ledger Wallet Ethereum Chrome -sovellus.

KeepKey-määritys

KeepKey-lompakon valmistelu on vieläkin helpompaa, koska käyttäjien on ladattava KeepKey-asiakasohjelma Chrome Web Storesta ja liitettävä laite tietokoneisiinsa mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Tästä eteenpäin on vain noudatettava näytön ohjeita laitteen alustamiseksi.

Mikä on paras?

Ensinnäkin potentiaalisten ostajien tulisi tietää, että he eivät voi mennä pieleen valinnasta riippumatta näillä kolmella laitteistolompakolla. Ledger Nano S on ehdottomasti paras valinta laajimmalle kolikkotuelle ja pienimmälle koolle. Jos potentiaaliset ostajat kuitenkin haluavat jotain, jolla on hieman korkeampi tunnelma, KeepKey on lyömätön tyylikkään ulkonäönsä kanssa. Trezor on vähän suurempi kuin Ledger Nano S ja siinä on suurempi näyttö, joten sen käyttö voi osoittautua paljon pienemmäksi, mikä voi olla suuri etu käyttäjille, jotka haluavat laajan luettelon tuetuista kolikoista, mutta eivät pysty käsittelemään Ledger Nano S: n pieni koko.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me