Kuinka ostaa Bitcoin Cash (BCH): Mistä ostaa Bitcoin Cash vuonna 2021?

Huomautettu Bitcoin Cash -edustaja Marc De Mesel tiivisti kolikon arvoehdotuksen hienosti, kun hän sanoi jotain (muotoilemme); "tämä voi olla viimeinen mahdollisuus kaikille omistaa koko Bitcoin. Jos unohdit Bitcoinin vuosina 2013 tai 2014, tämä on toinen mahdollisuus."

Mutta jos Bitcoin on jo olemassa, miksi tarvitsemme Bitcoin-käteistä? Niille, jotka ovat perehtyneet tekniikkaan, voit siirtyä seuraavaan osioon. Muuten tässä on lyhyt Bitcoin-käteiskatsaus.

Mikä on Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoinin ongelma on, että sillä on pieniä lohkoja.

Pieni lohko ei voi järjestää kovin monta tapahtumaa, samalla tavalla kuin kaksipaikkainen avoauto ei voi pitää monta ihmistä. Tuloksena on, että Bitcoin on hidas ja liiketoimia voi olla kallista.

Syötä Bitcoin-käteinen. BCH: lla on suuri lohkon koko, se on kuin minibussi Bitcoinin avoautolle. Nämä suuret lohkot mahdollistavat enemmän tapahtumia ja vähentävät maksuja, mikä tekee BCH: sta sopivamman jokapäiväisiin ostoksiin.

BCH-lohkoketjussa on luonnollisesti haittoja suuremmille lohkoille, kuten hajauttamisen väheneminen. Se on aiheuttanut jakautumisen Bitcoin-yhteisössä. Sekä Bitcoin että Bitcoin cash puolustajat esittävät hyviä argumentteja, mutta koska luet tätä artikkelia, oletamme uskovasi, että Bitcoin Cashilla on paras ratkaisu.

Kun otetaan huomioon tämä usko, mietit todennäköisesti, kuinka sijoittaa Bitcoin Cashiin? Hyvä uutinen on, että se on yllättävän helppoa. Selvitetään miten.

Paras paikka ostaa Bitcoin Cash

Kuinka ostan Bitcoin-käteistä? Ylivoimaisesti paras paikka tehdä niin on Kolikkopohja. Tähän on useita syitä.

  1. Turvallisuus – Toisin kuin monet muut sala-ekosysteemin yökeskusteluista, Coinbase ottaa turvallisuuden vakavasti. He säilyttävät suurimman osan kolikoistaan ​​kylmävarastossa ja kannustavat voimakkaasti käyttäjiä toteuttamaan Google Authenticator pitämään tilinsä turvassa.
  2. * Seurantatietue * – Coinbasea ei ole koskaan hakkeroitu tai menetetty merkittävää määrää käyttäjien varoja. Heillä on erinomainen kokemus käyttäjien Bitcoinin pitämisestä turvassa.
  3. * Bitcoin-käteisen ostaminen on helppoa * – Coinbasen avulla Bitcoin-käteisen ostaminen on helppoa. Voit käyttää pankkisiirtoa, pankkisiirtoa tai maksukorttia. On myös mahdollista muuttaa Bitcoin käteiseksi ja tallettaa fiat takaisin pankkitilillesi.

Toinen etu ostaa Bitcoin-käteistä Coinbaselta on niiden integrointi Coinbase Pro. Se on ilmainen siirtää Bitcoin-käteistä Coinbase- ja Coinbase Pro -palvelujen välillä. Kun Bitcoin on Coinbase Prossa, sitä voidaan käydä kauppaa useilla eri varoilla, kuten XRP, Ethereum tai Stellar.

Yksi Bitcoin-käteisen hankkimisen Coinbasesta haittapuolista on, että he ei enää tue luottokorttiostot, vain maksukortti. On kuitenkin olemassa muita vaihtoehtoja. Jos haluat tietää, mistä ostaa BCH luottokortilla, katso seuraava osa.

Kuinka saada Bitcoin Cash luottokortilla

Aikaisemmin oli mahdollista käyttää luottokorttia Bitcoin-käteisen maksutavana Coinbasessa, mutta ainakin amerikkalaisille asiakkaille ei enää vaihtoehto.

Monet luottokorttiyhtiöt kokivat, että Bitcoinin ostaminen luottokortilla kuului samaan luokkaan kuin uhkapeli tai käteisennakko, ja he työntivät salauksenvaihtoa estämään käytäntöä. Tällainen kanta kryptovaluuttaan on edelleen yleinen tänään, kuten Apple-luottokortit osoittavat Bitcoin-politiikka.

Siitä huolimatta on edelleen mahdollista käyttää luottokorttia maksamaan Bitcoin Cash BCH: lle, suosittelemme Yhdysvaltojen ulkopuolella asuville salauksen harrastajille rekisteröityminen Binanceen. Ne ovat maailman suosituin pörssi (kaupankäynnin määrän mukaan), ja miljoonat ihmiset luottavat heihin kaikkiin kryptovaluuttatarpeisiinsa.

Kuinka ostaa Bitcoin-käteistä Binancesta

  1. * Luo tili * – tarvitset kelvollisen sähköpostiosoitteen.
  2. Suorita KYC-vahvistus – tätä ei tarvita, jos aiot tehdä kauppaa kolikoilla ja pitää ne Binance-lompakossa. Jos kuitenkin haluat ostaa BCH: n maksuna kortilla, sinun on toimitettava henkilöllisyytesi, kuten todiste osoitteestasi ja muut henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.
  3. Osta BCH – Kirjaudu sisään Binance-tilillesi ja etsi vasemmalle ylhäältä valikkokohtaa nimeltä "Fiat." Selaa tätä ja napsauta alapuolella "Osta Bitcoin." Prosessi alkaa, se on niin yksinkertaista!

Kun olet ostanut BCH: n, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit pitää sen pörssissä Binance-lompakossa tai voit nostaa kolikot omaan lompakkoon. Suosittelemme, että vedät kolikot omaan lompakkoon, jota hallitset.

Pörssit hakkeroidaan usein, Binance kärsi 40 miljoonan dollarin tappio vuonna 2019, ja on aina parempi olla turvassa kuin pahoillani. Kun kryptovaluutta on lähetetty, tapahtumaa ei voida peruuttaa.

Binance tarjoaa myös mobiilisovellus joka tarjoaa paljon samaa toimintoa kuin heidän verkkosivustonsa.

Kuinka ostaa Bitcoin Cash amerikkalaisille asiakkaille

Valitettavasti amerikkalaiset eivät voi käyttää Binancea Bitcoinin ostamiseen. Jotkut älykkäät amerikkalaiset haluavat käyttää VPN: ää verkkosivustolle pääsyyn, ja tämä voi toimia kaupankäynnissä, mutta koska KYC on pakollinen kaikille korttiostoksille, VPN ei ratkaise Binancen maailmanlaajuista kieltoa amerikkalaisille.

Binancessa on kuitenkin amerikkalainen jako, vain he tuki pankkikorttiostot maksutapana. Joten kaikilla näillä rajoituksilla, miten ostat Bitcoin-käteistä kortilla Amerikassa? On olemassa useita menetelmiä, mutta yksi helpoimmista on käyttää Atomic-lompakkoa.

Atomic-lompakko on monipuolinen salauslompakko (saatavana työpöydälle tai sovelluksena), joka tukee useita valuuttoja, kuten BTC, BCH, ETH ja monia muita. Sen lisäksi, että he toimivat vapauslompakkoina, ne antavat myös käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa Bitcoin-käteistä luottokortilla. Tämä tapahtuu integroimalla Simplexiin ja tuloksena olevat maksut ovat vain 2%.

Aloita lataamalla Atomic, luomalla uusi lompakko ja napsauttamalla sitten "Osta Crypto" vasemman käden puolella. Kaikille ostoksille on pakollinen KYC, mutta se on standardi kaikille kortilla tehdyille Bitcoin-käteisostoksille. Jos haluat välttää KYC: tä kokonaan, on yksi viimeinen Bitcoin-käteisostovaihtoehto, joka kannattaa harkita.

Kuinka ostaa Bitcoin Cash paikallisesti

Menneisyydessä Paikallinen Bitcoin oli ainoa tapa ostaa Bitcoin henkilökohtaisesti tai nostaa Bitcoin ulos ilman vaihtoa. Olipa pankkisiirto tai käteinen, Local Bitcoin mahdollisti BCH: n hankkimisen paikalliselta myyjältä suhteellisen pienillä maksuilla.

Ilmeisin etu on nimettömyys. Paikallisen Bitcoinin avulla BCH kulkee kahden ihmisen välillä, ei keskitetyssä vaihdossa, jolla on henkilöllisyystietosi. Paikallinen Bitcoin on myös hyvä niille, jotka asuvat maissa, joissa toimii vain vähän pörssejä, mutta jotka kuitenkin haluavat ostaa Bitcoin-käteistä.

Paikallisen Bitcoinin menestyksen vuoksi muut saman tyyppistä palvelua tarjoavat verkkosivustot ja pörssit ovat alkaneet näkyä.

PaikallinenBitcoinCash, Esimerkiksi, on toinen verkkosivusto, jolla on alhaiset maksut ja jonka avulla sen käyttäjät voivat ostaa Bitcoins-käteistä henkilökohtaisesti. Tällaiset verkkosivustot ovat myös hyödyllisiä, koska on mahdollista rahoittaa Bitcoin sisään, kun haluat myydä sen. Ei vaihtoja, vain paikallinen tapahtuma.

Yksi varoitusviesti. Kun tarkastelet paikallisten BCH-verkkosivustojen ilmoituksia ja kysyt, mistä voin ostaa Bitcoin-käteistä, pidä mielessä, että jotkut myyjät voivat olla huijareita. Osta BCH- tai käteisbitcoineja vain luotettavien myyjien ja ostajien kanssa, joilla on hyvää palautetta aiemmista tapahtumista.

Johtopäätös

Yksi cryptocurrency -ekosysteemin suurimmista asioista on se, että valittavana on niin paljon erilaisia ​​kolikoita. Ripplestä Moneroon Bitcoin-käteiseen perspektiivisijoittaja voi melkein varmasti löytää blockchain-projektin, joka vastaa heidän eetojaan.

Vaikka Bitcoin-käteinen ei välttämättä ole yhtä suosittu kuin isoveli, BCH: lla on paljon menoa siihen. Roger Ver on suorapuheinen ja ilmeisesti intohimoinen johtaja, jolla on henkilökohtainen intressi tehdä BCH: stä mahdollisimman menestyvä.

Lisäksi, kun otetaan huomioon sukulainen pysähtyneisyys salamaverkon suuret lohkot voivat osoittautua parhaaksi skaalausratkaisuksi, mikä tarkoittaisi, että Bitcoin Cash on voittanut skaalaussodan.

Kuinka se toistuu lopulta, on edelleen mysteeri, mutta jos olet kiinnostunut sijoittamaan Bitcoin-käteiseen ja haluat tietää, miten ostaa BCH, toivomme, että tämä opas on ollut hyödyllinen. Bitcoin-käteisellä, kuten monilla muilla kryptovaluutoilla, on mahdollisuus arvostaa massiivisesti tulevaisuudessa. Nyt on hyvä aika sijoittaa BCH: han, koska on vaikea ansaita rahaa ostamalla huipun lähellä.

Muista vain, että aina kun ostat kryptovaluutan, olipa kyse sitten Bitcoin-käteisestä tai muusta valuutasta, on tärkeää tallentaa se turvallisesti. Osta Ledger- tai Trezor-laitteistolompakko ja säilytä kolikkosi siellä, jotta niitä ei voi hakkeroida. Jos sinulla on BCH, et todellakaan halua menettää sitä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me