Kuinka ostaa Monero (XMR): Mistä ostaa Monero vuonna 2021?

Bitcoin on hieno, mutta Bitcoinilla on ongelma: se ei ole vaihdettavissa. Yksi Bitcoin ei ole sama kuin toinen Bitcoin.

Jos saat Bitcoinin, joka on aiemmin lähetetty mikserin kautta, tai joka on jotenkin liitetty laittomaan toimintaan, se voi näyttää siltä, ​​että olet yhteydessä hämäriin tapahtumiin.

Näin on, vaikka ostat Bitcoinin laillisesti ja ilman tietoa sen aiemmasta käytöstä.

Sitten on ongelma siitä, että jokainen Bitcoin-tapahtuma on jäljitettävissä, jolloin ihmisten tai yritysten on helppo seurata varoja ja nähdä, mihin olet lähettänyt Bitcoinisi ja mihin olet käyttänyt sen. Parhaimmillaan seurantakyky on vaaraton, pahimmillaan se voi aiheuttaa vakavia ongelmia etenkin autoritaaristen järjestelmien alla asuville ihmisille.

Kirjoita Monero, ratkaisu kaikkiin näihin ongelmiin. Koska Monero on yksityinen lohkoketju, kolikon historiaa ei ole mahdollista seurata. Se tekee siitä vaihdettavissa: mikä tahansa annettu Monero on yhtä hyvä kuin mikä tahansa muu.

Sama pätee tuleviin tapahtumiin, kolikon liikerataa on mahdotonta seurata lohkoketjun kautta. Se tekee Monerosta täydellisen henkilölle, joka haluaa, että muut eivät näe mitä ostavat.

Joten Monero on mahtava ja haluat sijoittaa joihinkin. Tarpeeksi reilu, mutta monet ihmiset kysyvät, kuinka voin ostaa Moneron? Vastaus on yllättävän yksinkertainen.

Mistä voin ostaa Monero?

Kuten usein tapahtuu, kryptovaluutan vaihto Binance on paras paikka ostaa XMR Monero. Binance tarjoaa neljä Monero-kauppaparia, mukaan lukien: BTC, USDT, BNB ja ETH. Valitettavasti Binance ei tarjoa suoraa fiat-valuuttakauppaparia, ts. XMR / USD.

Tässä tapauksessa sinun on ensin hankittava Bitcoin tai Ether. Kun olet saanut sen, voit lähettää sen Binancelle ja käyttää sitä sitten ostaa Monero.

Vaikka tämän menetelmän käyttämisellä Moneron ostamiseen liittyy joitain haittoja, nimittäin kaupankäyntimaksut, etuna on, että Binancen XMR / BTC- ja XMR / USDT-kauppaparit ovat erittäin likvidejä. Paljon volyymeja tarkoittaa, että pystyt toteuttamaan kauppasi haluamallasi hinnalla.

Moneron ostaminen USD: llä

Jos haluat ostaa Moneron suoraan, on kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa suoran USD / XMR-kaupankäyntiparin. Se vaihto on Kraken, San Franciscoon perustuva asu. Kraken on luotettava pörssi, jolla on pitkä luotettavuushistoria, joka on kaikkien saatavilla Yhdysvalloissa, lukuun ottamatta New Yorkissa asuvia.

Niiden avulla käyttäjät voivat rahoittaa tilinsä dollareilla joko pankkisiirrolla tai pankkisiirrolla. Vaikka on kätevää käyttää dollareita tarvitsematta ensin hankkia Bitcoinia, ongelma, johon jotkut törmäävät Krakenissä, on se, että kaupankäyntimäärä on hyvin pieni.

Esimerkiksi julkaisun alkaessa Krakenin XMR / USD-pari kävi kauppaa vain 1/20 äänenvoimakkuudesta XMR / BTC-parin Binancessa. Pienillä usean sadan dollarin tilauksilla sillä ei ole merkitystä. Suuremmat tilaukset saattavat kuitenkin joutua liukastumaan.

Toinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat ostaa digitaalisen valuutan Monero, on käyttää luottokorttia ostokseen. Näin voit tehdä sen.

Kuinka ostaa XMR luottokortilla

Turvallisin ja helpoin tapa käyttää luottokorttia Moneron maksutapana on ostaa ensin Bitcoin ja sitten vaihtaa se Moneroon.

Kansainväliset kryptovaluuttakauppiaat, mukaan lukien ne, jotka haluavat ostaa XMR UK: ta, voivat rekisteröityä Binanceen ja ostaa Bitcoinia luottokortilla alustansa kautta. Tämä on loistava vaihtoehto, koska Binance on luotettava vaihto intuitiivisen käyttökokemuksen kanssa.

Kuinka ostaa luottokortilla amerikkalaisille

Valitettavasti amerikkalaiset eivät voi ostaa Bitcoinia Binancesta määräysten vuoksi. Sen sijaan Yhdysvaltain kansalaiset voivat käyttää CEX.io -sivustoa ostaa Bitcoin luottokortilla. CEX on englantilainen pörssi, joka on toiminut kryptovaluuttaekosysteemissä vuodesta 2013. Heillä on hyvä maine turvallisuudesta ja ne ovat yksi luotettavimmista pörsseistä markkinoilla..

Vaikka CEX on saanut asiakkailtaan monia kysymyksiä, joissa kysytään kuinka ostaa Monero-kolikko, he eivät ole vielä avaaneet XMR-kauppaa. Ne antavat kuitenkin käyttäjille mahdollisuuden ostaa Bitcoin luottokortilla.

Luottokorttiostot edellyttävät KYC-vahvistusta. Tämä on yleinen käytäntö sen varmistamiseksi, että ostaja ei käytä vilpillistä luottokorttia. CEX voi pyytää kopiota henkilöllisyystodistuksista, kuten passi tai ajokortti. He voivat myös pyytää kopion tiliotteesta tai yleislaskusta osoitteen vahvistamiseksi.

Toimitettuaan kaikki nämä asiakirjat CEX vahvistaa henkilöllisyytesi ja antaa sinulle täyden pääsyn heidän palveluihinsa. Kun se tapahtuu, voit ostaa Bitcoinia luottokortilla.

Kun olet ostanut Bitcoinin CEX: stä, lähetä se Bitcoin-lompakkoosi Binancessa ja vaihda se sitten Monerolle. Jos mikään näistä ei kuulosta siltä, ​​mitä haluat tehdä, on kolmas vaihtoehto. Tämä on loistava vaihtoehto kauppiaille ja sijoittajille, jotka haluavat ostaa Moneron, mutta jotka eivät halua rekisteröityä vaihtoon.

Kuinka ostaa Monero paikallisesti

Vaikka Monero on usein väärin merkitty rikollisten kryptovaluutaksi, todellisuudessa sen tavoitteena on toimia digitaalisena käteisenä. 20 dollarin setelin hieno asia on se, että se on vaihdettavissa, sillä ei ole historiaa (kuten johdannossa keskustellaan) ja se ei ole jäljitettävissä.

Kun ostat Moneron pörssistä, se on edelleen jäljittämätön, mutta aina on tietue, jonka olet ostanut Moneron, ja siellä on kirjaa Monero-osoitteesta, johon lähetit sen. Joillekin ihmisille, joilla ei ehkä ole mitään merkitystä, mutta niille, jotka haluavat säilyttää nimettömyytensä täysin, he voivat ostaa Moneron paikallisesti. On olemassa useita tapoja tehdä se.

LocalMonero

Suosituin tapa ostaa Monero paikallisesti on LocalMonero. Tämä on verkkosivusto, joka on ollut olemassa useita vuosia ja joka on kehittänyt vahvan seurannan sekä ostajien että myyjien keskuudessa.

Yksi syy LocalMoneron suosimiseen on monin tavoin, joiden avulla ihmiset voivat ostaa Moneron. Alustaa käyttävät ostajat voivat…

  1. Tapaa henkilökohtaisesti – Tapaa myyjä henkilökohtaisesti ja anna hänelle käteistä vastineeksi Monerosta. Varmista, että näet Moneron lompakossa, ennen kuin annat myyjän kävelemään pois.
  2. Lähetä käteistä postitse – Kuulostaa riskialttiilta ja tämä vaihtoehto ei todennäköisesti ole kaikille, mutta on mahdollista lähettää käteistä myyjälle USPS-postijärjestelmän kautta. Heti kun myyjä saa käteisen, hän lähettää Moneron lompakkoon. Jos aiot käyttää tätä maksutapaa, tee kauppaa vain luotettujen myyjien kanssa.
  3. Western Union / MoneyGram / PayPal – Käteisen käytön lisäksi on olemassa useita tapoja saada Monero käyttämällä erilaisia ​​verkkomaksutapoja. Vaikka nämä menetelmät ovat helpompia tavata myyjä henkilökohtaisesti tai mennä postille lähettämään käteistä, ne ovat vähemmän nimettömiä.

3 vinkkiä pitämään Monero turvassa

Moneron ostaminen on vain yksi osa yhtälöä. Kun olet ostanut sen nyt, sinun on varastoitava Monero XMR turvallisella tavalla, jotta kolikkoasi ei varasteta tai muuten vaaranneta.

Tietosuojaominaisuuksiensa vuoksi Moneroa on vähän vaikeampaa tallentaa oikein kuin toista kolikkoa, kuten Bitcoin tai Ripple, joten on järkevää käyttää aikaa ymmärtääksesi asianmukaiset turvatoimet.

  1. Säilytä sitä Ledgerissä – Vaikka Trezor-laitteiston lompakossa on Monero XMR -tuki, käyttöliittymä ei ole kovin käyttäjäystävällinen. Siksi on parempi idea säilyttää Monero Ledger-laitteistolompakossa. Ledgerille lompakon osoite on rakennettu suoraan lompakon käyttöliittymään, joten integrointi on kuollut.
  2. Älä ylpeile salaustiloista – Kaikki maailman salausturvat eivät voi tehdä paljon taistelussa $ 5 -avaimen hyökkäys. Hyvä tai huonompi, kryptovaluutta liittyy joskus varallisuuteen, ja ihmiset, jotka kuulevat, että olet sijoittanut, saattavat ajatella olevasi hyvä ryöstökohde.
  3. Optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi lataa koko solmu – Kun käytät Monero GUI -lompakkoa, on kaksi vaihtoehtoa, voit joko muodostaa yhteyden jonkun toisen solmuun tai ladata oman koko solmun. Haittana yhteyden muodostamisesta toisen henkilön solmuun on, että hän voi havaita IP-osoitteesi ja seurata tapahtumiasi. Se on mahdotonta, jos käytät omaa täyttä solmua, minkä vuoksi suosittelemme tekemään niin.

Monero XMR on uskomattoman arvokas yksityisyydensuojatuna kryptovaluuttana. Tähän yksityisyyteen liittyy kuitenkin tiettyjä kompromisseja, kuten hieman monimutkainen käyttökokemus. Siksi on erityisen tärkeää ymmärtää Monero XMR ennen kolikon lähettämistä lompakkoon tai kaupankäynnin aloittamista pörssissä.

Johtopäätös

Monero on mielenkiintoinen kryptovaluutta. Sen tietosuojaominaisuudet tekevät sen tosin hyödylliseksi mustan pörssin pimeässä verkossa tapahtuvissa liiketoimissa. Kuitenkin enemmän kuin se toimii kuin rahan pitäisi olla, missä yksi kolikko on hyvä kuin mikä tahansa muu kolikko. Tällä tavoin käteinen on ja monille ihmisille Monero XMR: n tärkein etu, että he voivat käyttää sitä käteisvarana.

Mutta miten ostaa Moneron kryptovaluutta? Kuten olemme huomauttaneet, ei ole aivan yhtä helppoa ostaa Monero tai käydä kauppaa XMR: llä AUD: iin kuin saada Bitcoin. Monissa tapauksissa joudut ensin hankkimaan Bitcoinin ja vaihtamaan sen sitten Monero XMR: ään tai voit ostaa XMR: n Krakenin kaltaisesta pörssistä, mutta likviditeetti on hyvin alhainen..

Toivottavasti tämä prosessi ei ole liian häiritsevä. Monero on hieno kolikko, ja haluatko ostaa Monero UK: n, Aasiassa tai Amerikassa, siihen on paljon vaihtoehtoja. Kun he tunnistavat Moneron arvolausekkeen, kauppiaat alkavat yhä enemmän hyväksyä XMR: ää, varsinkin kun sillä on nopeat vahvistusajat ja sen lähettäminen on halpaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me