Kuinka ostaa Cardano (ADA): Mistä ostaa Cardanoa vuonna 2021

Vaikka Bitcoin on kiistaton salakuningas, sen toiminnot ovat rajalliset.

Bitcoin on erittäin turvallinen ja hyvä rahan lähettämiseen ympäri maailmaa, mutta sitä ei voida ohjelmoida samalla tavalla kuin Cardanon kolikko voi. Cardano tukee älykkäitä sopimuksia, mikä avaa oven kaikenlaisille jännittäville mahdollisuuksille.

Cardanolla on paljon menoa siihen, ja se voi mahdollisesti tehdä suuren investoinnin, jos se lopulta on oletusarvoinen älykäs sopimusalusta kryptovaluuttaekosysteemissä. Ethereumilla on toistaiseksi johtoasema, mutta ei ole kerrottu, miten salausekosysteemi muuttuu tulevina vuosina.

Joten tässä mielessä, katsotaanpa, miten ostaa Cardano-salausvaluutta, mitkä salauksenvaihto ovat parhaita ja miten ostaa ADA riippumatta siitä, asutko Yhdysvalloissa vai kansainvälisesti.

Mitä pörssit myyvät Cardanoa

Vaikka Cardano käy kauppaa Tetheriä vastaan ​​yli tusinan pörsseissä, on vain muutama pörssi, joiden avulla voit ostaa Cardanon dollareilla.

San Franciscossa Kraken on yksi niistä vaihdoista. Ne antavat asiakkaidensa rahoittaa tilinsä pankkisiirrolla ja ostaa sitten Cardanon suoraan. Valitettavasti Kraken ei salli amerikkalaisten asiakkaidensa ostaa ADA: ta luotto- tai maksukortilla. Vain kanadalaiset asiakkaat voivat käyttää maksukortteja Cardanon ostamiseen.

Niille, jotka ihmettelevät, mistä ostaa Cardanoa Krakenin lisäksi, Binance USA on toinen hyvä valinta. Marraskuusta 2019 lähtien he sallivat Amerikkalaiset ostavat pankkikortilla kryptovaluuttoja, kuten Cardano. Tämä tekee Binance USA: sta kätevän valinnan niille, jotka haluavat ostaa Cardanon nopeasti ja vaivattomasti.

Tietenkin Binance USA antaa asiakkaiden myös rahoittaa lompakkonsa pankkisiirrolla. Valitettavasti pankkisiirto kestää yleensä useita päiviä. Se voi olla iso salaus, jossa kolikon hinta voi muuttua dramaattisesti päivästä toiseen.

Binance-valtion kiellot ja Binance kansainvälisille salakirjoittajille

Valitettavasti Binance USA on ei saatavilla kaikissa osavaltioissa. Binance USA: n estettyjen valtioiden luettelo sisältää: Alabama (AL), Connecticut (CT), Florida (FL), Georgia (GA), Havaiji (HI), Idaho (ID), Louisiana (LA), New York (NY), Pohjoinen Carolina (NC), Texas (TX), Vermont (VT) ja Washington (WA).

Kyseisten valtioiden asukkaat saattavat haluta harkita Krakenin käyttöä. Kansainvälisten asiakkaiden, jotka haluavat tietää, miten voin ostaa Cardanon, tulisi harkita rekisteröitymistä Binancen alkuperäiseen versioon. Yhdysvaltojen ulkopuolella Binance on avoin kymmenien maiden kansalaisille, ja se sallii fiat-talletukset sellaisilla valuutoilla kuin euro ja Ison-Britannian punta.

Mistä ostaa ADA luottokortilla

Kraken ja Binance USA eivät tue Cardanon ostamista luottokortilla. ADA: n ostaminen luottokortilla on kuitenkin mahdollista joillakin muilla alustoilla. Täältä voit ostaa Cardano-kolikon luotto- tai maksukortilla.

Kätevin verkkosivusto on Kolikkokytkin, jonka avulla kauppiaat voivat ostaa Cardanon luottokortilla ilman tilin luomista. Ainoa asia, jonka käyttäjän on tehtävä, on päättää, kuinka paljon Cardanoa he haluavat ostaa, kertoa CoinSwitchille ADA-lompakolle, että he haluaisivat kolikoidensa lähettämisen, ja sitten todistaa henkilöllisyytensä. Henkilöllisyystodistus vaaditaan sen varmistamiseksi, että henkilö ei käytä varastettua luottokorttia.

CoinSwitch on loistava myös kansainvälisille sijoittajille, koska verkkosivusto tarjoaa useita fiat-vaihtoehtoja Cardanon ostamiseen. Esimerkiksi CoinSwitch tukee Venäjän ruplaa, Australian dollaria ja jopa Japanin jeniä.

CoinMama on toinen vaihtoehto kauppiaille, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan ADA: n luottokortilla. CoinMama on erityisen suosittu eurooppalaisten kauppiaiden keskuudessa, koska ne sallivat euromääräiset ostot. Toisin kuin CoinSwitch, he kuitenkin vaativat kauppiaita luomaan tilin kelvollisella sähköpostiosoitteella ennen kuin he voivat ostaa Cardano ADA: n.

Kuinka ostaa Cardanoa Bitcoinilla

Useimmille ihmisille helpoin tapa hankkia Cardano ADA on Bitcoin-menetelmä. Eli osta ensin Bitcoin ja vaihda se sitten Cardanoon. Cardanon hankkimisen tällä tavoin haittana on, että joudut maksamaan kauppamaksun. Lisäksi kun ostat Bitcoinin yhdestä pörssistä ja lähetät sen sitten toiseen, joudut ehkä joutumaan maksamaan nostomaksun Bitcoin-pörssissä.

Nosto- ja kaupankäyntimaksut syrjään, Bitcoinin käyttö Cardanon ostamiseen on todella yksinkertaista ja sen avulla kauppiaat voivat käyttää joukkoa erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja.

Bitcoinin ostaminen ja kaupankäynti Cardanolle Yhdysvalloissa

Paras tapa ostaa Bitcoinia Yhdysvalloissa on käyttää Kolikkopohja. Vuonna 2012 perustettu Coinbase on ollut olemassa salauksen alkuaikoista lähtien, ja heillä on mahtava kokemus merkittävistä hakkeroista. Se on iso juttu, varsinkin kun otetaan huomioon, että jotkut erittäin suositut pörssit kuten Binance on hakkeroitu.

Tietoturva ei kuitenkaan ole Coinbasen ainoa myyntipiste. Mikä tekee Coinbasesta niin suositun, on heidän yksinkertainen käyttöliittymä. Salaus on tunnetusti monimutkainen, mutta Coinbase on asettanut tavoitteekseen tehdä Bitcoinin ostamisesta mahdollisimman yksinkertaista. He hyväksyvät pankkisiirrot, pankkisiirrot ja myös maksukortit maksuvaihtoehtoina.

Kun ostat Bitcoinia Coinbasessa pankkisiirrolla, varojen tyhjentäminen voi kestää neljä tai viisi päivää. Jos haluat nostaa Bitcoinin välittömästi ja lähettää sen lompakkoon toisessa valuutanvaihtopisteessä, maksa maksu maksukortilla. Näin voit lähettää Bitcoinin toiseen pörssiin ja vaihtaa sen Cardano ADA: lle tunnin sisällä.

Salausvaihdot Cardano-kauppaparien kanssa

Koska Cardano on suosittu kolikko, jolla on hyvä nimi, monet valuutanvaihdot tukevat sitä. Pörsseillä, kuten OKEx, Huobi, KuCoin ja Bittrex, on kaikilla ADA-kauppapareja.

On myös muita pörssejä, jotka tukevat ADA-kauppaa, mutta on tärkeää tutkia pörssiä huolellisesti ennen kaupankäyntiä siinä. Kun lähetät minkä tahansa kryptovaluutan pörssiin, se ei ole enää sinun hallinnassasi. Vaihto voi jäädyttää nostot milloin tahansa, perustellusta syystä tai ei. Kuten salauksen kuuluisa maksi menee, "ei avaimiasi, ei kolikoitasi."

Bitcoinin ostaminen ja kaupankäynti Cardanolle kansainvälisesti

Jos haluat tietää mistä voin ostaa Cardanoa Yhdysvaltojen ulkopuolella, Coinbase on itse asiassa todennäköisesti paras vaihtoehto, koska ne toimivat enemmän kuin 100 maata. CoinMama on myös loistava vaihto eurooppalaisille, jotka haluavat ostaa Cardanon sijoituksena. Kuten aiemmin mainittiin, CoinMama hyväksyy useita maksutyyppejä, mikä helpottaa ADA: n saamista.

Aasian kryptovaluutta-harrastajat saattavat haluta harkita Binancea, maailman suosituinta pörssiä (kaupankäyntimäärän mukaan). Vaikka amerikkalaiset ovat kiellettyjä käyttämästä Binancea (kansainvälinen pörssi, ei Yhdysvaltain versio), salaustoimijat voivat rekisteröidä ja ostaa Bitcoinia fiatilla useimmissa Aasian maissa..

Paras tapa löytää pörssi Bitcoinin (tai minkä tahansa muun kryptovaluutan) ostamiseksi on tarkastella CoinMarketCapia heidän markkinapaarit -osio. Mitä suurempi pörssi, sitä todennäköisemmin ne tukevat monenlaisia ​​fiat-kauppapareja.

Kuinka ostaa Cardanoa paikallisesti

Haluatko tietää kuinka ostaa Cardano käteisellä? Se on melko yksinkertainen, itse asiassa se on melko vähän kuin Bitcoin-menetelmän käyttö. Cardanoharrastajien ongelma on, että Cardanoa ei ole mahdollista ostaa suoraan käteisellä. Mahdollista on kuitenkin ostaa Bitcoin tai Ethereum käteisellä ja muuntaa se sitten Cardanoksi.

Yksi suosituimmista verkkosivustoista on PaikallinenBitcoin. Tällä verkkosivustolla on mahdollista ottaa yhteyttä myyjään ja tavata heidät paikallisesti ostaa Bitcoin käteisellä. Myönnetään, että tämä on tyypillisesti vain toteuttamiskelpoinen vaihtoehto salakauppiaille, jotka asuvat suurkaupungeissa. On kuitenkin myös mahdollista käyttää verkkosivustoa, kuten LocalCryptos joka sallii pankkisiirrot ja jopa PayPalin.

Tietenkin, kuten kaiken muun salauksen kohdalla, on tärkeää tehdä asianmukaista huolellisuutta. Lue edelliset arvostelut varmistaaksesi, että henkilö, jonka kanssa olet tekemisissä, ei ole huijari. Älä myöskään tee kauppaa kenenkään kanssa, jolla on uusi tili.

On myös yksi muu vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat ostaa salauksen paikallisesti. Bisq on nouseva ja tuleva hajautettu vaihto, joka helpottaa paikallista kauppaa sekä salaustoimintaa pankkisiirrolla.

Cardanon säilyttäminen

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita selvittämään Cardanon säilytyspaikan ostamisen jälkeen. He ovat kuulleet, että ei ole viisasta pitää ADA-salausta valuutanvaihtolompakossa, mutta he eivät ole varmoja siitä, mikä on turvallisin lompakko. Onneksi ei ole niin vaikeaa tallentaa Cardanoa turvallisesti!

Paras paikka tallentaa Cardano ADA on laitteistolompakossa, kuten Ledger Nano S tai a Trezor-malli Yksi. Nämä laitteistolompakot ovat suunnilleen USB-muistitikun kokoisia ja painonsa arvoisia kultaisia. Ne ovat erittäin edullinen tapa keskimääräiselle salaussijoittajalle tallentaa ADA-salausvaluuttansa turvallisesti.

Laitteiston lompakon tärkein turvaominaisuus on, että tapahtumaa ei voida hyväksyä digitaalisesti. Toisin sanoen ennen kolikoiden lähettämistä laitteessa on painettava fyysistä painiketta. Tämä tarkoittaa sitä, että salauskauppias voi liittää laitteistolompakonsa maailman viruksilla varustettuun tietokoneeseen ja heidän Cardano on turvallinen.

Vaikka jotkut ihmiset epäröivät maksaa laitteistolompakosta, valitettava totuus on, että salausvarkaus on levinnyt ja Ledger tai Trezor on paras mahdollinen tapa suojata sijoitustasi. Lisätietoja laitteistolompakoista on osoitteessa tämä hyödyllinen opas.

Pöytälompakon käyttäminen

Toinen tapa tallentaa ADA-kolikkosi on työpöydän lompakko. Tämä on vain digitaalinen lompakko, ja vaikka se ei ole aivan yhtä turvallinen kuin laitteistolompakko, se on halvempi ja voi olla erittäin turvallinen, kunhan asianmukaiset vaiheet toteutetaan.

Yksi hyvä vaihtoehto on Daedalus-lompakko. Tämä on Cardanon avoimen lähdekoodin lompakko, joka on suunniteltu maksimaaliseen turvallisuuteen ja joustavuuteen. Kyvyllä valita mukautettuja teemoja sekä asentaa laajennuksia Daedalus on loistava Cardano ADA -lompakko. Luonnollisesti sitä on ilmainen käyttää, joten se on hyvä vaihtoehto kenelle tahansa budjetilla.

Yksi asia, joka kannattaa huomioida Cardanon (tai minkä tahansa kryptovaluutan) turvallisuudessa, on aina tarkistaa lompakon osoite, johon lähetät kolikot. Vaikka se ei ole niin yleistä, on tietokonevirus joka korvaa leikepöydälle tallennetut kryptovaluuttaosoitteet eri osoitteella.

Toisin sanoen, jos kopioit osoitteen ja liität sen sitten muualle, virus korvaa osoitteen siten, että varat lähetetään hakkereille. Siksi on niin tärkeää tarkistaa lompakon osoite aina ennen kuin painat Lähetä-painiketta.

Parhaat turvallisuuskäytännöt Cardanon säilyttämiseen

Olipa kyse laitteistosta tai työpöydän lompakosta, kun luot uuden tilin, sinulle näytetään 12 tai 24 sanan siemenlause. On erittäin tärkeää varmuuskopioida tämä siemenlause. Jos menetät pääsyn salauslompakkoosi (tulipalo, tulva, varkaus jne.), Siemenlause antaa sinun palauttaa varasi.

Kaksi asiaa pitää mielessä. Säilytä siemenlauseesi varmuuskopio aina erillisessä fyysisessä paikassa kuin missä laitteisto- tai ohjelmistolompakko (tietokone) on tallennettu. Tällä tavoin jotain tulipalon kaltaista ei voi tuhota salaustilojasi.

Toiseksi, kirjoita aina siemenlauseesi paperille ja tee kopiot käsin. Älä koskaan säilytä siemenlauseesi missään tietokoneellasi tai sähköpostissasi. Kaikki nämä voidaan hakkeroida, ja jos hyökkääjä saa käsiinsä siemenfraasi, he voivat viedä kaikki Cardanosi.

Cardano: 2021: n seuraava suuri kryptovaluutta

Ihmiset haluavat tietää, kuinka ostaa Cardanoa hyvästä syystä: se on erittäin lupaava kryptovaluuttaprojekti. Usein projektin menestys voi riippua projektin johtajasta. Kanssa Charles Hoskinson Cardanon suuntaan tulevaisuus näyttää valoisalta. Hän on suorapuheinen salauksen puolestapuhuja ja täydellinen henkilö ajamaan ADA: n massaa.

Lisäksi, kun Ethereum työskentelee vaarnan todistamisen (POS) parissa, niiden ratkaisua ei välttämättä oteta kokonaan käyttöön vielä kahden vuoden ajan. Lohkoketjumaailmassa, jossa kehitys tapahtuu ympäri vuorokauden, kaksi vuotta on kuin vuosikymmen. Toisaalta Cardanolla on jo Ouroboros-konsensusmekanismi jonka he uskovat olevan paras mahdollinen POS-ratkaisu.

Paras aika ostaa vuosi 2021 on salauksen vuosi. Jos uskot Cardanoon, on hyvä ostaa niitä ennen kuin hinnat nousevat. Nyt kun tiedät kuinka ostaa ADA-kolikkoa, ei ole mitään tekosyytä olla sijoittamatta.

Lopuksi, aivan pienenä bonuksena, voit vapaasti tarkistaa tämän visuaalinen Bitcoin-lohkojen tutkija jonka IOHK (Cardanon emoyhtiö) on luonut. Se on todennäköisesti tyylikkäin koskaan luotu lohkokokeilija ja todellinen osoitus Cardanon tiimin luovasta ja koodaavasta kyvystä. Älykäs sopimussota ei ole vielä kaukana, eikä Cardanon vielä ole viisasta irtisanoa; se voisi hyvin todistaa investoinnin koko eliniän.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me