Kuinka ostaa IOTA (MIOTA): Mistä ostaa IOTA vuonna 2021?

Mikä on IOTA-salausvaluutta?

IOTA on julkinen estoketju, joka eroaa Bitcoinista tai Ethereumista, koska se käyttää Tangle-tekniikkaa ytimessä.

Tangle on uuden tyyppinen hajautettu pääkirja, joka perustuu a Suunnattu asyklinen kaavio (DAG) tarkoittaa, ettei ole lohkoja, ketjuja eikä kaivostyöläisiä. Tarkastelemme tekniikkaa yksityiskohtaisesti.

Aloitetaan ensin IOTA: n taustalla olevan organisaation historiasta:

IOTA-säätiön historia

IOTA-säätiö syntyi Saksassa voittoa tavoittelemattomana organisaationa vuonna 2017. Sen perusti Dominik Schiener ja David Sønstebø.

Se rahoitettiin alun perin joulukuun 2015 väkijoukkomyynnillä, jossa nostettiin noin 500 000 dollaria kryptovaluuttoja.

Kaikki tunnussarja toimitettiin väkijoukkomyynnin osallistujille, eikä perustajille, kehittäjille tai neuvonantajille varattuja tunnuksia. Tämä on harvinaista kryptovaluutta-alalla.

IOTA: n perustajaryhmä ei pitänyt alun perin mitään IOTA-tunnuksia itselleen. Yhteisö oli riittävän antelias lahjoittamaan noin 5% IOTA-säätiölle, IOTA: ta ylläpitävälle voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle..

Tiimi julkaisi ohjelmiston nimeltä KOLMINAISUUS, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa IOTA-tunnuksia suoraan Androidilla, iOS: llä, PC: llä, Macilla ja Linuxilla.

Kuinka IOTA toimii?

IOTA syntyi cryptocurrency -härkämarkkinoilla vuonna 2017. Tämä oli aika, jolloin sadat blockchain-tuotteet tulivat markkinoille. Bitcoinin perustamisesta lähtien ja myöhemmin Ethereumin kehityksen jälkeen jokainen projekti oli yrittänyt ratkaista erilaisia ​​käyttötapauksia.

Jokaisella projektilla oli kuitenkin yksi iso rajoitus. Blockchain ei skaalautunut hyvin. Jopa vuonna 2021 mikään blockchain-projekti ei ole laajentunut siinä määrin, että ne voivat kilpailla Visan kanssa. Bitcoinin Layer 1 käsittelee edelleen vain 7 tapahtumaa sekunnissa. Jotta lohkoketjua voisi käyttää maailmanlaajuinen yleisö, tämän on skaalattava eksponentiaalisesti.

Tämä on juuri sellainen ongelma, jonka IOTA: n luojat halusivat ratkaista. Blockchainin käyttämisen sijaan IOTA käyttää jotain nimeltä DAG (Suunnattu asyklinen kaavio) tai Vyyhti. Suunnattu tarkoittaa, että näiden kohteiden välisellä linkillä on aina suunta ja asyklinen tarkoittaa, että et voi luoda silmukoita rakenteen sisään. Otetaan esimerkki Tanglesta.

Jokainen neliö edustaa yhtä tapahtumaa ja sitä kutsutaan myös a: ksi sivusto joka sisältää tapahtuman yksityiskohdat, kuten lähettäjän, vastaanottajan ja summan. Sillä on yhteys myös muihin liiketoimiin, joita nuolet edustavat. Näitä kutsutaan Reunat ja he vahvista tapahtuma.

Kun uusi tapahtuma on lisättävä, kaksi sivuston vinkistä valitaan satunnaisesti algoritmin avulla. Sitten se tarkistaa sivuston pätevyyden. Tämä uuden tapahtuman lisäämisen prosessi puolestaan ​​vahvistaa toisen tapahtuman ja tapahtumastamme tulee Tanglen uusi kärki.

Tämä tekniikka tekee IOTA: n tangosta uskomattoman skaalautuvan. Jokainen uusi tapahtuma vahvistaa kaksi muuta tapahtumaa. Verkko ei hidastu, kun tapahtumien määrä kasvaa. Itse asiassa se nopeutuu.

Kuinka Trinity toimii?

Trinity on IOTA Technologiesin kehittämä virtuaalilompakko-ohjelmisto IOTA-rahakkeiden ostamiseen ja myyntiin. Se on yksinkertainen graafinen käyttöliittymä (GUI), joka on helppo ymmärtää, nopea ja luotettava. Se on suojattu salasanalla ja salattu. Ohjelmiston kotisivu on hyvin yksinkertainen, mutta tehokas. Se näyttää tapahtumien ja ostojen historian. Voidaan lähettää tai vastaanottaa IOTA-tunnuksia tietokoneen luoman salatun hash-osoitteen kautta, joka on kertakäyttöinen osoite. Se näyttää myös IOTA-rahakkeiden osakearvon suhteessa Yhdysvaltain dollariin.

Mistä ostaa IOTA-kryptovaluutta?

Taustan jälkeen käsittelemme pääkysymystä – mistä voin ostaa IOTA: ta? Voit ostaa IOTA-rahakkeita viralliselta Trinity-lompakolta tai sinulla on muita vaihtoehtoja.

Vaihtonimen tapahtumapalkkiot Maksutavat Hyödyt Miinukset
Etoro Ei maksuja vapauttamattomasta kaupankäynnistä, mutta IOTA: n leviäminen 2,45% Luottokortti, pankkikortti, Paypal, pankkisiirto, paikallinen verkkopankki
 • Yksinkertainen käyttöliittymä
 • Sosiaalinen kauppa
 • Suuremmat levitteet
 • Ei salaustalletuksia
Binance 0,1% Pankkisiirrot, pankkikortit, pankkisiirrot, salausvaluutat
 • Luotettu
 • SAFU-rahasto
 • Alhaiset palkkiot
 • Ei KYC: tä pienille tileille
 • Kaikkia kryptovaluuttoja ei ole saatavana Yhdysvalloissa
 • Lax-säätö
Gate.io 0,2% Kryptovaluutat
 • Suurikokoinen
 • Valuutta-alue
 • Ei Fiat-talletuksia
 • Suhteellisen uusi vaihto
Kolikkopohja 1,49% tai kiinteä maksu Luottokortti, pankkikortti, Paypal, salausvaluutat
 • Helppo aloittelijoille
 • Luotettu
 • Hyvä asiakaspalvelu
 • Korkeammat palkkiot
 • Vähemmän salausvaihtoehtoja kaupankäynnille
 • Saatavana vain tietyissä maissa
Häiritsevä 0% valmistajalle / 1% tekijälle Luottokortti, Käteinen, Paypal, Western Union, Kryptovaluutat
 • Helppokäyttöinen
 • Valikoima talletusvaihtoehtoja
 • Ostajat käyvät kauppaa ilman maksuja
 • Valuuttakurssit ovat erilaiset myyjille
 • Myyjävetoiset markkinat

Kuinka ostaa IOTA – vaihe vaiheelta

IOTA: n ostaminen Etorosta

Voit ostaa sen eToron kaupankäyntialustan kautta. Etoron avulla voit käydä IOTA-kauppaa käyttämällä fiat-valuuttaa, kuten USD, Euro jne.

 1. Rekisteröidy tiliisi eTorossa. Napsauta Rekisteröinti-painiketta oikeassa yläkulmassa
 2. Vahvista sähköpostiosoitteesi
 3. Jos haluat tallettaa rahaa eToroon, sinun on ensin valittava maksutapa. Voit valita Paypal, Skrill, maksaa luotto- tai maksukortilla tai pankkisiirrolla rahat eToroon pankkitililtäsi
 4. eToro vaatii talletuksen vähintään 200 puntaa tilille. Tätä rahaa voidaan käyttää erilaisten rahakkeiden ostamiseen, jos haluat ostaa vähemmän IOTA: ta
 5. Napsauta ylävalikossa kohtaa Top Markets ja valitse Cryptocurrencies
 6. Näet hakukentän parien kaupankäynnille. Kirjoita IOTA / Euro tai IOTA / GBP sen mukaan, mitä sinulla on tililläsi. Voit valita IOTA-hinnan GBP ja maksaa
 7. Napsauta “Kauppa” ja näet ruudun saadaksesi sen nykyisen hinnan ja kaavion.

IOTA: n ostaminen Binancesta

Binance on johtava salausvaihto. Jos haluat ostaa kryptovaluuttoja paikallisella fiat-valuutallasi – kuten Yhdysvaltain dollareilla tai Japanin jeneillä -, sinun tulee ostaa Bitcoin tai Ether toisesta pörssistä. Vaihto, kuten Coinbase, voi olla helppoa uusille kauppiaille, jotka haluavat ostaa tai pitää salausvaluuttoja.

IOTA: n ostaminen Binancesta

Vaiheittainen prosessi Binancelle:

 1. Mene www.binance.com ja rekisteröidy
 2. Vahvista Binance-tilisi ja lähetä kaikki heidän pyytämänsä asiakirjat
 3. Ota kaksitekijäinen todennus käyttöön tilisi suojaamiseksi
 4. Lähetä BTC tai ETH Binance-talletusosoitteeseesi
 5. Vaihtoehtoisesti voit ostaa BTC: n Binancen Fiat-yhdyskäytävien kautta. Nämä yhdyskäytävät toimivat vain joissakin maissa. Joten tarkista ensin, toimivatko he maassasi
 6. Odota talletuksen vahvistusta
 7. Siirry vaihtonäyttöön napsauttamalla “Exchange > Basic ”vasemmassa yläkulmassa
 8. Valitse oikealta puolelta IOTA / BTC tai IOTA / ETH
 9. Näet keskellä kaavion ja sen alla ostoruudun
 10. Napsauta Market-vaihtoehtoa
 11. Syötä BTC / ETH-summa, josta haluat ostaa
 12. Napsauta Osta-painiketta ja olet valmis! Tunnusten tulisi olla Binance-tililläsi

Osta IOTA-kolikko Binancesta

IOTA: n ostaminen Gate.io -sivustolta

IOTA: n ostaminen Gate.io -sivustolta

Vaiheet ostettavaksi Gate.io: ssa:

 1. Luo tili
 2. Vahvista sähköpostiosoite
 3. Määritä 2-tekijäinen todennus suojausta varten
 4. Talleta BTC / ETH / USD Gate.io: lle. Gate.io ei tue Fiat-talletuksia
 5. Napsauta päävalikossa Markets
 6. Valitse vasemmasta paneelista IOTA (MIOTA) BTC / ETH / USD
 7. Kirjoita kaavion alle summa, jonka haluat ostaa, ja se näkyy tililläsi

Osta IOTA-kolikko Gate.io -sivustolta

Ostaminen Coinbasesta

Coinbase on yksi suosituimmista salauspörsseistä maailmassa. Se tarjoaa välityspalvelun sekä kaupankäyntialustan. Ne tunnetaan kuitenkin korkeista palkkioistaan. Jos etsit helppoa tapaa ostaa rahakkeita, tämä voi olla paras paikka aloittaa ennen kuin siirryt edistyneempiin vaihtoihin.

Ostaminen Coinbasesta

Vaiheet ostaaksesi Coinbasesta:

 1. Luo tili
 2. Vahvista sähköpostiosoitteesi ja henkilöllisyytesi
 3. Määritä 2-tekijäinen todennus tilisi suojaamiseksi
 4. Talleta rahaa Coinbase-tilillesi. Luotto- tai maksukortin käyttö on nopeampaa, mutta houkuttelee enemmän maksuja kuin pankkisiirto
 5. Napsauta ylävalikosta Osta / Myy
 6. Valitse hausta IOTA. Tarkista hinta.
 7. Syötä summa, jonka haluat ostaa, ja napsauta “Osta IOTA”

Osta IOTA Coinbasesta

Kuinka säilyttää IOTA turvallisesti?

Blockchain on mainostettu maailman turvallisimmaksi tietokannaksi tai pääkirjaksi. Se antaa myös voiman takaisin tavallisille käyttäjille hallita salaustunnuksiaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että käyttäjien on kannettava vastuu rahakkeidensa turvallisesta säilyttämisestä. Useimmat hakkeroinnit blockchain-maailmassa johtuvat käyttäjien virheestä tai liukastumisesta tai keskitetystä vaihdosta, joka huolehtii tunnuksista.

IOTA kohtasi äskettäin kiistaa, kun hakkerit varastivat 4 miljoonan dollarin arvosta rahakkeita. Tämä johti kiivaaseen keskusteluun IOTA: n turvallisuudesta. Mutta myöhemmin havaittiin, että hyökkäys ei rikkonut IOTA-estoketjua. Hakkerit käyttivät edistyneitä tietojenkalastelutekniikoita houkutellakseen merkkien haltijoita jakamaan arkaluonteisia tietoja.

IOTA: n perustaja David Sønstebø muistutti yhteisöä siitä, että heidän vastuullaan on pitää tunnuksensa turvallisena, ja toisti, että hajauttamisella on etuja, mutta se tarkoittaa myös sitä, että käyttäjillä on vastuu olla omia pankkeja.

Tällaisen vastuun valossa tässä on muutama asia, jonka käyttäjät voivat tehdä pitääkseen merkkinsä turvassa:

 1. Käytä vain oikeita ja luotettavia ohjelmistoja, kuten Trinity
 2. Luo vahva siemen

  Trinity luo yksityisen avaimen, jolla käyttäjät voivat käyttää tilinsä.

 3. Vaihda siemen usein

 4. Säilytä Seed yksityisessä ja turvallisessa paikassa, johon vain sinä pääset käsiksi.

Voit ostaa IOTA: n ja tallentaa sen Trinity IOTA -lompakkoon:

 • Lataa Trinity-ohjelmisto osoitteesta https://trinity.iota.org/
 • Rekisteröi itsesi seuraamalla näytön ohjeita
 • Kun olet rekisteröitynyt, napsauta Osta-painiketta
 • Anna maasi
 • Kirjoita sähköpostiosoitteesi, vahvistusviesti lähetetään sähköpostiisi ja sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi
 • Valitse Trinity-tilisi
 • Syötä summa, jonka haluat ostaa, sinulle annetaan IOTA-rahakkeiden määrä, jonka saat
 • Syötä tietosi näytöllä pyydettyinä
 • Kirjoita laskutusosoitteesi
 • Anna maksutietosi
 • Ja olet valmis! IOTA-tunnusten tulisi heijastua IOTA-lompakon kotisivulle

Ledger Nano X – Laitteiston lompakko

Vaiheet IOTA: n tallentamiseen Ledgeriin:

 1. Kun olet ostanut Ledgerin, liitä se koneeseesi mukana toimitetulla kaapelilla
 2. Mene http://ledgerwallet.com/start
 3. Valitse malli Ledger
 4. Asenna Ledger Manager Chrome -laajennus
 5. Päivitä laiteohjelmisto, jos sellainen on
 6. Sovelluksessa näet luettelon kryptovaluutoista. Valitse IOTA
 7. Sovellus kysyy, haluatko sallia tämän asennuksen. Napsauta laitteiston lompakon painiketta, jotta asennus voidaan sallia
 8. Vieritä painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta ja valitse sopiva kryptovaluutta Ledger-näytössä
 9. Avaa nyt IOTA-sovellus Ledger Nano -laitteessasi napsauttamalla kahta ylintä painiketta samanaikaisesti
 10. Mene asetuksiin > Selaimen tuki > Joo
 11. Tietokoneesi näytössä on sininen painike, jossa lukee “Kirjaudu sisään Ledgerillä”. Napsauta sitä
 12. Kun olet valmis, näet julkisen avaimen ja saldosi näytöllä
 13. Lähetä luumeni vaihdostasi tähän julkiseen osoitteeseen. Odota, että lohkoketju rekisteröi tapahtuman
 14. Olet valmis!

Testaa aina pieni määrä, ennen kuin lähetät suuren määrän.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka ostaa IOTA luottokortilla?

Voit ostaa IOTA-rahakkeita luotto- / maksukortilla Trinity-lompakosta, eTorosta jne.

Kuinka ostaa IOTA USD: llä tai muulla valuutalla?

Voit käyttää useita pörssejä, kuten eToro tai Coinbase.

Kuinka ostaa IOTA Kanadassa?

Voit käyttää pörssejä kuten Bitbuy, Kraken, Coinsquare ja NDAX IOTA: n kaupankäyntiin Kanadassa.

Kuinka ostaa IOTA-kryptovaluutta Paypalilla?

Voit käyttää Coinbasea tai Paxfulia Paypalin käyttämiseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me