Kuinka sijoittaa Ethereumin (ETH) futuureihin – perustaopas aloittelijoille

Ethereum

Mitä ovat Ethereumin futuurit?

Futuurisopimukset ovat yksinkertaisesti sopimuksia omaisuuden ostamisesta tai myymisestä ennalta määrättynä päivänä tulevaisuudessa ennalta määrättyyn hintaan. Siksi Ethereumin futuurit ovat sopimuksia Etherin (ETH) ostamisesta tai myymisestä ennalta määrätyllä hinnalla ennalta määrätyllä hetkellä tulevaisuudessa.

Ethereumin futuureilla käydään kauppaa salausvaluutanvaihdoissa, jotka tarjoavat Ethereumin futuureja. Maailmassa on monia salauspörssejä, jotka tarjoavat futuurisopimuksia. Sijoittajan tai kauppiaan velvollisuus on kuitenkin varmistaa, että he tekevät perusteellisen tutkimuksen varmistaakseen, etteivät he pääse huijauksen käsiin..

Ethereum

Välttääksesi huijareiden ansaan selvitä, kuinka hyvämaineinen pörssi on muiden sijoittajien / kauppiaiden keskuudessa. Elinkeinonharjoittajien esiin nostamien ongelmien varalta, kun he antavat arvosteluita pörssistä, sijoittajan tulisi saada lisätietoja kyseisestä asiasta selvittääkseen, onko pörssi ratkaissut sen vai vaikuttaako se edelleen muihin kauppiaisiin.

Heidän tulisi myös tutkia vaihtoa selvittääkseen, tarjoaako vaihto etsimäsi ominaisuudet. Jotkut niistä ominaisuuksista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun valitset futuuripörssin, johon voit sijoittaa Ethereumin (ETH) futuureihin, ovat vipuvaikutus, palkkiot ja perusvaluutta.

BTCC-salausjohdannaisten kaupankäyntialusta on yksi parhaista futuurikauppapaikoista ympäri maailmaa. Se on ollut olemassa yli 9 vuotta ja tarjoaa yhden korkeimmista vipuvaikutuksista Ethereumin futuurikaupassa. Se tarjoaa enintään 150-kertaisen vipuvaikutuksen sen mukaan, millainen futuurisopimus kauppias päättää käydä kauppaa. Alustalla on myös suhteellisen alhaiset kaupankäyntimaksut verrattuna muihin futuurikaupan alustoihin.

Sinä saatat pitää: Bitcoin-vipuvaikutus & marginaalikaupan opas vuodelta 2021

Ethereum-futuurikaupan edut Ethereum-spot-kaupankäynnissä

Useimpia salaussijoittajia käytetään spot-kaupankäyntiin, jossa ostetaan varsinainen salausvarallisuus spekuloiden, että sen arvo nousee, jotta hän voi myydä sen tulevaisuudessa voitolla. Jos keinottelu on väärä ja salauksen arvo laskee, sijoittajalle jää vähäisempi kryptovarallisuus ja jos hän päättää myydä sen, hän joutuu tuottamaan suuria tappioita etenkin sijoituksen volatiliteetin vuoksi. kryptovaluuttamarkkinat.

Toiseksi Ethereumin spot-kaupankäynnissä sijoittajalla on oltava salauslompakko, johon hän voi tallentaa eetterinsä (ETH). Ja krypto-lompakot aiheuttavat turvallisuusriskin, koska ne ovat alttiita hakkeroinnille varsinkin, jos lompakko ei ole kylmä tai laitteistolompakko. Spot-kaupankäynnissä suurin osa kauppiaiden käyttämistä salauslompakoista on normaalisti sisäänrakennettu vertaisryhmäpörsseihin, joita sijoittajat käyttävät spot-kaupankäyntiin, ja jotkut heistä ovat ilmoittaneet hakkerointitapauksista.

Kaikkien todellisten salausvarojen hallintaan liittyvien riskien välttämiseksi sijoittajat voivat sijoittaa salausfutuureihin, kuten Ethereumin (ETH) futuureihin.

Ethereum

Sijoittaminen Ethereumin (ETH) futuureihin ei vaadi sijoittajaa hankkimaan todellisia Ether (ETH) -kolikoita. Ethereum-futuurit ovat johdannaistuote, jonka avulla kauppiaat / sijoittajat voivat käydä kauppaa Ethereumin hintaliikkeillä pitämättä varsinaista eetteriä (ETH).

Siksi kaupankäynnin kohteena Ethereum (ETH) -futuureilla ei välttämättä tarvita salauslompakkoa, koska he eivät aluksi tarvitse omistaa mitään salausta. Jotkut pörssit saattavat kuitenkin pyytää sijoittajia tekemään talletuksia Tether (USDT) -määritteellä, joka on ERC20-salausmerkki ja saattaa siten vaatia Ethereumin kanssa yhteensopivaa salauslompakkoa, josta sijoittaja voi siirtää ne pörssin kaupankäyntitilille..

Lisäksi kaupankäynnin kohteena Ethereumin futuureilla sijoittajan ei tarvitse olla huolissaan siitä, että hänelle jää jäljelle pienempi arvo Ether-kolikoita kuin se, miten hän oli hankkinut ne, koska sijoittajan ei tarvitse ostaa Ether-kolikkoa (ETH) ).

Lopuksi Ethereumin futuurikauppa antaa kauppiaiden käyttää vipuvaikutusta ja antaa siten mahdollisuuden avata ja pitää suurempia kauppoja, jotka heidän tilisaldonsa sallivat. Ja jos markkinoiden spekulointi oli oikein, vivutuksella avatut kaupat tuottavat lopulta suurempaa tuottoa verrattuna vain siihen, että pidät vain tiettyä salausvaraa, joka odottaa sen myyntiä, kun sen hinnat nousevat.

Vinkkejä eetterifutuurien kaupankäyntiin

Menestyäkseen Ethereumin futuureilla, sijoittajan / kauppiaan tulisi:

  1. Valitse hyvämaineinen futuurikauppapörssi, kuten BTCC-salausjohdannaisten kaupankäyntialusta.
  2. Etsi futuurikauppaa, joka mahdollistaa korkean vipuvaikutuksen, jotta voit avata suurempia positioita, vaikka tilisi saldo olisi pieni.
  3. Käytä riskienhallinnan kaupankäyntistrategioita, kuten tappion lopettaminen ja voittotason lopettaminen.
  4. Tee aina analyysejä Ethereumin markkinoilla varmistaaksesi, että teet oikeita markkinaspekulaatioita.
  5. Vältä emotionaalista kaupankäyntiä, koska se johtaa enimmäkseen avaaviin positioihin, joilla ei ole teknistä tai perustavaa analyysia.
  6. Keksi kannattava kaupankäyntistrategia, jonka avulla voit tunnistaa oikeat kaupankäyntimahdollisuudet.

Lopuksi

Mene ilmaiselle tilille BTCC: llä ja kokeile ensimmäistä ETH-futuurikauppaa tänään.

Englannin markkinoiden lisäksi BTCC on nyt saatavana koreaksi (비트 코인 선물), Japanilainen (ビ ッ ト コ イ ン 先 物 取 引) ja vietnam (Hợp đồng tương lai Bitcoin).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me