Hvordan påvirker Halloween-strategien Bitcoin (BTC) -prisen?

Halloween-strategi

Halloween-strategien er en teori, som handlende og investorer bruger til at styre investeringsbeslutninger på aktiemarkedet. Denne teori siger, at markedet går ind i en bullish tendens, der starter fra 31. oktober hvert år til 1. maj i det efterfølgende år. Med andre ord giver aktiver et bedre investeringsafkast i denne periode sammenlignet med den resterende halvdel af året. Baseret på denne teori anbefaler investeringseksperter at købe aktier fra begyndelsen af ​​november og sælge i starten af ​​maj.

Halloween-strateginews.bitcoin.com

Forhandlere og investorer har vedtaget denne “strategi” ud over teknisk og grundlæggende analyse, som er almindelige strategier, der anvendes i kryptokurrencyområdet. Selvom dette er en dokumenteret strategi på aktier og andre almindelige markeder, vil vi forsøge at undersøge, hvordan det påvirker Bitcoin-prisen som et aktiv i denne artikel.

Den historiske præstation af Bitcoin-prisen

Aktiemarkedet såvel som ethvert marked er påvirket af menneskelige følelser, der oversættes til prisændringer, som derefter viser et mønster. Markedet for kryptokurrency er ikke anderledes, og, Bitcoin, som den første og øverste kryptokurver, har også vist mønstre i sin præstationsevne.

For eksempel er det en kendt kendsgerning, at september måned normalt er en hård for Bitcoin. Dette er muligvis ikke tilfældet for hvert eneste år, men det gælder generelt fra historiske data. Der er ikke givet nogen klar forklaring på mønsteret, men sandheden om det nægtes ikke let. En ting, der tydeligvis er synlig, er, at september er en måned mod slutningen af ​​den svagere del af året, hvad Halloween-strategien angår..

Generelt er Bitcoins pris fortsat med at stige år-til-år, undtagen i år som 2017, hvor prisen kan være højere end det efterfølgende år. Denne stigning har været langsom, om end jævn, og den forventes at fortsætte. For eksempel sidste år lukkede Bitcoin året til en pris på lidt over $ 7.000 i december. I år er Bitcoin dog i øjeblikket til en pris på $ 12.787,72 og forventes at lukke højere, hvilket betyder, at det sandsynligvis vil lukke til en meget højere pris end sidste år.

Hvordan prisen varierer med Halloween-strategien

Halloween-strategien siges at være i kraft mellem 31. oktober og starten af ​​maj det næste år. Men hvordan nøjagtigt varierer ændringer i Bitcoins pris med denne periode af året fra historiske data? For at besvare dette spørgsmål skal vi se på Bitcoins største prisophold. Vi vil overveje to af de mest bemærkelsesværdige, 2013 og 2017.

2013 Rally

Halloween-strategiii.co.uk

Bitcoins første store rally startede i oktober 2013. Da det blev til i 2009, var der ingen reel ændring i dets værdi indtil dette tidspunkt. Prisen steg fra $ 100 i begyndelsen af ​​oktober og steg næsten 100% ved udgangen af ​​måneden. I begyndelsen af ​​november var prisen nået $ 200 og steg kraftigt til $ 1.075 i slutningen af ​​november. Dette var den første og en af ​​de hurtigste samlinger i Bitcoins historie, hovedsageligt forårsaget af tilstrømningen af ​​nye børser og minearbejdere, hovedsagelig i Kina. Selv om der var mange udsving efter dette rally, viste oktober og november sig at være de mest rentable måneder af året for investorer.

2017 Rally

Halloween-strategiforex.academy

BTC oplevede den største prisstigning i december 2017. Dette omtales som den største Bitcoin-rally, fordi det tog prisen til den allerhøjeste pris på næsten $ 20.000. Bitcoin steg fra under $ 1.000 for at nå denne pris det år, og det meste af stigningen fandt sted mellem oktober og december. Efter at have nået $ 4.337 i slutningen af ​​september fortsatte Bitcoin fra dette niveau og krydsede $ 5.000 den 12. oktober.

Den 1. november handlede Bitcoin på over $ 6.600 og lukkede måneden på $ 10.653. Derfra steg prisen til et højdepunkt på $ 19.772 den 17. december, før den begyndte at falde igen. I alt steg aktivet ca. 400% mellem 1. oktober og 17. december 2017 og ca. 2.000% i løbet af året.

Det interessante at bemærke er, at begge disse sammenkomster fandt sted mellem oktober og december såvel som andre mindre, hvilket faldt sammen med den periode, hvor Halloween-strategien er mest følt.

Konklusion

Fra Bitcoins prisrallyshistorie er det klart, at aktivet drager fordel af Halloween-strategien, og strategien kan være levedygtig for at investere i den. Da det bekræftes, at denne strategi fungerer for aktier, er det næppe overraskende, at den også gælder for Bitcoin, da dens kursudvikling vides at falde sammen med aktiemarkedets. Dette kan dog ændre sig, når Bitcoin endelig afkobles fra aktier, men der er ingen anelse om, hvornår dette sandsynligvis vil ske.

Fremhævet billede: newsbtc.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me