Kylmä lompakko vs kuuma lompakko: Mikä on ero?

kuuma lompakko kylmä lompakko

Lompakot ovat ohjelmistoja ja laitteita, jotka tallentavat Bitcoinsin ja muiden kryptovaluuttojen yksityiset ja julkiset avaimet. Lompakoita on erityyppisiä, mutta pääryhmät, joihin ne voidaan jakaa, ovat kylmät ja kuumat lompakot. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, mitä etuja ja haittoja jokaisella lompakkotyypillä on, jotta voit valita, mikä sopii sinulle ja tarpeisiisi.

Hot Lompakot

Kuumat lompakot ovat Internetiin kytkettyjä lompakoita, ja ne tulevat myös eri luokkiin.

Työpöydän lompakot ovat eräänlaisia ​​kuumia lompakoita, jotka asennetaan henkilökohtaiseen tietokoneeseesi. Käyttäjät voivat hallita yksityisiä avaimia, ja heillä on myös mahdollisuus salata lompakkonsa estääkseen hakkerointiyritykset.

ICO: n tarkkailulista

Pöytälompakoita pidetään turvallisimpana vaihtoehtona, kuten kuumien lompakoiden kohdalla, mutta ne eivät välttämättä ole käytännöllisiä päivittäiskauppiaille, jotka haluavat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja nopeasti. Pöytätietolompakoilla on myös enemmän vaihtoehtoja niihin tallennettavien kryptovaluuttojen valitsemiseen.

Joidenkin työpöydän lompakoiden lataus- ja asennusprosessit voivat kuitenkin joskus vaatia teknistä asiantuntemusta, mikä saattaa osoittautua vaikeaksi niille, jotka ovat uusia kryptovaluutassa. Suuri haitta työpöydän lompakolle on, että jos se varastetaan tai vahingoittaa pääsyä kryptovaluuttaasi, se voi kadota pysyvästi, koska asianmukaista varmuuskopiointijärjestelmää ei ole otettu käyttöön.

Siirrettävät lompakot ovat älypuhelinsovelluksia, jotka toimivat mobiililaitteilla. Ne ovat käytännöllisimpiä kuumia lompakoita ja ovat ihanteellisia kauppiaille, jotka ovat aina liikkeellä.

Vaikka joissakin matkapuhelimissa on monen allekirjoituksen suojausvaihtoehdot, ne eivät ole yhtä turvallisia, eikä niiden pitäisi varastoida suuria määriä salausta. Jotkut matkapuhelimista eivät anna käyttäjilleen pääsyä yksityisiin avaimiinsa, mikä voi olla ongelma.

Online-lompakot, tai verkkosivuston lompakot ovat online-alustan kautta toimivia lompakkotyyppejä, mikä tekee niistä kaikkein alttiimpia hakkeroinnille. Tämän vuoksi niitä suositellaan enimmäkseen lyhytaikaiselle kaupankäynnille.

Etuna on, että niitä voidaan käyttää kaikilla laitteilla, jotka ovat yhteydessä Internetiin, ja maksutapahtumat voidaan tehdä nopeasti ja helposti. Verkkolompakot ovat turvallisimpia, kun niitä käytetään yhdessä suojatun työpöydän tai offline-lompakon kanssa.

Lämpimien lompakoiden turvallisuus riippuu siitä, millaiset käyttäjien ja kolmansien osapuolten turvallisuusmallit ovat. Tällaiset alustat ovat alttiita hakkeroinnille, koska ne ovat jatkuvasti yhteydessä Internetiin.

Pienien määrien digitaalisen valuutan säilyttäminen kuumissa lompakoissa on hieno, koska hakkerit eivät todennäköisesti tuhlaa aikaa ja resursseja saadakseen pieniä rahamääriä. Varkauksia on esiintynyt monissa tapauksissa, joihin liittyy kuumia lompakoita. Miljoonien dollarien arvoinen Bitcoin on varastettu hakkerointiyrityksissä (katso Mt Goxin tapaus).

Kylmät lompakot

Kylmät lompakot ovat valintamenetelmä merkittävälle määrälle Bitcoineja. Kylmien lompakoiden tyypit ovat: paperilompakot ja laitteistolompakot.

Paperilompakot ovat asiakirjoja, joihin on painettu kaikki Bitcoinsin tuottamiseen tarvittavat tiedot. Ne ovat ihanteellisia pitkäaikaiseen varastointiin, koska kukaan ei voi hakkeroida paperia. Haittapuoli on, että ne voidaan varastaa tai vahingoittaa väärän säilytysolosuhteen vuoksi. Bitcoiinien varastointi paperilompakkoihin tulisi tehdä hyvin tiukoilla toimenpiteillä painotöiden aikana, jotta kaikki olisi turvallista.

Blockgeeks

Laitteiston lompakot ovat fyysisiä offline-laitteita, jotka näyttävät samanlaisilta kuin USB, jossa on liitäntä, joka voidaan kytkeä tietokoneeseesi, kun haluat siirtää salauksia. Koska niitä ei ole kytketty Internetiin siementen luomisen aikana ja niiden avulla voit säilyttää sekä yksityisen että julkisen avaimen, niitä pidetään turvallisimpana tallennusvaihtoehtona.

Millaista lompakkoa tarvitsen?

Nyt kun olet tutustunut tärkeimpiin lompakkotyyppeihin, käymme läpi tärkeimmät näkökohdat ja ominaisuudet, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen ja valita tarpeisiisi sopivan.

Steemit

Jos aiot käydä kauppaa usein, kuuma lompakko on parempi vaihtoehto

Jos olet kiinnostunut HODLing suurempia määriä kryptovaluutta pidempään, jotta niiden arvo kasvaa, suosittelemme kylmää lompakkoa, koska sillä on vahvin turvallisuus.

Kauppiaiden, jotka haluavat tallentaa enemmän altcoineja, tulisi etsiä lompakkoa, joka tarjoaa yhteensopivuuden laajempaan salaustyyppiin.

Sinun pitäisi etsiä lompakkoa, jolla on käyttöliittymä, jonka kanssa voit olla vuorovaikutuksessa helposti. Jos olet teknisesti taitavampi ja pystyt käsittelemään monimutkaisempia asennuksia ja menettelyjä, voit valita sellaisen, joka sopii tietämyksesi tasolle. Olisi aikaa vievää ja turhauttavaa omistaa lompakko, jolla on toimintoja, joita et voi hallita.

Kysy itseltäsi, pystytkö huolehtimaan fyysisestä lompakosta tai onko sinun vaikea pitää sitä turvassa.

Turvallisuuden kannalta viisasta, jos etsit parhaita turvatoimia, kylmä lompakko olisi ihanteellinen valinta.

Johtopäätös

Tällä tavoin päätämme artikkelimme kuumista ja kylmistä lompakoista. Toivomme, että tässä esitetyt tiedot auttavat sinua löytämään täydellisen lompakon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me