Mikä on kryptovaluutan alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen?

ICO-kuvaus

An Alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen, tai ICO, on uusien projektien käyttämä strategia, jossa he myyvät omistamansa salausmerkit Bitcoinille ja Etherille, ja tästä myynnistä saadut varat käytetään projektin kehittämiseen. ICO on periaatteessa samanlainen kuin julkinen listautumisanti (IPO), jossa yrityksen osakkeet asetetaan ostettavaksi julkisille sijoittajille.

Kiinan markkinointi

ICO ja IPO: Erot

ICO: lla on ainakin kolme pääkohtaa, jotka eroavat suuresti perinteisistä listautumisannoista:

  • ICO: t ovat hajautettuja, mikä tarkoittaa, että niiltä puuttuu keskushallinto, joka hallitsee niitä.
  • ICO: t ovat enimmäkseen sääntelemättömiä, mikä tarkoittaa, että rahoitusorganisaatiot eivät valvo niitä.
  • Edellä mainittujen kahden edellisen ominaisuuden seurauksena ICO: lla on lievemmät vaatimukset.

Laillisuus ja rajoitukset

Yhdysvaltain arvopaperikomissio (SEC) päätti tänä vuonna, että DAO ICO: ssa käytetyt rahakkeet ovat laittomia arvopapereita. Tämä päätös aiheutti huolta sekä sijoittajille että ICO-liikkeeseenlaskijoille.

Tunnusta voidaan pitää arvopaperina, jos se läpäisee Howey-testin. Arvopaperien on noudatettava tiettyjä SEC: n asettamia rajoituksia. Sijoittajien osallistumista koskevia rajoituksia on hyvin vähän, ja joissakin tapauksissa niitä ei ole kirjaimellisesti (maasta riippuen). Ja koska sijoittajat kaikkialta maailmasta saavat periaatteessa osallistua, ICO: t pystyvät keräämään huomattavia summia rahaa.

ICO: n suuri huolenaihe on, että varat kerätään ennen tuotteen lanseerausta. Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan, että sijoitat konseptiin, joka voi epäonnistua tai onnistua. Tukiosassa väitetään, että ICO: t ovat välttämättömiä protokollan kehittämisen motivoimiseksi.

Sääntelyn täytäntöönpanon puutteen vuoksi ICO: ita on käytetty menetelminä, joilla huijauksia ja petoksia voidaan toteuttaa.

Kuinka ne toimivat?

ICO: ita on helppo luoda, koska melkein kaikki ne perustuvat ERC-20-token-protokollaan, mikä vähentää merkittävästi uuden salausresurssin kehittämisprosessia alusta alkaen. Suurin osa ICO: ista saa sijoittajat lähettämään BTC: n tai ETH: n älykkääseen sopimukseen, joka tallentaa varat ja joka muuntaa summan uudessa tunnuksessa myöhemmin.

ICO: n perusteet

Kun startupit päättävät pitää alkuperäisen kolikkotarjouksen, he luovat yleensä valkopaperin, joka kuvaa salausprojektin pituuden ja muita kampanjaan ja tuotteeseen liittyviä merkityksiä. ICO-kampanjan aikana tarjolla olevia salaustunnuksia voi ostaa fiatilla tai muilla kryptovaluutoilla, yleensä BTC: llä tai ETH: lla.

Käynnistys ei onnistu nostamaan vähimmäismäärää, sitten varat palautetaan sijoittajille. Jos ICO on menestys, varat käytetään joko uuden kehityksen aloittamiseen tai sen nykyisen tuotteen viimeistelyyn.

ICO: t voivat vaihdella rakenteen mukaan. Tietyissä tapauksissa käynnistys asettaa tietyn rahoitustavoitteen tai -rajan, mikä tarkoittaa, että ICO: ssa käytettävissä olevilla rahakkeilla on ennalta määritetty hinta ja kiinteä merkintätarjonta.

Muissa tapauksissa liittyy kiinteä rahakkeiden tarjonta, jolla on dynaaminen rahoitustavoitte. Tämä vaikuttaa rahakkeiden jakamiseen sijoittajille, kun enemmän varoja kerätään, sitä korkeampi merkkihinta on.

ICO: lla voi olla myös dynaaminen merkintätarjonta, joka riippuu kerättävien varojen määrästä. Tässä tunnuksen hinta on staattinen, eikä ole rajoitusta, kuinka monta merkkiä voidaan jakaa ICO-myynnin aikana.

Mikä on ICO-tunnus?

ICO-tunnus edustaa sijoittajan panosta tiettyyn käynnistykseen. Nämä merkit antavat sen haltijoille mahdollisuuden ostaa tai käyttää tulevia yrityksen tuotteita tai palveluita, jotka ovat käytettävissä heidän alustallaan, tai a bitcoin-kauppias voi vain vaihtaa tunnukset muiden digitaalisten resurssien kanssa.

Medium.com

ICO: n historia

Ensimmäinen tunnettu ICO lanseerattiin vuonna 2013, kun Ripple kaivasi 1 miljardin XRP-tunnuksen ja antoi ne sijoittajien saataville ostettavaksi. Vuoden 2014 alussa Ethereum onnistui keräämään yli 18 miljoonaa dollaria, mikä oli tuolloin suurin ICO-kampanja.

DAO oli projekti, joka käytti Ethereumin estoketjua uuden tunnuksen käynnistämiseen. Vaikka DAO onnistui nostamaan ehdotetun enimmäismäärän, yli 150 miljoonaa dollaria, tuntemattomien hyökkääjien käyttämä haavoittama tekninen haavoittuvuus otti miljoonia organisaatiolta.

Ethereum päätti, että ratkaisuna oli saada aikaan kova haarukka, joka nollasi koko lohkoketjun ja sen varat. Vaikka ensimmäinen yritys luoda onnistunut projekti Ethereumilla epäonnistui, ERC20-standardista tuli helpoin salaustunnusten kehittämistyökalu, josta tuli nopeasti ICO-teollisuuden hallitseva protokolla. Tämä on mahdollistanut tuotetta edeltävien startupien mielettömän rahamäärän lyhyessä ajassa.

AragonICO keräsi 25 miljoonaa dollaria vain 15 minuutissa, Basic Attention Token keräsi 35 miljoonaa dollaria sijoittajilta vain 30 sekunnissa, ja Status keräsi huimat 270 miljoonaa dollaria muutamassa tunnissa.

Viimeiset sanat

Markkinat ovat täynnä tuhansia ICO: ita, ja joka päivä tutkassa näkyy projekti. Vaikka ICO: t tarjoavat joitain etuja sekä sijoittajille että niiden kehittäjille, monet heistä voivat osoittautua huijauksiksi, jotka ovat kiinnostuneita vain rahasi ottamisesta. Jatka varovaisuutta ja tutki perusteellisesti ICO ennen sijoittamista.

Esimerkiksi CryptoTotem on riippumaton tietokanta sijoittajille ja salauksen harrastajille. Heillä on laadukasta tietoa kustakin projektista. Voit nähdä koko ICO-luettelo ja tarkista vaaditut tiedot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me