Suosituimmat lentoyhtiöt, jotka hyväksyvät Bitcoinin maksutapana

Lentoyhtiöt, jotka hyväksyvät Bitcoinin

Bitcoin sallii finanssitransaktiot useimmille palveluille ja sillä on merkittävä vaikutus matkailualaan. Ajatus siitä, että bitcoin on enemmän hyödyke kuin valuutta, on väärä. Monet yritykset ovat hyväksyneet sen maksutapaansa ja saavat kryptovaluutat rahaston muodossa, koska ne ovat turvallisia.

Suurin osa lentoyhtiöistä on myös hyväksynyt Bitcoinin maksutapana. Kun aiot matkustaa perheen tai ystävien kanssa, sinun on tehtävä järjestelyt riittävän ajoissa. Jos kauppaa salausvaluutassa, sinun kannattaa tietää, että voit varata lentovarauksen, hotellivarauksen tai autonvuokrauksen tällä digitaalisella valuutalla.

Alla ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka hyväksyvät Bitcoinin maksutavaksi.

Lentoyhtiöt, jotka hyväksyvät Bitcoinin

airBaltic

AIRBALTIIKKA

airBaltic alkoi ottaa maksuja Bitcoinin muodossa vuonna 2015, mikä oli innovatiivinen lähestymistapa. Lisäksi se on yksi kymmenestä suurimmasta yrityksestä, jotka aloittavat tämän maksujärjestelmän. Se hyödyntää BitPay maksuprosessorina.

Lentojen varaaminen mantereelle, kuten Eurooppaan ja Lähi-itään, on helpompaa. Jotkut maat, kuten Jordania, Intia, Indonesia, Malesia, Libanon, Taiwan, Venäjä ja Vietnam, pidättivät myös käyttämästä tätä maksuvaihtoehtoa. Kun tämä alkoi, lentoyhtiö sai paljon kritiikkiä hintojen takia, mutta se muuttui myöhemmin. Kaivosmaksu-osiosta veloitetaan maksu, joka hyväksytään QR-koodin suorittamisen jälkeen. Pääkonttori sijaitsee Latviassa ja riippuu suuresti BTC-maksujen tarjoamista palveluista.

aBitSky

abitskyKun selaat Bitcoin-matkasivustoja, kompastut aBitSky. Tämän portaalin avulla ihmiset voivat etsiä lentojaan ja hotelleja eri maihin. Lentoliput voi varata verkossa, ja voit käyttää BTC-maksuja.

Heidän online-portaalinsa luotiin myös käyttämään näitä palveluja mistä tahansa maailmasta. Sen lisäksi heidän verkkosivustonsa kouluttivat asiakkaita myös Bitcoineihin ja siihen, miten maksut onnistuvat. Suurin osa sen lennoista on Euroopassa.

CheapAir

cheapair

Lentoyhtiö verkkosivusto on lippuja lentojen, kuljetusten, hotellien ja majoitusten varaamiseen kohdemaani. Palvelut ovat hyödyllisiä yli kolmelle miljoonalle ihmiselle, koska Bitcoinsia käytetään maksutapana.

Heidän verkkosivustollaan, jos haluat etsiä lentoa, sinun tarvitsee vain napsauttaa haluamaasi lentoyhtiötä ja jatkaa prosessia napsauttamalla kohtaa “Bitcoin ja Altcoins”. Yritys on Yhdysvalloissa, ja he ovat riittävän joustavia käyttämään Dashia, Litecoinia ja Bitcoin Cashia maksuna.

BTCTtrip

BTCTtripSe on matkatoimisto, jonka pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. Sitä pidetään salausyhteisönä sen jälkeen, kun se on hyväksynyt erilaiset lompakot, kuten GoCoin, Litecoin ja Bitcoin. Martin Fernandez ja Yamil ovat tämän vuonna 2013 alkaneen sivuston perustajat.

Sivustolla on lueteltu kaikki kohteet ja ohjeet siitä, miten maksaa salauksella. Se on myös käyttäjäystävällinen, kun otetaan huomioon lentojen lähtö- ja paluupäivät. Voit myös varata hotelleja tältä sivustolta BTC: n avulla.

Destinia

DESTINAIA

Destinia.com on espanjalainen yritys, joka on äskettäin hyväksynyt Bitcoinin muodossa varojen vastaanottamiseen palveluistaan. BitPay-vaihtoehto on nyt kuuluisa online-maksujärjestelmä, ja se on yksi yrityksistä, jotka käsittelevät maksuja kryptovaluutoissa. Destinia tarjoaa edelleen hotellivarauksia ja pääsee helposti noin 19000 hotelliin.

Neitsyt galaktinen

Se on matkatoimisto Richard Branson johtaa toimitusjohtajana. Ryhmä aloitti toimintansa vuonna 2013, jolloin he alkoivat käsitellä maksuja bitcoineilla. Yritys ilmoitti ylpeänä, että asiakas maksoi Bitcoinilla avaruusoperaatiossa tulevaisuudessa.

AirTreks

IlmatietäSe on online-varausportaali, joka hyväksyy Bitcoin-maksut asiakkailtaan. Heillä on ominaisuus, jonka avulla asiakkaalla voi olla salauslompakko, joka tarjoaa maksun puhtaasti bitcoineina. Lompakot voivat olla BitPay, Copay tai Edge, joten asiakkaiden tulee rekisteröityä heihin ennen maksujen alustamista.

XcelTrip

XCELTRIP

Tämä online-varausalusta käyttää blockchain-tekniikkaa, ja sen päätavoitteena on hajauttaa matkailualaa. He hyväksyvät Bitcoins varaamaan lentosi ja hotellit yli 400 muulle lentoyhtiölle.

Muita maksutapoja ovat Verge, Binance, Ethereum ja Litecoin. Jäsenten on ilmoittauduttava lompakkojärjestelmään, joka helpottaa kryptovaluuttojen siirtoa heidän lennoistaan ​​tai varauksistaan ​​maksettaessa.

Surf Air

SurfAIR

Online-matkatoimisto sijaitsee Kaliforniassa. He vahvistivat bitcoinin käytön maksutapana joulukuussa 2017. Sivusto hyväksyy myös erilaisia ​​maksuja, kuten Ethereum, joka tapahtuu kuukausittain.

Sivullaan heillä on uusi jäsenominaisuus, joka toimii vain, jos olet rekisteröitynyt maksulompakkoosi. Heidän verkkosivustonsa kannustaa edelleen luottokortin käyttöä.

Johtopäätös

Edellä luetellut matkasivustot ovat selkeitä hyväksyessään Bitcoinin online-maksujärjestelmään. Määrä kasvaa jatkuvasti, kun asiakkaat alkavat omaksua BTC: n maksutapana.

Ennen kuin päätät käydä kauppaa heidän kanssaan, on viisasta kiinnittää ensin tarkkaa huomiota sivustoon ja tehdä sitten päätös. Sivuston on oltava aito ja vahvistettava palvelunsa asiakkaiden kautta.

Kaupankäynti kryptovaluutoilla voi olla hankalaa; sinun tulisi tarkistaa dynamiikka ja markkinoiden kasvu. Yritykset jatkavat Bitcoinin integrointia verkkomaksujärjestelmäänsä, mikä tekee siitä mukavampaa käyttäjille. Bitcoin on mullistanut matkailualan kokonaan.

Esillä oleva kuva: coinnewsspan.com

Jos olet lentoyhtiö, joka hyväksyy myös Bitcoinin maksutapana, ota meihin yhteyttä lisätäksesi sinut luetteloon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me