Mitä Hodl tarkoittaa?

‘Hodl’ on kaikkein ikonisin meme, joka on olemassa Bitcoinissa tänään. Se on sekä ajaton, rakastettu että vaatii arvostusta kaikilta salauksen ystäviltä. Sitä käytetään kuvaamaan kolikon todellisia rakastajia ja kannattajia. Sitä käytetään rohkaisemaan karhumarkkinoiden lyönneistä kärsineitä. Sitä käytetään erottamaan vahvat heikoista.

Se on kaiken salauksen ruumiillistuma.

Hodl!

Kolikko

Hodl syntyi ensimmäisen kerran joulukuussa 2013, joka on noin Bitcoin-historian toisen suuren pumpun huippu, kun hinta ylitti ensimmäisen kerran 1000 dollaria. Bitcointalk.org -sivustossa turhautunut kauppias lempinimellä “GameKyuubi” aloitti a lanka otsikolla “MINÄ HODLING”. Hänen virkansa on seuraava:

MINÄ OLEN PIDÄTÄ kuvakaappaus

On selvää, että hän oli humalassa kirjoittaessaan tätä eikä kyennyt ymmärtämään oikein. Hänen vastuuttoman juomakäyttäytymisensä vuoksi olemme kuitenkin lahjakkaita hodlille. Sieltä hodl on levinnyt salauksen kaikkiin osa-alueisiin ja on kaikkein ikonisin meme. Sen luoja GameKyuubi elää edelleen ja julkaisee bitcointalk.org -sivustolla tähän päivään saakka.

Määritelmä

Vaikka alun perin “hodl” oli tarkoitettu vain Bitcoinille, termi on levinnyt kolikonsa jälkeen. GamerKyuubi on käyttänyt sanaa “hodl” nykyisenä partisiipina muodossa “hodling”. Alusta lähtien se on kuitenkin nyt tullut “hodleriksi” ja “hodliksi” ja sitä käytetään substantiivina sekä verbinä.

Sana Hodl

”Hodleria” käytetään kuvaamaan vakaata mieltä siitä, että hänen valitsemansa kolikko nousee hintaan. He pitävät kiinni investoinnistaan ​​ja odottavat hinnan nousua riippumatta siitä, kuinka kauan se kestää. Sitä on käytetty myös kerskaamisoikeutena osoittamaan, että olet ollut yksi varhaisista uskovista. “Hodl” on käytetty komentona, yleensä kannustuksena muille pitää kiinni kolikoista, vaikka hinta laskisi. Sitä käytetään myös strategiana niille, jotka eivät osaa käydä kauppaa, mutta haluavat osallistua spekulointiin.

Liikenainen kauppias etsii kannettavaa tietokonetta,

Hodl tiedotusvälineissä

Hodl on tullut ikoniseksi siinä määrin, että sitä on käytetty valtavirran mediassa kuten Forbes, The Guardian ja monet muut. Se määriteltiin jopa a Senaatin pankkikomitea, missä J. Christopher Giancarlo todisti ja ilmoitti Yhdysvaltain senaatille.

Tässä hän määritteli hodlin taustanimeksi “Pidä kiinni rakkaasta elämästä”. Kun sanan “hodl” suosio on tullut yhä suositummaksi, meme on kantanut myös tätä määritelmää. Sanan juuret ovat kuitenkin peräisin bitcointalk-käyttäjän kirjoitusvirheestä vuonna 2013, ja se pysyy edelleen tällä tavalla eteenpäin.

Youtuber nimeltä Chris Record Vlogs on tehnyt rap-kappaleen kaikesta hodlingista.

Hodl on debytoinut myös viime viikolla Tonight John Oliverin kanssa.

Ja e-Toro on pelannut hauskaa hodlilla samankaltaisuuksiensa kanssa Hodor TV: stä Game of Thrones.

Hodl on käytetty suosittua lempinimeä Bitcoiners keskuudessa niin suosittuja twitter tilejä kuin @MrHodl ja @helsinki käyttävät termiä salanimissään. Termi on niin ikoninen siihen pisteeseen asti, että vaihto HodlHodl, on käyttänyt sitä heidän nimissään.

Muut meemit

On olemassa muita salausversiossa olevia meemejä aina kuuluisan Hodlin lisäksi. On “Kun kuu”, lause, jolla kysytään, milloin heidän hallussaan pitämänsä kolikon hinta nousee. Siellä on myös “Kun Lambo”, jota käytetään myös kyselemään, milloin hinta nousee, nouse tarpeeksi ostamaan Lamborghini, ylellisyysajoneuvo, jota käytetään osoittamaan rikkautta.

Bitcoin- ja markkinakaavio

On toinen lause, joka luotiin kirjoitusvirheen takia, tällä kertaa peräisin Redditistä r / bitcoinmarketilla. 11. marraskuuta 2014 Reddit-käyttäjä nimeltä “qwsazxcde1” oli lähettänyt tämän.

Reddit-kuvakaappaus

Hän oli ilmeisesti tarkoittanut sanoa “Tämä on herrat”, mutta keskellä innostustaan ​​1D EMA: n ylityksestä hän loisti “sen”. Valitettavasti “qwsazxcde1”: lle karhumarkkinat eivät olleet ohi, hinta laski ja härkämarkkinat alkoivat aloittaa vasta kesällä 2015.

On kaikkien suosikki Morpheuksen Maxtrix-meemi, joka kertoo Neolle, että hänen ei tarvitse myydä Bitcoinejaan, kun se kuutuu.

Matriisimeme

Siellä on aina niin klassinen Reddit-velhomemeemi, joka on upeasti katettu tässä keskikokoinen artikkeli.

Näyttökuva osoitteesta medium.com Medium.com – Kuinka Reddit-mainos sai Bitcoinin osumaan

Vaikka muita meemejä on ollut olemassa ja yhä enemmän meemejä luodaan päivittäin, ei ole klassista, hyvin rakastettua ja mielekästä meemiä, kuten hodl. Sitä rakastavat kaikki, mukaan lukien Bitcoiners, Ethereumin ystävät, Ripplers ja jopa Bcash-ihmiset. Se on kaikki asiat salaus ja tulee olemaan edelleen määrittelevä sana meille kaikille. Hodl.

Billfodl ratkaisee ongelman tarjoamalla helpon, turvallisen ja uudelleenkäytettävän ratkaisun, jolla muistisuojasi pysyy turvassa palo- ja vesivahinkoilta. Ole valmis seuraavaan kertaan, kun salkkusi kuut ovat ja sijoita Billfodliin tänään ja sinusta tulee todellinen hodler.

Osta Billfodl

UKK

Mikä on Bitcoin?

Bitcoinia pidetään kryptovaluuttana. Voit lähettää tai vastaanottaa Bitcoinia Internetissä ilman, että sinua yhdistetään todelliseen henkilöllisyyteen.

Onko Bitcoin hyvä sijoitus?

Jos etsit lyhytaikaista voittoa, Bitcoin on loistava sijoitus. Mutta se voi olla myös hyvä pitkäaikainen sijoitus, koska sillä on suuri kysyntä markkinoilla.

Kuka ansaitsi eniten rahaa Bitcoinista?

Satoshi Nakamoto ansaitsi eniten rahaa Bitcoinista, koska hän on ensimmäisen hajautetun digitaalisen valuutan keksijä. Hän toteutti myös ensimmäisen lohkoketjun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me