Tässä on miksi sijoittajien kiinnostus salausjohdannaisiin on nousussa!

Bitcoin otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 2009. Sen oli tarkoitus helpottaa finanssitransaktiota nopeasti, edullisesti ja nimettömästi. Bitcoin siirtyi nopeasti transaktiotyökalusta sijoitusvälineeksi, jonka arvo kasvoi jatkuvasti, kun suosio kasvoi ja ihmiset oppivat miten sijoittaa kryptovaluuttaan.

Bitcoin-futuurikauppa aloitettiin joulukuussa 2017. Tuolloin markkinoilla oli nähty valtava härkätaistelu, jossa Bitcoin ylitti 20000 dollarin rajan ennen kuin se laski voimakkaasti vuonna 2018.

Äärimmäisen epävakaassa ympäristössä johdannaisten käyttöönotto tarkoitti, että krypto-valuutan kauppiaat voisivat vähentää riskiään. Johdannaisia ​​ostamalla heidät varmistettiin saavansa johdannaisen arvon sopimuksen tekemisen yhteydessä.

Johdannaiset houkuttelevat institutionaalisia salaussijoittajia

Yhä useammat organisaatiot sijoittavat salausvaluuttaan. Tämän vahvistaa Fidelity-tutkimus, jonka mukaan yli kolmekymmentä prosenttia organisaatioista ympäri maailmaa sijoittaa nyt digitaalisiin johdannaisiin tai varoihin. Kryptovaluuttojen maailmassa Bitcoin pysyy kuninkaana, mutta 11 prosenttia yrityksistä omistaa myös eetterin.

Rahoituslaitokset ymmärtävät futuurikaupan hyvin, joten nämä tuotteet ovat houkutelleet lisää institutionaalista rahoitusta areenalle. Lisääntynyt kiinnostus kryptovaluuttoihin johtaa väistämättä arvon nousuun.

Mikä on johdannainen?

Rahoitusinstrumenttien myötä johdannaiset ovat vanhimpia, ja ne ovat peräisin varhaiskeskiajalta. Salausjohdannaiset ovat kaupankäyntivälineitä, jotka auttavat sijoittajia hallitsemaan riskiään ja maksimoimaan voittonsa. Johdannaisten avulla voit tehdä enemmän pienemmällä.

Johdannainen on nollasummainen sopimus kahden osapuolen välillä. Se on sopimus omaisuuden ostamisesta ennalta määrättyyn hintaan tulevaisuudessa. Salausmarkkinoilla nämä varat ovat bitcoin- tai altcoin-futuurisopimuksia.

Nämä rahoitusvälineet antavat elinkeinonharjoittajille mahdollisuuden saada altistusta kryptovaluutalle samalla, kun ne hallitsevat pääomaa tehokkaasti. Nämä ovat suojausinstrumentteja, jotka suojaavat sijoittajia hintavaihteluilta.

Riskinhallintatoimenpiteitä

Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita ja voivat reagoida dramaattisesti uutistapahtumiin. Koska ne ovat hajautettuja, niitä ei ole kovin säännelty, joten markkinat voivat liikkua vastauksena manipulointiin. Valuuttakaupan päätavoitteena on maksimoida voitot tehokkaalla kaupalla, joka minimoi riskit. Johdannaiset ovat tärkeä osa kryptovaluuttakaupan työkalupakettia, koska ne auttavat sijoittajia lieventämään riskiä ja hyödyntämään investointirahoitustaan ​​parhaalla mahdollisella tavalla.

Elinkeinonharjoittajat voivat ostaa salausjohdannaisia ​​salauksesta ja tavallisista pörsseistä. Niillä käydään kauppaa kauppiaiden välillä ja pörsseissä.

Johdannaisten tyypit

  •         Futuurit – sopimus omaisuudesta, joka on ostettu sovittuihin hintoihin, mutta maksettu myöhemmin toimituksen yhteydessä
  •         Vaihtoehdot – futuurisopimuksen tavoin vaihtoehto antaa kahden osapuolen sopia omaisuuserän hinnasta etukäteen, mutta toisin kuin tulevaisuudessa ostajalla tai myyjällä on oikeus, mutta ei velvollisuus ostaa tai myydä omaisuuserää. Tämä riippuu siitä, onko optio osto- vai myyntioptio.
  •         Hyökkääjät – Forwardit ovat samanlaisia ​​kuin futuurit, mutta ne ovat joustavampia ja muokattavissa.
  •         Quantos – Tätä johdannaista käytetään vaihtamaan yksi kryptovaluutta toiseen. Se on samanlainen kuin futuurisopimus, mutta sillä ei ole toimituspäivää. Kvantit ovat suhteellisen uusia kryptovaluuttamarkkinoilla, ja ne ovat melko riskialttiita.
  •         Jatkuva futuurisopimus – samanlainen kuin futuurisopimukset, mutta jatkuvasti. Nämä sopimukset voivat olla avoimia niin kauan kuin sinulla on varaa jatkaa niiden rahoittamista. Näiden välineiden etuna on palkkioiden alentaminen.
  • Sopimus eroista CFD: t – CFD on eräänlainen johdannainen, joka voi tarjota sinulle vipuvaikutuksen, koska maksat vain talletuksen. Sen avulla voit käydä kauppaa pitkillä tai lyhyillä paikoilla eikä sinun tarvitse maksaa leimaveroja. Ota yhteyttä Prime XBT: hen ja käy kauppaa monilla markkinoilla.  

Tulevaisuudessa on todennäköistä, että johdannaisilla käyvien kauppapaikkojen määrä kasvaa. Johdannaisten saatavuus tekee edelleen kryptovaluutasta houkuttelevamman institutionaalisille sijoittajille. Alusta lähtien johdannaismarkkinoiden kasvu on jatkunut, ja ne ovat ohittaneet spot-markkinat transaktioiden lukumäärällä.

Johdannaisten ostot ovat satoja miljoonia dollareita, ja ne houkuttelevat institutionaalisia sijoittajia.

Niille uusille salausjohdannaisille

Johdannaiset ovat monimutkaisia ​​instrumentteja, joissa kokemattomien sijoittajien on vaikea liikkua. Elinkeinonharjoittajien on valittava salausjohdannaispörssi huolellisesti. Johdannaiset ovat edelleen suurelta osin sääntelemättömiä, ja siellä voi olla häikäilemättömiä jälleenmyyjiä.

Varmista ennen sitoutumista, että ymmärrät palkkiot ja leviämisen. Rajoitettujen markkinatilausten saatavuus ja tappiot ovat myös tärkeitä näkökohtia pörssiä valittaessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me