SIGEN.pro- Vaihtoalusta, joka tarjoaa ilmaisen TON: n

SIGEN.pro

Telegram Messenger -kryptovaluutta -projektin epäonnistuminen on yksi lähtevän vuoden keskeisistä aiheista. Koko maailmanlaajuinen salausyhteisö pidätti hengitystään seuraamalla SEC: n ja Pavel Durovin TON: n välisen konfliktin kehittymistä. Harvat ihmiset uskoivat, että tällainen kunnianhimoinen yritys, jota tukevat niin vahvat ponnistelut ja valtavat taloudelliset resurssit, voidaan yksinkertaisesti luopua Yhdysvaltojen sääntelypaineen vuoksi. Sääntelyviranomainen voitti kuitenkin kasvot, ja päätöksen seurauksena yksi suurimmista kehityssuhteista hajauttamisen alalla pysähtyi, kun tuote oli melkein valmis.

Oli kuitenkin mahdotonta ajatella yksinkertaisesti luopua TON-kehittäjien valtavan työn tuloksista. TON: n kehitys jatkui; sitä ei enää johtanut Durov-tiimi, vaan TON Labs itsenäisenä projektina, joka perustui Telegram Open Networkiin. Hanketta tuki yli 7000 yritystä ja yksityishenkilöä, ja Free TON -verkko käynnistettiin 7. toukokuuta 2020.

Free TON -verkon erityispiirteet

Päähanke ei ole tavallinen Whitepaper, vaan Declaration of Decentralization (DOD). Se toteaa, että Free TON näkee tehtävänsä ylläpitää vapaiden markkinoiden arvoja, henkilötietojen suojaa, hajautettua hallintaa, vastustusta sensuuriin ja ihmisten yhteistyötä ympäri maailmaa.

Free TON on useiden estoketjujen peering-foorumi. Toisin kuin muut, TON-pohjaisilla lohkoketjuilla on verrattomasti suurempi tapahtumanopeus ja ne on alun perin suunniteltu skaalattaviksi. Vapaa TON-talous perustuu TON-kristallikolikoihin, jotka eroavat huomattavasti perinteisistä kryptovaluutoista arkkitehtuuriltaan ja jakelumenetelmällään: TON-kiteiden ostaminen alun perin oli mahdotonta, koska tunnukset jaettiin kilpailumekanismin kautta.

Projektiyhteisön ajatuksen mukaan 5 miljardia rahaketta jaettiin ei-taloudellisin perustein projektin osallistujille, jotka olivat osallistuneet eniten sen kehittämiseen. Kun rahakkeiden jakelu on valmis, tunnukset voivat liikkua vapaasti – tämä on vaihe, joka avautuu tänään silmiemme edessä.

Free TON -verkko on täysin hajautettu julistuksen mukaisesti. Hajauttaminen on olennainen piirre verkon hallinnassa, validoinnissa ja ohjelmistokehityksessä. TON Crystal jaetaan mahdollisimman monen verkon käyttäjän kesken ja he kaikki voivat osallistua kolikoiden panostamiseen. Hankkeen parissa työskentelevät useat riippumattomat kehitystiimit. Yksikään validoija ei voi omistaa yli kolmasosaa kaikista käytettävissä olevista verkkomerkkeistä.

TON on lähinnä välirajapinta blockchain-verkon ja käyttäjien välillä, joille annetaan joukko työkaluja TON OS -sovellusten kehittämiseen, mukaan lukien Solidity- ja C ++-kääntäjät, tietokannat ja SDK. Käyttöliittymää edustaa TON Surf OS, joka on osittain samanlainen kuin Linux-käyttöliittymä ja sisältää suojatun selaimen, lompakon ja chat-sovellukset. Koska TON-koodi on avoin, yhteisön jäsenet voivat osallistua aktiivisesti sen osien puhdistamiseen ja parantamiseen.

Kuinka voi ostaa ilmaista tonnia / myydä ilmaista tonnia?

Joten, onko mahdollista jotenkin ostaa TON Crystal? Tänään kyllä, vaikka tällaisen, teknisesti monimutkaisen ja niin epätavallisella tavalla jaetun kolikon listaaminen ei ollut helppo tehtävä. SIGEN.pro-foorumi oli ensimmäisten joukossa maailmassa, joka käsitteli tätä haastetta. SIGEN.pro tiimi on Free TON -projektin suuri harrastaja. Uuden TON: n taustalla olevat ideat sopivat yhteen SIGEN.pro -filosofian kanssa ja pyrkivät tavoittamaan yleisöjä ympäri maapalloa. Alustan avulla voimme tehdä liiketoimia jokaisen maailman fiat-valuutan avulla, ja mikä tärkeintä, tällaisista liiketoimista ei peritä maksua (0% maksu kaikista tapahtumista, panoksista ja tuotoksista, lukuun ottamatta salauksen veloittamia maksuja) verkot). Alusta tarjoaa myös ympärivuorokautisen asiakastuen.

SIGEN.pro-ekosysteemiin kuuluu neljä pääkomponenttia: kryptovaluutan vaihto, muutaman napsautuksen automaattinen vaihto, monivaluuttainen cryptowallet ja peer-to-peer -alusta, jossa osallistujat voivat neuvotella edullisen kurssin ja ostaa tai myydä kryptovaluuttoja mille tahansa fiat-valuutalle. SIGEN.pro-sivustolla käyttäjät voivat ansaita rahaa valuuttakurssivaihteluista, kerätä kryptovaluuttoja ja vaihtaa ne fiat-rahaksi tai muiksi kryptovaluutoiksi nopeasti ja ilman välittäjiä. Kaikki on täysin turvallista, mahdollistaa automaattisen nostamisen ja, kuten sanoimme, ilman maksuja.

SIGEN.pro Lompakko

Kun olet rekisteröitynyt palveluun SIGEN.pro, saat oman ilmaisen ja turvallisen monivaluutan salauslompakon kullekin tuetulle kryptovaluutalle. Lompakon avulla on helppo sekä lisätä kolikoita alustalle että siirtää ne muihin osoitteisiin, mukaan lukien ulkoiset. On myös huomionarvoista, että SIGEN.pro käyttää “kylmä-kuuma lompakko” -käytäntöä, kun suurin osa asiakkaiden kolikoista varastoidaan kylmään, eli lompakkoihin, joita ei ole yhdistetty Internetiin. Vain pieniä määriä, joita käytetään nostotoimenpiteisiin, varastoidaan kuumiin lompakkoihin.

SIGEN.pro

SIGEN.pro-lompakko TON Crystalille

Ennen kuin aloitat lompakon käytön, sinun on luotava oma yksilöllinen osoitteesi, joka sitten määritetään asiakkaalle ikuisesti. Sen jälkeen TON Crystalin lisääminen on mahdollista. Turvallisuussyistä kolikot voidaan nostaa vasta, kun olet läpäissyt kaksivaiheisen todennuksen. KYC: tä ei sovelleta, koska alusta ei toimi suoraan fiat-tilien kanssa.

SIGEN.pro-mobiilisovellus

SIGEN.pro-mobiilisovellus on saatavana molemmille Android ja iOS ja se voidaan ladata muutamassa sekunnissa. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen, jonka avulla voit nopeasti, turvallisesti ja kannattavasti ostaa ja myydä продать TON Crystalia sijainnistasi riippumatta. Mobiilisovellus tukee SIGEN.pron kaikkia toimintoja, kaikki asetukset ja ilmoitukset paitsi automaattisen vaihdon.

  • SIGEN.pro
  • SIGEN.pro
  • SIGEN.pro

SIGEN.pro-vaihto

vaihtoalusta on paikka käydä kauppaa kryptovaluutoilla. Pörssin käyttöliittymä on modulaarinen: voit muokata aikataulua, valita näyttää vain sinua kiinnostavat parit, vastaanottaa niistä tilastotietoja. SIGEN.pron kaupankäyntirajapinta on selkeä ja kätevä; se sisältää TradingView-kaavioita ja live-chatin.

SIGEN.pro

Salausvaihtoliitäntä: osta TON, myy TON

Ilmainen TON-likviditeetti – SIGEN.pro: Osta ja myy tilauksia

Kuten kuvakaappauksista näet, artikkelia kirjoitettaessa TON-ostotilaukset olivat yhteensä 4,2 BTC (~ 67800 dollaria) ja TON-myyntitilaukset olivat 83173 tonnia (~ 84000 dollaria). Koko pörssin kaupankäyntivolyymi kuukauden aikana oli lähes 176 700 tonnia.

SIGEN-automaattinen vaihto

SIGEN.pro-Automaattinen vaihto mahdollistaa nopean ja turvallisen salauksen vaihtamisen automaattisessa tilassa nykyisellä valuuttakurssilla, joka asetetaan viimeisen tarvittavan tapahtumavahvistuksen aikaan. Valuuttakurssivaihteluiden takia voit lopulta saada hieman erilaisen määrän – suuremman tai pienemmän.

Ton Crystal

Automaattisen vaihdon avulla voit ostaa tai myydä Ton Crystalia automaattisesti muutamalla napsautuksella

SIGEN p2p -alusta

SIGEN.pro p2p-alusta on suunniteltu mahdollisimman selkeäksi ja yksinkertaiseksi, jotta käyttäjä voi käydä kauppaa. Se on täysin avointa kauppaa ilman välittäjiä, jossa liiketoimet toteutetaan suoraan osallistujien välillä, ja turvallisuus taataan alustalla itse. Täällä voit luoda osto- tai myyntitarjouksia omilla ehdoillasi ja odottaa sitten toisen käyttäjän hyväksymistä. Voit myös valita minkä tahansa jo luotuista tarjouksista. Keskimääräinen kaupan tekemiseen tarvittava aika on 15 minuuttia.

ESCROW-järjestelmä jäädyttää myyjän tilillä tapahtuvan vertaisoperaation kolikot – näin maailman suurimmat kaupankäyntialustat, kuten AliExpress, toimivat. Tämä takaa tapahtuman turvallisuuden – kolikot lähetetään ostajalle vasta, kun myyjä on vahvistanut maksun. Alusta käyttää maksuvahvistuksen turvallisuuden parantamiseksi kaksivaiheista todennusta postitse, Google Authenticatorilla (GA) tai kooditaulukolla.

MERKINTA

Kuten kuvakaappauksista voit nähdä, artikkelin kirjoittamisen hetkellä TON-ostotarjoukset p2p-alustalla olivat 578400 TON (~ 584184 dollaria), kun taas TON-myyntitarjoukset olivat 3699 TON (~ 3736 dollaria). P2p: n viikkokaupan kokonaisvolyymi oli 42961 tonnia (~ 43390 dollaria).

SIGEN.pro -sovelluksen P2P-sovellus antaa mahdollisuuden ostaa TONia tai myydä TON käteisellä, pankkisiirrolla, sähköisellä rahalla jne..

Kaikki P2P-tapahtumakeskustelun kirjeenvaihto tallennetaan petosten välttämiseksi. Erimielisyydet ratkaistaan ​​SIGEN.pro-välimiehillä, jotka analysoivat tilannetta oikeudenmukaisen päätöksen tekemiseksi.

Ilmaiset TON-kaupankäyntimäärät

Tilastot TON Crystalille SIGEN.prolla tänään ovat seuraavat:

  • 204 ihmisellä oli TON-tili;
  • Pörssissä ostettiin tai myytiin 123 ihmistä;
  • 92 ihmistä käytti p2p-alustaa ostamiseen tai myyntiin;
  • Pörssiin ja p2p: hen osallistui 187 yksittäistä ostajaa ja myyjää

Nämä tilastot kattavat kolme viikkoa kaupankäynnin alkamisesta. Luvut ovat pieniä, mutta kasvu on ilmeistä. Kutsumme kaikki liittymään legendaarisen projektin rahakkeiden ostoon / myyntiin.

Huomaa myös, että SIGEN.pro-kaupankäyntialusta käynnistää oman mediaportaalin osoitteessa https://media.sigen.pro. Tämä on täysimittainen mediaresurssi, joka alkaa pian julkaista mielenkiintoisia artikkeleita, arvosteluja, uutisia ja muuta kryptovaluutoille omistettua materiaalia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me