BitSafe ICO gennemgang og komplet analyse

Oversigt

For en gennemsnitlig bruger er Bitcoin vanskelig at bruge som betalingssystem og kompliceret at gemme. Denne nye ICO er imidlertid her for at tilbyde brugerne forskellige nemme at bruge betalingsmetoder, som de traditionelt er fortrolige med. BitSafe ICO tilbyder kryptobrugere et simpelt, let og hurtigt middel til at administrere deres penge- og kryptoportefølje sammen med at sende betalinger. Lad os dykke ned i BitSafe ICO for at vide, hvordan det nøjagtigt vil opnå dette!

BitSafe: Bitcoin Bank – gør bitcoin let

For at gøre det muligt for dig at administrere dine penge og administrere din kryptoportefølje er Bitcoin Bank BitSafe blevet introduceret, der vil være tilgængelig på flere sprog, mens den tilbyder 24/7 kundesupport.

Når det kommer til at administrere dine penge, tilbyder BitSafe fordelene ved at oprette flere konti, oprette fælles konti, indstille månedlige budgetter og flytte mellem konti, samtidig med at du kan se de sidste transaktioner.

Evnen til at købe og sælge kryptokurver via kreditkort og bankoverførsler og handle kryptokurver mod hinanden på dens udvekslingsplatform giver dig mulighed for at administrere din kryptoportefølje på BitSafe.

BitSafe tillader yderligere øjeblikkelige, gratis og nemme transaktioner med direkte debiteringer og tilbagevendende betalinger. En bred vifte af muligheder, nemlig telefonnummer, e-mail-adresse, Bitcoin / krypto-adresse eller sociale mediekonti inklusive Twitter, Facebook, YouTube, Reddit og Telegram, man kan sende penge på alle måder og til og med i udlandet.

 • Klar & Kortfattet hvidbog

BitSafe har en klar hvidbog, der dækker alle detaljer i projektet uden at gå overbord eller spille marketing eller visuelle gimmicks.

Virksomheden har endnu ingen prototype af sit produkt, men deler de detaljer, der angiver, at produktet er komplet omkring 80 procent og er i beta-testfase. Desuden er plugins til hjemmesiden og e-handel stadig i udviklingsfasen, mens design og grænseflade ændres i henhold til feedbacken.

Når det kommer til tildeling af finansiering, vil halvdelen af ​​midlerne bruges til markedsføring og branding til at promovere sine tjenester og til yderligere at tiltrække virksomheder og brugere. En anden stor del vil gå mod rekrutteringsprocessen, mens de resterende 10 procent vil blive sendt til reserverne, hvis der opstår en uforudsete situation.

 • Holdprofil

Dean Nolan – CEO, Arbejdet i Bitcoin- og kryptoindustrien siden 2012 har han erfaring med at styre mere end 6000 BTC af investorfonde. Nolan var også administrerende direktør for et af de første Bitcoin-bettingwebsites BetKing.io, der blev lanceret i 2013.

Hjemmesiden eller hvidbogen indeholder ingen andre oplysninger om projektets team. Det nævnes dog, at et team af erfarne udviklere arbejder på hjemmesiden og appen sammen med værktøjer til BitSafe. De gennemgår i øjeblikket rekrutteringsproces til forskellige roller, herunder marketing, support og udvikling.

 • Forretningsmodel: BitSafe Coin (BTSC)

Tokenet til appen BitSafe Coin (BTSC) bruges til at betale for eventuelle gebyrer på platformen. Disse gebyrer kan være handelsgebyrer, tilbagetrækningsgebyrer, udvekslingsgebyrer og køb- eller salgsgebyrer blandt andre.

Gennem incitamentet til 50 procent rabat for at bruge BTSC til at betale for gebyrer vil brugerne blive yderligere drevet til at bruge sit oprindelige token.  

BitSafe bruger også 40 procent af overskuddet til at købe BTSC-tokens tilbage. Det brænder disse tokens efterfølgende indtil 60 procent af BTSC har købt tilbage.

Bitsafe

 • Opbakningsteknologi: Ethereum Blockchain

Den stadig populære og mest almindeligt anvendte blockchain Ethereum bliver valgt af BitSafe, hvilket betyder, at BTSC-tokens vil være ERC-20-tokens.

 • Kryptosalgs modstandsdygtighed

Bitsafe er sandsynligvis kun registreret i Storbritannien for senere at flytte til krypto- og blockchainvenligt Malta, der altid har promoveret denne spirende industri og planlægger at være et knudepunkt for krypto- og blockchain-industrien.

Med hensyn til rådgivere er der ikke nogen, der er anført på hjemmesiden, men som nævnt er BitSafe i samtaler med mange mennesker. De har dog endnu ikke underskrevet nogen som officiel rådgiver.

Token Distribution

ERC20 BTSC-tokens har en samlet markedsforsyning på 100.000.000. BitSafe ICO Crowdsale får den største del af tokens, dvs. 60 procent eller 60 millioner. For crowdsale accepteres Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Virksomheden bevarer 30 procent af den samlede forsyning. Mens de resterende 10 procent går til rådgiver og engelinvestorer.

Sikkerhed – Sikkerhed for brugerfonde er prioriteten for Bitsafe, som den har inkluderet tegnebøger til kølelagring, hvor alle midler holdes, tofaktorautentificering og PIN-adgang for at låse adgangen til BitSafe-appen og skjulte konti. Desuden leveres også opsætning af afsendelsesgrænser og bevis for solvens.

Sikker sikkerhedskopiering er også en del af BitSafes sikkerhedsforanstaltninger, hvilket betyder, at hvis en enkelt del går tabt på grund af en fare, kan brugerens midler stadig gendannes. Det giver også beskyttelse i tilfælde af tyveri, da angribere ikke kan bruge kundemidler. Her krypteres tegnebogs backupfrø og opdeles i dele, hvor hver del er gemt flere og sikre geografiske placeringer.

Sikkerhedsværktøjer med funktioner såsom hvidliste til tilbagetrækningsadresse, komplet revision

logfiler over alle kontiers handlinger, hvidliste over IP-adresser og lokationsbaserede låse findes også for at holde deres konti sikre.        

 • Fællesskabsaccept

Projektgruppen er tilgængelig på Telegram og Twitter med henholdsvis over 1.500 medlemmer og 1.400 tilhængere.

BitSafe har endnu ikke arbejdet med sin markedsføringsplan, som den vil videreføre en markedsføringsstrategi til og annoncere for appen på sociale medier blandt andre relevante kanaler..

 Bitsafe ICO-vurdering

 • Køreplan

Projektets fase:

 • Projektet præsenterer en fungerende og gennemførlig køreplan, der starter med sin ICO. I øjeblikket i ICO-start- og beta-testfasen lanceres det næste år BitSafe-webstedet og mobilappen, udvekslingsplatformen og derefter investerings- og lånetjenester.

En note til investorer

BitSafe går ind på markedet med en app, der giver brugerne mulighed for ikke kun at styre deres kryptoportefølje, men også handle dem på sin udvekslingsplatform. Desuden muliggør det yderligere øjeblikkelige og næsten gratis transaktioner sammen med betaling i udlandet. Med sit produkt i beta-fasen og fokus på sikkerheden kommer projektet med et løfte.

BitSafe ICO er i sin tidlige fase, hvor dens massesalg kommer på. Så der er en lang vej foran projektet med mange milepæle, der kommer i form af valutalancering sammen med investerings- og lånetjenester, der kan give det et forspring i forhold til andre.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Teamprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Kryptosalgsmodstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi integriteten og levedygtigheden af ​​vores ICO-gennemgang, mens vi følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me